|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke 2016
7.3.2016 18:03:15   
flay
Pozdravljene nosecke!
Sem pravkar postala mamica in prodam angelsaund za poslusanje srcka ploda - meni zelo ljuba napravica v nosecnosti. Tudi nosecniska oblacila ce katero zanima,naj mi poslje zs, posljem slike... St.oblacil 38-40- zelo lepo ohranjena, kupljena H&M in C&A v lanski sezoni. Lepo nosecnost in cestitke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 301
7.3.2016 18:37:41   
pikapoka22
a mi lahko ena pove kako je glede skupince na fbju? ker je skrita pa je ne najdem :(

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 302
7.3.2016 21:47:54   
Anonimen
Cena?

Čestitkee
IZVIRNO SPOROČILO: flay

Pozdravljene nosecke!
Sem pravkar postala mamica in prodam angelsaund za poslusanje srcka ploda - meni zelo ljuba napravica v nosecnosti. Tudi nosecniska oblacila ce katero zanima,naj mi poslje zs, posljem slike... St.oblacil 38-40- zelo lepo ohranjena, kupljena H&M in C&A v lanski sezoni. Lepo nosecnost in cestitke!

(odgovor članu flay)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
7.3.2016 22:10:24   
roxygirl2
Ojla...se zopet malo javljam. Po mojih izračunih je pdp 25.10. Prvi pregled imam sele v 9. Tednu, torej 21.3. Se dolgoooo moram cakati...;) Se ok pocutim, zjutraj se mi malo dviguje, a se nikoli nisem bruhala. Kar naprej imam občutek napihnjenosti in fuuul se utrujena...samo spala bi ;) to se mi je dogajalo ze v prvi nosečnosti. Doma imam 20 mesecnega fantka...v prvi nosecnosti mi tudi ni bilo nic slabo, sem pa bila full mazolasta in bolel me je kriz...sedaj je malo drugace...mogoce bo punci :) hihi...vazno je le da bo dete zdravoooooo!!!! Tudi jaz spijem eno kavico na dan...mi sploh ne pase kaj prevec...se.mi upira...pred nosecnostjo pa sem bila taprava kofetarca. Glede sporta...se naprej bom hodila v hribe ce bo le stanje to dopuscalo.V fb skupinico bi se pridruzila po prvem pregledu,ker zaenkrat se nic ne govorimo.Lepo nosecnost vam zelimuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil roxygirl2 -- 7.3.2016 22:11:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 304
8.3.2016 9:07:35   
Srchy
Pozdravljene, jaz sem tudi malo oglašam... na trenutke sploh ne vem,da sem noseča.

Se mi zdi, da je do prvega pregleda,ki ga imam šele 24.3. še cela večnost!!! Kar traja... ob vsakem krču sem panična. Ali je zato ker je prvič zame? ;)
Včeraj sem čistila stanovanje, sem res počela stvari počasi in dvigovala previdno, ponoči me je zgrabil krč v maternici, precej močno, pol se je umirilo. Sem pa že mislila,da bo konec.

Kako ste vi kaj s svojimi strahovi?

(odgovor članu roxygirl2)
Neposredna povezava do sporočila: 305
8.3.2016 11:18:09   
Limeta82
Hej, glede skupine na FB-ju... lahko pišeš meni zasebno sporočilo in napiši tvoje ime, da te najdem in dotam potem na FB lahko...

Glede strahov je pa bilo mene do včeraj strašansko strah, ker nimam nobenih znakov... ampak ko sem videla srčka, sem se pomirila.

In po nasvetu zdravnika sem se odločila, da res ne bom več delala panike. Upam, da mi uspe, hehe... ;-) Srchy; krči so nekaj povsem normalnega...tudi mene vsake kvatre kaj zagrabi, pa nato popusti... temu se reče nosečnost. ;-) ;-) Srečno!

