|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke 2016
3.3.2016 10:36:33   
Bibabuba12
Hvala za prijazne besede. Ne bo me pa v nobeni od naslednjih tem, ker ze tega otrocka nisva planirala, sva si ga pa kljub temu zelo zelela. Niti si trenutno ne znam predstavljati, da bi se poskusala in bila spet v strahu kaj bo, kaj ne bo in tako naprej. Predvsem pa me je strah se ene taksne izkusnje. Sem veliko prevec custvena, tako da sem danes pol noci in celo jutro prejokala in res si ne znam predstavljati, da bi sla se kdaj skozi to. Ceprav fizicno ne boli, vsaj zaenkrat ne, je psihicno toliko bolj bolece. Sem pa res zelo, zelo vesela za vse vas ostale in vam zelim res najlepso mozno nosecnost in zdraveuser posted image !

(odgovor članu Srchy)
Neposredna povezava do sporočila: 251
3.3.2016 19:19:39   
k.m.
Bibabuba12 moje iskreno sožalje. user posted image

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 252
3.3.2016 19:52:59   
Agasa

IZVIRNO SPOROČILO: tejci77

Haha ja, res je prav tako kot si opisala....tudi jaz nisem vedla ali naj se na školjko usedem ali zraven nje počepnem. Drugače pa jaz jemljem Elevit, pa sm pomislila da to morda kaj vpliva?user posted image ?

Po mojih izračunih sem noseča 6t 4d, me pa prav zanima ali bo UZ na mojem prvem pregledu 15.3. pokazal kaj drugače, ker sem imela zelo raznolike cikluse v preteklosti.
v katerem tednu si pa ti? Joj, srčno upam da se sama izognem bruhanju...ni bolj zoprnega občutka, kot je ta okus, ki ti zatem ostane v ustih.

Jaz ne jemljem elevita, tako da po moje ne vpliva na to. Se mi je pa dogajalo v istem tednu kot tebi. Sama grem že proti 9-emu. Ja te slabosti so res zelo nadležne. Zaradi tega sem shujšala že skoraj 5 kg. Jah bo že mimo user posted image

(odgovor članu tejci77)
Neposredna povezava do sporočila: 253
3.3.2016 19:53:02   
Anonimen
Bibabuba, škoda. user posted image

Še ena, ki z elevitom ne čuti nikakršnih posledic nosečnosti pri prebavi, ampak je ta precej pospešena z njim. Glede na slabosti in velikost tablet ga zdaj vzamem samo čez vikend, čez teden pa jem tifol. Preverjeno v lekarni ni nobenih težav pri "mešanju" teh dveh oz. izmeničnem jemanju.

Sicer se mi je pa danes odvalil kamen od srca, ker sem videla user posted image . Po mojih izračunih glede na O sem danes noseča 7t, UZ je pokazal 7t 3d, srček veselo dela, plodek pa je velik 11,9 mm. user posted image V Dravljah so pa super prijazni, tako da bom NS tudi naredila pri njih. Me je tudi pomirila, da glivično vnetje ne vpliva na nosečnost in da je vse ok. Še tega se rešim, pa bom super srečna, ker je res nadležno. Slikco imam pa navadno in v 3D, kjer zgleda kot en fižolček user posted image

Sicer sem ta teden že bistveno manj utrujena in manj je slabosti kot prejšnji teden, edino če sem lačna, je groza.

user posted image

(odgovor članu k.m.)
  Neposredna povezava do sporočila: 254
3.3.2016 20:32:58   
jagodka7
tudi jas jemljem elevit,slabo mi je pa bilo pred jemanjem in zdaj ko jemljem tablete,tako da niso tablete krive za slabost. Skoraj vsako jutro bruham in mi je slabo,danes pa so me tako dojke bolele cel dan,prav ščipalo me je v njih na hipeuser posted image . Počutim se tako slabo,brezvoljno,vse me boli jojojoj. pregled pa imam komaj čez 1 teden. Ko bom že v 10 tednu,jojuser posted image user posted image . Pa trebuh imam tako velik,kot bi bila v 6 mescu user posted image user posted image . Že pred mescem,ko še nisem vedela,da sem noseča so me vsi spraševali,če sem,zaradi trebuha,ki mi nenormalno hitro raste zadnji mesec. In ne,ne mi govorit,da je napihnjenost,ker je res ogromen,pa sem drugače suhe postave. Kaj še le bo ko bom v višjih mesecihuser posted image

