Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 11:42:58
|
|
|
|
madjanca
|
jaz naj bi jo načeloma dobila 17ga, samo pri moji tečki nikoli ne veš... kdaj pride 2x v mescu, kdaj točna, ponavadi pa pride tko na dva-tri mesce...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 11:56:26
|
|
|
|
katjesss
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana12 IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 ODMISLI! PS: Taprava se je uglasila Sama si isto govorim. Heheh ja saj smo vse iste...samo pač treba se je vzpodbujat.. Hjoj punce mene pa danes nekaj prebava jezi (driska), upam da nisem kaj fasala...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 11:56:59
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss IZVIRNO SPOROČILO: mana12 IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 ODMISLI! PS: Taprava se je uglasila Sama si isto govorim. Heheh ja saj smo vse iste...samo pač treba se je vzpodbujat.. Hjoj punce mene pa danes nekaj prebava jezi (driska), upam da nisem kaj fasala... Preveč sladkarij?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 12:23:44
|
|
|
|
katjesss
|
Hehe ni bilo nič sladkarij...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 12:24:52
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Hehe ni bilo nič sladkarij... Potem pa bo vzrok: premalo sladkarij
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 12:25:25
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Hehe ni bilo nič sladkarij... Potem pa bo vzrok: premalo sladkarij Ha ha ... kaj smo žleht no
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 12:27:31
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Hehe ni bilo nič sladkarij... Potem pa bo vzrok: premalo sladkarij Ha ha ... kaj smo žleht no Janchek81 Ja če ste pa rekle, da mormo pozitivno mislit... sladkarije so pozitivne ah..tak meglen dan je danes, mogoče se pa vsaj kdo nasmeji na ta račun
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 12:28:49
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Hehe ni bilo nič sladkarij... Potem pa bo vzrok: premalo sladkarij Ha ha ... kaj smo žleht no Janchek81 Ja če ste pa rekle, da mormo pozitivno mislit... sladkarije so pozitivne ah..tak meglen dan je danes, mogoče se pa vsaj kdo nasmeji na ta račun Ja, pa sej vse razmišlamo pozitivno no, jaz v sladkarijah nikol nism vidla nč pozitivnega, prej v čem drugem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 12:32:11
|
|
|
|
foxy_cat
|
Janchek81 ja za veliko ljudi so sladkarije nekaj pozitivnega jaz sem itaq bolj za slano hehe...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 12:33:44
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Janchek81 ja za veliko ljudi so sladkarije nekaj pozitivnega jaz sem itaq bolj za slano hehe... Jaz tud .... smoki .. mjami .... kokice...mjamiiii ... pa še ekstra sol dam gor FUL zdravo ja A še katero bolijo jajčniki? Zdj k sm to napisala in katera bo prebrala jo bojo itak začel bolet .... opazila sm dons tud veliko vlečljive sluzi ... tko, da ... zdj začenjam kr vrjet, da maybe pa bo vrhunc O tuki
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 12:36:05
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Janchek81 ja za veliko ljudi so sladkarije nekaj pozitivnega jaz sem itaq bolj za slano hehe... Jaz tud .... smoki .. mjami .... kokice...mjamiiii ... pa še ekstra sol dam gor FUL zdravo ja A še katero bolijo jajčniki? Zdj k sm to napisala in katera bo prebrala jo bojo itak začel bolet .... opazila sm dons tud veliko vlečljive sluzi ... tko, da ... zdj začenjam kr vrjet, da maybe pa bo vrhunc O tuki Haha ej mene že 14 dni Danes je ravno 14 dni po ampak zaradi tega "mila" ki si ga moram zvečer dajat notr itaq nimam filinga kakšen je izcedek ma če je pa res kot milo no...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 12:39:10
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Ja če ste pa rekle, da mormo pozitivno mislit... sladkarije so pozitivne ah..tak meglen dan je danes, mogoče se pa vsaj kdo nasmeji na ta račun mi mamo sončka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 12:40:32
