|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2015
8.12.2015 11:42:58   
madjanca
jaz naj bi jo načeloma dobila 17ga, samo pri moji tečki user posted image nikoli ne veš... kdaj pride 2x v mescu, kdaj točna, ponavadi pa pride tko na dva-tri mesce... user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 551
8.12.2015 11:56:26   
katjesss

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

ODMISLI!
PS: Taprava se je uglasila user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Sama si isto govorim. user posted image user posted image user posted image

Heheh ja saj smo vse iste...samo pač treba se je vzpodbujat..user posted image

Hjoj punce mene pa danes nekaj prebava jezi (driska), upam da nisem kaj fasala...

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 552
8.12.2015 11:56:59   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

ODMISLI!
PS: Taprava se je uglasila user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Sama si isto govorim. user posted image user posted image user posted image

Heheh ja saj smo vse iste...samo pač treba se je vzpodbujat..user posted image

Hjoj punce mene pa danes nekaj prebava jezi (driska), upam da nisem kaj fasala...

Preveč sladkarij? user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 553
8.12.2015 12:23:44   
katjesss
Hehe ni bilo nič sladkarij...

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 554
8.12.2015 12:24:52   
foxy_cat

Potem pa bo vzrok: premalo sladkarij user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 555
8.12.2015 12:25:25   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Potem pa bo vzrok: premalo sladkarij user posted image user posted image user posted image

Ha ha ... kaj smo žleht no user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 556
8.12.2015 12:27:31   
foxy_cat

Janchek81

Ja če ste pa rekle, da mormo pozitivno mislit... sladkarije so pozitivne user posted image ah..tak meglen dan je danes, mogoče se pa vsaj kdo nasmeji na ta račun user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 557
8.12.2015 12:28:49   
Janchek81

Janchek81

Ja če ste pa rekle, da mormo pozitivno mislit... sladkarije so pozitivne user posted image ah..tak meglen dan je danes, mogoče se pa vsaj kdo nasmeji na ta račun user posted image user posted image

Ja, pa sej vse razmišlamo pozitivno user posted image no, jaz v sladkarijah nikol nism vidla nč pozitivnega, prej v čem drugem user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 558
8.12.2015 12:32:11   
foxy_cat
Janchek81
ja za veliko ljudi so sladkarije nekaj pozitivnega user posted image user posted image jaz sem itaq bolj za slano hehe...

Neposredna povezava do sporočila: 559
8.12.2015 12:33:44   
Janchek81

Janchek81
ja za veliko ljudi so sladkarije nekaj pozitivnega user posted image user posted image jaz sem itaq bolj za slano hehe...

Jaz tud .... smoki .. mjami .... kokice...mjamiiii ... pa še ekstra sol dam gor user posted image FUL zdravo ja user posted image

A še katero bolijo jajčniki? user posted image Zdj k sm to napisala in katera bo prebrala jo bojo itak začel bolet .... opazila sm dons tud veliko vlečljive sluzi ... tko, da ... zdj začenjam kr vrjet, da maybe pa bo vrhunc O tuki user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 560
8.12.2015 12:36:05   
foxy_cat

Janchek81

Jaz tud .... smoki .. mjami .... kokice...mjamiiii ... pa še ekstra sol dam gor user posted image FUL zdravo ja user posted image

A še katero bolijo jajčniki? user posted image Zdj k sm to napisala in katera bo prebrala jo bojo itak začel bolet .... opazila sm dons tud veliko vlečljive sluzi ... tko, da ... zdj začenjam kr vrjet, da maybe pa bo vrhunc O tuki user posted image

Haha ej mene že 14 dni user posted image user posted image Danes je ravno 14 dni po user posted image ampak zaradi tega "mila" ki si ga moram zvečer dajat notr itaq nimam filinga kakšen je izcedek user posted image user posted image user posted image ma če je pa res kot milo no...

