Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 11:11:10
|
|
|
|
Minikimi
|
pozdravljene punce, nisem javila nic od takrat ko sem delala test, vam moram sporocit slabo novico, m je prisla sem tako razocarana spet, no ampak ker se z negativnostjo dalec ne pride, bomo sli pozitivni v nove boje in nam bo leto 2016 prineslo nase male strucke upam da zagledamo v naslednjem krogu torej januarja pa cestitke vsem ki ste zagledale pluske, in veliko objemckov puncam ki niste
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 11:11:46
|
|
|
|
Minikimi
|
pozdravljene punce, nisem javila nic od takrat ko sem delala test, vam moram sporocit slabo novico, m je prisla sem tako razocarana spet, no ampak ker se z negativnostjo dalec ne pride, bomo sli pozitivni v nove boje in nam bo leto 2016 prineslo nase male strucke upam da zagledamo v naslednjem krogu torej januarja pa cestitke vsem ki ste zagledale pluske, in veliko objemckov puncam ki niste
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 11:12:44
|
|
|
|
katjesss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Nimam vec besed no... Počakej no .. dokler se ne ulije je še upanje ... kater dan pa je danes? Janchek81 saj ves, da drugi pokazatelj zdaj to ni...danes je 25. dan ...pride pa vedno nekje med 26. in 28. dnem, tako da je kar tocna...pa se ravno nekje 14 dni po O
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 11:25:14
|
|
|
|
foxy_cat
|
Vsem prehiteva kaj potem bo pri meni tudi že ta teden...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 11:28:59
|
|
|
|
katjesss
|
Meni glede na O nic ne prehiteva...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 11:36:49
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Tako punce, moja M se je pravkar malce nakazala, tako da jo jutri pricakujem, ce ne ze danes - no pa se zgleda spet ne bom rabla s testom ukvarjat. Zdaj pa mi je volja cist dol padla no... Ja porkaš no..ob teh slabih novicah, že jaz obupujem.. NEHI! Zakaj bi obupovala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 11:38:11
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Nimam vec besed no... Počakej no .. dokler se ne ulije je še upanje ... kater dan pa je danes? Janchek81 saj ves, da drugi pokazatelj zdaj to ni...danes je 25. dan ...pride pa vedno nekje med 26. in 28. dnem, tako da je kar tocna...pa se ravno nekje 14 dni po O No ja, pri meni, če paćč vidim izcedek vem, da ni to to in vem, da se bo slej k prej ulila in res se vedno je nikjer pa ne piše, da bo pri tebi tudi tako ... tako, da pozitivno naprej dokler se res ne ulije ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 11:46:02
|
|
|
|
katjesss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: katjesss IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Nimam vec besed no... Počakej no .. dokler se ne ulije je še upanje ... kater dan pa je danes? Janchek81 saj ves, da drugi pokazatelj zdaj to ni...danes je 25. dan ...pride pa vedno nekje med 26. in 28. dnem, tako da je kar tocna...pa se ravno nekje 14 dni po O No ja, pri meni, če paćč vidim izcedek vem, da ni to to in vem, da se bo slej k prej ulila in res se vedno je nikjer pa ne piše, da bo pri tebi tudi tako ... tako, da pozitivno naprej dokler se res ne ulije ... Ja no lahko pocakam ja, ampak tudi jaz vem, kako je na stvari... Januarja torej..?!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 11:46:58
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: katjesss IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Nimam vec besed no... Počakej no .. dokler se ne ulije je še upanje ... kater dan pa je danes? Janchek81 saj ves, da drugi pokazatelj zdaj to ni...danes je 25. dan ...pride pa vedno nekje med 26. in 28. dnem, tako da je kar tocna...pa se ravno nekje 14 dni po O No ja, pri meni, če paćč vidim izcedek vem, da ni to to in vem, da se bo slej k prej ulila in res se vedno je nikjer pa ne piše, da bo pri tebi tudi tako ... tako, da pozitivno naprej dokler se res ne ulije ... Ja no lahko pocakam ja, ampak tudi jaz vem, kako je na stvari... Januarja torej..?! Bo pa januar pol veselih pluskov ... jaz sicer vem, da ga pri meni ne bo ... ampak ok ... bo pa februar, pa bomo mel novembrčka Aja, a se je katera prjavla na baby-stork?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 11:47:33
|
|
|
|
katjesss
|
foxy_cat ti pa se kar ne obupuj...tako da lepo pozitivno razmisljat!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 12:04:10
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss foxy_cat ti pa se kar ne obupuj...tako da lepo pozitivno razmisljat!!! Če pa napovedujete tako slab konec meseca..pa tako dobro je kazalo na začetku..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 12:11:18
