LeyaPrive -> RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 (8.3.2016 10:52:53)
|
Čestitke za zaroko[sm=bravo.gif] Mene je pa moj zafrkaval al hočem kuhinjo ali pa ohcet. Za oboje ni soldov. Sicer mi je pa čisto vseeno, jst imam eno tako familijo, da se nekateri ne morejo videti med sabo (ločena starša...). Povabiti bi pa morala vse. In, ko pomislim, koliko časa, denarja in energije eni porabijo za en dan v življenju mi je pa tudi mimo. Že,ko sva lansko leto imela likof za streho na novi hiši je bila katastrofa. en teden smo garali v najhujši vročini, jaz v 8 mesecu... Pa vse pospraviti v hiši, pa mize, klopce, luči, pogrinjki, pecivo, pijača,... Je bilo super. Samo jaz sem bila na dan fešte tako zmatrana in zatekla, da sem zvezde videla in sem mislila, da me bodo samo še v porodnišnico peljali. Naslednji dan sem se pa bolj malo spomnila, kot bi bila pol dneva pijana[sm=smiley1.gif] je bila pa tašča zadnjič pametna, da saj si lahko samo priimek spremenim, tudi, če nisva oženjena. Eni pa imajo ideje...in pol je še moji kolegici, ki je že 15 let koruznica najedala z isto idejo. Pa je lepo rekla, da če dec nima tolk jajc, da bi šel na kolena, pol tudi priimka ne rabi :D Drugače sva pa midvba spet prehlajena :( Nas sicer samo malo smrka že cel teden. Najbolj zoprno je ponoči, ker se zbija zaradi nosa. Mene je pa čisto položilo. 3 dni vročine, en dan mi je kar odmevalo v glavi, ko sem hodila, brez glasu... Pa saj ne bi bilo take panike, če ne bi mogla še za malega skrbeti. Mi je bilo en dan res bed, ker se nisem mogla pogovarjati z njim, samo res nisem mogla govoriti. Če ne bi imela otroka bi verjetno 2 dni odležala in bi to bilo to. Tako pa ni bilo časa za počitek niti ponoči se nisem mogla naspati, ker se je zbujala na 1-2 uri. Ves bolan in prešvican lesti ponoči iz tople postelje in prekladati slabih 10 kg pa tudi ni ravno recept za ozdravitev. Na srečo je sedaj že bolje. Sem se prav bala ponedeljka, ker sem vedela, da gre partner v službo in ne bo nobene pomoči. Ne vem kako samohranilne z 2, 3 otroci zmorejo, ko zbolijo. A mogoče ve katera, ko partner dobi frej, če žena zboli? Se prekine porodniška in gre ženska na bolniško in partner na porodniško? Sem se ravno spomnila na eno, ki je par mesecev okrevala po težkem CR in partner ni dobil fraj, čes saj je ćena frej-na porodniški.
|
|
|
|