< Sporočilo je popravil jagodka7 -- 3.3.2016 20:35:36 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 255
3.3.2016 21:06:38   
majci26
JAGODKA, VSE BO ok, ZACETNE NADLOGE ;). In ja, je napihnjenost, dojencek ima sele centimeter ali dva, skupaj z maternico za velikost pomarance in se skriva za sramno kostjo. Tako da vse, kar je visje od sramnih kosti, je napihnjenost in slaba prebava. Kmalu bo mimo. Jaz imam vedno dobro prebavo, zdaj pa prav trpim, vse ostane v meni, noce nic ven :(. Pogresam slovenski Donat :). So me tudi ze pred mesecem dni, ko se nisem vedela, da sem noseca, cudno gledali, se zdaj me, pa kaj :), sem pac napihnjena. Se tri tedne ne bodo vedeli, da sem noseca, do konca 12. tedna ne bom povedala :).

(odgovor članu jagodka7)
Neposredna povezava do sporočila: 256
3.3.2016 21:09:46   
tejci77
Jagodka7 morda te pa na UZ naslednji teden presenetita dvauser posted image user posted image ...mocni simptomi in velik trebuscek so morda pokazatelji vecplodne nosecnostiuser posted image . Obvezno javi drug teden.

Agasa, hvala za info. Lazje mi je ce vem, da je se kera morala dati to skozi.

(odgovor članu jagodka7)
Neposredna povezava do sporočila: 257
3.3.2016 21:12:36   
majci26
Bi jaz potrebovala Elievit, da bi mi pomagal pri prebavi :). Tu ga ne prodajajo :/

(odgovor članu tejci77)
Neposredna povezava do sporočila: 258
3.3.2016 21:57:42   
jagodka7
Jajaja to bi še manjkalo,da bi 2 bila.. Skoraj nemogoče,zato ker ni nikakršne povezave,v družini nimamo dvojčkov,ne jas pa ne moj,zdravila se tudi nisem,tak da dvojčki odpadejo user posted image user posted image . Bo mi eden kar dovolj zaenkratuser posted image . Saj pravim, da s temi simptomi je tak. Ene preživijo nosečnost brez enega samega simptoma,potem pa smo tu tudi takšne na katere se vsi možni simptomi zgrnejouser posted image

(odgovor članu majci26)
Neposredna povezava do sporočila: 259
3.3.2016 22:21:28   
majci26
Ampak na koncu nas caka najlepsa nagrada :). user posted image

(odgovor članu jagodka7)
Neposredna povezava do sporočila: 260
3.3.2016 22:40:01   
jagodka7
Upaaam ja,ker malo sekiranja pa vseeno ostane do konca,kljub temu,da ni bilo nikakršnih nevšečnosti. Vsaj mene je malo strah,da se nebi kaj zalomilouser posted image user posted image

(odgovor članu majci26)
Neposredna povezava do sporočila: 261
3.3.2016 22:43:22   
majci26
Jaz v prvo nisem imela dvomov in strahov in se je izslo super. V drugo ze od zacetka nisem cutila, da je vse OK, res ni bilo tako, kot mora biti in se je v 10 tednu slabo koncalo. Tokrat imam sicer vse znake, a zaradi slabe izkusnje v drugo, ne bom mirna se nekaj casa. Jutri imam drugi UZ in ce je lepo zrastel v teh dveh tednih, od kar ga nisem videla, bom veliko bolj mirna. Komaj cakam, da bo jutri :D

(odgovor članu jagodka7)
Neposredna povezava do sporočila: 262
4.3.2016 8:42:50   
Anonimen
Res zanimivo,kako vsaka drugace obcuti nosecnost. Jaz res ne cutim nikakrsnih znakov nosecnosti, tako da se vcasih vprasam ce je to ok. Potem se pa spomnem da je bilo tudi prvic tako. No,vse se pretrpi za user posted image . Upam vseeno da cimprej minejo te nevsecnosti.
Anonimnauser posted image

(odgovor članu majci26)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
4.3.2016 9:36:50   
Srchy
Jaz tudi nimam znakov in se sprašujem, če je vse ok :/

Sicer je še zgodaj (ZM je bila 25.1.) Prvi pregled pa bo šele 24.3.

Je pa res, da ful jem in imam velik trebuh, ampak ker sem se zredila, ne ker bi bila napihnjena.
Kajenje sem opustila, ko sem izvedela, da sem noseča in se mi zdi, da nadomeščam s hrano.

