Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 8:01:38
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: katjesss foxy_cat ja super da si sla, da si zdaj pomirjena in se ves da bo zdaj nastopila O ..kdaj si jo pa ti kaj okvirno pricakovala?? Janchek81 pa mislis da sta O ponavadi zamudila? Drzim pesti za cimprejsnjo O... Če ne drugega vsaj vem, da pri meni vse "štima", pač nimam cist ipd., da folikel stoji in čaka je pa rekla da naj nebi ta zdravila nič vplivala, da nebi mogla zanosit, ampak da je bolje da jih jemljem - vstavljam da se bo vsaj stabilizirala sluznica. Kaj ti je pa dala za ene vaginalne tablete, a vactagyn?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 8:18:17
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: katjesss foxy_cat ja super da si sla, da si zdaj pomirjena in se ves da bo zdaj nastopila O ..kdaj si jo pa ti kaj okvirno pricakovala?? Janchek81 pa mislis da sta O ponavadi zamudila? Drzim pesti za cimprejsnjo O... Če ne drugega vsaj vem, da pri meni vse "štima", pač nimam cist ipd., da folikel stoji in čaka je pa rekla da naj nebi ta zdravila nič vplivala, da nebi mogla zanosit, ampak da je bolje da jih jemljem - vstavljam da se bo vsaj stabilizirala sluznica. Kaj ti je pa dala za ene vaginalne tablete, a vactagyn? Gyno-dactarin.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 8:21:45
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: katjesss foxy_cat ja super da si sla, da si zdaj pomirjena in se ves da bo zdaj nastopila O ..kdaj si jo pa ti kaj okvirno pricakovala?? Janchek81 pa mislis da sta O ponavadi zamudila? Drzim pesti za cimprejsnjo O... Če ne drugega vsaj vem, da pri meni vse "štima", pač nimam cist ipd., da folikel stoji in čaka je pa rekla da naj nebi ta zdravila nič vplivala, da nebi mogla zanosit, ampak da je bolje da jih jemljem - vstavljam da se bo vsaj stabilizirala sluznica. Kaj ti je pa dala za ene vaginalne tablete, a vactagyn? Gyno-dactarin. Ja, te so za vnetje ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 8:25:38
|
|
|
|
foxy_cat
|
Janchek81 ja pač dajo ti na "blef" za vsak slučaj, ker tega tako ne vidijo. Potem pa vidiš po parih dnevih bi moglo bit ok.. po max. 7mih dnevih, če ni pol je nekaj drugega.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 9:40:51
|
|
|
|
Sandyy
|
Zivjo punce. Spet sem nazaj ker me zanima kaj pomeni test ki sem ga delala zjutraj. :) Nocem se prevec veselit dokler mi ve ne poveste kaj si mislite. Imam se 3 dni do in danes zjutraj sem naredila test bc mini. Ker sem takooo neucakana in sem imela test doma. Pokazal mi je ampaaak druga crtica je bila zeloooo blaga crtica.. komaj vidna. Ampak sem jo videla.. Mislite da sem lahko noseca? :) Bom pocakala na izostanek in test ponovila nazaj v petek ce seveda nebo . Upam da sem ampak nocem se prevec veselit.k pole se lahko samo razocaram.....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 9:42:50
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Zivjo punce. Spet sem nazaj ker me zanima kaj pomeni test ki sem ga delala zjutraj. :) Nocem se prevec veselit dokler mi ve ne poveste kaj si mislite. Imam se 3 dni do in danes zjutraj sem naredila test bc mini. Ker sem takooo neucakana in sem imela test doma. Pokazal mi je ampaaak druga crtica je bila zeloooo blaga crtica.. komaj vidna. Ampak sem jo videla.. Mislite da sem lahko noseca? :) Bom pocakala na izostanek in test ponovila nazaj v petek ce seveda nebo . Upam da sem ampak nocem se prevec veselit.k pole se lahko samo razocaram..... Nočem te v slabo voljo dajat, ampak men je 2x pokazalo slabo vidno črtico na baby check mini, pa se mi je pol še isti dan ulila...delej ta test na dan ko ti zamuja M,.... Lahko je pač II, lahko pa da je prisoten kakšen drug hormon ... počakej še malo ... 3 dni se mi zdi čisto prezgodaj ... To je moje mnenje ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 9:51:27
