LeyaPrive -> RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 (2.3.2016 22:07:23)
|
Midva svatudi izkoristila tale dva sončna dneva. Sva malo povozičkala po okolici. Še par obiskov sva dobila danes, ko je bilo lepo vreme. malcek1, naj se vama nikamor ne mudi. Midva sva tudi pri dobrih 5 mesecih začela okušati prve žličke. Sedaj pa tako mljaska tisto svoje kosilo, da je veselje. Tako, da sem uvedla še dopoldansko malico, kosilo imava pa itak ponavadi po 14h ali kasneje. Jaz mu mleko ponudim kar takoj po kosilu, da se do konca naje. In se ka ropazi, da včasih naredi samo še par požirkov. Ga moram pa potem kar malo paziti, da mi ne pase preveč kravic s polnim trebuščkom. Mi je zadnje čase začel malo bruhcati, ko se naje. Se je pa naš pobalin odločil, da mi je flaška spet ok za pitje. Edino pri dojenju mi hoče kakno rundo štrajkati, čez pol ure se pa spet prisesa kot klop. Je pa res, da je končno prišla M in takrat menda radi kaj poštrajkajo. Naš tudi še ne grabi nogic. Ok, edino, če sedi, se zgrabi za nogavice, ko sedi. Drugače pa kvečjemu hlačnice dol vleče, ko je na hrbtu. Je pa postalo previjanje cela gimnastika, ker se tako vrti po podlogi. Spanje je pa še vedno loterija. Ko gre spat, se nama po kakšni uri ali dve v kriku zbudi in ga komaj umiriva. Danes mi je pa potem spal do 5ih zjutraj. Ene 7 ur v kosu. Cela zmaga:) V zgornjem nadstropju nečak preboleva 5.otroško bolezen. Tako, da jaz lahko samo čakam, če smo jo tudi mi staknili, ko smo bili gor na obisku [sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|