Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 20:56:42
|
|
|
|
sarona
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: sarona Punce kok ste pa stare? Mislm sej ne tocno, tko al med 20-25 25-30 30-35 35-40 40-45 45+ itd :) 25-30..pa ti? :-) Isto :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 21:07:45
|
|
|
|
tia12
|
Brez veze da ponavljam test...sem se sam polulala pa me je ze zacelo matrat...krci.Je pac tak mesec, da zamuja. :/
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 21:36:53
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia12 Brez veze da ponavljam test...sem se sam polulala pa me je ze zacelo matrat...krci.Je pac tak mesec, da zamuja. :/
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 21:38:27
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: sarona Punce kok ste pa stare? Mislm sej ne tocno, tko al med 20-25 25-30 30-35 35-40 40-45 45+ itd :) 25-30..pa ti? :-) Isto :) Mlada pa že 2 otročka,če prav ujela? lepo lepo..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 21:46:48
|
|
|
|
tia12
|
Tudi jaz 25-30 :)
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 22:05:30
|
|
|
|
sarona
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: sarona Punce kok ste pa stare? Mislm sej ne tocno, tko al med 20-25 25-30 30-35 35-40 40-45 45+ itd :) 25-30..pa ti? :-) Isto :) Mlada pa že 2 otročka,če prav ujela? lepo lepo.. Ja, sm rekla: pred 30.hocm met vse otroke, kasneje nic (razen ce bi bilo kaj narobe seveda). No, mam se par let fore ampak bi blo supr ce uspe januarja :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 22:07:49
|
|
|
|
sarona
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia12 Tudi jaz 25-30 :) Juhuhu evo pa nas je nekaj v tem obdobju :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 22:11:21
|
|
|
|
foxy_cat
|
sarona to pa je lepo slišat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 22:19:07
|
|
|
|
sarona
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat sarona to pa je lepo slišat Ja, se zavedam da clovek nikoli ne ve kaj prinese zivljenje...meni je prineslo hude borbe in sem rekla: dovolj sranja,dejmo se posvetit lepim stvarem, uresnicit najine zelje, bit starsa pred mojim tretjim desetletjem in na stara leta (oz mlada) uzivat ko bodo najini otroc ze od hise :) je pa itak skos ena borba ampak men je vseeeeeeeeen kaj drugi recejo.js vem da bo moja starsa kap ko bom rekla da sm v tretje noseca... ze prvo nista bla navdusena:ja kje bista pa zivela pa od cesa pa bla bla...pa sva se preselila pa uzivala z bebiko..pa drugic zanosim pa spet bl oklevanje....sm rekla: mal vec nasmeha prosm!!!!!! Zdj v tretje pa ko zanosiva sploh ne bova nobenmu povedala. Bodo ze opazl k bom bolj tecna pa utujena :) dokler se studiram mam cajt za otroke.pol pa nastopi cas zame :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 22:26:15
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat sarona to pa je lepo slišat Ja, se zavedam da clovek nikoli ne ve kaj prinese zivljenje...meni je prineslo hude borbe in sem rekla: dovolj sranja,dejmo se posvetit lepim stvarem, uresnicit najine zelje, bit starsa pred mojim tretjim desetletjem in na stara leta (oz mlada) uzivat ko bodo najini otroc ze od hise :) je pa itak skos ena borba ampak men je vseeeeeeeeen kaj drugi recejo.js vem da bo moja starsa kap ko bom rekla da sm v tretje noseca... ze prvo nista bla navdusena:ja kje bista pa zivela pa od cesa pa bla bla...pa sva se preselila pa uzivala z bebiko..pa drugic zanosim pa spet bl oklevanje....sm rekla: mal vec nasmeha prosm!!!!!! Zdj v tretje pa ko zanosiva sploh ne bova nobenmu povedala. Bodo ze opazl k bom bolj tecna pa utujena :) dokler se studiram mam cajt za otroke.pol pa nastopi cas zame :) Kako pa da sta se odločila za 3?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 22:33:47
