|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke 2016
28.2.2016 10:54:58   
Anonimen
Tudi sama se vam pridruzujem zaenkrat se kot anonimna ker se nimam datuma pregleda (ju3 se narocim) in bi rada najprej vedla da je vse ok.
ZM 20.1.2016
Po mojih izracunih PDP 26.10.2016.
Znaki ki so zaenkrat prisotni so bolece prsi, bolecine v krizu, utrujenost, pogost obisk wc, rahla napihnjenost proti veceru, slabosti za enkrat se ni user posted image

Mi je pa zanimivo nekaj..prejsnjo nedeljo sem delala digitalni CB test ko mi je M zamujala 4 dni in mi je test pokazal 3+ (kar pomeni 5 ali vec tednov nosecnosti). Se je kateri zgodilo tak da je prej zanosla ker po izracunih glede ma prejsnjo M ne gre ven..

(odgovor članu Bibabuba12)
  Neposredna povezava do sporočila: 201
28.2.2016 12:28:01   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

No js še vedno ne vem ali sem med vami ali ne.user posted image Test sem delala že v četrtek 3x, ker sem prvič in drugič mislila, da je pač samo evaporacijska linija, ker je bila črtica za nosečnost bolj rahla oz. bleda pa še testi so bili naročeni iz Ebaya in sem nekako sama pri sebi mislila, da pač kažejo narobe. Danes popoldan sem naredila še en test kupljen v lekarni, ki je spet pokazal rahlo črtico, tako da še vedno dvomim da je to to. Znakov posebnih ni, oz. se mi zdi, da si jih sama zaradi teh črtic samo domišljam. Predvidevala sem, da bi po dveh dneh črtica že morala biti kaj močnejša kot na prvih testih, tako da zaradi tega še vedno dvomim. V torek sem tako ali tako naročena k ginekologinji, ker sem imela druge probleme pa bomo videli. Po eni strani si resnično želim, da bi bilo res, po drugi pa me je strah preveč upat in verjet, da ne bi bila potem čisto preveč razočarana, če to ni to. Če je, imam pdp nekje konec oktobra, zadnja m je bila 24.1.

Katere teste pa si delala? Problem je lahko tudi v tem, da si delala popoldne in ne s prvim jutranjim urinom. Zato ti je pokazalo zelo rahlo črtico. Ampak tudi če je samo rahla, pomeni, da je in si user posted image drugače sva si zelo blizu po dnevu ZM. Moja je bola 25.1. Prvi test, ki sem ga delala v torek, in sicer first sign, je pokazal negativno, šele po enih dveh urah se je prikazala komaj vidna črtica. Ko sem čez dva dni ponovila s cb digital pa je bil plus in 1-2 tedna nosečnosti. Tako da je vse odvisno tudi od količine hormona, lahko ga je manj in kasneje zazna. Pa tudi kakšni ti poceni testi kot baby check in first sign po mojih izkušnjah niso najbolj zanesljivi. Držim pesti, da je to to in si user posted image pdp pa imava tudi čisto blizu verjetno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 202
28.2.2016 12:52:17   
Bibabuba12
Komaj zdaj sem opazila, da sem prvi post oddala pod anonimno. user posted image V glavnem, danes sem zjutraj test ponovila, spet s tistimi testi z Ebaya, ker drugih nimam doma. Tokrat je crtica ze mocnejse obarvana, ampak se vedno dosti svetlejsa od kontrolne. Se ne bi sploh obremenjevala, ampak ko sem prvic zanosila, se mi je najprej pobarvala testna, ko je urin prisel do nje, potem se kontrolna in sta obe bili enako mocni. PDP imam po izracunu aplikacije, ki jo uporabljam za to da vem kdaj sem imela M, konec oktobra, natancneje 29.10. Zdaj samo cakam na torek in da vidim kaj bo ginekologinja povedala, ce se prej ne vlije kaj, ker mam cel cas obcutek da vsak cas bo. Ampak to je bilo isto ze v prvi nosecnosti, tako da lahko je samo eden od znakov.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 203
28.2.2016 13:41:26   
Anonimen
Pri meni je bila črtica svetlejša oz. šibkejša od kontrolne na teh testih z ebaya (v paketu z O testi), ampak vidna je pa brez težav bila. Popoldne je bil CB takoj + user posted image Delala sem pa 13. dan od O, 11. dan je bil test negativen.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 204
28.2.2016 15:17:50   
Floriana

