|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2015
9.12.2015 9:24:06   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Janchek81
uh ne ne...moj ima normalno temperaturo 35.4 - zadnja leta.. tko da ko ima on čez 36 ga že kuha.. zgleda da mu ratujem zelo podobna user posted image user posted image

Drugače pa če gremo nazaj na O.. nekako imam občutek da tudi moje še ni..danes je 15dni od prvega dne zadnje M, pa zaenkrat še nič ne kaže - ali mi bo pa to "milo" res vse zakrilo user posted image user posted image

Pa 35,4 je pa res že obup no ... a vama OK kaže termometer? user posted image maybe mata pa pokvarjenga ... nej bi blo kao normalno nekje do 36 stopinj, kar je manj ni ok ... tko,d a dejta vidva mal pogledat vajin termometer user posted image
Jao ta O user posted image user posted image pa sej zdej boš zlo slabo lahko opazila kdaj maš O, če se ti sigurno skoz cedi ven od unih vaginalnih tablet ..

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 626
9.12.2015 9:24:36   
Janchek81
mojamiška tud jaz upam user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 627
9.12.2015 9:26:22   
madjanca
mislem, da sva midva najino O lepo zamudla.. najprej sm bla odsotna tri dni, pol sm pa tok zmatrana in pozno hodila iz službe, da ni šlo.... user posted image
tako, da user posted image ta mesec sigurno ne bo.. čakam, da se januarke znajdemo v novi temi.. user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 628
9.12.2015 9:31:07   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Janchek81
uh ne ne...moj ima normalno temperaturo 35.4 - zadnja leta.. tko da ko ima on čez 36 ga že kuha.. zgleda da mu ratujem zelo podobna user posted image user posted image

Drugače pa če gremo nazaj na O.. nekako imam občutek da tudi moje še ni..danes je 15dni od prvega dne zadnje M, pa zaenkrat še nič ne kaže - ali mi bo pa to "milo" res vse zakrilo user posted image user posted image

Pa 35,4 je pa res že obup no ... a vama OK kaže termometer? user posted image maybe mata pa pokvarjenga ... nej bi blo kao normalno nekje do 36 stopinj, kar je manj ni ok ... tko,d a dejta vidva mal pogledat vajin termometer user posted image
Jao ta O user posted image user posted image pa sej zdej boš zlo slabo lahko opazila kdaj maš O, če se ti sigurno skoz cedi ven od unih vaginalnih tablet ..

To je normalna temperatura al mam zdravstveno končano drugače user posted image user posted image user posted image neki že vem hehe... Ni s termometrom nič narobe. user posted image user posted image

Mja, zjutri se mi zdi da mi še cel dopoldne tisto vn teče sej pravim ko da imam milo v wcju user posted image user posted image user posted image user posted image so me pa mejčkenu zjutri začele prsa bolet, tako da pomoje se pripravlja, oz. sem že tam tam..

Neposredna povezava do sporočila: 629
9.12.2015 9:35:08   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

mislem, da sva midva najino O lepo zamudla.. najprej sm bla odsotna tri dni, pol sm pa tok zmatrana in pozno hodila iz službe, da ni šlo.... user posted image
tako, da user posted image ta mesec sigurno ne bo.. čakam, da se januarke znajdemo v novi temi.. user posted image

No no no .. kaj ej pa zdj to .. od kje ti ta ideja ... kako veš, da si O zamudila? Sj če si brala kej poste od MauMaw lahko vidiš, da lahko uspe tud če samo 2x v tistem tednu sexata ko si imela O ... kdaj je ti NE pričakuješ?

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 630
9.12.2015 9:36:06   
Janchek81
foxy_cat nosramlna je 35 stopinj ... fak, a pol mam jst skoz vročino al kva ... pa kva pol če si zdravstveno nardila, sej lahko si vse preplonkala .. user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 631
9.12.2015 9:45:21   
Amour
Janchek, jaz bi na tvojem mestu pustila teste na miru. Saj sta ful pridna, po mojem ne igra vloge, ce ves, da imas O ali ne. V bistvu bi bilo bolj pomembnk ugotoviti, ce sta res oba ok in tudi kako je s tabo glede na to, da si bila na mocnih zdravilih user posted image

Midva sva ful narazen, ker je on veliko sluzbeno odsoten, najveckrat seksava samo ob vikendih, vcasih tudi po 14 dni ne, pa nama je ratalo. Sicer v peti rundi, a je prijateljica, ki pozna najin nacin zivljenja, komentirala, da je to tako, kot da bi nama uspelo v prvi rundi user posted image .

Jaz mislim, da bi bilo morda tudi za vajini psihi fino, da da on cez spermiogram (in sta pomirjena), ti pa zahtevaj pri G, naj te zacne resno obravnavati, sicer se pa pritozi pri nadrejenem. Vcasih, ko so pritozbe upravicene, gre le zgrda user posted image , nisem pristas tega, vendar se moramo kdaj postaviti samo zase in nikogar drugega.

