|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke 2016
4.3.2016 21:06:49   
jagodka7
Jas imam občutek,da bo fantek,ampak želim si pa zelo zelo zelo punčkooo že dolgo! ampak kaj bo bo,glavno,da je zdravouser posted image user posted image .Meni so se čevapčiči začeli gabit user posted image user posted image . Nobena hrana mi skoraj ne pašeee več.

< Sporočilo je popravil jagodka7 -- 4.3.2016 21:07:20 >

(odgovor članu kanej)
Neposredna povezava do sporočila: 276
5.3.2016 9:56:20   
Anonimen
Telovadba je ok, če počneš tisto, kar si že počel do sedaj, ne da zdaj zvišuješ intenzivnost ali začneš nekaj na novo trenirat. Jaz sem lani enkrat celo šla tečt, letos pa tako ali tako ne tečem, tako da moram počasi uvest dolge sprehode. Pred + testom sem plavala enkrat na teden, to zdaj čakam, da mine prvo tromesečje, potem pa če bo vse ok, začnem nazaj, ker mi je fino. Sicer pa v zgodnji nosečnosti lahko komot delaš pilates, celo trebušnjake, tek na smučeh je ok, sem vse poguglala user posted image Jaz sem imela namen vse počet normalno, samo malce bolj na izi, samo sem bila do tega tedna tako neskončno utrujena, da mi je bilo še živet odveč, kaj šele športat user posted image Ta teden je že bolje, tako da se bo treba zbrcat v rit - čez teden dvakrat po eno uro s psom, čez vikend pa na kak hribček ali Rožnik.

Spol - vsekakor bova vprašala. Jaz si zelo zelo želim punčko, itak pa imam občutek, da bo fantek. Samo upam, da je še prezgodaj za te občutke, mislim, da se spol določi ravno zdaj enkrat user posted image

Hrana - meni večinoma paše samo kuhana hrana, tako da so mi zajtrki kar problem. Tudi sicer mi paše več zelenjave in sadja, kar sicer ne jem kaj dosti, tako da se je "naravno" vse uravnovesilo. Hodim pa med službo vsak dan na kosilo, če se le da, sendviči, s katerimi sem prej kombinirala, mi zdaj res ne pašejo. Malo sem se tolažila z elevitom, da saj so tam vitamini in minerali, samo zdaj ga itak ne jem večinoma.

Limeta82, držim pesti, da bo vse ok! Pri 6t se začnejo šele oblikovati "jamice" (ne najdem zdaj boljšega izraza, po ang. je chambers) pri srčku, ki postane viden nekje po parih dneh. Jaz sem zato z UZ čakala do 7t, da se je za ziher videl srček, da ne bom panična po nepotrebnem.

user posted image

(odgovor članu jagodka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
5.3.2016 12:45:33   
žabica90
živjo po dolgem času,

sem brala članek od spolov in sicer, če ti v prvem tromesečju ni slabo, če ti paše meso,.. je velika verjetnost da bo fant; če ti paše sadje in sladkarije pa je velika verjetnost da bo punčka.

tudi jaz nimam nobenih znakov nosečnosti, razn občutljivih prsi. slabo mi je samo kadar sem lačna. danes prehajam v 9 teden. v torek imam še en UZ, bomo videli kako in kaj.

želim vam čim manj slabostnih dni in pa lep vikend

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 278
5.3.2016 16:51:07   
majci26
Vceraj sem bila na UZ, vse OK. Po zadnji menstruaciji naj bi bila noseca 8t5d, po velikosti ploda pa pravi, da sem noseca 9t2d, sem preskocila 4 dni :). Je pomahal z nogico in poslusali smo srcek :)

(odgovor članu žabica90)
Neposredna povezava do sporočila: 279
5.3.2016 17:56:32   
arcanum
Sama si želim vedeti spol, moj pa ne, tako da bomo morali dobro skrivati :) Imamo že enega fantka in se mi zdi da potihem vsi upamo na pupo, ampak konec koncev, samo naj bo zdrav otrok.
Pri prejšnji nosečnosti mi je G na nuhalni napovedal pupo, potem ji je pa do morfologije lulči zrastel, tako da morebitno omembo spola pri nuhalni jemljem z rezervo :)

Kar se hrane tiče, trenutno brez obilnega zajtrka sploh ne morem funkcionirati, lušta mi se pa prav vse, od jogurta, čokolade, popoldan kislo sadje, zadnjih par dni sem dobila noro željo po hamburgerju, ampak tistem pravem, ne iz mc :) Tako da bodo kile očitno vrtoglavo rastle kot v prvi N.

