Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 9.12.2015 13:08:02
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Hehe.. me pa "žejne" vsaj novičk tukaj Točn tko ... pa se predajamo slanim stvarem in čakamo na novice
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 9.12.2015 13:10:48
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Hehe.. me pa "žejne" vsaj novičk tukaj Točn tko ... pa se predajamo slanim stvarem in čakamo na novice Al nimam nč slanga doma..kaj čm zdej aaaaa...kje je moja O porkašššš...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 9.12.2015 13:13:59
|
|
|
|
madjanca
|
js bi tut dns nenormalno slano jedla, pa je samo sladko pri hiši.. pa kr skooos sm neki lačna... mislim, da se začenja PMS
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 9.12.2015 13:14:04
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Hehe.. me pa "žejne" vsaj novičk tukaj Kater dan si ti dons po ZM? Točn tko ... pa se predajamo slanim stvarem in čakamo na novice Al nimam nč slanga doma..kaj čm zdej aaaaa...kje je moja O porkašššš...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 9.12.2015 13:14:58
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca js bi tut dns nenormalno slano jedla, pa je samo sladko pri hiši.. pa kr skooos sm neki lačna... mislim, da se začenja PMS Pr men še ni PMS pa sem tud lačna za znort ... sm pojedla dons že ... uf
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 9.12.2015 13:22:16
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: madjanca js bi tut dns nenormalno slano jedla, pa je samo sladko pri hiši.. pa kr skooos sm neki lačna... mislim, da se začenja PMS Pr men še ni PMS pa sem tud lačna za znort ... sm pojedla dons že ... uf Še en dokaz da še ni PMS nism nč lačna torej še en dokaz da še ni bila O ampak to je res čudno zjutri k sm ustala so me mal joške začele bolet na zdj mi pa kar bradavice spet skočile ven pa kr neki me spet pečejo pa kdo bi razumo to žensko telo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 9.12.2015 13:25:33
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: madjanca js bi tut dns nenormalno slano jedla, pa je samo sladko pri hiši.. pa kr skooos sm neki lačna... mislim, da se začenja PMS Pr men še ni PMS pa sem tud lačna za znort ... sm pojedla dons že ... uf Še en dokaz da še ni PMS nism nč lačna torej še en dokaz da še ni bila O ampak to je res čudno zjutri k sm ustala so me mal joške začele bolet na zdj mi pa kar bradavice spet skočile ven pa kr neki me spet pečejo pa kdo bi razumo to žensko telo Bradavice skočile ven ... a te zebe bejba? Pr men se to zgodi k me zebe
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 9.12.2015 13:25:58
|
|
|
|
mojamiška
|
Jnachek...a nisi ti pisala, da je tvoj imel neke operacije, ki lahko vplivajo na kvaliteto sperme? no zaradi tega bi jaz šla na pregled, magari samoplačniško in v primeru, da nebi bilo ok bi tvoji g nabila na čelo, pardon izrazu. Spet pametujem gremo dalje.... zanimiva debata o telesni temperaturi... PMS...jao tut mene daje, kr cmerala bi za nč
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 9.12.2015 13:26:32
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: madjanca js bi tut dns nenormalno slano jedla, pa je samo sladko pri hiši.. pa kr skooos sm neki lačna... mislim, da se začenja PMS Pr men še ni PMS pa sem tud lačna za znort ... sm pojedla dons že ... uf Še en dokaz da še ni PMS nism nč lačna torej še en dokaz da še ni bila O ampak to je res čudno zjutri k sm ustala so me mal joške začele bolet na zdj mi pa kar bradavice spet skočile ven pa kr neki me spet pečejo pa kdo bi razumo to žensko telo Bradavice skočile ven ... a te zebe bejba? Pr men se to zgodi k me zebe Haha.. imam prijetnih 23 stopinj, sedim za računalnikom v kratkih rokavih tko da ne me ne je pa najbul čudnu k se mi zdi da mi ena bradavica pušča
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 9.12.2015 13:27:02
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Bradavice skočile ven ... a te zebe bejba? Pr men se to zgodi k me zebe Pri meni pa tut ko čakam m
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 9.12.2015 13:27:19
