|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2015
4.12.2015 14:58:35   
foxy_cat
Janchek81
aja jaz nimam stem težav..men je isto tkt k dugač..mogoče tut zato k nimam nekih ful krvavitev.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 401
4.12.2015 14:58:59   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

Samo pe tej "teoriji", bi moralo potem biti ful manj punc na svetu. Ker za zanositev kao odsvetujejo položaj, da je ženska zgoraj, če pa hočeš imeti punčko, pa naj bi bila ravno ženska zgoraj user posted image user posted image user posted image

No, pr men npr drži user posted image jaz sem bla pr bivšemu vedno zgorej in mamo res punčko .. ampak prvi je bil pa fantek pa sva isto sexala ( jaz zgoraj ) ... tko, da to je samo teorija, v praksi je pa drgač user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 402
4.12.2015 14:59:24   
Janchek81
pikica 4, Lumpa91 se bosta pridružili tej temi? user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 403
4.12.2015 14:59:58   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Janchek81
aja jaz nimam stem težav..men je isto tkt k dugač..mogoče tut zato k nimam nekih ful krvavitev.

ja, maybe zato .. jaz mam pa prve dva dni kr nalive user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 404
4.12.2015 15:00:51   
mana12
Ja res, včasih se sprašujem zakaj sploh obstaja teorija, če je v praksi potem vedno drugače user posted image .

Kaj si pa zdaj želite? Fantka, punčko?

Neposredna povezava do sporočila: 405
4.12.2015 15:02:17   
Janchek81

Ja res, včasih se sprašujem zakaj sploh obstaja teorija, če je v praksi potem vedno drugače user posted image .

Glede na to, da mamo doma punčko bi zdj mela fantka ... ampak tud če bo punčka bo super .... bomo veseli, pa s punčko vsaj vemo kako pa kaj je ... user posted image Ma, samo da bo zdravo bitje ... user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 406
4.12.2015 15:03:15   
foxy_cat

Js hočm eno bejbo user posted image user posted image user posted image user posted image sam če morm bit zgori za njo pol bom najbrš mela fanta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 407
4.12.2015 15:04:00   
Lumpa91
Živijo punce.
Jaz sem se kar malo zgubila dol s tega foruma, ampak sem nazaj - če me še sprejmete. :)

Nama v tem času še vedno ni uspelo. Ta mesec tudi močno upava na user posted image in to okoli 8.12.2015.

Lep pozdrav vsem

Neposredna povezava do sporočila: 408
4.12.2015 15:05:32   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Lumpa91

Živijo punce.
Jaz sem se kar malo zgubila dol s tega foruma, ampak sem nazaj - če me še sprejmete. :)

Nama v tem času še vedno ni uspelo. Ta mesec tudi močno upava na user posted image in to okoli 8.12.2015.

Lep pozdrav vsem

Seveda te sprejmemo .. sem vidla, da spremljaš temo in zato rekla, da se nam pridruži user posted image
DOBRODOŠLA!

(odgovor članu Lumpa91)
Neposredna povezava do sporočila: 409
4.12.2015 15:07:25   
mana12
foxy_cat mogoče pa boš porušila teorijo user posted image , ali pa moraš postat bolj aktivna user posted image

Lumpa91 to pa je ne pričakuješ takrat kot jaz user posted image , upam, da se bova lahko skupaj veselili user posted image

(odgovor članu Lumpa91)
Neposredna povezava do sporočila: 410
4.12.2015 15:08:37   
foxy_cat

foxy_cat mogoče pa boš porušila teorijo user posted image , ali pa moraš postat bolj aktivna user posted image

Lumpa91 to pa je ne pričakuješ takrat kot jaz user posted image , upam, da se bova lahko skupaj veselili user posted image

Hehe,..ja tako tako moram hehe..user posted image user posted image ma fantki mi niso bli nikol tko zabavni nevem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 411
4.12.2015 15:13:09   
mana12
Jaz si vedno v mislih, ko se zasanjam user posted image predstavljam, da imava punčko, pa niti ne vem zakaj user posted image Mogoče si jo jaz tudi želim, pa se potem vedno pojavi v mojih sanjarjenjih user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 412
4.12.2015 15:17:19   
foxy_cat

Jaz si vedno v mislih, ko se zasanjam user posted image predstavljam, da imava punčko, pa niti ne vem zakaj user posted image Mogoče si jo jaz tudi želim, pa se potem vedno pojavi v mojih sanjarjenjih user posted image

Men so punčke lepše heheheeh...

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 413
4.12.2015 15:33:06   
Amour

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Janchek81
ma moj je tak da hoče vse nardit da mi ZMER pride user posted image user posted image user posted image kdaj ga pa kr "nakregam" user posted image user posted image user posted image ma ene 2* na mesec se mi pa samo sexa heeh.. se mi neda s tem "prihajanjem" ukvarjat user posted image user posted image user posted image user posted image

ja no, sej če ti med sexom pride je super, samo če njemu prej pride, ne more pol sexat naprej z mehkim tičem no user posted image pol pa oprav svoje in sva oba zadovoljena user posted image

Aja on neče "končat" dokler me ne zadovolji hehe..user posted image user posted image user posted image