Telovadim ne, saj me popoldan ko pridem iz službe okupira otrok in ostale sprotne zadeve, tako da zvečer samo obležim...

(odgovor članu majci26)
Neposredna povezava do sporočila: 280
5.3.2016 18:04:34   
arcanum
Sem vedela, da sem nekaj pozabila :)

AnonimnaT, za fb skupino mi prosim poskusi napisati zs, saj ti jaz ne morem zaradi anonimnosti :) Potrebujem pa tvoje ime oz povezavo do profilnega linka v kolikor vas je več z istim imenom... Skupina je skrita :)

(odgovor članu arcanum)
Neposredna povezava do sporočila: 281
5.3.2016 20:39:49   
Anonimen
Žabica, ta teorija pri moji sestri čisto propade, ker je bila zaradi bruhanja in slabosti ta prvič v bolnici, ima pa fantka user posted image

(odgovor članu arcanum)
  Neposredna povezava do sporočila: 282
6.3.2016 11:09:11   
jagodka7
jas se spet javljamuser posted image . to bruhanje me bo ubilo! nevem,res nevem s čim si naj še pomagam! vsak dan je huje,od jutra naprej se to vleče potli v dan...sploh ne morem spatiuser posted image .upam da je to samo v prvem trimesečjuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
6.3.2016 11:23:35   
Anonimen
Pozdravček,

drage nosečke da se še jaz javim plusek zagledala 22.2 in prvi pregled imam 22.3 srčno upam da bo kmalu pregled in da bo vse kot mora bit srčnoooo upam res... doma vedo le moj partner in tavelika hči ostali pa še ne zato samo upam da me tle gdo ne bere(zato rade anoninmna) zato kaj več povem ko bo vse odkrito...komajjj čakam sem pa totalnooo utrujena res... upam da mine tale utrujenost... lepo bodite se še javim...

papa

lepo nedeljo

(odgovor članu jagodka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
6.3.2016 18:35:43   
Anonimen
Imate že mogoče na FB skupinico ampak če je skrita seveda...

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 285
6.3.2016 18:43:07   
Anonimen
Ali še pijete kavo ali ste popolnoma prenehale, tiste ki ste jo prej pile?
Jaz spijem zjutraj eno z mlekom in imam dovolj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 286
6.3.2016 18:56:53   
pikapolonica24
meni niti ne paše neki fulll kava sem pa drugače nenormalni kofetar :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 287
6.3.2016 18:58:18   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonica24

meni niti ne paše neki fulll kava sem pa drugače nenormalni kofetar :-)

(odgovor članu pikapolonica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 288
6.3.2016 18:59:03   
Anonimen
ne vem kaj mi tole vse neki ven meče... se vidi da nisem vešča :-)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 289
6.3.2016 19:04:17   
Floriana

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ali še pijete kavo ali ste popolnoma prenehale, tiste ki ste jo prej pile?
Jaz spijem zjutraj eno z mlekom in imam dovolj.

Jaz je ne pijem. Sploh, tako, da mi tudi zdaj ne manjka.

Prvi znaki so tu, se mi zdi... Popoldabska utrujenost, sem zdele odspala 2uri. HB je dragi poskrbel za mulce.
Sicer se take utrujenosti spomnim samo iz prce nosecnosti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 290
7.3.2016 8:21:54   
Anonimen
Jaz pijem kavo,ravno zdajuser posted image . Sem zmanjsala na eno na dan. Se mi zdi,da ena kava,v kolikor ti pase,ne more skoditi. Nasplosno bom manj komplicirala kot v prvi nosecnosti. Pri meni nic novega,kot da ne bi bilauser posted image . Do prvega pregleda pa je se zelo dolga.
Anonimnauser posted image

