LeyaPrive -> RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 (21.3.2016 11:37:36)
|
A ste izkoristile vikend? Mi smo šli čez vikend v Bohinj in se je naš kar lepo obnašal. Samo babyfone sva doma pozabila in sem morala čez dva štuka ves čas skakati. Je bila zraven še ena kolegica z 11 mesečnikom in se je prijazno ponudila, da mi lahko kako oblačilo št.68 odstopi. Pa so bili potem vsi presenečeni, da smo že pri št. 80. Sem dobila par majic od Mane št.80 in so res ozki rokavi:( Je pa res, da je naš kar nabit. Samo bo kmalu začel pošteno lesti okoli in se bo potem verjetno ustavilo s temi kilogrami. Je pa res, da sva midva oba med visokimi - jaz 1,73, moj 1,82, moj fotr je bil pa ene 1,9 včasih visok. Kako ste kaj z vozički zadovoljne? Midva imava 3-kolesnik Jane in res zmore vsak teren. Samo spakirati za 3 dni in imeti še da voz v avtu je pa izziv. Še dobro, da imamo velik prtljažnik. Sedaj pa malo marele gledam in vidim, da bo spet treba celo diplomo narediti. Veliko je trikolesnikov, samo mi delujejo precej nestabilno. Sploh, ker bo otrok večji in se bo začel levo in desno ven iz vozička stegovati.
|
|
|
|