Tudi sama se vam pridruzujem zaenkrat se kot anonimna ker se nimam datuma pregleda (ju3 se narocim) in bi rada najprej vedla da je vse ok.
ZM 20.1.2016
Po mojih izracunih PDP 26.10.2016.
Znaki ki so zaenkrat prisotni so bolece prsi, bolecine v krizu, utrujenost, pogost obisk wc, rahla napihnjenost proti veceru, slabosti za enkrat se ni user posted image

Mi je pa zanimivo nekaj..prejsnjo nedeljo sem delala digitalni CB test ko mi je M zamujala 4 dni in mi je test pokazal 3+ (kar pomeni 5 ali vec tednov nosecnosti). Se je kateri zgodilo tak da je prej zanosla ker po izracunih glede ma prejsnjo M ne gre ven..

Cisto tako...razmisljam, nocem strasit.
Ampak CB verjetno pokaze tedne glede na visino b-hcg hormona, ker so pac neke smernice kolk ga je v katerem obdobju nosecnosti... In zato bi bilo mogoce, da imas res visok b-hcg in ti tako pokaze. Zakaj bi mela visok hormon... Dvojcki? Bo treba pocakat do pregleda...

Seveda je mogoce se kak drug razlog...za dvojcke vem,da kolicina hormona hitreje narasca. CB pa ti samo pove da si noseca ne pa kolk jih dejansko v podnajemu :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 205
28.2.2016 19:20:17   
Bibabuba12
Torej je to standard, da niso tolk mocne crtice? Po moje da bom zdej itak vsako jutro delala test, ker itak se ne verjamem najbolj.user posted image Komaj cakam torek in ginekologinjo da mi pove kako in kaj. Ce me bo sploh hotla pregledat, glede na to da sem narocena za nekaj drugega.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 206
28.2.2016 19:35:58   
Anonimen
Bibabuba, taka je bila moj user posted image

http://shrani.si/f/0/c8/28Hti4t/127220981015378192338221.jpg

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 207
29.2.2016 12:35:31   
Floriana
če želi še katera na seznam, naj mi piše ZS s podatki pa jo vpišem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 208
29.2.2016 13:56:51   
Anonimen
Lep pozdrav,

še ena nova med vami. Zaenkrat bom ANONIMNA31. Stara sem 31 let, to bo moj tretji otrok. PDP pa po mojih izračunih 28.10. Kar se počutja tiče, tako nenkako kot večina med vami, huda utrujenost. Ko pridem iz službe, sem do večera kot cunja:)

Lep dan vam želim

(odgovor članu Floriana)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
29.2.2016 16:29:47   
Bibabuba12
Js se bom ocitno od vas poslovila. Pojavil se je rjav izcedek. In crtica se vedno ni mocna. Tako da zgleda bo to to. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 210
29.2.2016 17:03:26   
majci26
Prevec testov delas, verjamem, da je stresno :(. Jutri imas pregled, a ne? Drzim pesti!

Neposredna povezava do sporočila: 211
29.2.2016 17:06:54   
Bibabuba12
Ne morem si pomagat, ce pa mi ne da miru. In ko sem se prej na wc-ju obrisala so se mi skoraj vlile solze. Je pa res, da imam vec stresa v sluzbi, ker je bil danes zadnji dan od sodelavca in sem slabo spala in cel cajt nervozna glede tega in tako. Bom videla kaj bo jutri povedala zdravnica. Bom probala pozitivno mislit, ampak se bojim da ne bo dosti pomagalo.