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Zivjo punce. Spet sem nazaj ker me zanima kaj pomeni test ki sem ga delala zjutraj. :) Nocem se prevec veselit dokler mi ve ne poveste kaj si mislite. Imam se 3 dni do in danes zjutraj sem naredila test bc mini. Ker sem takooo neucakana in sem imela test doma. Pokazal mi je ampaaak druga crtica je bila zeloooo blaga crtica.. komaj vidna. Ampak sem jo videla.. Mislite da sem lahko noseca? :) Bom pocakala na izostanek in test ponovila nazaj v petek ce seveda nebo . Upam da sem ampak nocem se prevec veselit.k pole se lahko samo razocaram..... Če nimaš oz. nisi imela nobenih težav tam spodaj do sedaj bi znalo bit kar držim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 10:09:38
|
|
|
|
Sandyy
|
Hvala za tako hitre odgovore... sej vem da je malo prezgodaj. Zasledila sem da punce k mamo redne na 28 da lahko pokaze prej. Sej pravim da se ne veselim lih ker nisem prepricana. Cene pa ne nikol nism mela nobenih problemov. Hvala za spodbudo. :) Zdaj bom pocakala do petka pa ponovila. Sem se pa prou cudno pocutila ta teden pa si nism mogla drugace pomagat ku nrdit test... sem si zapisovala vsaki dan moje simptome v koledarcek ceprav so ta mesec se dokaj drugacni. Ponavadi me zadnji teden bolijo joski in sem zelo napihnjena. Tokrat me joske sploh ne bolijo pa tut napihnjena nisam.. Me pa boli ze 2 dni jajcnik.in sem puhna gasov :) :) hahaha mi je mal smesno govorit od tega.... ne bom se veselila prevec da ne bom razocarana. Hvala :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 10:37:53
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Hvala za tako hitre odgovore... sej vem da je malo prezgodaj. Zasledila sem da punce k mamo redne na 28 da lahko pokaze prej. Sej pravim da se ne veselim lih ker nisem prepricana. Cene pa ne nikol nism mela nobenih problemov. Hvala za spodbudo. :) Zdaj bom pocakala do petka pa ponovila. Sem se pa prou cudno pocutila ta teden pa si nism mogla drugace pomagat ku nrdit test... sem si zapisovala vsaki dan moje simptome v koledarcek ceprav so ta mesec se dokaj drugacni. Ponavadi me zadnji teden bolijo joski in sem zelo napihnjena. Tokrat me joske sploh ne bolijo pa tut napihnjena nisam.. Me pa boli ze 2 dni jajcnik.in sem puhna gasov :) :) hahaha mi je mal smesno govorit od tega.... ne bom se veselila prevec da ne bom razocarana. Hvala :) Upajmo,da bo vesel mesec.. Jaz tudi upam,da te moje vaginalete al karkoli je že to nebodo ovirale "oploditve" ta mesec sicer pa piše v navodilih,da ta zdravila, tudi če imaš kondom lahko zanosiš,ker ga "uničijo" v tem smislu..tak da vsaj to me pokonci drži he-he.. Bi pa lahko pomagale ker je tam spodaj potem vse bolj "vlažno" in upam da bodo plavalcem pomagale prit na cilj hehe
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 10:49:56
|
|
|
|
mana12
|
Joj jaz jo počasi ne pričakujem . Sem pa imela čez vikend kar pestro. Najprej me je na desni strani spodaj špikalo, kako uro, pa me drugače nikoli ne. Potem pa sem včeraj še imela sluz, podobno kot pri ovulaciji , sploh nevem kaj se dogaja in kaj pričakovati. Sem že cela zmedena
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 10:51:41
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana12 Joj jaz jo počasi ne pričakujem . Sem pa imela čez vikend kar pestro. Najprej me je na desni strani spodaj špikalo, kako uro, pa me drugače nikoli ne. Potem pa sem včeraj še imela sluz, podobno kot pri ovulaciji , sploh nevem kaj se dogaja in kaj pričakovati. Sem že cela zmedena Ti jo zdaj te dni ne pričakuješ ane?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 10:54:36
|
|
|
|
mana12
|
Ja, danes je 28. dan. Samo sem imela zdaj zadnje cikle tako različno dolge (od 26 do 32 dni), da si ne upam še upati
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 12:49:26
|
|
|
|
Beat
|
Kakor vas zdaj berem, sploh Sandyy in mana12, bo december super
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 12:59:35
|
|
|
|
mana12
|
Jaaa, ko bi bil res za vse nas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 13:58:28
