jesse16 -> RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 (25.1.2016 18:08:36)
|
Oj punce. Kako je tole fino ko prideš na forum in imaš kaj prebrati [sm=bravo.gif] Uf očitno smo se vse matrale za naše sončke, midva sva se tudi trudila vče kot 4 leta, dala dva postopka IVF skoz - neuspešno, ko pa sem obupala in si rekla ok bomo pa malo razvajal ker bo očitno edinka, nas pa je presenetil +. Še vedno ne morem verjeti. Drugače pa o tretjem otroku ne razmišljam dovolj bosta dva. Sva čisto srečna da ju imava. Cerezzete tablete so katastrofa jaz sem tudi krvavela ko zmešana, zdaj imam sibillo in sem zadovoljna, v bistvu mam tablete bolj zaradi M, ker imam full močne. Si morem skoz menjavat vložke pa še zmeri skoz pride, je to tečno na šihtu ko ne moreš na 30 min na wc laufat. M imam pa že skoz od poroda, čeprav sem dojila in mi je G rekla da po porodu pa ziher ne bo močna. Ja itak še močnejše se kot so prej bile [sm=hudicek1.gif] Je pa majhna razlika res super, ker se potem igrata skupaj, čeprav tudi 8 let razlike ni slabo saj mi mala kar precej pomaga. Mi ga bomo dali krstiti enkrat spomladi, samo upam da bo še vedno isti župnik, je full v redu in naredi krst posebaj, brez maše. Mi je všeč ko je samo družina prisotna in ne cela vas. Sladkorčica itak poroka stane najmanj 10.000,00 , tako da se midva sigurno ne misliva poročiti, bova rajši v hišo vlagala, ker je vedno treba nekaj popravit. Drugače pa imamo mi danes pestro, prvo je zakuhala punca, zdaj kuha pa še mali in zdele spi, tako da me čaka pestra noč. Aja na PK pa greva ker je full čudno dihal in enkrat je nehal dihat. Tako da je bila cela panika, zdaj bojo pa merili njegove vdihe. Drugače pa punce jaz sem najdla apartma za na morje in ga rezervirala, komi čakam da gremo. Si namreč v glavi predstavljam da bo zgledalo nekako takole, jaz ležim na plaži z dobro knjigo moj pa z otrokoma v morju. In vsi me pustijo uživati [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. Ne vem zakaj imam občutek da sanjam neuresnjičljive sanje [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|