Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 13:54:40
|
|
|
|
Beat
|
Taroma Za vse, ki je ne pričakujete v naslednjih dneh držim pesti, da je res ne bo in da ste December bo lep mesec
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 13:56:34
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Ja ja, vrocina ze narasca..,great Ja kater vozicek pa ima sestra?? Hotela je Jane..patem pa je Recaro vzela.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 13:59:25
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 A ne deeee ... nabijam že en teden o tem smeškotu .. ja klinc, ne morm iz svoje kože ... Sej bo jutr pomoje že vse bolj jasno ... ne sej nism zato mislila, ti si kar dej duška, sej zato smo tle, sam da bo akcija obrodila sadove
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 14:00:22
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 A ne deeee ... nabijam že en teden o tem smeškotu .. ja klinc, ne morm iz svoje kože ... Sej bo jutr pomoje že vse bolj jasno ... ne sej nism zato mislila, ti si kar dej duška, sej zato smo tle, sam da bo akcija obrodila sadove Pa sej ti pravm, da bom že doktorirala iz te smeri bom lahko vsaki podajala mnenje, kaj če ti kaže ta test 7 dni smajlija, kaj se lahko zgodi ... nadaljevanje jutri Ma, res si želim, da zvem kdaj mam to fardamano O
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 14:02:37
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 A ne deeee ... nabijam že en teden o tem smeškotu .. ja klinc, ne morm iz svoje kože ... Sej bo jutr pomoje že vse bolj jasno ... ne sej nism zato mislila, ti si kar dej duška, sej zato smo tle, sam da bo akcija obrodila sadove Pa sej ti pravm, da bom že doktorirala iz te smeri bom lahko vsaki podajala mnenje, kaj če ti kaže ta test 7 dni smajlija, kaj se lahko zgodi ... nadaljevanje jutri Ma, res si želim, da zvem kdaj mam to fardamano O Kdaj lahko pridem na podelitev?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 14:03:32
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška madjanca....a ti maš tut čist zmešano, joj js tut, bomo vidli kako bo ta mesec, jaz bom kar do 15.počakala, sej je sam še en teden uf kje je še to ma jaa, že od kar jo imam mam tako čudno... in vse tablete, ki sem jih jemala so uredile stvari za kake 3 mesce in potem nazaj stara zgodba... mučno je tole. sploh sedaj, ko bi bilo fino, da bi mela en red.. upam, da ne bo to dolgoročno vplivalo na plodnost in to... mam pa januarja pregled pri novi ginekologinji in upam, da mi bo ona znala pomagat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 14:07:35
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška madjanca....a ti maš tut čist zmešano, joj js tut, bomo vidli kako bo ta mesec, jaz bom kar do 15.počakala, sej je sam še en teden uf kje je še to ma jaa, že od kar jo imam mam tako čudno... in vse tablete, ki sem jih jemala so uredile stvari za kake 3 mesce in potem nazaj stara zgodba... mučno je tole. sploh sedaj, ko bi bilo fino, da bi mela en red.. upam, da ne bo to dolgoročno vplivalo na plodnost in to... mam pa januarja pregled pri novi ginekologinji in upam, da mi bo ona znala pomagat Ja sej to, začneš se sekirat ko hočeš zanosit, drgač pa čist paše, da je ni ampak ni pa to najbolj dobro. A si probala z maco?men pomaga
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 14:08:23
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Kdaj lahko pridem na podelitev? se postavim v vrsto
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 14:30:37
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 A ne deeee ... nabijam že en teden o tem smeškotu .. ja klinc, ne morm iz svoje kože ... Sej bo jutr pomoje že vse bolj jasno ... ne sej nism zato mislila, ti si kar dej duška, sej zato smo tle, sam da bo akcija obrodila sadove Pa sej ti pravm, da bom že doktorirala iz te smeri bom lahko vsaki podajala mnenje, kaj če ti kaže ta test 7 dni smajlija, kaj se lahko zgodi ... nadaljevanje jutri Ma, res si želim, da zvem kdaj mam to fardamano O Kdaj lahko pridem na podelitev? Jutri zjutraj ob 6h na mojem naslovu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 14:31:06