|
|
|
|
madjanca
|
Evo jaz sem jih pa ravno 22 dopolnila :) i bi rada cimprej mela bejbike, da bom se z vnucki in pravnucki uzivala:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 22:35:01
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca Evo jaz sem jih pa ravno 22 dopolnila :) i bi rada cimprej mela bejbike, da bom se z vnucki in pravnucki uzivala:) Še ena mlada punca pohvalno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 23:02:05
|
|
|
|
madjanca
|
Hvala hvala :) Ja poroka je za mano, pol so pa na vrsti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 6:14:30
|
|
|
|
sarona
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca Hvala hvala :) Ja poroka je za mano, pol so pa na vrsti Bravo bravo a je tvoj tud tok mlad? Drgac pa supr za tako mlade porocene pare :) men je to toook vsec.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 6:18:07
|
|
|
|
sarona
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat sarona to pa je lepo slišat Ja, se zavedam da clovek nikoli ne ve kaj prinese zivljenje...meni je prineslo hude borbe in sem rekla: dovolj sranja,dejmo se posvetit lepim stvarem, uresnicit najine zelje, bit starsa pred mojim tretjim desetletjem in na stara leta (oz mlada) uzivat ko bodo najini otroc ze od hise :) je pa itak skos ena borba ampak men je vseeeeeeeeen kaj drugi recejo.js vem da bo moja starsa kap ko bom rekla da sm v tretje noseca... ze prvo nista bla navdusena:ja kje bista pa zivela pa od cesa pa bla bla...pa sva se preselila pa uzivala z bebiko..pa drugic zanosim pa spet bl oklevanje....sm rekla: mal vec nasmeha prosm!!!!!! Zdj v tretje pa ko zanosiva sploh ne bova nobenmu povedala. Bodo ze opazl k bom bolj tecna pa utujena :) dokler se studiram mam cajt za otroke.pol pa nastopi cas zame :) Kako pa da sta se odločila za 3? Mah ze od nekdaj mava tako zeljo..sam sva hotla vecjo starostno razliko ampak js nom zagotovo se 2 leti doma tko sa je fajn da mam lahko otroke pr seb cimvec. Sicer sta obe zdj v vrtcu ampak samo par urc... :) lih da se nauzijeta igre s sovrstniki :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 7:41:20
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarona Punce kok ste pa stare? Mislm sej ne tocno, tko al med 20-25 25-30 30-35 35-40 40-45 45+ itd :) Jaz sem 34
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 8:02:33
|
|
|
|
lizz
|
Jaz pa pred mescem dni dopolnila 23 let Vedno je bila moja zelja da bi imela hitro otroke in pol uzivala, ce se bo seveda tako izteklo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 8:04:49
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: lizz Jaz pa pred mescem dni dopolnila 23 let Vedno je bila moja zelja da bi imela hitro otroke in pol uzivala, ce se bo seveda tako izteklo seveeda se bo izteklo tko ... sej si mlada ... in lepo je brat, da mate punce pri teh letih že tko pošlihtan v glavi - jaz namreč nisem imela
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 8:31:55
|
|
|
|
MauMow
|
Punce čisto vse boste dočakale pluseke. Jaz sem bila 25 let ko sva začela pa bom mal pred 28 letom rodila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 8:42:23