(odgovor članu Srchy)
Neposredna povezava do sporočila: 306
9.3.2016 13:29:20   
lemon
Zivjo

se toliko casa nisem oglasila in vidim da ste se kar razgovorile. Se pa nisem oglasala, ker sem imela 2 tedna nazaj pregled pa se ni nic videlo se in sva bila cisto paf.. No pa sem bila vceraj se enkrat in sem dobila najlepse darilo za 8. marec.. bitje srcka :)
rok imam pa 24.10 ), nuhalno so mi dali v 10. tednu (nekam zgodaj se mi zdi?). Me je pa na rit vrgla cena - 60€
Slabosti so pa prisotne noc in dan. Sva pa ze povedala mojim in jaz dvema prijateljicama :)

(odgovor članu Limeta82)
Neposredna povezava do sporočila: 307
9.3.2016 13:59:07   
Srchy
čestitam user posted image

60 eur je nuhalna? No jaz nimam izkušenj... sem mislila, da je več ;)

Jaz pa še kar čakam, me pa medtem takšne pozitivne informacije spravjajo v dobro voljo in odženejo malo skrbi ;)

(odgovor članu lemon)
Neposredna povezava do sporočila: 308
9.3.2016 14:07:27   
vevricka
Mene bo nuhalna prisla 60€ + 10€ se za CD s slikicami. Imam jo v 12.tednu.
Na zalost so pomojem kar povsod iste cene...vsaj tist kar sem jaz gledala v okolici Lj.

(odgovor članu Srchy)
Neposredna povezava do sporočila: 309
9.3.2016 17:45:55   
Anonimen
Jaz sem danes spet čisto povožena, kar naprej me boli želodec in/ali mi je slabo. Če sem lačna, medtem ko jem ipd. Pa tako ali tako ne morem veliko naenkrat pojest. V enem mesecu, od kar sem delala test, se nisem zredila niti grama, prej shujšala, kar vidim po oblačilih, pa drugi tudi opazijo. Sem pa včeraj že šla po nove modrce, ker to je pa nenormalno zrastlo v tem času user posted image odštevam do pregleda v ponedeljek in si govorim, da je ja vse ok, dokler ni krvi in hudih krčev. Pa tudi možnost SS je menda samo 5 %, če se v zgodnji nosečnosti (6.-7. teden) že vidi utrip srčka. Zdaj sem noseča 8t, po mojih domnevah bo to jutri, po potrditvenem UZ je bilo to dva dni nazaj. Ampaaaak .. glede na eno slabo izkušnjo potem nisem tako zelo mirna. user posted image

Za NS so meni v Dravljah rekli, da naročajo med 11. in 14. tednom, najbolj optimalno je v 12. tednu.

user posted image

(odgovor članu vevricka)
  Neposredna povezava do sporočila: 310
9.3.2016 18:24:05   
Anonimen
Kam boste sle na nuhalno? Ve katera za res katerega dobrega gin ki to dela?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 311
9.3.2016 20:42:55   
ringababy
Evo pa sem se še jaz preselila sem iz foruma neplodnost. Danes ugledala srček v 7 tednu user posted image . Kar mene zanima je ali ima katera od vas PCOS in se zdravi za visokim pritiskom že zdaj. Namreč vsi vemo, da je v prvem trimesečju pcos še posebej problem kasneje pa pritisk. Bi rada vedela, če ste dobile kakšne nasvete kje glede prehrane ali česarkoli drugega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 312
9.3.2016 21:27:36   
kanej
Jp, nuhalna je kar 60 €, povsod iste cene. Jaz sem bila prvič pri dr. Strah v Domžalah - super zadovoljna in grem sedaj tudi k njej. Še dobrih 14 dni, takrat bom ravno nekje na polovici 12. tedna user posted image Res upam, da se bo že videl spol :) Edino CD-ja pa tokrat ne bom vzela, ker prvi niti enkrat ni do računalnika prišel :)

LP

(odgovor članu ringababy)
Neposredna povezava do sporočila: 313
9.3.2016 22:26:56   
vevricka
Jaz sem tudi cez 14 dni pri dr.Strahovi :) se cisto malo user posted image

(odgovor članu kanej)
Neposredna povezava do sporočila: 314
10.3.2016 10:15:30   
Floriana

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kam boste sle na nuhalno? Ve katera za res katerega dobrega gin ki to dela?

jaz bom šla kar v dravlje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 315
10.3.2016 10:16:58   
Floriana

IZVIRNO SPOROČILO: vevricka

Jaz sem tudi cez 14 dni pri dr.Strahovi :) se cisto malo user posted image

ah slabosti tega, da si zadnji :)
ve se že veselite nuhalne jaz pa še do prvega pregleda nisem prilezla. mam plan se čez 2 tedna naročit, ko bom okoli 9 tednov... da bo za ziher kej za videt.

