LeyaPrive -> RE: Avgustovcki in avgustovke 2015 (1.3.2016 10:10:49)
|
Ja, malo maščobe mora biti, ker so nekateri vitamini topni le v maščobi. Pa tudi sadje in zelenjava je energetsko precej "lahka" hrana. Tudi jaz mu dam kakšno žličko kisle smetane v zelenajvne pirejčke, samo na "sladke" stvari mi pa ne paše. Skuto mu spasiram, samo mu je še malo prekompaktno za jesti. Z banano je bilo ok, z borovnicami je bilo pa pregosto in nisem čisti vedela s čim razredčiti. No, saj, če posmislim, bi lahko tudi z vodo naredila. Glutena pa še nisva probala, bova danes probala gres kuhan na vodi. Pediatrinja mi je rekla naj kake bebe piškote probava ali pa kruh, pa mi je trapasto kupovati piškote za tako majhne. Upam, da bo gres kuhan v kompotu ok, ker tista polenta na vodi tudi meni ni bila za nikamor. Načeloma je pa naš kar pošten jedec, bi pomoje zmazal tako porcijo pireja kot jaz:) Mu je bil pa zadnjič zelo všeč amariški-sladki krompir. Mi je pa prejšni teden dobil ene fajn velike pike po bradi. In nisem vedela ali je to od borovnic, jajca ali vlažnega slinčka. Moram vse še 1x probati, da bomo videli.
|
|
|
|