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Kdaj lahko pridem na podelitev? se postavim v vrsto Odgovor enak prejšnjemu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 14:38:17
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Kdaj lahko pridem na podelitev? se postavim v vrsto Odgovor enak prejšnjemu Manjka naslov pa glej, da bo kavica popihana na normalno temperaturo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 14:40:21
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Kdaj lahko pridem na podelitev? se postavim v vrsto Odgovor enak prejšnjemu Manjka naslov pa glej, da bo kavica popihana na normalno temperaturo Itak da bo .. pa še mojo tamalo vama dam v vartsvo .. bosta hitr popihale kam drgam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 14:50:44
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Kdaj lahko pridem na podelitev? se postavim v vrsto Odgovor enak prejšnjemu Manjka naslov pa glej, da bo kavica popihana na normalno temperaturo Itak da bo .. pa še mojo tamalo vama dam v vartsvo .. bosta hitr popihale kam drgam niti ne, bo še svojo prpeljala pa bo "mir"
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 14:54:00
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Kdaj lahko pridem na podelitev? se postavim v vrsto Odgovor enak prejšnjemu Manjka naslov pa glej, da bo kavica popihana na normalno temperaturo Itak da bo .. pa še mojo tamalo vama dam v vartsvo .. bosta hitr popihale kam drgam niti ne, bo še svojo prpeljala pa bo "mir" verjem mi nekej: boga tvoja tamala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 15:02:16
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Kdaj lahko pridem na podelitev? se postavim v vrsto Odgovor enak prejšnjemu Manjka naslov pa glej, da bo kavica popihana na normalno temperaturo Itak da bo .. pa še mojo tamalo vama dam v vartsvo .. bosta hitr popihale kam drgam niti ne, bo še svojo prpeljala pa bo "mir" verjem mi nekej: boga tvoja tamala ah kje pa otroci hitr najdejo skupni jezik
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 15:03:05
|
|
|
|
Janchek81
|
mojamiška ja ja, najdejo skupni jezik, sam klinc k naša sam komandira in se je slej k prej otroc naveličajo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 15:08:47
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 mojamiška ja ja, najdejo skupni jezik, sam klinc k naša sam komandira in se je slej k prej otroc naveličajo Jaz bi jo hitr v red spravila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 15:10:38
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 mojamiška ja ja, najdejo skupni jezik, sam klinc k naša sam komandira in se je slej k prej otroc naveličajo Jaz bi jo hitr v red spravila Včas morajo v tem primeru starši posredovat, včas se pa znajdejo sami. Moja zna tut bit, ampak odvisno s kom je, se zlo lepo zaigra če je družba taprava
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 15:11:06
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 mojamiška ja ja, najdejo skupni jezik, sam klinc k naša sam komandira in se je slej k prej otroc naveličajo Jaz bi jo hitr v red spravila Pfff .... ja pomoje tud ja ... zaenkrat še nbenmu ni ratal, pa verjem, da mamo kr pogoste obiske To je 'misija nemogoče'
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 15:12:31
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 mojamiška ja ja, najdejo skupni jezik, sam klinc k naša sam komandira in se je slej k prej otroc naveličajo Jaz bi jo hitr v red spravila Pfff .... ja pomoje tud ja ... zaenkrat še nbenmu ni ratal, pa verjem, da mamo kr pogoste obiske To je 'misija nemogoče' ko bo dojenček bo drgač pravjo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 15:15:28
