|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2015
4.12.2015 18:27:22   
katjesss
Hehehe ja ja..mi je znano, jaz sem tudi bila tako prepričana, da bo že prvič ratalo, sem si že ful nekih revij nabavla, cela zagnana, test nosečnosti, v glavnem ja pripravljena..test naredla že malce pred M, ker smo šli na morje in sem prej pač hotela vedet že...no pa se ni tako izšlo..

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 426
4.12.2015 19:18:50   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Hehehe ja ja..mi je znano, jaz sem tudi bila tako prepričana, da bo že prvič ratalo, sem si že ful nekih revij nabavla, cela zagnana, test nosečnosti, v glavnem ja pripravljena..test naredla že malce pred M, ker smo šli na morje in sem prej pač hotela vedet že...no pa se ni tako izšlo..

Ja nič bomo videli kaj bo ta mesec user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 427
5.12.2015 9:41:14   
Neli3
Joj punce kako sem se nasmejala k sem brala vse za nazaj user posted image res ste face! No pri nama je tako, da moj naredi vse, da nama pride obema naenkrat. Tako, da takih težav nimava user posted image Mi gre ppa vedno ful na živce ko mi potem vse teče ven...

No sedaj sem 3 dan na Dabrostonu in se počutim čist ok. Edino joškice mi rastejo...ne vem ali je to od tega?? Ali pa se kaj dogaja user posted image

Vedno pred menstruacijo se mi povečajo ampak to je pa ful hitreje kot ponavadi.

No pa da bi bil december naš mesec!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 428
5.12.2015 9:58:13   
Amour
Nočem ti pokvariti upanja user posted image , ampak pri meni so bile en večjih stranskih učinkov Dabrostona malce bolj napete in boleče ter občutljive prsi. Saj po dveh mesecih se je uneslo. Imam pa tudi zdaj, ko sem nosečka in sem na Dabrostonu iuiber boleče prsi in nisem čisto prepričana, če nima tudi Dabroston kaj pri tem ...

Sicer pa, držim pesti, da je to stranski učinek tudi česa drugega ;)user posted image

(odgovor članu Neli3)
Neposredna povezava do sporočila: 429
5.12.2015 10:22:04   
Neli3
Vem sem tudi jaz razmisljala ce je od tablet..samo zanimivo je, da se se povecale ravno tisto dopoldne ko sem vzela prvi tablet. Tako, da ne vem ali bi bil tako hitro viden stranski ucinek?
Oh bi bila srecna ce bi bil kaksen drug razlog... user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 430
5.12.2015 13:05:28   
Beat
user posted image D E C E M B E R user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image user posted image

1.12.2015
user posted image Gnezdnouser posted image

5.12.2015
Taroma

8.12.2015
mana12
Lumpa91

10.12.2015
mojamiška
sarona
Sandyy

12.12.2015
Minikimi

14.12.2015
lizz
woma

16.12.2015
Katriss
Neli3

18.12.2015
Janchek81

20.12.2015
Beat
katjesss

21.12.2015
Ashaya

23.12.2015
foxy_cat

x. december 2015
madjanca

user posted image NAVIJAČICE user posted image
mava1975, Katte, Marčevka2010, Amour, Beat, niinii, Anonimna user posted image , važin

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 431
5.12.2015 13:08:06   
Beat
Punce, koliko pa ve klepetate user posted image

1lubenica1 user posted image , ne vem ali sem spregledala tvoja datum, da bi te dala na seznam ali ga nisi javila? Opravičujem se, če sem ga spregledala.

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 432
5.12.2015 14:54:24   
Lumpa91
Punce kater test pa ponavadi delate? A ga delate ze pred izostankom al počakate in kok počakate, če čakate?

pa še nekaj ...a imate vse že kakšnega otroka al katera tut prvič poskuša? in pa Kolko časa že poskušate?