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška Jnachek...a nisi ti pisala, da je tvoj imel neke operacije, ki lahko vplivajo na kvaliteto sperme? no zaradi tega bi jaz šla na pregled, magari samoplačniško in v primeru, da nebi bilo ok bi tvoji g nabila na čelo, pardon izrazu. Spet pametujem gremo dalje.... zanimiva debata o telesni temperaturi... PMS...jao tut mene daje, kr cmerala bi za nč A mogoče katera ve drugače koliko stane samoplačniško spermiogram, jaz sem zadnjič za foro gledala, samo sem našla samo neke stare cene..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 9.12.2015 13:28:11
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška Jnachek...a nisi ti pisala, da je tvoj imel neke operacije, ki lahko vplivajo na kvaliteto sperme? no zaradi tega bi jaz šla na pregled, magari samoplačniško in v primeru, da nebi bilo ok bi tvoji g nabila na čelo, pardon izrazu. Spet pametujem gremo dalje.... zanimiva debata o telesni temperaturi... PMS...jao tut mene daje, kr cmerala bi za nč On je mel operacijo aprila ... od tega je 8 mesecev ... slaba kvaliteta zaradi narkoze traja do 3 mesecev, potem se obnavljat začne Sej sm že pisala, da bova zdj še en cikl počakala pol ap dalje jaz sem res en optimist, pa kr upam in upam, da nama uspe
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 9.12.2015 13:28:46
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška Jnachek...a nisi ti pisala, da je tvoj imel neke operacije, ki lahko vplivajo na kvaliteto sperme? no zaradi tega bi jaz šla na pregled, magari samoplačniško in v primeru, da nebi bilo ok bi tvoji g nabila na čelo, pardon izrazu. Spet pametujem gremo dalje.... zanimiva debata o telesni temperaturi... PMS...jao tut mene daje, kr cmerala bi za nč A mogoče katera ve drugače koliko stane samoplačniško spermiogram, jaz sem zadnjič za foro gledala, samo sem našla samo neke stare cene.. Misl,da pride okol 90€
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 9.12.2015 13:29:44
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška Jnachek...a nisi ti pisala, da je tvoj imel neke operacije, ki lahko vplivajo na kvaliteto sperme? no zaradi tega bi jaz šla na pregled, magari samoplačniško in v primeru, da nebi bilo ok bi tvoji g nabila na čelo, pardon izrazu. Spet pametujem gremo dalje.... zanimiva debata o telesni temperaturi... PMS...jao tut mene daje, kr cmerala bi za nč A mogoče katera ve drugače koliko stane samoplačniško spermiogram, jaz sem zadnjič za foro gledala, samo sem našla samo neke stare cene.. Misl,da pride okol 90€ Fufff.... so dragi mater...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 9.12.2015 13:30:12
|
|
|
|
Janchek81
|
Kaj pa to: Priporočamo, da partner pred oddajo semena 2-5 dni nima spolnih odnosov oz. izliva semena. Ker lahko povišana telesna temperatura nad 38 st.C v zadnjih treh mesecih vpliva na proizvodnjo semenčic, prosimo, da nas pred oddajo semena opozori na to.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 9.12.2015 13:31:26
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Kaj pa to: Priporočamo, da partner pred oddajo semena 2-5 dni nima spolnih odnosov oz. izliva semena. Ker lahko povišana telesna temperatura nad 38 st.C v zadnjih treh mesecih vpliva na proizvodnjo semenčic, prosimo, da nas pred oddajo semena opozori na to. Jaja to sm prebrala ja..baje je najbolj kvaliteten rezultat če 5 dni ne daje "nič ven"
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 9.12.2015 13:32:36
|
|
|
|
Janchek81
|
Dr.reš v LJ ima 45€ ... tko, da so zgleda cene kr nekje privite ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 9.12.2015 13:33:39
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Kaj pa to: Priporočamo, da partner pred oddajo semena 2-5 dni nima spolnih odnosov oz. izliva semena. Ker lahko povišana telesna temperatura nad 38 st.C v zadnjih treh mesecih vpliva na proizvodnjo semenčic, prosimo, da nas pred oddajo semena opozori na to. Jaja to sm prebrala ja..baje je najbolj kvaliteten rezultat če 5 dni ne daje "nič ven" pa ne to ... če ma v zadnjih mescih vročino 38. je potrebno povedat a se takrat sperma ful poslabša al kaj ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 9.12.2015 13:36:09