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 mojamiška ja ja, najdejo skupni jezik, sam klinc k naša sam komandira in se je slej k prej otroc naveličajo Jaz bi jo hitr v red spravila Pfff .... ja pomoje tud ja ... zaenkrat še nbenmu ni ratal, pa verjem, da mamo kr pogoste obiske To je 'misija nemogoče' ko bo dojenček bo drgač pravjo To bomo pa vidl, sicer prav, da ona bi mela dojenčka, sicer rajš sestrco, ampak bo bratec tud dobr - tko je rekla Me pa res zanima kako bo, ko bom noseča in ko bom rodila in tko ... drgač zan do dojenčkov bit zlo prjazna in jih boža in skrbi za njih .... pa to ne mislm na igračo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 15:17:50
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 To bomo pa vidl, sicer prav, da ona bi mela dojenčka, sicer rajš sestrco, ampak bo bratec tud dobr - tko je rekla Me pa res zanima kako bo, ko bom noseča in ko bom rodila in tko ... drgač zan do dojenčkov bit zlo prjazna in jih boža in skrbi za njih .... pa to ne mislm na igračo faca mala. to tut mene zanima ja, sicer js mislm, da bo ok, sam pač mogla bo itak vse z mano delat, tko k zdej, moj pa prav, da ni čit zihr, če mam prou Men že zdej vse pomaga, najboljša je k zlaga perilo, me sploh zravn ne pusti pr brisačah pa krpah
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 19:40:20
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: madjanca IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška madjanca....a ti maš tut čist zmešano, joj js tut, bomo vidli kako bo ta mesec, jaz bom kar do 15.počakala, sej je sam še en teden uf kje je še to ma jaa, že od kar jo imam mam tako čudno... in vse tablete, ki sem jih jemala so uredile stvari za kake 3 mesce in potem nazaj stara zgodba... mučno je tole. sploh sedaj, ko bi bilo fino, da bi mela en red.. upam, da ne bo to dolgoročno vplivalo na plodnost in to... mam pa januarja pregled pri novi ginekologinji in upam, da mi bo ona znala pomagat Ja sej to, začneš se sekirat ko hočeš zanosit, drgač pa čist paše, da je ni ampak ni pa to najbolj dobro. A si probala z maco?men pomaga trenutno sem na maci in je en ciklus bla zdej tko kt mora bit, sam kaj bo naprej ne vem.. pa krvomočnico mam, sam je nimam časa kuhat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 21:00:24
|
|
|
|
lizz
|
Pozdravljene! Da se se vam jaz malo javim, jaz je ne pricakujem naslednji pon, srcno upam da je nebo ta mesec, ceprav se mi zdi kot da bi mela ze malo krcce Sem pa mela v cet ultrazvok jajcnikov in je folikel bit tik pred ovulacijo tak da smo bli pridni Pa ugotovila sem da imam ocitno malo poznej ovulacije kot se sprva mislila se pravi okrog 18dneva. Zdaj pa veselo navijam za vse nas da nam uspe v decembru!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 9.12.2015 7:50:48
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: madjanca IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška madjanca....a ti maš tut čist zmešano, joj js tut, bomo vidli kako bo ta mesec, jaz bom kar do 15.počakala, sej je sam še en teden uf kje je še to ma jaa, že od kar jo imam mam tako čudno... in vse tablete, ki sem jih jemala so uredile stvari za kake 3 mesce in potem nazaj stara zgodba... mučno je tole. sploh sedaj, ko bi bilo fino, da bi mela en red.. upam, da ne bo to dolgoročno vplivalo na plodnost in to... mam pa januarja pregled pri novi ginekologinji in upam, da mi bo ona znala pomagat Ja sej to, začneš se sekirat ko hočeš zanosit, drgač pa čist paše, da je ni ampak ni pa to najbolj dobro. A si probala z maco?men pomaga trenutno sem na maci in je en ciklus bla zdej tko kt mora bit, sam kaj bo naprej ne vem.. pa krvomočnico mam, sam je nimam časa kuhat kako je nimaš časa kuhat?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?