(odgovor članu Floriana)
  Neposredna povezava do sporočila: 291
7.3.2016 9:38:12   
arcanum
Drugače sem spila po 3-4 kave dnevno, ampak mi že v začetku N ni več pasala, tako da zdaj spijem le tu pa tam kakčen kapučino iz vrečke, drugače pa ogromno vode in čaja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 292
7.3.2016 9:41:35   
pikapoka22
Tudi jaz sem 10.2. Naredila tetst in bil je pozitiven user posted image prvi ultrazvok imam 15.3. In komaj cakam da vidim to malo bitjece ki raste v meni :) stara sem 22let in sem prvic nosecka :) moram pa rect da neke hude tezave nimam z bruhanjem razen kaksen dan je res nenormalen..tudi ustat ne morem s postleuser posted image imam pa probleme s tesko hrano...takoj ko malo pojem mi je slabo...najbol pa mi mleko ugaja :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 293
7.3.2016 10:53:57   
uršikazala
Evo spet mene, tukile sem bl slabo aktivna, ker mi je ljubši FB in skupinica že laufa.

Slabo mi je najbolj ob popoldnevih in večerih, bruham niti ne imam pa močen refluks in lena sem ko ****s.
Kava mi sploh ne paše že en mesec, mesa vidt ne morm, hrenovke še grejo nekak, zdele delam golaž pa bomo vidl če bo šlo, zaenkrat slabo kaže :) :)

(odgovor članu pikapoka22)
Neposredna povezava do sporočila: 294
7.3.2016 14:04:28   
Limeta82
Jaz pa sem imela UZ in je vse ok, srček bije!!!!!!!!!!!! Presrečna! :-)

Znakov pa nobenih. Razen strašnega lenoritisa. ;-) ;-)

(odgovor članu uršikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 295
7.3.2016 15:10:54   
Floriana
punce, kje ste gledale, kdaj imate PDP? meni tolk različno pokaže, od 31.10. pa do 2.11. ...

(odgovor članu Limeta82)
Neposredna povezava do sporočila: 296
7.3.2016 16:17:59   
Anonimen
hej, jst vam tudi pridružujem.
Sem imela že prvi pregled in imam PDP 10.10.2016
Je pa druga nosečnost in imam doma že dvoletnika :) s fb se vam pa pridružim kasneje, ker še malo skrivamo ;)

(odgovor članu Floriana)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
7.3.2016 16:20:30   
tjala
Aja,Floriana, kdaj si imela zadnjo mestuacijo?
Jst sem pogledala na koledarček in sem že prej vedela približno datum pdp, drugače ti pa lahko še ginekolog spremeni glede na uz :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 298
7.3.2016 16:53:32   
Floriana

IZVIRNO SPOROČILO: tjala

Aja,Floriana, kdaj si imela zadnjo mestuacijo?
Jst sem pogledala na koledarček in sem že prej vedela približno datum pdp, drugače ti pa lahko še ginekolog spremeni glede na uz :)

Ja itak, bomo pocakali do UZ... Sam tko firbec sem.
ZM 25.1. Sam spet vprasanje kdaj je bila ovulacija, cikli niso enako dolgi...
Bomo videli konec marca.

(odgovor članu tjala)
Neposredna povezava do sporočila: 299
7.3.2016 17:32:57   
Anonimen
Jaz sem oboževalka strani countdowntopregnancy, tako da tule računam: http://www.countdowntopregnancy.com/tools/due-date-calculator.php
Po ZM imam PDP 14.10., po O 20.10. (daljši ciklusi), na potrditvenem UZ je bil PDP 17.10. Meni je 20.10. najbolj všečen datum user posted image Je pa res, da vem, kdaj imam O in da jo imam na 20-22. dan šele in je potem lažje bolj točno zračunat.

pikapoka22, jaz sem tudi takrat delala test, pregled imam pa en dan pred tabo user posted image

Limeta, super!!!

Meni vedno manj stvari paše jest, tako da se mi zdi, da pojem premalo. Glivice me pa še vedno spravljajo ob živce. Sicer pa se trudim mislit pozitivno in ohranjat mirne živce.

user posted image

(odgovor članu Floriana)
  Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?