(odgovor članu majci26)
Neposredna povezava do sporočila: 212
29.2.2016 17:19:36   
jagodka7
Joooj toliko sekiranja! Jas imam extremne znake nosečnosti (bruham večinoma vsako jutro,prsi pečejo na hipe pa bolijo,pa ščipajo, krčki-Neboleči večinoma časa v trebuhu,lulat hodim na vsake pol ure,in še in še),ampak se vseeno bojim splava,ko berem,da toliko ljudi splavlja,čeprav poteka vse brez problemauser posted image user posted image user posted image .Želodec se mi že vidi .... Imam pa samo beli tok vsak dan,nikakršnih izcedkov pa bolečin..pa se vseeno bojim,da bom tudi jas podvržena temu,ker preveč berem forumeuser posted image . Psihaaaaa. Pri meni je prvič pa me je pač strah,da bo pri meni čez čas tudi kaj zablokiralo v nosečnosti(zdaj je vse super) !!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 213
29.2.2016 17:55:23   
Anonimen
Jagodka, potem pa ne beri forumov user posted image Jaz se tokrat bolj držim nazaj, vse aktivnosti sem itak ukinila, ker fizično nič ne morem. Prvič je bilo vse ful lažje, samo prvič se tudi ni dobro končalo. Ampak vseeno odštevam do dneva, ko bo ta neskončna utrujenost in skoraj stalno prisotna slabost popustila in bom spet lahko normalno funkcionirala, ker me to enostavno ubija. Dolgčas mi je in nisem navajena samo posedat in delat nič. user posted image
user posted image

(odgovor članu jagodka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 214
29.2.2016 17:59:54   
Floriana
Saj vas razumem, da vas skrbi, ampak res, pomirite se. Mi je jasno, da je ful težko, sploh če ste si zelo želele...ampak prvi 3meseci žal niso drugega kot čakanje. zdravniki ne morejo narediti NIČ, če gre karkoli narobe.
Pa vsak rjavi izcedek tudi ne pomeni nujno najslabše.
V prvi nosečnosti sem en dan,še tako na začetku začela krvavet - sveža kri, letela sem na urgenco (vložek sem si dala) in tam so naredili UZ in me pomirili, da je vse ok. Se je pa krvavitev potem vlekla še kakšen mesec. Ampak nekako sem se odločila, da bo vse ok in pika. pa bo kar bo...

(odgovor članu jagodka7)
Neposredna povezava do sporočila: 215
29.2.2016 20:27:07   
Anonimen
Floriana, ni čisto tako. user posted image Pa nočem zdaj tule stresat slabe volje in spravit v paniko vse ostale nosečke, ampak žal včasih pozitivna naravnanost ne pomaga čisto nič. Če se plodek ne razvija prav, ti vsa dobra volja in pozitiva na tem svetu ne bo pomagala. Jaz nisem niti enkrat pomislila na to, da bi lahko bilo kar koli narobe. Pa sem si prej vedno mislila, da SS do 12. tedna pa res ni konec sveta in taka katastrofa, kot sem brala po forumih, pa zdaj vem, da je točno to. Čeprav se plod še ni razvil in še ni dojenček, je izguba izguba, ker se navežeš, se veseliš in na koncu ostaneš brez vsega. Statistika tudi pravi, da se vsaka četrta nosečnost konča s SS, samo da veliko žensk niti ne ve, da je šlo za nosečnost, ker nimajo do dneva natančno "naštudiranih" ciklusov, se zgodi tako zgodaj ipd. Po taki izkušnji si pač bolj previden in se ne veseliš prehitro, ampak greš korak za korakom - najprej da ni M, potem da ni krvavitev, da ima plodek srček ipd. user posted image Tako kot prvič tudi zdaj mislim, da bo vse ok in da drugače sploh ne more biti, samo ne dovolim si delat načrtov, kako bo, dokler ne bom vedela, da je vse ok. In tokrat žal ne bom mirna do NS.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 216
29.2.2016 20:28:01   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka

No js še vedno ne vem ali sem med vami ali ne.user posted image Test sem delala že v četrtek 3x, ker sem prvič in drugič mislila, da je pač samo evaporacijska linija, ker je bila črtica za nosečnost bolj rahla oz. bleda pa še testi so bili naročeni iz Ebaya in sem nekako sama pri sebi mislila, da pač kažejo narobe. Danes popoldan sem naredila še en test kupljen v lekarni, ki je spet pokazal rahlo črtico, tako da še vedno dvomim da je to to. Znakov posebnih ni, oz. se mi zdi, da si jih sama zaradi teh črtic samo domišljam. Predvidevala sem, da bi po dveh dneh črtica že morala biti kaj močnejša kot na prvih testih, tako da zaradi tega še vedno dvomim. V torek sem tako ali tako naročena k ginekologinji, ker sem imela druge probleme pa bomo videli. Po eni strani si resnično želim, da bi bilo res, po drugi pa me je strah preveč upat in verjet, da ne bi bila potem čisto preveč razočarana, če to ni to. Če je, imam pdp nekje konec oktobra, zadnja m je bila 24.1.

