Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Amour Janchek, jaz bi na tvojem mestu pustila teste na miru. Saj sta ful pridna, po mojem ne igra vloge, ce ves, da imas O ali ne. V bistvu bi bilo bolj pomembnk ugotoviti, ce sta res oba ok in tudi kako je s tabo glede na to, da si bila na mocnih zdravilih Midva sva ful narazen, ker je on veliko sluzbeno odsoten, najveckrat seksava samo ob vikendih, vcasih tudi po 14 dni ne, pa nama je ratalo. Sicer v peti rundi, a je prijateljica, ki pozna najin nacin zivljenja, komentirala, da je to tako, kot da bi nama uspelo v prvi rundi . Jaz mislim, da bi bilo morda tudi za vajini psihi fino, da da on cez spermiogram (in sta pomirjena), ti pa zahtevaj pri G, naj te zacne resno obravnavati, sicer se pa pritozi pri nadrejenem. Vcasih, ko so pritozbe upravicene, gre le zgrda , nisem pristas tega, vendar se moramo kdaj postaviti samo zase in nikogar drugega. Ja, vse lepo in pravv ... ampak že ko me je napotila maja na pregled neprehodnosti jajcevodov in k je una sestra rekla, če da tud za spermiogram, jo je moja G tko čudn pogledala, kokr čez 'zakaj na spermiogram, če jima je uspelo pa je bila IMN' ... tko, da takrt je mene dala, brez pregleda spermiograma Po en stran jo štekam pač, da me ne bo dajala naprej, če nama je u prvo ratal ane, sam je blo pač IMN ... tko, da ona sklepa, da je pač vse ok ( razen mojga neprehodnga jajcevoda ) in da bo uspelo ane .. in zato je rekla, da se uglasim po enem letu ali ko zanosim oz. je rekla, da se vidva ko zanosim, ker bom prej zanosila ... Se strinjam, da bi lahko mal več dala na naja in dala še kakšno preiskavo čez, če ne druzga bi me lahko poslala na laparoskopijo, ampak ker baje zdravstvo tega ne omogoče, če imaš en prehoden jajcevod, tko, da ... bullshit vse skupej ... Jaz sem pač še vedno optimist, da nama bo uspel ane, samo vseeno me pa iztir kakšen tak podatek o moji O, kao da ni vrhunca in se sprašujem a sploh ovuliram al ne ... tko, da ... itak je tko, da smo ženske čist preveč napsihirane zarad tega, ker že en čas delamo na otroku in ne uspe, pol se pa sprašujemo marsikej ... tko pač žal ne .. in ja, sva se odločila, da če nama v januarju še ne uspe, greva februarja naprej ...
|