Moj se je isto "sprogramiral", je zadrzeval toliko casa, da je meni prislo enkrat, dvakrat, pa takrat sva prakticirala metodo umika, tako da mu ni vame prislo. Samo sva imela potem, ko sva zacela delati na otrocku, kar nekaj tezav s "spontanim" izlivom vame in je rabil par mesecev, da se je nazaj odprogramiral user posted image in mu je komot prislo vame :). Sva pa zdaj na tocki, ko ne paziva (itak) in prvic v zivljenju dozivljava skupne orgazme user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 414
4.12.2015 15:37:45   
mojamiška
user posted image user posted image user posted image  kaj sm se vam pa zdele nasmejalauser posted image user posted image user posted image  face ste resuser posted image

Nimam pojma kje sm bla k sva tamalo delalauser posted image  a ve ste si to zapomnle?user posted image
Mi je pa vseeno kaj bo zdej, sam, da že enkrat uspe pa, da vse poteka ok in je dojenček zdrav. Če bo punčka bomo prišparal velik, ker mam stvari tok, da bi jih loh mela še najmanj 5user posted image  Če bo fantek bomo pa lih tko skakal do stropa sam bomo pa bankrotiraluser posted image  ker mene je zlo teško zvlečt iz trgovine al pa me ustavit, da ne zavijem sploh not. No zdej sm se mal k seb spravla, sam k bojo male cotke aktualne bo spet pestro.

Drgač pa midva v vseh letih še nisva probala med m, nevem ne predstavlam si sploh, s emi ne zdi glih higiensko, pa vonj,.... je pa pol po enem tednu veselooooooooouser posted image
No poskrbi pa zame čist vedno, je pa tko, da dostkrat on prej konča pa vse živo v mislih dela, da nebiuser posted image ampak mu nekak ne uspe, sploh, če se jaz oglašam, to ga sploh....user posted image  Ja foxy dej recept, da bomo še me znale sprogramirat svojeuser posted image

Skupni orgazmi so pa itak super, sam ne rata zmeriuser posted image

PETEEEEEEEKuser posted image user posted image user posted image  

Lumpa91 dobrodošla

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 415
4.12.2015 17:12:57   
katjesss
Hmmm jaz pa bi tudi punčko, kaj pa vem...sicer pa je res vseeno, enkrat ko bo... user posted image

Heheh super teorije, no pri nama sem v sredo jaz bil zgoraj...danes pa je bil on...kaj pa zdaj, kaj bo punčka al fantek...hehe aja prvo se mora prjet..user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 416
4.12.2015 17:32:16   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Hmmm jaz pa bi tudi punčko, kaj pa vem...sicer pa je res vseeno, enkrat ko bo... user posted image

Heheh super teorije, no pri nama sem v sredo jaz bil zgoraj...danes pa je bil on...kaj pa zdaj, kaj bo punčka al fantek...hehe aja prvo se mora prjet..user posted image

Dvojčka user posted image user posted image user posted image user posted image punčka + fantk user posted image user posted image user posted image

mojamiška uf.. to je taka zakompleksana tema.. jaz vedno naletim na take "katere se da sprogramirat" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 417
4.12.2015 17:46:58   
katjesss

Dvojčka user posted image user posted image user posted image user posted image punčka + fantk user posted image user posted image user posted image

mojamiška uf.. to je taka zakompleksana tema.. jaz vedno naletim na take "katere se da sprogramirat" user posted image user posted image user posted image

Ej ti...ne se šalit...to pa res ne bi, če je možno user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 418
4.12.2015 18:03:14   
foxy_cat

A zdaj boš pa še zbirala? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 419
4.12.2015 18:06:36   
katjesss

A zdaj boš pa še zbirala? user posted image user posted image user posted image

Res ja...kam smo prišli ne user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 420
4.12.2015 18:09:31   
foxy_cat
katjesss
če sm se js tko odločla bo že moglo tko bit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 421
4.12.2015 18:10:57   
katjesss
foxy_cat eden bo dovolj za prvič user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 422
4.12.2015 18:15:46   
foxy_cat

foxy_cat eden bo dovolj za prvič user posted image

Hja lej..zdaj bom to razumela, kot da nočeš dveh..če rata rata kaj čmo? user posted image user posted image Saj človek ne ve kaj je bolje user posted image user posted image kolegica je julija rodila pa je rekla "mah..sj po en stran bi raj vidla da sta 2 na enkrat da ti ni treba 2* čez te muke" user posted image user posted image tko da.. user posted image Jooj men ta trebuh ta mesec kr ni zginu po M user posted image user posted image , če bi me pa še prsa bolela, bi kljub negativnemu testu mislna da sm user posted image haha... al mene kar skrbi da bom enkrat bla pa sploh nam pogruntala tko 1 mesec user posted image user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 423
4.12.2015 18:19:25   
katjesss
Kaj ne bi blo ful bolj fajn, da bi samo pogruntala da si noseča, ne pa da čakaš vsak mesec kaj bo...jaz sem si vedno mislila da bo tako..ne pa tako vse "splanirano" heh ja ampak pač ja...bo kakor bo user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 424
4.12.2015 18:23:02   
foxy_cat

Kaj ne bi blo ful bolj fajn, da bi samo pogruntala da si noseča, ne pa da čakaš vsak mesec kaj bo...jaz sem si vedno mislila da bo tako..ne pa tako vse "splanirano" heh ja ampak pač ja...bo kakor bo user posted image

Ma men se itaq skos zdi da sem user posted image user posted image user posted image user posted image ka pa tu? user posted image user posted image user posted image hja..tudi jaz sem mislila, da bo ratalo prvi mesec, nisem niti pomislila, da ne bi.. ajde mogoče ne prvi, ne drugi no ampak na tretjega sem pa res računala user posted image user posted image nisem mislila, da je to tak luksuz da si user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......