mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12 Evo mene po pregledu. Je povedala ginekologinja da ne kaze najboljse. Da ne vidi nicesar, sicer je se zgodaj, ker bi bila 2-3 tedne noseca, vidi se zgolj zadebeljitev v maternici, drugace nic. Dala sem kri v laboratoriju za beta HCG danes in ponovimo v petek, da vidimo kaksno je stanje. Ni mi predpisala nicesar, svetovala mi je zgolj pocitek. Tako da zdaj mi preostane samo pocakat in videt kaj bo. Ce bo vse ok, se vam se javim v tej temi, drugace me stejte med tiste, ki so se poslovile iz nje. Bibabuba12, jaz sem popolnoma na istem kot ti. Sporoči mi prosim v petek, kakšno je stanje glede hormona. Jaz sem čisto zmedena trenutno in sploh ne vem kaj pričakovati No naj napišem celotno današnjo zgodbo, da boste vedele, zakaj se gre. Punce, današnje popoldne je bilo najbolj stresno v mojem življenju trenutno ne vem pri čem sem glede moje nosečnosti in resnično upam, da se bo naslednjih deset mukotrpnih dni končalo s srečno novico. Zodilo pa se je naslednje... popoldne nosim tamalega po stopnicah in me spet zaboli spodaj v trebuhu. Grem na wc in opazim rhav izcedek. Zgrabila me je totalna panika, si lahko mislite. Pokličem v porodnišnico, povem glede teh krčev in današnjega izcedka, me vpraša koliko sem noseča približno in da naj se pridem pokazat. Kot nora vsa v paniki se odpeljem v bolnico. Doktor ful prijazen res, me je pregledal in rekel, da razen zelo odebeljene sluznice ne vidi ničesar rekel je, da ali sploh nisem noseča in je test pokazal lažno nosečnost, kar bi bilo v teoriji sicer možno, ampak res zelo malo verjetno (krvnega testa mi ni mogel narediti, ker popoldne laboratorij ne dela), druga varianta, ki se njemu zdi najbolj verjetna, pa je ta, da je prišlo do zakasnjene oplositve in v resnici nisem noseča pet tednov in nekaj dni, ampak šele štiri in nekaj dni in je bil ta izcedek ugnezditvena krvavitev. On sicer ni opazil sledu o kakšni krvavitvi. Zdaj je rekel, da nimam kaj kot počakati deset dni in potem naj grem do svojega ginekologa, ki bo takrat že z gotovostjo videl kaj se dogaja in ali se plod razvija kot se mora. Čisto me je vrglo iz tira, ampak zdaj ko razmišljam za nazaj, se mi vedno bolj zdi, da ta njegova druga teorija o zakasnjeni nosečnosti drži. Test cb digital mi je namreč prejšnji četrtek, ko bi morala biti nosečnost že več kot dva tedna, pokazal 1-2 tedna. Sedaj sem itak čisto zmedena, ampak nimam kaj kot čakati, kaj se bo iz tega izcimilo resnično upam na najboljše. Jutri dobim datum za pregled. Držite pesti punce, da se to dobro konča.
|