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 433
5.12.2015 15:44:47   
woma
Lumpa, doma imam že enega otoka.
Uspelo nama je v petem poizkusu.

Trenutno sem pa v 2. Pa ti?

(odgovor članu Lumpa91)
Neposredna povezava do sporočila: 434
5.12.2015 18:12:11   
Neli3
Midva se trudiva ze dolgih 10 mesecev...prvi otrok...
Vidim, da bo leto zelo hitro naokrog... user posted image

(odgovor članu woma)
Neposredna povezava do sporočila: 435
5.12.2015 19:56:34   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Lumpa91

Punce kater test pa ponavadi delate? A ga delate ze pred izostankom al počakate in kok počakate, če čakate?

pa še nekaj ...a imate vse že kakšnega otroka al katera tut prvič poskuša? in pa Kolko časa že poskušate?

Baby check mini - kakšen dan po predvidenem prihodu M.
Jaz nimam še nobenega,delava na tem pa od julija.. 5ciklov je že mimo..

(odgovor članu Lumpa91)
Neposredna povezava do sporočila: 436
6.12.2015 0:09:42   
Beat
Midva delava na otročku od aprila, ampak še nisva imela sreče. Imam pa že enega otročka.

Testa ne delam pred dnevom predvidene M. Pa še to sem ga naredila ene 2x do zdaj, drugače sem M vedno dobila pravočasno in test ni bil potreben user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 437
6.12.2015 8:38:06   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Lumpa91

Zaenkrat sem delala une tapocen zdj sm pa rekla, da bom Mullerjevga uzela , ko mi bo zamuajala...
Drgač mam pa doma že eno punčko ( skoraj 4 leta ) ... drgač pa poskušava od julija ...

(odgovor članu Lumpa91)
Neposredna povezava do sporočila: 438
6.12.2015 8:41:18   
katjesss
Pri nama tece 5 cikel, upam da bo uspesen - to bo, ko bo, najin prvi.

Test pa imam se en doma, First sign, delala sem ga samo 1x pa se to prvic, samo iz firbca, potrebno pa testa se ni bilo delat.

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 439
6.12.2015 13:49:03   
Katriss
Jaz še čakam na prvo nosečnost...test vsak mesec delam že 2-3 dni pred pričakovano menstruacijo user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 440
6.12.2015 13:56:25   
sitka mala
Joj punce, ste ene velike čveke :))).

Pri meni pa izgleda vse po starem. En ciklus je bil normalen, zdaj pa spet zamuja user posted image , in test negativen. user posted image Jutri bom poklicala gin, pa da vidimo. Imam občutek, da se je spet nekaj skuhalo doli. user posted image

(odgovor članu Katriss)
Neposredna povezava do sporočila: 441
6.12.2015 13:57:40   
Katriss
Pa še to: ta mesec prvič delam ovulacijske teste in sem ugotovila, da bo ta mesec verjetno menstruacija (oz je ne bo) 20.12. Zadnje dva meseca mi je zamujala po 4 dni in glede na ovulacijo, bo tudi ta mesec tako.

(odgovor članu Katriss)
Neposredna povezava do sporočila: 442
6.12.2015 14:10:33   
Lumpa91
Midva tudi delava na prvem otročku, poskušava pa od marca.

glede na današnje počutje in špikanje v jajčniku se bojim da tudi ta mesec ne bo nič, ampak dokleruser posted image še ne pride je še zmeri upanje :)

(odgovor članu Katriss)
Neposredna povezava do sporočila: 443
6.12.2015 14:50:51   
sarona
Doma imam 2 otrocka, pr obeh ratal v prvem krogu. Trenutno bomo pa prvi krog preskocil, mi je G rekla da ni normalno da mam na 20 dni krvavitve tki da sm zdj na tabletah, da mi je krvavitev ustavla...se 2 dni jih jemljem pa pride pol user posted image , pol pa upam da se cikel spet uravnoves in bomo januarja spet veseli user posted image . Decembra itak ne bo user posted image tko da bo drug let lepsi, cetud bo treba mal vec krogov odlaufat user posted image

