Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 14:33:30
|
|
|
|
sarona
|
Kaj pa to...k me kr obliva...spika v levem jajcniku...se mi spahuje...viroza na pohodu.....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 14:36:00
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarona Siska... mojca grebenc :) Pa kej veš, a ma ta kej frej še? Čist tko me zanima, ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 14:39:38
|
|
|
|
sarona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: sarona Siska... mojca grebenc :) Pa kej veš, a ma ta kej frej še? Čist tko me zanima, ... Nimam pojma ampak lah poklices pa prasas... vem da je prevzela od prejsnje g ker je sla v pokoj... sej sam poklic v ZD siska pa vpras katera G sprejema nove ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 14:41:10
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: sarona Siska... mojca grebenc :) Pa kej veš, a ma ta kej frej še? Čist tko me zanima, ... Nimam pojma ampak lah poklices pa prasas... vem da je prevzela od prejsnje g ker je sla v pokoj... sej sam poklic v ZD siska pa vpras katera G sprejema nove .... Bom se pozanimala ... hvala .. pa pravš, da je ok ane ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 14:48:27
|
|
|
|
Amour
|
Joj, foxy, se mi smilis, ker ti je tolk neprijetno dati kri, si sploh ne prefstavljam. Jaz sem pa ze 15 let redna krvodajalka in sem dala +20x kri. No, letos samo enkrat, ker sicer bodocim noseckam krvodajalstvo odsvetujejo ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 14:53:10
|
|
|
|
sarona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: sarona Siska... mojca grebenc :) Pa kej veš, a ma ta kej frej še? Čist tko me zanima, ... Nimam pojma ampak lah poklices pa prasas... vem da je prevzela od prejsnje g ker je sla v pokoj... sej sam poklic v ZD siska pa vpras katera G sprejema nove .... Bom se pozanimala ... hvala .. pa pravš, da je ok ane ... Ja men osebno je super. Pr men vedno pomisli na vse mozne stvari in se ne zaletava z glavo skozi zid. Se vedno mi je ob vsaki al krvavitvi al pa neobicajni situaciji nardila UZ in mi vse razlozila.... po kmeck... je mlada ampak tko, prou mama k zna lepo povedat, z obcutkom in pove vse mozne posledice itd... zdj npr mi je dala tablete k majo majhen delez hormona da ne bi bilo kaksnih tezav...in je rekla ce to ne bo ok da naj pridem in bova poskusili naslednji korak. Z obcutkom.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 14:56:03
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: sarona Siska... mojca grebenc :) Pa kej veš, a ma ta kej frej še? Čist tko me zanima, ... Nimam pojma ampak lah poklices pa prasas... vem da je prevzela od prejsnje g ker je sla v pokoj... sej sam poklic v ZD siska pa vpras katera G sprejema nove .... Bom se pozanimala ... hvala .. pa pravš, da je ok ane ... Ja men osebno je super. Pr men vedno pomisli na vse mozne stvari in se ne zaletava z glavo skozi zid. Se vedno mi je ob vsaki al krvavitvi al pa neobicajni situaciji nardila UZ in mi vse razlozila.... po kmeck... je mlada ampak tko, prou mama k zna lepo povedat, z obcutkom in pove vse mozne posledice itd... zdj npr mi je dala tablete k majo majhen delez hormona da ne bi bilo kaksnih tezav...in je rekla ce to ne bo ok da naj pridem in bova poskusili naslednji korak. Z obcutkom. Za kaj si pa dobila tablete? Oz. kje je problem?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 15:13:51
|
|
|
|
Amour
|
Moje izkusnje s KT in ginekologi so take, da jih ppgosto predpisejo (sploh mladim puncam) brez ekstra pogovora glede migren. Tudi se nisem zasledila, da bi pri nad zenskam, ki hemljejo KT, sistematicno spremljajo holesterol in pritisk, kot to npr. pocnejo v Franciji, kjer ne dobis naslednjega recepta, dokler ne predlozis zadnjih izvidov / meritev. Mogoce ravnajo tako, ker so danes stevilne KT nizkodozne, ceprav tveganja ostajajo. Jaz osebno imam migrene z avro in ko sem sla pri 18 na KT, me na to nihce ni opozoril. Sele z eno kasnejso G sva se ze pred leti dokopali do ugotovitve, da KT pac niso zame, res pa je, da so me k tej ideji primarno navedla ravno navodila v embalazi tabletk. Sumim pa, tudi po besedah necakinje, da je obravnava pri KT se vedno precej pavsalna. Prav zanima me, koliko zensk ima zaradi takega pristopa nesreco Saronine vrste ali, bog ne daj, se hujso. Ocitno pa res tudi tu velja pravilo, da si moramo pogosto pomagati kar sami in sami najti ustrezno zdr. resitev zase.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 15:31:33
