Suziiika
|
12 dni?? O maricka, ne bi hvala Meni je ze 5 dni veliko. V Celju je dovoljena prisotnost, sem govorila s sosolko iz srednje, ki je babica v Celju, pa pravi, da je partner lahko prisoten pri spinalni. Pri splosni pa pocaka v porodni in ko prinesejo otroka, da ga ocistijo pa vse, ga potem on dobi prvi v roke. Kot sem rekla, js nimam slabih izkusenj, kar se pa okrevanja tice, sej nekaj divjas ne okrog, tudi ko naravno rodis, tako da meni osebno to ni neki groznega. V mejah normale pa sem super prenesla vse. Sem pa nasplosno kar se bolecine tice pa vsega, na zelo visokem pragu bolecine, tako da me tega ni strah. Drugace pa meni v prvo carski niti na pamet ni padel, ne vem ce sem sploh kej razmisljala o tem, tako, da ko je prislo do tega, nisem niti vedla tocno kaj se dogaja, ker sem zgubla zavest, zdej to rundo je pac tako, da vem kako pa kaj in mislim, da sem se prav odlocla. Samo, da bo vse okej. Ej ves kako ponosna sem bla js glede britja pri prvi. Vezda mi povejo pri viziti, bomo danes sprozli. Aha js gasa pod tus, se js cela fino porihtam pa obrijem in edino kar sem slisala, ko nama je po 12 urah obema padel kisik, pa se je zdravnica odlocla za carskega, sem slisala samo "pripravite jo spodaj na operacijo", pa slisim sestro "ni treba, je ze urejena", meni se je v tisti zblojenosti kr nasmejalo. Samo tega se spomnem res. Hecno, sam mi je blo tak fajn to, tist moment. Pa ne vem zakaj
< Sporočilo je popravil Suziiika -- 28.9.2016 11:05:57 >