(odgovor članu Lumpa91)
Neposredna povezava do sporočila: 444
6.12.2015 15:17:48   
Janchek81
Beat mene boš tud pomoje mogla prestavt za predvideno M, ker še vedno nimam unga smeškota, kar kao pomen, da še ni pršlo do vrhunca ... pa vseeno me kr napiš ene 3 dni kasneje ... tko, da je ne pričakujem 21.12 .... bom pa jutr še zagotovo javila ...
Matr, midva sva zgleda res cel čas zamudila O ... si nism mislla, da jo mam tok pozno .... c c c .... user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 445
6.12.2015 18:03:34   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Beat mene boš tud pomoje mogla prestavt za predvideno M, ker še vedno nimam unga smeškota, kar kao pomen, da še ni pršlo do vrhunca ... pa vseeno me kr napiš ene 3 dni kasneje ... tko, da je ne pričakujem 21.12 .... bom pa jutr še zagotovo javila ...
Matr, midva sva zgleda res cel čas zamudila O ... si nism mislla, da jo mam tok pozno .... c c c .... user posted image

Hehe,.no jaz vem da O še ni bilo user posted image user posted image folikel je še cel, raste user posted image user posted image naj bi bila O med ponedeljkom in petkom user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 446
6.12.2015 21:38:02   
katjesss
foxy_cat ja super da si sla, da si zdaj pomirjena in se ves da bo zdaj nastopila O ..kdaj si jo pa ti kaj okvirno pricakovala??

Janchek81 pa mislis da sta O ponavadi zamudila? Drzim pesti za cimprejsnjo O...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 447
6.12.2015 21:48:50   
Beat
user posted image D E C E M B E R user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image user posted image

1.12.2015
user posted image Gnezdnouser posted image

5.12.2015
Taroma

8.12.2015
mana12
Lumpa91

10.12.2015
mojamiška
user posted image saronauser posted image
Sandyy

12.12.2015
Minikimi

14.12.2015
lizz
woma

16.12.2015
Neli3

20.12.2015
Beat
katjesss
Katriss

21.12.2015
Ashaya
Janchek81

23.12.2015
foxy_cat

x. december 2015
madjanca

user posted image NAVIJAČICE user posted image
mava1975, Katte, Marčevka2010, Amour, Beat, niinii, Anonimna user posted image , važin

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 448
7.12.2015 7:49:32   
Janchek81

foxy_cat ja super da si sla, da si zdaj pomirjena in se ves da bo zdaj nastopila O ..kdaj si jo pa ti kaj okvirno pricakovala??

Ja, po teh testih mi še danes kaže utripajočega smajlija kar pomeni, da peak ( vrh ) še ni dosegel in posledično pomeni, da O še ni prišla do vrha .... in s tem sklepam, da sva vsak mesec zamudila O ja ... ubistvu takrt nisva nč na 2 dni in tko ampak tud večx na dan, in možno je, da se zarad tega ni prjel ... čakam na jutranji test in da vidimo ... zdj sva bla lepo pridna skoz an dva dni .. ravno danes je čas, da sva ponovno pridna user posted image In tud dons so me zjutraj joškice začele bolet, isto kot prejšnji8 mesec, jaz sem pa mislila, da je 8 dan po O in da je možno,d a se kaj dogaja - WROOOONG, zgleda, da bo šele O ...

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 449
7.12.2015 8:00:43   
foxy_cat

Če ne drugega vsaj vem, da pri meni vse "štima", pač nimam cist ipd., da folikel stoji in čaka user posted image je pa rekla da naj nebi ta zdravila nič vplivala, da nebi mogla zanosit, ampak da je bolje da jih jemljem - vstavljam da se bo vsaj stabilizirala sluznica.

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......