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Ja če ste pa rekle, da mormo pozitivno mislit... sladkarije so pozitivne ah..tak meglen dan je danes, mogoče se pa vsaj kdo nasmeji na ta račun mi mamo sončka A dj dj..na kerem planetu to?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 13:02:18
|
|
|
|
madjanca
|
hehe na istem kot si ti, samo malce višje =) (+700nmv)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 13:04:20
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca hehe na istem kot si ti, samo malce višje =) (+700nmv) Na 295m nadmorske ni nč sonca glede na to da je že 13.00 ura ga danes sploh nebo..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 13:15:56
|
|
|
|
madjanca
|
ja tukej se tut začel zdaj neki za oblaki skrivat, sam še vsake tolko pokuka ven =) ampak je pa =)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 13:17:03
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca ja tukej se tut začel zdaj neki za oblaki skrivat, sam še vsake tolko pokuka ven =) ampak je pa =) Pr nam nbenga sonca ... aja ... bi blo dobr rolete gor vzdignt
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 13:20:41
|
|
|
|
Minikimi
|
vidim da nism edina nestrpna ki tko tezko pricakuje ta mesec (upam!!!) moja naj nebi prisla 12.12 sepravi se 4 dni pa res nocem in neupam delat testov prej ker sm bla poleti tko zelo razocarana ko so se kazale neke blede crtice pa ni bilo nic
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 13:23:59
|
|
|
|
foxy_cat
|
Joj punce v soboto sem en HUD voziček srečala..in ne morem pogruntat kateri je, ampak vse bolj sumim da je točno tak kot ga ima moja sestra
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 13:24:56
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Joj punce v soboto sem en HUD voziček srečala..in ne morem pogruntat kateri je, ampak vse bolj sumim da je točno tak kot ga ima moja sestra kakšne je bil pa barve?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 13:33:46
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Joj punce v soboto sem en HUD voziček srečala..in ne morem pogruntat kateri je, ampak vse bolj sumim da je točno tak kot ga ima moja sestra kakšne je bil pa barve? 3-kolesnik bil je pa črno-svetlo bež konbinacija...samo po moje je bil Jane eden izmed modelov, ker 3-kolesnike imajo bolj ali manj quiny - te zgledajo bolj ceneno, tko da ni bil ta pomoje, tak da ostane samo Jane..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 13:34:46
|
|
|
|
katjesss
|
Ja ja, vrocina ze narasca..,great Ja kater vozicek pa ima sestra??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 13:50:19
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Janchek81 ja za veliko ljudi so sladkarije nekaj pozitivnega jaz sem itaq bolj za slano hehe... Jaz tud .... smoki .. mjami .... kokice...mjamiiii ... pa še ekstra sol dam gor FUL zdravo ja A še katero bolijo jajčniki? Zdj k sm to napisala in katera bo prebrala jo bojo itak začel bolet .... opazila sm dons tud veliko vlečljive sluzi ... tko, da ... zdj začenjam kr vrjet, da maybe pa bo vrhunc O tuki nej že pride ta tvoj vrhunec no madjanca....a ti maš tut čist zmešano, joj js tut, bomo vidli kako bo ta mesec, jaz bom kar do 15.počakala, sej je sam še en teden uf kje je še to
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 8.12.2015 13:52:41
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Janchek81 ja za veliko ljudi so sladkarije nekaj pozitivnega jaz sem itaq bolj za slano hehe... Jaz tud .... smoki .. mjami .... kokice...mjamiiii ... pa še ekstra sol dam gor FUL zdravo ja A še katero bolijo jajčniki? Zdj k sm to napisala in katera bo prebrala jo bojo itak začel bolet .... opazila sm dons tud veliko vlečljive sluzi ... tko, da ... zdj začenjam kr vrjet, da maybe pa bo vrhunc O tuki nej že pride ta tvoj vrhunec no madjanca....a ti maš tut čist zmešano, joj js tut, bomo vidli kako bo ta mesec, jaz bom kar do 15.počakala, sej je sam še en teden uf kje je še to A ne deeee ... nabijam že en teden o tem smeškotu .. ja klinc, ne morm iz svoje kože ... Sej bo jutr pomoje že vse bolj jasno ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?