Neposredna povezava do sporočila: 561
8.12.2015 12:39:10   
madjanca

mi mamo sončka user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 562
8.12.2015 12:40:32   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

mi mamo sončka user posted image

A dj dj..na kerem planetu to? user posted image user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 563
8.12.2015 13:02:18   
madjanca
hehe na istem kot si ti, samo malce višje =) (+700nmv) user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 564
8.12.2015 13:04:20   
foxy_cat

hehe na istem kot si ti, samo malce višje =) (+700nmv) user posted image user posted image

Na 295m nadmorske ni nč sonca user posted image user posted image glede na to da je že 13.00 ura ga danes sploh nebo..

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 565
8.12.2015 13:15:56   
madjanca
ja tukej se tut začel zdaj neki za oblaki skrivat, sam še vsake tolko pokuka ven =) ampak je pa =)

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 566
8.12.2015 13:17:03   
Janchek81

ja tukej se tut začel zdaj neki za oblaki skrivat, sam še vsake tolko pokuka ven =) ampak je pa =)

Pr nam nbenga sonca ... aja ... bi blo dobr rolete gor vzdignt user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 567
8.12.2015 13:20:41   
Minikimi
vidim da nism edina nestrpna ki tko tezko pricakuje ta mesec (upam!!!) user posted image user posted image moja user posted image naj nebi prisla 12.12 sepravi se 4 dni pa res nocem in neupam delat testov prej ker sm bla poleti tko zelo razocarana ko so se kazale neke blede crtice pa ni bilo nicuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 568
8.12.2015 13:23:59   
foxy_cat
Joj punce v soboto sem en HUD voziček srečala..in ne morem pogruntat kateri je, ampak vse bolj sumim da je točno tak kot ga ima moja sestra user posted image

(odgovor članu Minikimi)
Neposredna povezava do sporočila: 569
8.12.2015 13:24:56   
Janchek81

Joj punce v soboto sem en HUD voziček srečala..in ne morem pogruntat kateri je, ampak vse bolj sumim da je točno tak kot ga ima moja sestra user posted image

kakšne je bil pa barve?

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 570
8.12.2015 13:33:46   
foxy_cat

kakšne je bil pa barve?

3-kolesnik bil je pa črno-svetlo bež konbinacija...samo po moje je bil Jane eden izmed modelov, ker 3-kolesnike imajo bolj ali manj quiny - te zgledajo bolj ceneno, tko da ni bil ta pomoje, tak da ostane samo Jane..

Neposredna povezava do sporočila: 571
8.12.2015 13:34:46   
katjesss
Ja ja, vrocina ze narasca..,great user posted image

Ja kater vozicek pa ima sestra??

Neposredna povezava do sporočila: 572
8.12.2015 13:50:19   
mojamiška

Janchek81

nej že pride ta tvoj vrhunec nouser posted image  

madjanca....a ti maš tut čist zmešano, joj js tut, bomo vidli kako bo ta mesec, jaz bom kar do 15.počakala, sej je sam še en tedenuser posted image  uf kje je še touser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 573
8.12.2015 13:51:23   
Beat
user posted image D E C E M B E R user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image user posted image

1.12.2015
user posted image Gnezdnouser posted image

5.12.2015
user posted image Taromauser posted image

8.12.2015
mana12
Lumpa91

10.12.2015
mojamiška
user posted image saronauser posted image
Sandyy

12.12.2015
Minikimi

14.12.2015
lizz
woma

16.12.2015
Neli3

20.12.2015
Beat
katjesss
Katriss

21.12.2015
Ashaya
Janchek81

23.12.2015
foxy_cat

x. december 2015
madjanca

user posted image NAVIJAČICE user posted image
mava1975, Katte, Marčevka2010, Amour, Beat, niinii, Anonimna user posted image , važin

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 574
8.12.2015 13:52:41   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Janchek81

nej že pride ta tvoj vrhunec nouser posted image  

madjanca....a ti maš tut čist zmešano, joj js tut, bomo vidli kako bo ta mesec, jaz bom kar do 15.počakala, sej je sam še en tedenuser posted image  uf kje je še touser posted image

A ne deeee ... nabijam že en teden o tem smeškotu .. ja klinc, ne morm iz svoje kože ... user posted image Sej bo jutr pomoje že vse bolj jasno ... user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?