mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 mojamiška je ekspert v svojem poklicu ane, res je dobra, kar se tiče odnosa z nami pa ... zdj nazadnje sm mela dobro mnenje o njej, ker se je res posvetila, ampak ubistvu druzga kokr na neprehodnost me ni dala ane, pač je rekla, da bo uspelo in da naj tko razmišljam, pa dala mi je 1 letni recept za Folacin ( folna kislina ), drugo pa pač ne .. sva se pogovorili in je rekla, al bo eno leto okol se oglasim sam da ona ve,d a se bom prej kot nosečka ... no ja, upam,d a ma prou ... drgač pa ja, januarja tja in ji vse lepo povem in a vidm kaj bo nardila oz. rekla .. oz. kako bo ukrepala .. definitivno sem pa odločna in vem, da nekej bo mogla narest, drgač ne grem ven iz njene ordinacije...isto sm tko nastopila po UPNju, k sm bla drugič noseča k me ni hotla na predčasno morfologijo dat, sm ji vse povedala kako in kaj, kaj jaz mislim in da me ma, da me da .. no pa me je , pa še hvala bogu k Cerarju se mi zdi, da je dobra sam takrat kadar vid, da si odločena tko pa tko, proba te pa odpikat če se le da. Nevem itak je tvoja odločitev, ampak pomoje glede na tvojo zgodovino bi te loh bolj resno jemala, saj moj g bi te. Kaj pa če kaj ne štima in se zavleče to lahko na še eno leto ali več. Najbrš vsaki reče sej boste naslednjič nosečka ko pridete, sam dejstvo je,da je neplodnosti ogromno... jah, ona ma pred sabo kartoteko, ki jo pač gleda in ma zapisano, da sm bla na navadnem pregledu in da je vidla plod, ni bla pa zihr ane .. in ona zgleda misl, da bo tko tud v bodoče, da bom pršla tja na pregled in da bo že spet ona vidla, da se neki giblje v maternici ... no ja, pa pustmo, da se je to 2x zgodilo ane Sej ne morm zdj neki rečt, da se ni posvetla med zdj nazadnje, prej se p spomnem, da sva kr mele borbe .. pa so me tm u čakalnici gledal k nism hotla vstat in sem rekla, da ne, da pač ne bom šla dokler tega ne dobim in da mi pripada in da bom šla do vrha ane ... no pol je rekla, da mi napiše ane, ampak, da je ona prepričana v to, da se spina bifida v drugih primerih zgodi v samo 1% - ja pismo, kje piše, da nism jst v tem 1% .. to se res dobr spomnem kva sva mele vse ... sej je res, da mi je dala Folacin in da je bla verjetnost manjša, sam vseen, ... ne se hecat z mano, dost je blo - na ta način sm se šla in dosegla svoje ... zdj k sm bla tm nazadnje sm pa isto mislla, da me bo kj oslovila pa tko, pa me ni, se je usedla in pogovorila z mano o vsem kar me je zanimal .... in upam,d a bo tko tud v bodoče ... nimam besed, upam samo , da bo v bodoče drugače
|