(odgovor članu vevricka)
Neposredna povezava do sporočila: 316
10.3.2016 12:30:11   
majci26
Floriana, kaj pa ce bo imel takrat ver zasedeno in dobis datum cez en mesec? Jaz ne bi mogla toliko cakati :)

(odgovor članu Floriana)
Neposredna povezava do sporočila: 317
10.3.2016 12:30:20   
UršiMB
Zdravo, da se vam še jaz pridružim.

PDP imam 5.10.2016, bo pa to moj drugi otrok. Lara je rojena avgusta 2012.

Lp, Urška

(odgovor članu uršikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 318
10.3.2016 12:31:43   
UršiMB
Nuhalno imam 31.03 pri svojem ginekologu, dr.Lukmanu na Ptuju. Komaj čakam, da je nuhalna za mano, da lahko hčerkici povem, da končno dobi tako težko pričakovano sestrico oz.bratca.

Kdaj jim nameravate vi povedat? otrokom mislim...

(odgovor članu UršiMB)
Neposredna povezava do sporočila: 319
10.3.2016 13:05:42   
majci26
Moj ze ve, je bil z nama na UZ. Je zelo vesel :)

(odgovor članu UršiMB)
Neposredna povezava do sporočila: 320
10.3.2016 13:09:14   
UršiMB
V katerem tednu ste bili, ko ste otroku povedali?

(odgovor članu majci26)
Neposredna povezava do sporočila: 321
10.3.2016 13:11:23   
UršiMB
Bi lahko še mene na fb dodala? Je to zaprta skupina, a ne? URSI KEY S, ali vam pošljem sporočilo?

(odgovor članu lemon)
Neposredna povezava do sporočila: 322
10.3.2016 13:28:03   
Floriana

IZVIRNO SPOROČILO: majci26

Floriana, kaj pa ce bo imel takrat ver zasedeno in dobis datum cez en mesec? Jaz ne bi mogla toliko cakati :)

bo pa mel zasedeno. ampak vseeno mislim, da se bo našla kakšna luknja zame. pa tudi če se ne najde, bom šla pa kar na nuhalno.
to, da sem noseča vem, prepričana sem, da je vse ok. tako da bi bil ta prvi UZ res samo za to, da mi to, kar že vem, potrdi. se ne sekiram :)

(odgovor članu majci26)
Neposredna povezava do sporočila: 323
10.3.2016 13:29:38   
Floriana

IZVIRNO SPOROČILO: UršiMB

Nuhalno imam 31.03 pri svojem ginekologu, dr.Lukmanu na Ptuju. Komaj čakam, da je nuhalna za mano, da lahko hčerkici povem, da končno dobi tako težko pričakovano sestrico oz.bratca.

Kdaj jim nameravate vi povedat? otrokom mislim...

na nuhalni. ko povem njim, bojo pa zvedeli še vsi ostali.

(odgovor članu UršiMB)
Neposredna povezava do sporočila: 324
10.3.2016 13:32:59   
UršiMB
ja, jaz sem jo mislila najprej na nuhalno zraven vzet, pa mi je ginekolog odsvetoval, tako da jo bom na kak kasnejši pregled ali pa na 4d, če se bova odločila zanj, zraven vzela.

Res je, ko mala zve, bodo drugi dan zvedeli vsi v vrtcu in seveda ostali sorodniki, ki še ne vedo. :)) že veš čas govori, da komaj čaka, da bom rodila, mi je malo potem, ko sem naredila test, mamica ti imaš dojenčka v trebušču, ne? Kot da bi vedela.

(odgovor članu Floriana)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?