|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2015
16.12.2015 8:06:11   
Janchek81
Kje se pa kej skriva mojamiška

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
16.12.2015 8:14:05   
tia12
Živjo punce....
Tudi jaz je ne pricakujem ta mesec....sicer bi jo ze morala dobit 14ga...ponavadi je tocna kot urca...ta mesec je pa se kar ni...:)
Upam, da se ne bo ulila takoj po objavi tegale posta :D

Lep dan vam zelim.... :)

TAJ - 10.4.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1127
16.12.2015 8:15:41   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: tia12

Živjo punce....
Tudi jaz je ne pricakujem ta mesec....sicer bi jo ze morala dobit 14ga...ponavadi je tocna kot urca...ta mesec je pa se kar ni...:)
Upam, da se ne bo ulila takoj po objavi tegale posta :D

Lep dan vam zelim.... :)

Uuuuu pol že dva dni zamuja user posted image supercaaaa ... in kdaj delaš teste ...
Kar pozitivno naprej user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
16.12.2015 8:40:09   
foxy_cat
Jaz sem se pa zjutraj tako počutila, kot se takrat ko se zbudim tisti, dan ko pride.. Točno tak "filling", ampak je še 7dni do roka to bi blo čist prehitro..

Neposredna povezava do sporočila: 1129
16.12.2015 8:41:53   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Jaz sem se pa zjutraj tako počutila, kot se takrat ko se zbudim tisti, dan ko pride.. Točno tak "filling", ampak je še 7dni do roka to bi blo čist prehitro..

Čist prehitro ja .... kriv je pomoje ozračje, ker jaz sem se tud dons zgubila ko da bi me en zgazu user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
16.12.2015 8:47:25   
tia12
Se mogoce opogumim popoldne, ce se prej ne ulije seveda.

TAJ - 10.4.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1131
16.12.2015 8:48:46   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: tia12

Se mogoce opogumim popoldne, ce se prej ne ulije seveda.

Ja, tebi bi že popoldanski urin tudi pokazal pravi rezultat, ker ti že 2 dni zamuja ... iiii ... držim pestke, javi veselo novico user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
16.12.2015 8:56:16   
Sandyy
Moja zamuja ze 6 dni.... test sem delala par dni nazaj in je bil negativen.
Upam da bo to to :) in je moja O malo bolj pozna... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1133
16.12.2015 8:57:31   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy

Moja zamuja ze 6 dni.... test sem delala par dni nazaj in je bil negativen.
Upam da bo to to :) in je moja O malo bolj pozna... user posted image

Ti si etst predčasno delala ane? Al si delala k ti je M že zamujala?

(odgovor članu Sandyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
16.12.2015 9:00:08   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Čist prehitro ja .... kriv je pomoje ozračje, ker jaz sem se tud dons zgubila ko da bi me en zgazu user posted image

Jaz sem se komi zvlekla iz postelje user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1135
16.12.2015 9:00:53   
Janchek81

Jaz sem se komi zvlekla iz postelje user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz ... pa še tuki so dons ženske jamrale kako so težko ustale user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
16.12.2015 9:10:42   
foxy_cat
Janchek81
sigurno bo ta megla spet kriva user posted image user posted image user posted image joj kaj se dogaja men tam spodaj..danes je šele 21.dan,..

Neposredna povezava do sporočila: 1137
16.12.2015 9:17:53   
Janchek81

Janchek81
sigurno bo ta megla spet kriva user posted image user posted image user posted image joj kaj se dogaja men tam spodaj..danes je šele 21.dan,..

Kako se vleče vse skupaj ane user posted image
Odmisl na to kdaj nej bi pršla in se zamoti z drugimi stvarmi user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
16.12.2015 9:20:46   
sarona
js sm pa dons ponoč vstajala na 2h...no sej že 5 noči tko vstajam in sm kr mal crknjena...še dobr da sta šli dons obe v vrtec... zdržim še 1 teden in potem imam dragega končno po 3 mesecih doma več kot 1 noč na teden... ravno pravi čas za zganjanje vragolij user posted image sej je noro, če skos user posted image pa ni user posted image ampak noro je tud če maš v celem tednu samo 1x možnost user posted image . Nikol ni prav user posted image