|
|
|
|
sarona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: sarona Siska... mojca grebenc :) Pa kej veš, a ma ta kej frej še? Čist tko me zanima, ... Nimam pojma ampak lah poklices pa prasas... vem da je prevzela od prejsnje g ker je sla v pokoj... sej sam poklic v ZD siska pa vpras katera G sprejema nove .... Bom se pozanimala ... hvala .. pa pravš, da je ok ane ... Ja men osebno je super. Pr men vedno pomisli na vse mozne stvari in se ne zaletava z glavo skozi zid. Se vedno mi je ob vsaki al krvavitvi al pa neobicajni situaciji nardila UZ in mi vse razlozila.... po kmeck... je mlada ampak tko, prou mama k zna lepo povedat, z obcutkom in pove vse mozne posledice itd... zdj npr mi je dala tablete k majo majhen delez hormona da ne bi bilo kaksnih tezav...in je rekla ce to ne bo ok da naj pridem in bova poskusili naslednji korak. Z obcutkom. Za kaj si pa dobila tablete? Oz. kje je problem? Ze par mescev mam krvavitve tud po 40 dni...torej kao memstra pa se vlece vse do konca naslednje menstre...in to je blo ene 4x... kr zlepa se je pojavl. Dala mi je orgametril in se mi je krvavitev zaustavla po prvi tableti....in pol cez 4 dni se je zdj sprozl da se scisti vsa sluznica...pol pa upam da se znormalizira...ce ne bom pa kr maco zacrla zdj jemat.... na mesec 100 tamponov porabm oz se vec... noro :(
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 15:46:23
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Amour Joj, foxy, se mi smilis, ker ti je tolk neprijetno dati kri, si sploh ne prefstavljam. Jaz sem pa ze 15 let redna krvodajalka in sem dala +20x kri. No, letos samo enkrat, ker sicer bodocim noseckam krvodajalstvo odsvetujejo ... Saj moj je tudi krvodajalec je dal že čez 30* on tega sploh ne razume, kako tega "ne prenesem" ah..jaz tudi če bi "imela želodec" za kaj takega, nebi prišla v poštev ker imam krepko pod 50kg profesor v srednji šoli nam je rekel "na krvodajalsko lahko gredo tisti ki imajo nad 50kg IN NE tisti ki imajo 50kg S POSTELJO VRED" nikoli ne bom pozabila tega stavka hehe..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 15:49:51
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Amour Moje izkusnje s KT in ginekologi so take, da jih ppgosto predpisejo (sploh mladim puncam) brez ekstra pogovora glede migren. Tudi se nisem zasledila, da bi pri nad zenskam, ki hemljejo KT, sistematicno spremljajo holesterol in pritisk, kot to npr. pocnejo v Franciji, kjer ne dobis naslednjega recepta, dokler ne predlozis zadnjih izvidov / meritev. Mogoce ravnajo tako, ker so danes stevilne KT nizkodozne, ceprav tveganja ostajajo. Jaz osebno imam migrene z avro in ko sem sla pri 18 na KT, me na to nihce ni opozoril. Sele z eno kasnejso G sva se ze pred leti dokopali do ugotovitve, da KT pac niso zame, res pa je, da so me k tej ideji primarno navedla ravno navodila v embalazi tabletk. Sumim pa, tudi po besedah necakinje, da je obravnava pri KT se vedno precej pavsalna. Prav zanima me, koliko zensk ima zaradi takega pristopa nesreco Saronine vrste ali, bog ne daj, se hujso. Ocitno pa res tudi tu velja pravilo, da si moramo pogosto pomagati kar sami in sami najti ustrezno zdr. resitev zase. Od moje sošolke, ki je bila z mano v srednji šoli je mami umrla zaradi KT - žal ji niso povedali, da niso primerni za njo, in tudi ona je imela nekakšno takšno "bolezen", da ni smela pod nobenim pogojem uporabljat KT.. No.. v 4.tem letniku je rodila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 15:50:59
|
|
|
|
foxy_cat
|
sarona tele tvoje krvavitve so pa "drag špas".. meni je že tako težko dajat za te vložke in tampone - ker to SPLOH ni poceni..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 15:52:46
|
|
|
|
woma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Dobro jutro punce...zame sicer ne dobro ampak ok Ze vceraj popoldne sem zasledila ejav izcedek...danes ze krvav...tako da moja tecka je tokrat prisla na 26.dan in gremo v nove boje naprej 😯 tudi jaz sem bila ta mesec prepričana, da nama je uspelo.... pa je tečka prišla na 24.dan prej vedno rednega 28dnevnega ciklusa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 16:07:03