Še nekaj....Vi kaj telovadite?
Jaz sem do sedaj redno telovadila (tekla, vaje za moč - trebušne, sklece...itd).
Sedaj si ne upam več, čeprav pravijo, da naj bi vse delale normalno prve tri mesece ampak jaz si res ne upam. Se bojim, da se zaradi napora, ne bi kaj spustilo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 264
4.3.2016 9:54:36   
k.m.
Pozdrav punce user posted image jst še vedno brez nekih težav, razn če pojem kar ne odgovarja mojmu trebuščku, te je katastrofa, me kr tišči tam spodajuser posted image telovadla do zdaj nisem, mampanamen, vsaj zaradi lažjega poroda. sm na netu našla eno vadbo, pilates za nosečnice, ni neki težak, vsebuje pa veliko keglevih vaj. vadba pa traja 11 min.user posted image zame čist dovolj. Samo bom počakala do 11.3. ko mam pregled, da vidim kaj se bo razpletlo, če še bota kr dva al bo samo eden, pa da uprašam če sploh lahko telovadim. Glede na to da nosečnost ni po naravni potiuser posted image

(odgovor članu Srchy)
Neposredna povezava do sporočila: 265
4.3.2016 12:32:32   
jagodka7
Si pač ena od srečnic,da prideš skozi brez znakovuser posted image user posted image . Zavidam ti,ker danes sem spet bruhala od 4h zjutraj naprej,potem je bilo dobro,in zatem nekaj pojem in mi je bilo naprej slabo..user posted image . Upam,da bo trajalo to samo prvo 3mesečje in bom potem,kot novaaaa.Glih vstopam v 3 mesecuser posted image user posted image .Jeeej!

(odgovor članu Srchy)
Neposredna povezava do sporočila: 266
4.3.2016 14:18:11   
Floriana

IZVIRNO SPOROČILO: Srchy

Jaz tudi nimam znakov in se sprašujem, če je vse ok :/

Sicer je še zgodaj (ZM je bila 25.1.) Prvi pregled pa bo šele 24.3.

Je pa res, da ful jem in imam velik trebuh, ampak ker sem se zredila, ne ker bi bila napihnjena.
Kajenje sem opustila, ko sem izvedela, da sem noseča in se mi zdi, da nadomeščam s hrano.

Še nekaj....Vi kaj telovadite?
Jaz sem do sedaj redno telovadila (tekla, vaje za moč - trebušne, sklece...itd).
Sedaj si ne upam več, čeprav pravijo, da naj bi vse delale normalno prve tri mesece ampak jaz si res ne upam. Se bojim, da se zaradi napora, ne bi kaj spustilo...

Sicer neki glih ne telovadim, pac lenoba user posted image
Sam mislim pa,da ti nima kaj bit, ce telovadis se naprej. Nosecnost ni bolezen in nima kaj bit. Zadeva ne pade kar cen, ce se malo gibas. Malo pobrskaj ba spletu za kaksne vaje za nosecnice, ampak se mi zdu se prezgodaj in komot vse delqs kot do zdaj (razen alkohol,droge...)

(odgovor članu Srchy)
Neposredna povezava do sporočila: 267
4.3.2016 14:26:01   
Floriana
Drugace srchy sva na iste glede PDP, tudi jaz nekih simptomov nimam, nic slabo, nic nic nic. Mogoce se pride.
Mogoce po prvem pregledu,ko bo vse bolj realno. Pa tudi se kar nisem poklicala za pregled, gre hitreje cas se mi zdi, ce bi vedla kdaj imam pregled bi bila pa totalno neucakana in dnevi bi se vleeeeeekli.

(odgovor članu Floriana)
Neposredna povezava do sporočila: 268
4.3.2016 15:13:03   
Limeta82
Jaz vam pa ne znam povedat v kakem strahu sem. Včeraj na UZ se je videla samo gestacijska vrečka (5T5dni), nosečniških znakov nimam pa nobenih... taka panika me daje danes že cel dan, pol dneva prejokala... strašno grozen občutek... Sploh se ne morem 'naštelat' na pozitivo... če čakaš na plus skoraj 4 leta, je vse če tisočkrat bolj potencirano... grozno, grozno... Čeprav vse tudi nimate vseh 'tipičnih' znakov vdim... Joj, kako močno upam, da bo vse ok, res... user posted image

