Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 8:06:11
|
|
|
|
Janchek81
|
Kje se pa kej skriva mojamiška
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 8:14:05
|
|
|
|
tia12
|
Živjo punce.... Tudi jaz je ne pricakujem ta mesec....sicer bi jo ze morala dobit 14ga...ponavadi je tocna kot urca...ta mesec je pa se kar ni...:) Upam, da se ne bo ulila takoj po objavi tegale posta :D Lep dan vam zelim.... :)
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 8:15:41
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia12 Živjo punce.... Tudi jaz je ne pricakujem ta mesec....sicer bi jo ze morala dobit 14ga...ponavadi je tocna kot urca...ta mesec je pa se kar ni...:) Upam, da se ne bo ulila takoj po objavi tegale posta :D Lep dan vam zelim.... :) Uuuuu pol že dva dni zamuja supercaaaa ... in kdaj delaš teste ... Kar pozitivno naprej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 8:40:09
|
|
|
|
foxy_cat
|
Jaz sem se pa zjutraj tako počutila, kot se takrat ko se zbudim tisti, dan ko pride.. Točno tak "filling", ampak je še 7dni do roka to bi blo čist prehitro..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 8:41:53
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Jaz sem se pa zjutraj tako počutila, kot se takrat ko se zbudim tisti, dan ko pride.. Točno tak "filling", ampak je še 7dni do roka to bi blo čist prehitro.. Čist prehitro ja .... kriv je pomoje ozračje, ker jaz sem se tud dons zgubila ko da bi me en zgazu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 8:47:25
|
|
|
|
tia12
|
Se mogoce opogumim popoldne, ce se prej ne ulije seveda.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 8:48:46
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia12 Se mogoce opogumim popoldne, ce se prej ne ulije seveda. Ja, tebi bi že popoldanski urin tudi pokazal pravi rezultat, ker ti že 2 dni zamuja ... iiii ... držim pestke, javi veselo novico
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 8:56:16
|
|
|
|
Sandyy
|
Moja zamuja ze 6 dni.... test sem delala par dni nazaj in je bil negativen. Upam da bo to to :) in je moja O malo bolj pozna...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 8:57:31
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Moja zamuja ze 6 dni.... test sem delala par dni nazaj in je bil negativen. Upam da bo to to :) in je moja O malo bolj pozna... Ti si etst predčasno delala ane? Al si delala k ti je M že zamujala?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 9:00:08
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Jaz sem se pa zjutraj tako počutila, kot se takrat ko se zbudim tisti, dan ko pride.. Točno tak "filling", ampak je še 7dni do roka to bi blo čist prehitro.. Čist prehitro ja .... kriv je pomoje ozračje, ker jaz sem se tud dons zgubila ko da bi me en zgazu Jaz sem se komi zvlekla iz postelje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 9:00:53
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Jaz sem se pa zjutraj tako počutila, kot se takrat ko se zbudim tisti, dan ko pride.. Točno tak "filling", ampak je še 7dni do roka to bi blo čist prehitro.. Čist prehitro ja .... kriv je pomoje ozračje, ker jaz sem se tud dons zgubila ko da bi me en zgazu Jaz sem se komi zvlekla iz postelje Tudi jaz ... pa še tuki so dons ženske jamrale kako so težko ustale
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 9:10:42
|
|
|
|
foxy_cat
|
Janchek81 sigurno bo ta megla spet kriva joj kaj se dogaja men tam spodaj..danes je šele 21.dan,..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 9:17:53
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Janchek81 sigurno bo ta megla spet kriva joj kaj se dogaja men tam spodaj..danes je šele 21.dan,.. Kako se vleče vse skupaj ane Odmisl na to kdaj nej bi pršla in se zamoti z drugimi stvarmi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 9:20:46
|
|
|
|
sarona
|
js sm pa dons ponoč vstajala na 2h...no sej že 5 noči tko vstajam in sm kr mal crknjena...še dobr da sta šli dons obe v vrtec... zdržim še 1 teden in potem imam dragega končno po 3 mesecih doma več kot 1 noč na teden... ravno pravi čas za zganjanje vragolij sej je noro, če skos pa ni ampak noro je tud če maš v celem tednu samo 1x možnost . Nikol ni prav Kako se vam je obnesla MACA, tistim ki ste jo pile oz v kapsulah jemale....? Js se nekak ne upam čakat a bo čez 10 dni spet krvavitev pa bi pila MACO... sej to mi vrjetn ne more porušt sistema(če se je slučajn zdj uredil)? Mi bo težko spet čakat še 1 mesec pa upat da ne bo krvavitev na 14 dni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 9:23:15