Kako se vam je obnesla MACA, tistim ki ste jo pile oz v kapsulah jemale....? Js se nekak ne upam čakat a bo čez 10 dni spet krvavitev pa bi pila MACO... sej to mi vrjetn ne more porušt sistema(če se je slučajn zdj uredil)? Mi bo težko spet čakat še 1 mesec pa upat da ne bo krvavitev na 14 dni user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
16.12.2015 9:23:15   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: sarona

js sm pa dons ponoč vstajala na 2h...no sej že 5 noči tko vstajam in sm kr mal crknjena...še dobr da sta šli dons obe v vrtec... zdržim še 1 teden in potem imam dragega končno po 3 mesecih doma več kot 1 noč na teden... ravno pravi čas za zganjanje vragolij user posted image sej je noro, če skos user posted image pa ni user posted image ampak noro je tud če maš v celem tednu samo 1x možnost user posted image . Nikol ni prav user posted image

Kako se vam je obnesla MACA, tistim ki ste jo pile oz v kapsulah jemale....? Js se nekak ne upam čakat a bo čez 10 dni spet krvavitev pa bi pila MACO... sej to mi vrjetn ne more porušt sistema(če se je slučajn zdj uredil)? Mi bo težko spet čakat še 1 mesec pa upat da ne bo krvavitev na 14 dni user posted image

Maca ti nima kj škodovat ... tko, da si jo uzam pa pij ... anjbolj pa da čim bolj naravno - u prahu, ne v kapsulah - moje mnenje ... Malinca ma dobro MACO ...

(odgovor članu sarona)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
16.12.2015 9:27:48   
sarona

IZVIRNO SPOROČILO: sarona

Maca ti nima kj škodovat ... tko, da si jo uzam pa pij ... anjbolj pa da čim bolj naravno - u prahu, ne v kapsulah - moje mnenje ... Malinca ma dobro MACO ...

uuuuu hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 1141
16.12.2015 10:03:03   
foxy_cat

Janchek81

Kako se vleče vse skupaj ane user posted image
Odmisl na to kdaj nej bi pršla in se zamoti z drugimi stvarmi user posted image

Mah saj ni čas problem, samo vsak dan neke "nove težave" vse ta mesec... Pa še tako mi je slabo da bi šla kar bruhat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1142
16.12.2015 10:03:08   
lizz
Tudi meni zamuja.. 3dan.. sicer sem v pon delala test ki je bil neg, zdaj pa sploh ne vem al bi ga delala al se malo pocakala user posted image

(odgovor članu sarona)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
16.12.2015 10:04:34   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: lizz

Tudi meni zamuja.. 3dan.. sicer sem v pon delala test ki je bil neg, zdaj pa sploh ne vem al bi ga delala al se malo pocakala user posted image

Malo še počakaj..mogoče se je samo "odločila" da malo zamudi, možno pa da si imela pozno O..

(odgovor članu lizz)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
16.12.2015 10:20:43   
katjesss
Tako punce, moja M se je pravkar malce nakazala, tako da jo jutri pricakujem, ce ne ze danes - no pa se zgleda spet ne bom rabla s testom ukvarjat. Zdaj pa mi je volja cist dol padla no...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
16.12.2015 10:22:08   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Tako punce, moja M se je pravkar malce nakazala, tako da jo jutri pricakujem, ce ne ze danes - no pa se zgleda spet ne bom rabla s testom ukvarjat. Zdaj pa mi je volja cist dol padla no...

Tko je men ja ... v pondelk izcedek in sm si rekla, da bo ponovno tok zgodnja .. in res je bla user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
16.12.2015 10:27:58   
katjesss
Nimam vec besed no...

Neposredna povezava do sporočila: 1147
16.12.2015 10:34:55   
Janchek81

Nimam vec besed no...

Počakej no .. dokler se ne ulije je še upanje ... kater dan pa je danes?

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
16.12.2015 10:57:22   
foxy_cat

Ja porkaš no..ob teh slabih novicah, že jaz obupujem..user posted image user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
16.12.2015 11:02:41   
foxy_cat
Pogrešana: mana12user posted image odkar je nalulala plusek je nisem zasledila... sem spregledala? Jojj...upam, da ni bruhanje na vidiku...user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?