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat sarona to pa je lepo slišat Ja, se zavedam da clovek nikoli ne ve kaj prinese zivljenje...meni je prineslo hude borbe in sem rekla: dovolj sranja,dejmo se posvetit lepim stvarem, uresnicit najine zelje, bit starsa pred mojim tretjim desetletjem in na stara leta (oz mlada) uzivat ko bodo najini otroc ze od hise :) je pa itak skos ena borba ampak men je vseeeeeeeeen kaj drugi recejo.js vem da bo moja starsa kap ko bom rekla da sm v tretje noseca... ze prvo nista bla navdusena:ja kje bista pa zivela pa od cesa pa bla bla...pa sva se preselila pa uzivala z bebiko..pa drugic zanosim pa spet bl oklevanje....sm rekla: mal vec nasmeha prosm!!!!!! Zdj v tretje pa ko zanosiva sploh ne bova nobenmu povedala. Bodo ze opazl k bom bolj tecna pa utujena :) dokler se studiram mam cajt za otroke.pol pa nastopi cas zame :) Kako pa da sta se odločila za 3? Mah ze od nekdaj mava tako zeljo..sam sva hotla vecjo starostno razliko ampak js nom zagotovo se 2 leti doma tko sa je fajn da mam lahko otroke pr seb cimvec. Sicer sta obe zdj v vrtcu ampak samo par urc... :) lih da se nauzijeta igre s sovrstniki :) Če prav razumem sta se potem nekako odločila "imet otroke" potem pa v službo?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 8:58:23
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat sarona to pa je lepo slišat Ja, se zavedam da clovek nikoli ne ve kaj prinese zivljenje...meni je prineslo hude borbe in sem rekla: dovolj sranja,dejmo se posvetit lepim stvarem, uresnicit najine zelje, bit starsa pred mojim tretjim desetletjem in na stara leta (oz mlada) uzivat ko bodo najini otroc ze od hise :) je pa itak skos ena borba ampak men je vseeeeeeeeen kaj drugi recejo.js vem da bo moja starsa kap ko bom rekla da sm v tretje noseca... ze prvo nista bla navdusena:ja kje bista pa zivela pa od cesa pa bla bla...pa sva se preselila pa uzivala z bebiko..pa drugic zanosim pa spet bl oklevanje....sm rekla: mal vec nasmeha prosm!!!!!! Zdj v tretje pa ko zanosiva sploh ne bova nobenmu povedala. Bodo ze opazl k bom bolj tecna pa utujena :) dokler se studiram mam cajt za otroke.pol pa nastopi cas zame :) Kako pa da sta se odločila za 3? Mah ze od nekdaj mava tako zeljo..sam sva hotla vecjo starostno razliko ampak js nom zagotovo se 2 leti doma tko sa je fajn da mam lahko otroke pr seb cimvec. Sicer sta obe zdj v vrtcu ampak samo par urc... :) lih da se nauzijeta igre s sovrstniki :) jaz sem pa proti večji starostni razlike. če se bo le dalo, jih bom imela čimbolj skupaj... mam brata in sestro 8 in 9 let starejšo in sem zanju bila vedno le otroče in se je samo sestra ubadala z mano, pa še to nekje do srednje šole, potem ji je pa zmanjkovalo časa... in še starša bii lahko bila par let prej samostojna... in seveda sem bila tudi med bratranci in sestričnami nek "privesek" ker sem bila toliko mlajša.. razen če imaš kot večjo starostno razliko tam med 4-5 let IZVIRNO SPOROČILO: lizz Jaz pa pred mescem dni dopolnila 23 let Vedno je bila moja zelja da bi imela hitro otroke in pol uzivala, ce se bo seveda tako izteklo evo, bova skupaj mladi imele otroke IZVIRNO SPOROČILO: sarona Bravo bravo a je tvoj tud tok mlad? Drgac pa supr za tako mlade porocene pare :) men je to toook vsec. moj jih ma pa 30, tko da je res skrajni cajt za otroke =D jaz sem prau srečna...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 9:08:02
|
|
|
|
foxy_cat
|
madjanca o potem sta 8 let razlike..midva zmojim pa 7
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 9:27:26
|
|
|
|
Neli3
|
Tudi jaz sem med 25 in 30
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 9:32:26
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat madjanca o potem sta 8 let razlike..midva zmojim pa 7 ubistvu sva 9.. bo že 31 ma leta gor dol, je najboljši možek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 9:50:56
|
|
|
|
Sandyy
|
Midva sva tudi razlike 7 let... stem da sva najmlajsa tlele :)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?