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarona js sm pa dons ponoč vstajala na 2h...no sej že 5 noči tko vstajam in sm kr mal crknjena...še dobr da sta šli dons obe v vrtec... zdržim še 1 teden in potem imam dragega končno po 3 mesecih doma več kot 1 noč na teden... ravno pravi čas za zganjanje vragolij sej je noro, če skos pa ni ampak noro je tud če maš v celem tednu samo 1x možnost . Nikol ni prav Kako se vam je obnesla MACA, tistim ki ste jo pile oz v kapsulah jemale....? Js se nekak ne upam čakat a bo čez 10 dni spet krvavitev pa bi pila MACO... sej to mi vrjetn ne more porušt sistema(če se je slučajn zdj uredil)? Mi bo težko spet čakat še 1 mesec pa upat da ne bo krvavitev na 14 dni Maca ti nima kj škodovat ... tko, da si jo uzam pa pij ... anjbolj pa da čim bolj naravno - u prahu, ne v kapsulah - moje mnenje ... Malinca ma dobro MACO ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 9:27:48
|
|
|
|
sarona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: sarona js sm pa dons ponoč vstajala na 2h...no sej že 5 noči tko vstajam in sm kr mal crknjena...še dobr da sta šli dons obe v vrtec... zdržim še 1 teden in potem imam dragega končno po 3 mesecih doma več kot 1 noč na teden... ravno pravi čas za zganjanje vragolij sej je noro, če skos pa ni ampak noro je tud če maš v celem tednu samo 1x možnost . Nikol ni prav Kako se vam je obnesla MACA, tistim ki ste jo pile oz v kapsulah jemale....? Js se nekak ne upam čakat a bo čez 10 dni spet krvavitev pa bi pila MACO... sej to mi vrjetn ne more porušt sistema(če se je slučajn zdj uredil)? Mi bo težko spet čakat še 1 mesec pa upat da ne bo krvavitev na 14 dni Maca ti nima kj škodovat ... tko, da si jo uzam pa pij ... anjbolj pa da čim bolj naravno - u prahu, ne v kapsulah - moje mnenje ... Malinca ma dobro MACO ... uuuuu hvala!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 10:03:03
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Janchek81 sigurno bo ta megla spet kriva joj kaj se dogaja men tam spodaj..danes je šele 21.dan,.. Kako se vleče vse skupaj ane Odmisl na to kdaj nej bi pršla in se zamoti z drugimi stvarmi Mah saj ni čas problem, samo vsak dan neke "nove težave" vse ta mesec... Pa še tako mi je slabo da bi šla kar bruhat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 10:03:08
|
|
|
|
lizz
|
Tudi meni zamuja.. 3dan.. sicer sem v pon delala test ki je bil neg, zdaj pa sploh ne vem al bi ga delala al se malo pocakala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 10:04:34
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lizz Tudi meni zamuja.. 3dan.. sicer sem v pon delala test ki je bil neg, zdaj pa sploh ne vem al bi ga delala al se malo pocakala Malo še počakaj..mogoče se je samo "odločila" da malo zamudi, možno pa da si imela pozno O..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 10:20:43
|
|
|
|
katjesss
|
Tako punce, moja M se je pravkar malce nakazala, tako da jo jutri pricakujem, ce ne ze danes - no pa se zgleda spet ne bom rabla s testom ukvarjat. Zdaj pa mi je volja cist dol padla no...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 10:22:08
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Tako punce, moja M se je pravkar malce nakazala, tako da jo jutri pricakujem, ce ne ze danes - no pa se zgleda spet ne bom rabla s testom ukvarjat. Zdaj pa mi je volja cist dol padla no... Tko je men ja ... v pondelk izcedek in sm si rekla, da bo ponovno tok zgodnja .. in res je bla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 10:27:58
|
|
|
|
katjesss
|
Nimam vec besed no...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 10:34:55
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Nimam vec besed no... Počakej no .. dokler se ne ulije je še upanje ... kater dan pa je danes?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 10:57:22
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Tako punce, moja M se je pravkar malce nakazala, tako da jo jutri pricakujem, ce ne ze danes - no pa se zgleda spet ne bom rabla s testom ukvarjat. Zdaj pa mi je volja cist dol padla no... Ja porkaš no..ob teh slabih novicah, že jaz obupujem..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 11:02:41
|
|
|
|
foxy_cat
|
Pogrešana: mana12 odkar je nalulala plusek je nisem zasledila... sem spregledala? Jojj...upam, da ni bruhanje na vidiku...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?