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: woma IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Dobro jutro punce...zame sicer ne dobro ampak ok Ze vceraj popoldne sem zasledila ejav izcedek...danes ze krvav...tako da moja tecka je tokrat prisla na 26.dan in gremo v nove boje naprej 😯 tudi jaz sem bila ta mesec prepričana, da nama je uspelo.... pa je tečka prišla na 24.dan prej vedno rednega 28dnevnega ciklusa Porkaš... če vsem prehiteva že jaz obupujem...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 16:24:48
|
|
|
|
sarona
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat sarona tele tvoje krvavitve so pa "drag špas".. meni je že tako težko dajat za te vložke in tampone - ker to SPLOH ni poceni.. Ma ja in jaz ponavadi rabim se od o.b.super plus ker jih vcas menjam na pol ure :( kakorkoli, dost mam tega dolckanja s tamponi :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 16:26:10
|
|
|
|
katjesss
|
foxy_cat pocasi....ene par nas pa se je...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 17:59:20
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss foxy_cat pocasi....ene par nas pa se je... Al smo že na polovici meseca, ni nas več veliko Jaz sem prej mislila, da nama hiša gori haha.. moj upije po celi bajti "eejjj septembra bo prelomnica".. WTF? Kakšna prelomnica grem do njega.. "kaj teb dogaja?"..in ja haha..šel je brat letni horoskop za drugo leto (nikoli ne bere horoskopa) in mu piše "da bo septembra se mu zgodila prelomnica v življenju" pa js tko "ma kva se zaj...?" ..in RES mu to piše..pa js tko daj hitro še mojga da preberem meni pa piše "Od avgusta boste ob pomembni zgodbi kar blesteli!" in mi je šlo kar na smeh če ta mesec zanosim imam ravno 1.9.2016 rok Malo za dobro voljo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 18:34:22
|
|
|
|
katjesss
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: katjesss foxy_cat pocasi....ene par nas pa se je... Al smo že na polovici meseca, ni nas več veliko Jaz sem prej mislila, da nama hiša gori haha.. moj upije po celi bajti "eejjj septembra bo prelomnica".. WTF? Kakšna prelomnica grem do njega.. "kaj teb dogaja?"..in ja haha..šel je brat letni horoskop za drugo leto (nikoli ne bere horoskopa) in mu piše "da bo septembra se mu zgodila prelomnica v življenju" pa js tko "ma kva se zaj...?" ..in RES mu to piše..pa js tko daj hitro še mojga da preberem meni pa piše "Od avgusta boste ob pomembni zgodbi kar blesteli!" in mi je šlo kar na smeh če ta mesec zanosim imam ravno 1.9.2016 rok Malo za dobro voljo Heheheh pol vama je pa res v zvezdah zapisano....kje sta brala horoskop da vidim se jaz ..jaz ga tudi ne berem ravno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 19:17:48
|
|
|
|
foxy_cat
|
katjesss rtvslo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 19:37:05
|
|
|
|
katjesss
|
Hehehe "najpomembnejše se bo dogajalo od septembra dalje!"
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 19:41:15
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Hehehe "najpomembnejše se bo dogajalo od septembra dalje!" Kaj si bikec?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 19:43:36
|
|
|
|
katjesss
|
Ne....strelec...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 22:08:05
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Ne....strelec... jaz tudi strelka.. juhuhuu.. samo mislim, da čutim jaz že mojo tečko ... mogoče bom septembra
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 22:48:00
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Ne....strelec... Potem bo pa večini nekaj dogajalo v septembru madjanca jaz upam, da mi kej prej rata kakor "po avgustu"
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 7:43:45
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: woma IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Dobro jutro punce...zame sicer ne dobro ampak ok Ze vceraj popoldne sem zasledila ejav izcedek...danes ze krvav...tako da moja tecka je tokrat prisla na 26.dan in gremo v nove boje naprej 😯 tudi jaz sem bila ta mesec prepričana, da nama je uspelo.... pa je tečka prišla na 24.dan prej vedno rednega 28dnevnega ciklusa Jaz mam vsak mesec prej M no čist mam zbrklan zgleda spodej
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?