Suziiika
|
Evo mi smo pa danes prisli domov. Noro vesela Ribica cestitke tudi tebi in Erin Samo na hitro, zdej smo bol na izi, pa bi rada, da izkoristimo tale cas samo za nas r, ceprav kr dezujejo ponudbe za obiske ' ze v P sem jih komaj bremzala.. Tasca je hotla 2x na dan hodit, ko sem.pa rekla da tak ne gre, da naj se zmenijo, enkrat moji enkrat ona, me je pa na koncu starejsi " zatozila" in je pol starejsa meni rekla, da me bo kregala ker nisem babiju dovolila v P na obisk? Norija v glavnem. V glavnem nam se je zacelo dogajat par ur preden sem imela potem zjutraj sprejem za carski. Sredi noci mi je odtekla voda, tako da sem rekla, da rajsi kr grema. No tam sem v bistvu mela se en mali mat. Vratu, tako da je rekla, da dokler cisto ne zgine, grem na oddelek. Aja se prej me je seveda vprasal, ce pa mogoce zelim probat naravno, glede na to da se je spontano zacelo vse skup. In sem v minuti obrnala plosco, ker sem pa le videla kancek upanja, da mi uspe. Ceprav mi je v hecu, z veliko mero resnice, gin dodal, da bom sredi drugega mocnega popadka, najbrz obzalovala, da sem si premisla, ampak bom na koncu vesela, da sem se tak odlocla. Na oddelku sem ob popadkih na 5 min prezivela 20 ur. Odpirala se nisem, oz v vseh 20 urah 2cm in sem bla ze cisto hin, ker sem ze vidla isti scenarij, konec z CR, se posebej sedaj, ko sem se odlocila da poskusimmtako. Ne vem po kaksnem cudezu sem se potem v roku ene ure odprla ua 1cm, tako da me je pri 3cm poslala v porodno sobo. Vsi so govorili, da lepo napredujem, samo ko so se zaceli tisti urnk popadki, sem sama ze preklinjala sene in idejo o naravnem porodu. Js priznam, da mi je blo grozno tezko, cas ni sel nikamor, odpirala sem se grozno pocasi, vsaka minuta se je vlekla neskoncno. O bolecini sploh ne bi, nekaj mi je sicer dajala v zilo, ampak meni ni to nic pomagalo. Iz sebe sem spuscala taksne zvoke, da sem drug dan rabla granobil za grlo. Ampak meni je pomagalo to, da sem se drla zram. Ne znam niti razlozit tega. Polozaje sem sprobala vse, prav prosla sem jo ce lahko se kaj druga kot samo lezanje, ker me je to ubijalo. Tako, da me je se na wc vmes posiljala, da naj na skoljki predihavam. Samo js se niti usedit nism mogla. Tako, da sem stoje se migala sem in tja, na boku mi je blo sploh grozno, na kolena me je dala potem, ko je vidla da se prevec krcim ob vsakem popadku. Najlazje mi jo res potiskat, ceprav je peklo kot sam hudic, pa nisem.mogla ze nic vec. Ampak ko se jih je naenkrat narisalo 5 okrog, pa so me vsak za eno nogo primli, babica je delala pot glavici, moj me je pa z blazino tiscal naprej, js pa sama pri sebi, da tole pa bom nekot zrihtala pa ce me pobere. No in mi je na koncu uspelo. Obcutki so cudoviti, pikica je super pridna, joske bo tudi meni razneslo, si se.crpam ven, ker ne poje vsega, da me ne tisci prevec. Spimo doma boljse kot v P, tam je hotla na 1,5 vlecit, tako da sem zdej cisto napihnjena, ona bi pa spala. No pa hb. Sem pa kr precej utrujena, se morm kr mal nazaj drzat, me hitro telo spomne, da ni to tak enostavno, pa se rajsi ulezem. Tako, da danes pocivamo, oz zdej 14 dni, ker si je koj ze ocetovskega uredil, da bomo uzivali skupaj. Ve pa tudi cimvec uzivati, nastja ti se pa hitro resi. Pa cimlazje seveda.