Neposredna povezava do sporočila: 632
9.12.2015 9:47:25   
madjanca

No no no .. kaj ej pa zdj to .. od kje ti ta ideja ... kako veš, da si O zamudila? Sj če si brala kej poste od MauMaw lahko vidiš, da lahko uspe tud če samo 2x v tistem tednu sexata ko si imela O ... kdaj je ti NE pričakuješ?

sva prvi dan, ko se je začela sluz in potem šele čez 5 dni, ko je pa ni več blo.. tko da ja... se ne bom nič veselila, da ne bom pol spet jokala user posted image

kot sm že napisala, je pr meni tko, da sploh ne vem kdaj jo ppričakovat, zato mam tut x. december na seznamčku, če bi bilo vse po pravilih pa je nebi smela dobit nekje 17ga..

Neposredna povezava do sporočila: 633
9.12.2015 9:52:20   
foxy_cat

foxy_cat nosramlna je 35 stopinj ... fak, a pol mam jst skoz vročino al kva ... pa kva pol če si zdravstveno nardila, sej lahko si vse preplonkala .. user posted image

Pri zdravem človeku znaša normalna telesna temperatura med 35,8 in 37,2 °C. V bolnicah pa vse kar je nad 35 smatrajo kot normalno tko da... Če ne vrjameš vprašaj naslednjič pri zdravniku.

Neposredna povezava do sporočila: 634
9.12.2015 9:56:17   
foxy_cat

Pri zdravem človeku znaša normalna telesna temperatura med 35,8 in 37,2 °C. V bolnicah pa vse kar je nad 35 smatrajo kot normalno tko da... Če ne vrjameš vprašaj naslednjič pri zdravniku.

Pa še to..če ima človek nižjo temperaturo in če zboli nima vročine 39 - takrat bi ga lahko že pobralo..ampak je zelo nevarno za nekoga ki ima normalno temperaturo 35.8, če ne opozri zdravnika, da ima tako nizko temperaturo druga, je lahko ko mu naraste nad 37 že IZJEMNO nevarno..Moj, ki ima nižjo temperaturo ko ima "vročino" 36.6 ja že fertik ne more ustat iz postelje ga kuha. Tako da ni to iz rokava potegnjeno.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 635
9.12.2015 10:24:12   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Janchek, jaz bi na tvojem mestu pustila teste na miru. Saj sta ful pridna, po mojem ne igra vloge, ce ves, da imas O ali ne. V bistvu bi bilo bolj pomembnk ugotoviti, ce sta res oba ok in tudi kako je s tabo glede na to, da si bila na mocnih zdravilih user posted image

Midva sva ful narazen, ker je on veliko sluzbeno odsoten, najveckrat seksava samo ob vikendih, vcasih tudi po 14 dni ne, pa nama je ratalo. Sicer v peti rundi, a je prijateljica, ki pozna najin nacin zivljenja, komentirala, da je to tako, kot da bi nama uspelo v prvi rundi user posted image .

Jaz mislim, da bi bilo morda tudi za vajini psihi fino, da da on cez spermiogram (in sta pomirjena), ti pa zahtevaj pri G, naj te zacne resno obravnavati, sicer se pa pritozi pri nadrejenem. Vcasih, ko so pritozbe upravicene, gre le zgrda user posted image , nisem pristas tega, vendar se moramo kdaj postaviti samo zase in nikogar drugega.

Ja, vse lepo in pravv ... ampak že ko me je napotila maja na pregled neprehodnosti jajcevodov in k je una sestra rekla, če da tud za spermiogram, jo je moja G tko čudn pogledala, kokr čez 'zakaj na spermiogram, če jima je uspelo pa je bila IMN' ... tko, da takrt je mene dala, brez pregleda spermiograma user posted image Po en stran jo štekam pač, da me ne bo dajala naprej, če nama je u prvo ratal ane, sam je blo pač IMN ... tko, da ona sklepa, da je pač vse ok ( razen mojga neprehodnga jajcevoda ) in da bo uspelo ane .. in zato je rekla, da se uglasim po enem letu ali ko zanosim oz. je rekla, da se vidva ko zanosim, ker bom prej zanosila ...
Se strinjam, da bi lahko mal več dala na naja in dala še kakšno preiskavo čez, če ne druzga bi me lahko poslala na laparoskopijo, ampak ker baje zdravstvo tega ne omogoče, če imaš en prehoden jajcevod, tko, da ... bullshit vse skupej ...
Jaz sem pač še vedno optimist, da nama bo uspel ane, samo vseeno me pa iztir kakšen tak podatek o moji O, kao da ni vrhunca in se sprašujem a sploh ovuliram al ne ... tko, da ... itak je tko, da smo ženske čist preveč napsihirane zarad tega, ker že en čas delamo na otroku in ne uspe, pol se pa sprašujemo marsikej ... tko pač žal ne .. in ja, sva se odločila, da če nama v januarju še ne uspe, greva februarja naprej ...