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: katjesss foxy_cat ti pa se kar ne obupuj...tako da lepo pozitivno razmisljat!!! Če pa napovedujete tako slab konec meseca..pa tako dobro je kazalo na začetku.. Eh kje .. jaz še vedno čakam na pluske
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 12:23:08
|
|
|
|
foxy_cat
|
Ma meni gre danes tako vse narobe,zjutraj krči,kot da bom dobila M,potem mi je bilo slabo,zdaj me zgaga peče,vse mi leti iz rok,roke se mi tresejo-pomoje mam spet nizek pritisk..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 12:37:02
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Ma meni gre danes tako vse narobe,zjutraj krči,kot da bom dobila M,potem mi je bilo slabo,zdaj me zgaga peče,vse mi leti iz rok,roke se mi tresejo-pomoje mam spet nizek pritisk.. Dons je en tak čudn dan ... men gre pa kr neki skoz na jok, še tuki na šihtu ne gre vse tko kot bi moglo it ... tko, da ... vse skupej je en drek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 12:41:22
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Ma meni gre danes tako vse narobe,zjutraj krči,kot da bom dobila M,potem mi je bilo slabo,zdaj me zgaga peče,vse mi leti iz rok,roke se mi tresejo-pomoje mam spet nizek pritisk.. Dons je en tak čudn dan ... men gre pa kr neki skoz na jok, še tuki na šihtu ne gre vse tko kot bi moglo it ... tko, da ... vse skupej je en drek No sej neki tazga ja..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 13:57:31
|
|
|
|
mana12
|
za vse tiste, ki vam tokrat ni uspelo. Držim pesti za naprej. Tiste, ki še čakate zdaj v decembru...sem v mislih z vami, da bodo še bolj veseli prazniki . Dajte še malo polepšat ta naš seznam, je zdaj kar nekam se poslabšal . Janchek81 upam, da se ti bo G tokrat res posvetila in naredila korak naprej. Držim pesti. Foxy_cat, ti pa ne obupaj prehitro. Pozitivne misli. .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 14:05:36
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana12 za vse tiste, ki vam tokrat ni uspelo. Držim pesti za naprej. Tiste, ki še čakate zdaj v decembru...sem v mislih z vami, da bodo še bolj veseli prazniki . Dajte še malo polepšat ta naš seznam, je zdaj kar nekam se poslabšal . Janchek81 upam, da se ti bo G tokrat res posvetila in naredila korak naprej. Držim pesti. Foxy_cat, ti pa ne obupaj prehitro. Pozitivne misli. . Sem te "pogrešala" kam si se izgubila? Kako se držiš?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 14:15:01
|
|
|
|
mana12
|
Še vedno ne dojamem čisto, kaj se mi dogaja . Ene punce pravijo, da takoj čutiš, ko si noseča, jaz pa se ne počutim nič drugače kot prej . Mogoče sem malo bolj utrujena in včasih mi je malo slabo, samo, če ne bi vedela za kaj se gre, ne bi niti opazila tega. Saj vemo kako je, ko si na nekaj pozoren.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 14:40:41
|
|
|
|
Neli3
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana12 Še vedno ne dojamem čisto, kaj se mi dogaja . Ene punce pravijo, da takoj čutiš, ko si noseča, jaz pa se ne počutim nič drugače kot prej . Mogoče sem malo bolj utrujena in včasih mi je malo slabo, samo, če ne bi vedela za kaj se gre, ne bi niti opazila tega. Saj vemo kako je, ko si na nekaj pozoren. Tudi jaz ne dojamem...razlika je samo da moje joskice kar rastejo in rastejo... Kdaj imas prvi pregled? Ostale punce pa drzte se!!! Drzim pesti za vas, tocno vem kako vam je
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 14:48:54
|
|
|
|
mana12
|
5.1., pa ti? Jaz na joškah še nič ne opazim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 14:50:53
|
|
|
|
Neli3
|
Res ne? Zanimivo...jaz imam pa ogromne, prej sem imela pa bolj majhne O blagor...jaz pa sele 19.1....dolga bo se do takrat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 14:52:57
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana12 Še vedno ne dojamem čisto, kaj se mi dogaja . Ene punce pravijo, da takoj čutiš, ko si noseča, jaz pa se ne počutim nič drugače kot prej . Mogoče sem malo bolj utrujena in včasih mi je malo slabo, samo, če ne bi vedela za kaj se gre, ne bi niti opazila tega. Saj vemo kako je, ko si na nekaj pozoren. Jaz se ta mesec že počutim tako tko da če me kaj preseneti, bom zelo razočarana
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 14:53:22
|
|
|
|
mana12
|
Ne res, čisto nič . Ja tudi jaz komaj čakam pregled, da vidim, če je vse ok. Upam, da bo šlo zaradi praznikov hitreje mimo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 14:54:58
|
|
|
|
mana12
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Jaz se ta mesec že počutim tako tko da če me kaj preseneti, bom zelo razočarana Držim pesti, da je ne bo! Kdaj točno jo že ne pričakuješ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 15:08:14
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana12 5.1., pa ti? Jaz na joškah še nič ne opazim Isto k jaz ... Maybe se pa srečava
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?