|
|
|
|
Janchek81
|
Ta mesec je NAŠ mesec, ma da nam rata .. glede na porazen november ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 14:05:08
|
|
|
|
woma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Zivjo punce. Spet sem nazaj ker me zanima kaj pomeni test ki sem ga delala zjutraj. :) Nocem se prevec veselit dokler mi ve ne poveste kaj si mislite. Imam se 3 dni do in danes zjutraj sem naredila test bc mini. Ker sem takooo neucakana in sem imela test doma. Pokazal mi je ampaaak druga crtica je bila zeloooo blaga crtica.. komaj vidna. Ampak sem jo videla.. Mislite da sem lahko noseca? :) Bom pocakala na izostanek in test ponovila nazaj v petek ce seveda nebo . Upam da sem ampak nocem se prevec veselit.k pole se lahko samo razocaram..... Čestitke. Če se vidi druga črtica potem je to to. Jaz sem tudi v prvi n naredila test 4 dni prej, pa mi je pokazal slabo visno drugo črtico
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 14:06:41
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: woma IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Zivjo punce. Spet sem nazaj ker me zanima kaj pomeni test ki sem ga delala zjutraj. :) Nocem se prevec veselit dokler mi ve ne poveste kaj si mislite. Imam se 3 dni do in danes zjutraj sem naredila test bc mini. Ker sem takooo neucakana in sem imela test doma. Pokazal mi je ampaaak druga crtica je bila zeloooo blaga crtica.. komaj vidna. Ampak sem jo videla.. Mislite da sem lahko noseca? :) Bom pocakala na izostanek in test ponovila nazaj v petek ce seveda nebo . Upam da sem ampak nocem se prevec veselit.k pole se lahko samo razocaram..... Čestitke. Če se vidi druga črtica potem je to to. Jaz sem tudi v prvi n naredila test 4 dni prej, pa mi je pokazal slabo visno drugo črtico A res si nardila tok prej? Kerga si pa delala? Pismo, al pol sam ene nimamo sreče, pa da k nardimo predčasno ( tk k sm jst v avgustu ) smo pol totalno razočarane
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 14:06:52
|
|
|
|
Taroma
|
Jaz sem včeraj dobila M, tako da žal tudi ta mesec ne bo nič. Bom poskušala v nadaljnje čimbolj odmislit to načrtovanje, se sprostit in prepustit toku. Včasih se zgodi nekaj lepega, ko najmanj pričakuješ. Stiskam pesti za vse ostale, da bo ta mesec res čudovit!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 14:10:37
|
|
|
|
woma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: woma IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Zivjo punce. Spet sem nazaj ker me zanima kaj pomeni test ki sem ga delala zjutraj. :) Nocem se prevec veselit dokler mi ve ne poveste kaj si mislite. Imam se 3 dni do in danes zjutraj sem naredila test bc mini. Ker sem takooo neucakana in sem imela test doma. Pokazal mi je ampaaak druga crtica je bila zeloooo blaga crtica.. komaj vidna. Ampak sem jo videla.. Mislite da sem lahko noseca? :) Bom pocakala na izostanek in test ponovila nazaj v petek ce seveda nebo . Upam da sem ampak nocem se prevec veselit.k pole se lahko samo razocaram..... Čestitke. Če se vidi druga črtica potem je to to. Jaz sem tudi v prvi n naredila test 4 dni prej, pa mi je pokazal slabo visno drugo črtico A res si nardila tok prej? Kerga si pa delala? Pismo, al pol sam ene nimamo sreče, pa da k nardimo predčasno ( tk k sm jst v avgustu ) smo pol totalno razočarane Takrat bc tisti plastični. Zdaj pa ne vem kaj bo. Mislim da nimam nobenih izrazitih znakov....tokrat bom test delala po predvideni m.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 14:11:18
|
|
|
|
woma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taroma Jaz sem včeraj dobila M, tako da žal tudi ta mesec ne bo nič. Bom poskušala v nadaljnje čimbolj odmislit to načrtovanje, se sprostit in prepustit toku. Včasih se zgodi nekaj lepega, ko najmanj pričakuješ. Stiskam pesti za vse ostale, da bo ta mesec res čudovit! upam da ti čim prej uspe....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 14:19:26