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška Jnachek...a nisi ti pisala, da je tvoj imel neke operacije, ki lahko vplivajo na kvaliteto sperme? no zaradi tega bi jaz šla na pregled, magari samoplačniško in v primeru, da nebi bilo ok bi tvoji g nabila na čelo, pardon izrazu. Spet pametujem gremo dalje.... zanimiva debata o telesni temperaturi... PMS...jao tut mene daje, kr cmerala bi za nč On je mel operacijo aprila ... od tega je 8 mesecev ... slaba kvaliteta zaradi narkoze traja do 3 mesecev, potem se obnavljat začne Sej sm že pisala, da bova zdj še en cikl počakala pol ap dalje jaz sem res en optimist, pa kr upam in upam, da nama uspe Ja sej to vse drži ampak nikol neveš, že zarad tega da je človek miren. No ja tut jst upam, da rata ta krog. Sej smo itak rekle, damora bit decemberski seznam cel roza ane
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 9.12.2015 13:36:24
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Kaj pa to: Priporočamo, da partner pred oddajo semena 2-5 dni nima spolnih odnosov oz. izliva semena. Ker lahko povišana telesna temperatura nad 38 st.C v zadnjih treh mesecih vpliva na proizvodnjo semenčic, prosimo, da nas pred oddajo semena opozori na to. Jaja to sm prebrala ja..baje je najbolj kvaliteten rezultat če 5 dni ne daje "nič ven" pa ne to ... če ma v zadnjih mescih vročino 38. je potrebno povedat a se takrat sperma ful poslabša al kaj ... Pomoje vpliva ja..ker recimo odsvetujejo za spermije tudi tuširanje z vročo vodo, pa še celo sem prebrala, da je fino če tip hodi nag po fletu da se shladi vse tam spodaj ja piše svašta.. Uglavnem ...punce.. moja temperatura je zrastla na 36.7... zjutri je bla 36.1-36.2... jaz mam zdaj zelooo čudne teorije v glavi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 9.12.2015 13:38:48
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Kaj pa to: Priporočamo, da partner pred oddajo semena 2-5 dni nima spolnih odnosov oz. izliva semena. Ker lahko povišana telesna temperatura nad 38 st.C v zadnjih treh mesecih vpliva na proizvodnjo semenčic, prosimo, da nas pred oddajo semena opozori na to. Jaja to sm prebrala ja..baje je najbolj kvaliteten rezultat če 5 dni ne daje "nič ven" pa ne to ... če ma v zadnjih mescih vročino 38. je potrebno povedat a se takrat sperma ful poslabša al kaj ... Pomoje vpliva ja..ker recimo odsvetujejo za spermije tudi tuširanje z vročo vodo, pa še celo sem prebrala, da je fino če tip hodi nag po fletu da se shladi vse tam spodaj ja piše svašta.. Uglavnem ...punce.. moja temperatura je zrastla na 36.7... zjutri je bla 36.1-36.2... jaz mam zdaj zelooo čudne teorije v glavi Sory, sam krepam dej kakšno teorijo povej ... jst sm si tud zdj svoje iluzije predstavljala .. kdaj dosn tvoj pride domov? Dej nase kej sexy in ga pričakej v dnevni, na fotelju ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 9.12.2015 13:43:19
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Kaj pa to: Priporočamo, da partner pred oddajo semena 2-5 dni nima spolnih odnosov oz. izliva semena. Ker lahko povišana telesna temperatura nad 38 st.C v zadnjih treh mesecih vpliva na proizvodnjo semenčic, prosimo, da nas pred oddajo semena opozori na to. Jaja to sm prebrala ja..baje je najbolj kvaliteten rezultat če 5 dni ne daje "nič ven" pa ne to ... če ma v zadnjih mescih vročino 38. je potrebno povedat a se takrat sperma ful poslabša al kaj ... Pomoje vpliva ja..ker recimo odsvetujejo za spermije tudi tuširanje z vročo vodo, pa še celo sem prebrala, da je fino če tip hodi nag po fletu da se shladi vse tam spodaj ja piše svašta.. Uglavnem ...punce.. moja temperatura je zrastla na 36.7... zjutri je bla 36.1-36.2... jaz mam zdaj zelooo čudne teorije v glavi Sory, sam krepam dej kakšno teorijo povej ... jst sm si tud zdj svoje iluzije predstavljala .. kdaj dosn tvoj pride domov? Dej nase kej sexy in ga pričakej v dnevni, na fotelju ... Ma majkemi da mi bradavica pušča wtf... men nč jasnu to je res čudnuu, am..punce mojmu telesu se je čist zmešalo.. RESNUUU... Aja danes imava tako "obveznosti" z mojim haha... ja lej vsake 2 dni..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 9.12.2015 13:51:52
|
|
|
|
Janchek81
|
foxy_cat pušča? kva ? Aja, sej res ja ... no pr nama je dons lih TA dan
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 9.12.2015 13:58:30
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 foxy_cat pušča? kva ? Aja, sej res ja ... no pr nama je dons lih TA dan Pr nama je tud dans ta dan..joj zdj me pa skrbi da sva zamudla..
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?