(odgovor članu Floriana)
Neposredna povezava do sporočila: 269
4.3.2016 15:21:48   
Floriana

IZVIRNO SPOROČILO: Limeta82

Jaz vam pa ne znam povedat v kakem strahu sem. Včeraj na UZ se je videla samo gestacijska vrečka (5T5dni), nosečniških znakov nimam pa nobenih... taka panika me daje danes že cel dan, pol dneva prejokala... strašno grozen občutek... Sploh se ne morem 'naštelat' na pozitivo... če čakaš na plus skoraj 4 leta, je vse če tisočkrat bolj potencirano... grozno, grozno... Čeprav vse tudi nimate vseh 'tipičnih' znakov vdim... Joj, kako močno upam, da bo vse ok, res... user posted image

:( :(
Zakaj pa si bila tako zgodaj na pregledu?

(odgovor članu Limeta82)
Neposredna povezava do sporočila: 270
4.3.2016 16:38:15   
Limeta82
Samo po napotnico sem šla k svojemu G in mi je še UZ naredil, zdaj vidim, da mi je samo škodo naredu...

Redni UZ imam v ponedeljek že... ta vikend bo zeloooo dolg... :-(

(odgovor članu Floriana)
Neposredna povezava do sporočila: 271
4.3.2016 18:41:32   
Anonimen
Živjo nosečke. Evo komaj zdaj našla čas, da vam sporočim kako je bilo na pregledu..user posted image v ponedeljek sva imela prvi uz, pdp je torej 1.10. user posted image sem se po mojih izračunih kar zmotila, ampak še spadam med oktoberčke. Nuhalno imam 29.3. user posted image koliko vas je takih, ki boste vprašale za spol? Jaz sem do zdaj govorila, da nebi vprašala, ker želim doživeti tudi to presenečenje pri porodu, ampak nevem če bom zdržala..user posted image pri prvem sva oba želela vedeti, mislim, da bo tudi zdaj tako... pa ve? Bi se rada pridružila FB skupinici..koga moram kontaktirat?
Lepo se imejte, čuvajte sebe in svoje pikice <3
AnonimnaT

(odgovor članu Limeta82)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
4.3.2016 18:51:10   
Floriana

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Živjo nosečke. Evo komaj zdaj našla čas, da vam sporočim kako je bilo na pregledu..user posted image v ponedeljek sva imela prvi uz, pdp je torej 1.10. user posted image sem se po mojih izračunih kar zmotila, ampak še spadam med oktoberčke. Nuhalno imam 29.3. user posted image koliko vas je takih, ki boste vprašale za spol? Jaz sem do zdaj govorila, da nebi vprašala, ker želim doživeti tudi to presenečenje pri porodu, ampak nevem če bom zdržala..user posted image pri prvem sva oba želela vedeti, mislim, da bo tudi zdaj tako... pa ve? Bi se rada pridružila FB skupinici..koga moram kontaktirat?
Lepo se imejte, čuvajte sebe in svoje pikice <3
AnonimnaT

Jaz bom definitivno hotla vedet kaj bomo dobili. Nimam pa se nekega obcutka kaj bo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 273
4.3.2016 18:52:51   
Anonimen
Tudi jaz nimam nekega občutka... se pustim presenetit user posted image
AnonimnaT

(odgovor članu Floriana)
  Neposredna povezava do sporočila: 274
4.3.2016 19:09:51   
kanej
o jaz bom sigurno vprašala na nuhalni kaj bomo imeli :) sem preveč firbčna, da bi lahko čakala :)) jo imam pa že 23. tako da reeees komaj čakam. Doma že imam eno frajlo, tako da si po eni strani želim fantka, da bom lahko vsaj kej novega kupla :) po drugi strani se mi pa punčke čist preveč dopadejo, eno imam že doma in nebi rabila nič novega kupovat :) Kolegica mi je rekla,da menda če ti ne pašejo mlečni izdelki, da naj bi bil fantek. Je imela katera izkušnje s tem? :)

Ali ima katera kak paeten nasvet o prehrani. Jem dosti nezdravo in neredno. Rada bi malo uredila prehrano, saj sem nazadnje odšla rodit ko slon. Dobesedno. Vem, da je slab izgovor, vendar za miganje enostavno nimam časa. doma sem ob 5h popoldne ali še kasneje in resnično nimam volje potem še skakat naokoli.

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?