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 636
9.12.2015 10:25:07   
Janchek81

Pri 37 mam jst že ornk vročino user posted image tud počutm se tko k da bi me avto povozu ... pri 37,5 pa k da bi me kamion povozu user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 637
9.12.2015 10:31:46   
foxy_cat

Pri 37 mam jst že ornk vročino user posted image tud počutm se tko k da bi me avto povozu ... pri 37,5 pa k da bi me kamion povozu user posted image

Pa si drugače kaj meriš temperaturo? Ker samo v normalnih dneh - torej ne v dneh po O, lahko pogruntaš koliko je tvoja normalna in kakšno povišanje kako deluje nate.

Neposredna povezava do sporočila: 638
9.12.2015 10:44:05   
Janchek81

Pa si drugače kaj meriš temperaturo? Ker samo v normalnih dneh - torej ne v dneh po O, lahko pogruntaš koliko je tvoja normalna in kakšno povišanje kako deluje nate.

Merla sm si jo takrt k je mela tamala zvišano, ker sm pač preverla, če ma res povišano al termometer slabo kaže oz. je slab ... takrt sm jo mela 36,4 .... in tud dva dni zaporedoma pol ... user posted image nism si pa merla kakšne temperature zarad O al pa kj .. to pa še nism počenjala user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 639
9.12.2015 11:01:46   
foxy_cat

Merla sm si jo takrt k je mela tamala zvišano, ker sm pač preverla, če ma res povišano al termometer slabo kaže oz. je slab ... takrt sm jo mela 36,4 .... in tud dva dni zaporedoma pol ... user posted image nism si pa merla kakšne temperature zarad O al pa kj .. to pa še nism počenjala user posted image

Za foro si jo izmeri-kao piše da si jo moraš preden vstaneš,no sam jaz sem pogruntala da je po O povišana konstantno do M,tudi čez dan,.. Tako boš mogoče pogruntala,če je že mimo,brez testov. Jaz sem parkrat probala in mi pade za tam 0.5 dan pred M oz.na dan M zjutraj..

Neposredna povezava do sporočila: 640
9.12.2015 11:17:57   
Beat
Ampak bazalna temperatura ne deluje pri vseh. Sicer je za poskusiti, ni pa nujno, da se lahko na to zaneseš. Jo je pa treba meriti zjutraj, preden sploh vstaneš. Čez dan rezultat ni merodajen.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 641
9.12.2015 11:22:37   
Janchek81
foxy_cat preden ustaneš? Se prav najbolj, da mam pri postli termometer in si izmerim?
Drgač pa ta temperatura k si jo meriš kao za O, ... moja kolegica je prakiticrala 3 mesece pa ji ni nikol nč narastl al pa padl, skoz je mela isto, tko, da ... ne da se men to user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 642
9.12.2015 11:36:48   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Beat

Ampak bazalna temperatura ne deluje pri vseh. Sicer je za poskusiti, ni pa nujno, da se lahko na to zaneseš. Jo je pa treba meriti zjutraj, preden sploh vstaneš. Čez dan rezultat ni merodajen.

Točno tako,ni pri vseh jaz recimo sem pri sebi videla-pogruntala kdaj mi zraste in kdaj pade pa sem si merila čez dan.. Čisto odvisno od osebe.. Nisem pa si merila vsak dan.

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 643
9.12.2015 11:47:33   
foxy_cat

foxy_cat preden ustaneš? Se prav najbolj, da mam pri postli termometer in si izmerim?
Drgač pa ta temperatura k si jo meriš kao za O, ... moja kolegica je prakiticrala 3 mesece pa ji ni nikol nč narastl al pa padl, skoz je mela isto, tko, da ... ne da se men to user posted image

Piše pa tak da ko ti temperatura naraste-če pač to deluje pri tebi je O načeloma že mimo,tko da ta mesec je zgleda pri meni še ni bilo..

Neposredna povezava do sporočila: 644
9.12.2015 12:38:59   
Janchek81
Lih zdj mi je šinilo ... a ni ena rekla,d a bo dons test delala?

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 645
9.12.2015 12:49:30   
madjanca

mogoče mana12 in Lumpa91 ??

Neposredna povezava do sporočila: 646
9.12.2015 12:50:14   
Janchek81

In kje sta zdej? user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 647
9.12.2015 12:56:11   
foxy_cat

mana12 je čakala sredo hehe.... ja vidiš potem se pa vse potuhnejo ko treba novičke povedat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 648
9.12.2015 12:59:19   
Janchek81

mana12 je čakala sredo hehe.... ja vidiš potem se pa vse potuhnejo ko treba novičke povedat user posted image

Packe packaste ... in praznujejo brez nas .. mislm .. user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 649
9.12.2015 13:03:08   
foxy_cat
Hehe.. me pa "žejne" vsaj novičk tukaj user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?