Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 4.12.2015 14:58:35
|
|
|
|
foxy_cat
|
Janchek81 aja jaz nimam stem težav..men je isto tkt k dugač..mogoče tut zato k nimam nekih ful krvavitev.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 4.12.2015 14:58:59
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana12 Samo pe tej "teoriji", bi moralo potem biti ful manj punc na svetu. Ker za zanositev kao odsvetujejo položaj, da je ženska zgoraj, če pa hočeš imeti punčko, pa naj bi bila ravno ženska zgoraj No, pr men npr drži jaz sem bla pr bivšemu vedno zgorej in mamo res punčko .. ampak prvi je bil pa fantek pa sva isto sexala ( jaz zgoraj ) ... tko, da to je samo teorija, v praksi je pa drgač
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 4.12.2015 14:59:24
|
|
|
|
Janchek81
|
pikica 4, Lumpa91 se bosta pridružili tej temi?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 4.12.2015 14:59:58
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Janchek81 aja jaz nimam stem težav..men je isto tkt k dugač..mogoče tut zato k nimam nekih ful krvavitev. ja, maybe zato .. jaz mam pa prve dva dni kr nalive
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 4.12.2015 15:00:51
|
|
|
|
mana12
|
Ja res, včasih se sprašujem zakaj sploh obstaja teorija, če je v praksi potem vedno drugače . Kaj si pa zdaj želite? Fantka, punčko?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 4.12.2015 15:02:17
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana12 Ja res, včasih se sprašujem zakaj sploh obstaja teorija, če je v praksi potem vedno drugače . Kaj si pa zdaj želite? Fantka, punčko? Glede na to, da mamo doma punčko bi zdj mela fantka ... ampak tud če bo punčka bo super .... bomo veseli, pa s punčko vsaj vemo kako pa kaj je ... Ma, samo da bo zdravo bitje ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 4.12.2015 15:03:15
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana12 Ja res, včasih se sprašujem zakaj sploh obstaja teorija, če je v praksi potem vedno drugače . Kaj si pa zdaj želite? Fantka, punčko? Js hočm eno bejbo sam če morm bit zgori za njo pol bom najbrš mela fanta
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 4.12.2015 15:04:00
|
|
|
|
Lumpa91
|
Živijo punce. Jaz sem se kar malo zgubila dol s tega foruma, ampak sem nazaj - če me še sprejmete. :) Nama v tem času še vedno ni uspelo. Ta mesec tudi močno upava na in to okoli 8.12.2015. Lep pozdrav vsem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 4.12.2015 15:05:32
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lumpa91 Živijo punce. Jaz sem se kar malo zgubila dol s tega foruma, ampak sem nazaj - če me še sprejmete. :) Nama v tem času še vedno ni uspelo. Ta mesec tudi močno upava na in to okoli 8.12.2015. Lep pozdrav vsem Seveda te sprejmemo .. sem vidla, da spremljaš temo in zato rekla, da se nam pridruži DOBRODOŠLA!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 4.12.2015 15:07:25
|
|
|
|
mana12
|
foxy_cat mogoče pa boš porušila teorijo , ali pa moraš postat bolj aktivna Lumpa91 to pa je ne pričakuješ takrat kot jaz , upam, da se bova lahko skupaj veselili
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 4.12.2015 15:08:37
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana12 foxy_cat mogoče pa boš porušila teorijo , ali pa moraš postat bolj aktivna Lumpa91 to pa je ne pričakuješ takrat kot jaz , upam, da se bova lahko skupaj veselili Hehe,..ja tako tako moram hehe.. ma fantki mi niso bli nikol tko zabavni nevem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 4.12.2015 15:13:09
|
|
|
|
mana12
|
Jaz si vedno v mislih, ko se zasanjam predstavljam, da imava punčko, pa niti ne vem zakaj Mogoče si jo jaz tudi želim, pa se potem vedno pojavi v mojih sanjarjenjih
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 4.12.2015 15:17:19
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana12 Jaz si vedno v mislih, ko se zasanjam predstavljam, da imava punčko, pa niti ne vem zakaj Mogoče si jo jaz tudi želim, pa se potem vedno pojavi v mojih sanjarjenjih Men so punčke lepše heheheeh...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 4.12.2015 15:33:06
|
|
|
|
Amour
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Janchek81 ma moj je tak da hoče vse nardit da mi ZMER pride kdaj ga pa kr "nakregam" ma ene 2* na mesec se mi pa samo sexa heeh.. se mi neda s tem "prihajanjem" ukvarjat ja no, sej če ti med sexom pride je super, samo če njemu prej pride, ne more pol sexat naprej z mehkim tičem no pol pa oprav svoje in sva oba zadovoljena Aja on neče "končat" dokler me ne zadovolji hehe.. Moj se je isto "sprogramiral", je zadrzeval toliko casa, da je meni prislo enkrat, dvakrat, pa takrat sva prakticirala metodo umika, tako da mu ni vame prislo. Samo sva imela potem, ko sva zacela delati na otrocku, kar nekaj tezav s "spontanim" izlivom vame in je rabil par mesecev, da se je nazaj odprogramiral in mu je komot prislo vame :). Sva pa zdaj na tocki, ko ne paziva (itak) in prvic v zivljenju dozivljava skupne orgazme
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 4.12.2015 15:37:45
|
|
|
|
mojamiška
|