Katere teste pa si delala? Problem je lahko tudi v tem, da si delala popoldne in ne s prvim jutranjim urinom. Zato ti je pokazalo zelo rahlo črtico. Ampak tudi če je samo rahla, pomeni, da je in si user posted image drugače sva si zelo blizu po dnevu ZM. Moja je bola 25.1. Prvi test, ki sem ga delala v torek, in sicer first sign, je pokazal negativno, šele po enih dveh urah se je prikazala komaj vidna črtica. Ko sem čez dva dni ponovila s cb digital pa je bil plus in 1-2 tedna nosečnosti. Tako da je vse odvisno tudi od količine hormona, lahko ga je manj in kasneje zazna. Pa tudi kakšni ti poceni testi kot baby check in first sign po mojih izkušnjah niso najbolj zanesljivi. Držim pesti, da je to to in si user posted image pdp pa imava tudi čisto blizu verjetno user posted image

Sem danes vprasala glede teh tednov pri gin in je rekla da je to normalno da gre skozi po menstruaciji pac mogoce malo vec hormona in vec pokaze.
Imam pa prvi pregled sele 23.3. Tak da bom se malo cakala da se prepricam kako in kaj user posted image

Za lazjo prepoznavo bom zaenkrat Anonimna27

(odgovor članu mimi_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 217
29.2.2016 21:51:53   
Floriana

Floriana, ni čisto tako. user posted image Pa nočem zdaj tule stresat slabe volje in spravit v paniko vse ostale nosečke, ampak žal včasih pozitivna naravnanost ne pomaga čisto nič. Če se plodek ne razvija prav, ti vsa dobra volja in pozitiva na tem svetu ne bo pomagala. Jaz nisem niti enkrat pomislila na to, da bi lahko bilo kar koli narobe. Pa sem si prej vedno mislila, da SS do 12. tedna pa res ni konec sveta in taka katastrofa, kot sem brala po forumih, pa zdaj vem, da je točno to. Čeprav se plod še ni razvil in še ni dojenček, je izguba izguba, ker se navežeš, se veseliš in na koncu ostaneš brez vsega. Statistika tudi pravi, da se vsaka četrta nosečnost konča s SS, samo da veliko žensk niti ne ve, da je šlo za nosečnost, ker nimajo do dneva natančno "naštudiranih" ciklusov, se zgodi tako zgodaj ipd. Po taki izkušnji si pač bolj previden in se ne veseliš prehitro, ampak greš korak za korakom - najprej da ni M, potem da ni krvavitev, da ima plodek srček ipd. user posted image Tako kot prvič tudi zdaj mislim, da bo vse ok in da drugače sploh ne more biti, samo ne dovolim si delat načrtov, kako bo, dokler ne bom vedela, da je vse ok. In tokrat žal ne bom mirna do NS.
user posted image

Saj ne trdim tega.
Ampak da je boljse pozitivno razmisljat pa se vsaj probat ne sekirat, kot pa panicarit.karkoli bi bilo ni nekaj na kar imamo direkten vpliv.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 218
29.2.2016 22:12:29   
jagodka7
Valda,da se vsaka vsaj malo sekira, nima veze,če je s plodom vse vredu ali ne. Če si nekaj resnično želiš pa to končno dosežeš,logično da se boš sekiral. Pri meni je vse ok,pa se vseeno sekiram....Zanima me kako ste s simptomi? jas nikoli nisem imela bolečih prsi pred menstruacijo,sedaj v nosečnosti pa me vsak dan po malem zbada v njih in špika,a je to kaj slabo,da me ne bolijo glih grozansko ves čas,kot vse govorijo,da je značilna nevem kaka bolečina v prsih....