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Zivjo punce. Spet sem nazaj ker me zanima kaj pomeni test ki sem ga delala zjutraj. :) Nocem se prevec veselit dokler mi ve ne poveste kaj si mislite. Imam se 3 dni do in danes zjutraj sem naredila test bc mini. Ker sem takooo neucakana in sem imela test doma. Pokazal mi je ampaaak druga crtica je bila zeloooo blaga crtica.. komaj vidna. Ampak sem jo videla.. Mislite da sem lahko noseca? :) Bom pocakala na izostanek in test ponovila nazaj v petek ce seveda nebo . Upam da sem ampak nocem se prevec veselit.k pole se lahko samo razocaram..... Nočem te v slabo voljo dajat, ampak men je 2x pokazalo slabo vidno črtico na baby check mini, pa se mi je pol še isti dan ulila...delej ta test na dan ko ti zamuja M,.... Lahko je pač II, lahko pa da je prisoten kakšen drug hormon ... počakej še malo ... 3 dni se mi zdi čisto prezgodaj ... To je moje mnenje ... Se strinjam z Janchek, ker je bilo pri meni isto, vidna črtica in ne namišljena, vidla sva jo oba, bla že vesela, pol se je pa ulila in vsakič je bilo tako. Tko,da tega testa nikol več ne kupim. Itak pa držim pesti, da je pri tebi to to. mana12...kako te razumem, prav tako imela isto situacijo, sem že mislila, d aje o mimo(špikanje + sluz) pol se mi pa čez en teden isto naredi (špikanje + sluz) tko, da se mi vse zamakne, ker test bom delala šele 2 tedna po zadnjih teh čutnih znakih, če se prej ne ulije. Me pa skos špika spodi, sem že pomislila, da kakšno vnetje, sam nimam ne izcedka, ne vonja ne nič, tko, da tut nism pametna. Me pa bradavice noro bolijo. Je pa tudi pri meni 28 dan sam sem tudi imela cikle različno dolge taroma držim pesti za naslednji mesec
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 14:19:27
|
|
|
|
mana12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taroma Jaz sem včeraj dobila M, tako da žal tudi ta mesec ne bo nič. Bom poskušala v nadaljnje čimbolj odmislit to načrtovanje, se sprostit in prepustit toku. Včasih se zgodi nekaj lepega, ko najmanj pričakuješ. Stiskam pesti za vse ostale, da bo ta mesec res čudovit! Tudi jaz držim pesti, da bo čim prej veselje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 14:20:45
|
|
|
|
Janchek81
|
Uuu opažam da vas je zdj kr neki k boste delale kmalu testke jaz sem pa med zadnjimi ... če se nau že spet 'fardamana' prej ulila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 14:25:12
|
|
|
|
mana12
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška mana12...kako te razumem, prav tako imela isto situacijo, sem že mislila, d aje o mimo(špikanje + sluz) pol se mi pa čez en teden isto naredi (špikanje + sluz) tko, da se mi vse zamakne, ker test bom delala šele 2 tedna po zadnjih teh čutnih znakih, če se prej ne ulije. Me pa skos špika spodi, sem že pomislila, da kakšno vnetje, sam nimam ne izcedka, ne vonja ne nič, tko, da tut nism pametna. Me pa bradavice noro bolijo. Je pa tudi pri meni 28 dan sam sem tudi imela cikle različno dolge Midve sva pa skoraj na istem Kdaj nameravaš delat test? Ima katera izkušnje s testi first sign?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 14:31:03
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana12 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška mana12...kako te razumem, prav tako imela isto situacijo, sem že mislila, d aje o mimo(špikanje + sluz) pol se mi pa čez en teden isto naredi (špikanje + sluz) tko, da se mi vse zamakne, ker test bom delala šele 2 tedna po zadnjih teh čutnih znakih, če se prej ne ulije. Me pa skos špika spodi, sem že pomislila, da kakšno vnetje, sam nimam ne izcedka, ne vonja ne nič, tko, da tut nism pametna. Me pa bradavice noro bolijo. Je pa tudi pri meni 28 dan sam sem tudi imela cikle različno dolge Midve sva pa skoraj na istem Kdaj nameravaš delat test? Ima katera izkušnje s testi first sign? Jaz sem ga delala samo 1x ... pa še to v tistem mesecu ko sm mela IMN, tko, da ... sicer mi je pokazu rahlo črtico ...
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......