kaj sm se vam pa zdele nasmejala face ste res Nimam pojma kje sm bla k sva tamalo delala a ve ste si to zapomnle? Mi je pa vseeno kaj bo zdej, sam, da že enkrat uspe pa, da vse poteka ok in je dojenček zdrav. Če bo punčka bomo prišparal velik, ker mam stvari tok, da bi jih loh mela še najmanj 5 Če bo fantek bomo pa lih tko skakal do stropa sam bomo pa bankrotiral ker mene je zlo teško zvlečt iz trgovine al pa me ustavit, da ne zavijem sploh not. No zdej sm se mal k seb spravla, sam k bojo male cotke aktualne bo spet pestro. Drgač pa midva v vseh letih še nisva probala med m, nevem ne predstavlam si sploh, s emi ne zdi glih higiensko, pa vonj,.... je pa pol po enem tednu veselooooooooo No poskrbi pa zame čist vedno, je pa tko, da dostkrat on prej konča pa vse živo v mislih dela, da nebi ampak mu nekak ne uspe, sploh, če se jaz oglašam, to ga sploh.... Ja foxy dej recept, da bomo še me znale sprogramirat svoje Skupni orgazmi so pa itak super, sam ne rata zmeri PETEEEEEEEK Lumpa91 dobrodošla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 4.12.2015 17:12:57
|
|
|
|
katjesss
|
Hmmm jaz pa bi tudi punčko, kaj pa vem...sicer pa je res vseeno, enkrat ko bo... Heheh super teorije, no pri nama sem v sredo jaz bil zgoraj...danes pa je bil on...kaj pa zdaj, kaj bo punčka al fantek...hehe aja prvo se mora prjet..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 4.12.2015 17:32:16
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Hmmm jaz pa bi tudi punčko, kaj pa vem...sicer pa je res vseeno, enkrat ko bo... Heheh super teorije, no pri nama sem v sredo jaz bil zgoraj...danes pa je bil on...kaj pa zdaj, kaj bo punčka al fantek...hehe aja prvo se mora prjet.. Dvojčka punčka + fantk mojamiška uf.. to je taka zakompleksana tema.. jaz vedno naletim na take "katere se da sprogramirat"
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 4.12.2015 17:46:58
|
|
|
|
katjesss
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Hmmm jaz pa bi tudi punčko, kaj pa vem...sicer pa je res vseeno, enkrat ko bo... Heheh super teorije, no pri nama sem v sredo jaz bil zgoraj...danes pa je bil on...kaj pa zdaj, kaj bo punčka al fantek...hehe aja prvo se mora prjet.. Dvojčka punčka + fantk mojamiška uf.. to je taka zakompleksana tema.. jaz vedno naletim na take "katere se da sprogramirat" Ej ti...ne se šalit...to pa res ne bi, če je možno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 4.12.2015 18:03:14
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Hmmm jaz pa bi tudi punčko, kaj pa vem...sicer pa je res vseeno, enkrat ko bo... Heheh super teorije, no pri nama sem v sredo jaz bil zgoraj...danes pa je bil on...kaj pa zdaj, kaj bo punčka al fantek...hehe aja prvo se mora prjet.. Dvojčka punčka + fantk mojamiška uf.. to je taka zakompleksana tema.. jaz vedno naletim na take "katere se da sprogramirat" Ej ti...ne se šalit...to pa res ne bi, če je možno A zdaj boš pa še zbirala?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 4.12.2015 18:06:36
|
|
|
|
katjesss
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: katjesss IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Hmmm jaz pa bi tudi punčko, kaj pa vem...sicer pa je res vseeno, enkrat ko bo... Heheh super teorije, no pri nama sem v sredo jaz bil zgoraj...danes pa je bil on...kaj pa zdaj, kaj bo punčka al fantek...hehe aja prvo se mora prjet.. Dvojčka punčka + fantk mojamiška uf.. to je taka zakompleksana tema.. jaz vedno naletim na take "katere se da sprogramirat" Ej ti...ne se šalit...to pa res ne bi, če je možno A zdaj boš pa še zbirala? Res ja...kam smo prišli ne
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 4.12.2015 18:09:31
|
|
|
|
foxy_cat
|
katjesss če sm se js tko odločla bo že moglo tko bit
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 4.12.2015 18:10:57
|
|
|
|
katjesss
|
foxy_cat eden bo dovolj za prvič
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 4.12.2015 18:15:46
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss foxy_cat eden bo dovolj za prvič Hja lej..zdaj bom to razumela, kot da nočeš dveh..če rata rata kaj čmo? Saj človek ne ve kaj je bolje kolegica je julija rodila pa je rekla "mah..sj po en stran bi raj vidla da sta 2 na enkrat da ti ni treba 2* čez te muke" tko da.. Jooj men ta trebuh ta mesec kr ni zginu po M , če bi me pa še prsa bolela, bi kljub negativnemu testu mislna da sm haha... al mene kar skrbi da bom enkrat bla pa sploh nam pogruntala tko 1 mesec
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 4.12.2015 18:19:25
|
|
|
|
katjesss
|
Kaj ne bi blo ful bolj fajn, da bi samo pogruntala da si noseča, ne pa da čakaš vsak mesec kaj bo...jaz sem si vedno mislila da bo tako..ne pa tako vse "splanirano" heh ja ampak pač ja...bo kakor bo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 4.12.2015 18:23:02
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Kaj ne bi blo ful bolj fajn, da bi samo pogruntala da si noseča, ne pa da čakaš vsak mesec kaj bo...jaz sem si vedno mislila da bo tako..ne pa tako vse "splanirano" heh ja ampak pač ja...bo kakor bo Ma men se itaq skos zdi da sem ka pa tu? hja..tudi jaz sem mislila, da bo ratalo prvi mesec, nisem niti pomislila, da ne bi.. ajde mogoče ne prvi, ne drugi no ampak na tretjega sem pa res računala nisem mislila, da je to tak luksuz da si
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......