(odgovor članu Floriana)
Neposredna povezava do sporočila: 219
1.3.2016 8:13:19   
tejci77
Ko sem izvedela, da pričakujeva user posted image , sem se jaz tudi blazno sekirala. Najbolj zato, ker sem zanosila takoj po prenehanju jemanja KT, ko sluznica ni še dovolj odebeljena in nisva pretirano načrtovala, da bi se ta mesec kar koli prijelo. Potem sem pa začela v vsej tej sikiranciji že kar pretiravat. Če je šel na primer mimo mene star avto, sem rekla, no zdaj bo pa zarodek odmrl od strupenih plinov. Če sem šla obesit perilo, sem pomislila, no zdaj bo ziher odmrl, ker sem dvignila pretežko košaro ali pa če sem pojedla pizzo, sem imela na koncu tako slabo vest, da zdaj bo pa odmrl od nezdrave prehrane...v glavnem, v čisto vsaki stvari, ki sem jo naredila sem videla napako in razlog, da nosečnost propade. Potem sem se pa odločila da na internetu malo preberem o strahu pred SS in je ena user posted image napisala svojo izkušnjo, da se je vsako jutro ali večkrat čez dan postavila pred ogledalo in si ponavljala: Vse bo v redu! Jaz se ob tem še malo pobožam tam, kjer bo čez par mesecev velik trebušček. In res delujeuser posted image . Od takrat se dosti manj sekiram in sem bolj vesela. Res, punce, velikokrat je rešitev v spremembi v naših glavah. Tako, da če bo do SS slučajno vseeno prišlo, vem, da se ne bom samo sebe obtoževala, da je to posledica moje sikirancije ampak napake v razvoju.

Seveda pa, drage user posted image srčno želim in upam, da se to nobeni od nas ne zgodi in bomo oktobra vse veselo zibaleuser posted image .

(odgovor članu jagodka7)
Neposredna povezava do sporočila: 220
1.3.2016 8:51:00   
Srchy
Pozdravljene!

Tudi jaz se vam pridružujem.
ZM je bila 25.1.
PDP naj bi bil 31.10.2016 (ne vem še, če ne bom padla v "novembrske" ;))
Stara sem 32 let in je zame prvič.

Prvi pregled imam šele 24.3. Se mi zdi zelo dolgo... Do takrat bom poskusila ne zganjat preveč evforije ;)

(odgovor članu tejci77)
Neposredna povezava do sporočila: 221
1.3.2016 8:53:02   
Srchy
Aja, nimam bolečih prsi, ponoči se potim, čez dan mi je mrzlo. Zvečer me spodaj kaj "špikne". Drugo še pride verjetno...

(odgovor članu Srchy)
Neposredna povezava do sporočila: 222
1.3.2016 10:35:46   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Srchy

Pozdravljene!

Tudi jaz se vam pridružujem.
ZM je bila 25.1.
PDP naj bi bil 31.10.2016 (ne vem še, če ne bom padla v "novembrske" ;))
Stara sem 32 let in je zame prvič.

Prvi pregled imam šele 24.3. Se mi zdi zelo dolgo... Do takrat bom poskusila ne zganjat preveč evforije ;)

Tvoji podatki so pa copy paste mojih user posted image razen let, tukaj moram jaz še kakšno prišteti user posted image
Imam pa jaz pregled še za tabo, 29.3. šele, tako da ti si še dobra. Tudi jaz imam občutek, da bom na koncu med novembrkami, ker se mi je že pri prvem zgodilo, da smo prišli iz januarčka v februarčka user posted image no, ampak resnično upam, da bo tokrat drugače in se bo odločil prej priti na svet

(odgovor članu Srchy)
Neposredna povezava do sporočila: 223
1.3.2016 10:41:22   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Js se bom ocitno od vas poslovila. Pojavil se je rjav izcedek. In crtica se vedno ni mocna. Tako da zgleda bo to to. user posted image

Bibabuba12 ne obupat tako hitro. Dosti punc ima razne krvavitve in rjave izcedke, pa se vse v redu izteče. Počakaj lepo do jutri in ti bo ginek. vse pojasnila. Mogoče rabiš samokakšno hormonsko podporo. Držim pesti, da bo vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 224
1.3.2016 10:41:35   
Srchy
mimi_ka - ME VESELI!!! ;)

Kako se počutiš?

Jaz res nimam še nobenih znakov,... Bi me moralo skrbet? ;) Bomo videli ta prvi pregled, držimo pesti - za vse nas, ki smo na začetku ;)

< Sporočilo je popravil Srchy -- 1.3.2016 10:42:19 >

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?