Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 14:34:07
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana12 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška mana12...kako te razumem, prav tako imela isto situacijo, sem že mislila, d aje o mimo(špikanje + sluz) pol se mi pa čez en teden isto naredi (špikanje + sluz) tko, da se mi vse zamakne, ker test bom delala šele 2 tedna po zadnjih teh čutnih znakih, če se prej ne ulije. Me pa skos špika spodi, sem že pomislila, da kakšno vnetje, sam nimam ne izcedka, ne vonja ne nič, tko, da tut nism pametna. Me pa bradavice noro bolijo. Je pa tudi pri meni 28 dan sam sem tudi imela cikle različno dolge Midve sva pa skoraj na istem Kdaj nameravaš delat test? Ima katera izkušnje s testi first sign? Jap pomoje, da ga pred neslednjim torkom nebom, sem imela zdaj zadnja dva cikla na 36,37 dni, tko, da nisem pametna. In ker me je tko čudno špikalo upa, da mi rata, da ne zapravljam denarja prezgodi Upam vsaj, da se mi ulije,če že nismo nič pridelali, čeprav imam malo upanja, ker sva bla premal pridna.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 14:34:19
|
|
|
|
mana12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Jaz sem ga delala samo 1x ... pa še to v tistem mesecu ko sm mela IMN, tko, da ... sicer mi je pokazu rahlo črtico ... Pa si ga delala po izostanku? Koliko dni?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 14:38:38
|
|
|
|
mana12
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška Jap pomoje, da ga pred neslednjim torkom nebom, sem imela zdaj zadnja dva cikla na 36,37 dni, tko, da nisem pametna. In ker me je tko čudno špikalo upa, da mi rata, da ne zapravljam denarja prezgodi Upam vsaj, da se mi ulije,če že nismo nič pridelali, čeprav imam malo upanja, ker sva bla premal pridna. Jaz sem računala na petek (moj 32. dan), samo nevem, če bom zdržala, sploh ker imam test že od prejšnjega meseca doma.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 14:40:57
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana12 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška Jap pomoje, da ga pred neslednjim torkom nebom, sem imela zdaj zadnja dva cikla na 36,37 dni, tko, da nisem pametna. In ker me je tko čudno špikalo upa, da mi rata, da ne zapravljam denarja prezgodi Upam vsaj, da se mi ulije,če že nismo nič pridelali, čeprav imam malo upanja, ker sva bla premal pridna. Jaz sem računala na petek (moj 32. dan), samo nevem, če bom zdržala, sploh ker imam test že od prejšnjega meseca doma. o ja to pa ni dobro zato se jaz trudim, da ga ne kupim. Ravno prejšnji mesec je rekel moj, ko sem šla po test, da če sem kupila vsaj 2 pa sem rekla, da ne, ker pol me prehitro zamika
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 14:41:36
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana12 IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Jaz sem ga delala samo 1x ... pa še to v tistem mesecu ko sm mela IMN, tko, da ... sicer mi je pokazu rahlo črtico ... Pa si ga delala po izostanku? Koliko dni? Jst sm mela IMN, nizek hormon, delala sem ga na 32. dan ... ubistvu mi je zamujala 2 dni ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 14:45:08
|
|
|
|
mana12
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška o ja to pa ni dobro zato se jaz trudim, da ga ne kupim. Ravno prejšnji mesec je rekel moj, ko sem šla po test, da če sem kupila vsaj 2 pa sem rekla, da ne, ker pol me prehitro zamika Saj vem ja, jaz sem ga prejšnji mesec prehitro kupila in se mi je potem vlila, tako da ga nisem rabila. Zdaj me pa mika .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 14:46:34
|
|
|
|
mana12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Jst sm mela IMN, nizek hormon, delala sem ga na 32. dan ... ubistvu mi je zamujala 2 dni ... Tega, ki ga še imam bom porabila, upam da mi pokaže . Če ne pa grem verjetno po tistega v Muller
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 14:46:46
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana12 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška o ja to pa ni dobro zato se jaz trudim, da ga ne kupim. Ravno prejšnji mesec je rekel moj, ko sem šla po test, da če sem kupila vsaj 2 pa sem rekla, da ne, ker pol me prehitro zamika Saj vem ja, jaz sem ga prejšnji mesec prehitro kupila in se mi je potem vlila, tako da ga nisem rabila. Zdaj me pa mika . Počakej do srede ... a boš lahko?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 14:47:14
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana12 IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Jst sm mela IMN, nizek hormon, delala sem ga na 32. dan ... ubistvu mi je zamujala 2 dni ... Tega, ki ga še imam bom porabila, upam da mi pokaže . Če ne pa grem verjetno po tistega v Muller A maš first sign?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 15:01:23
|
|
|
|
mana12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 A maš first sign? Ja first sign imam in se bom potrudila počakat do srede . Upam, da se ne vlije prej.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 15:11:01
|
|
|
|
katjesss
|
Taroma...tudi jaz držim pesti za naslednji mesec..da čimprej rata.. mana12 in mojamiška...čakamo na Moj First sign tudi čaka da se ga sproba, jaz sem si takrat na začetku kupila tisto ko sta 2 testka not...zato eden še vedno čaka na uporabo - upam da bo tokrat to
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 15:18:19
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Taroma...tudi jaz držim pesti za naslednji mesec..da čimprej rata.. mana12 in mojamiška...čakamo na Moj First sign tudi čaka da se ga sproba, jaz sem si takrat na začetku kupila tisto ko sta 2 testka not...zato eden še vedno čaka na uporabo - upam da bo tokrat to midve tut držim fige na rokah in nogah mana12 ...daj ga svojemu, da ga spravi oz odnese nekam do srede
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 15:24:24
|
|
|
|
katjesss
|
no dajmo prikažite se že
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 15:52:55
|
|
|
|
Minikimi
|
punce upam da bomo vse docakale js se pa tudi danes pocutim tako cudno, glavobol, joskice so malo bolece ne pricakujem jo pa cez 5 dni, sm ze cisto neucakana, zdej bo ze tocno eno leto odkar se trudiva za strucko , aja pa se nekaj me zanima sicer cisto izven teme ce je mogoce kera mela podobno situacijo, namrec ze par dni ko zjutraj vstanem si obrisem nos (nisem ravno prehlajena) in opazim na robcku kri...kaj naj bi to pomenilo? kot pravim si nosa ne brisem sploh cez dan saj niti nisem prehlajena, da bi lahko to bil vzrok za krvavitev, ce je mela mogoce katera podobno izkusnjo?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 15:53:42
|
|
|
|
mana12
|
mojamiška, sploh ni slaba ideja...samo moj mi ga potem v sredo še ne bi prinesel nazaj, on bi do petka sigurno čakal , mogoče še dlje. Prejšnji mesec mi je par dni pred M rekel, no ta mesec ne rabiš delat testov, si tako tečna, da jo boš sigurno dobila pms pač . Ta mesec pa še ni nič komentiral.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 15:56:24
|
|
|
|
mana12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Minikimi punce upam da bomo vse docakale js se pa tudi danes pocutim tako cudno, glavobol, joskice so malo bolece ne pricakujem jo pa cez 5 dni, sm ze cisto neucakana, zdej bo ze tocno eno leto odkar se trudiva za strucko , aja pa se nekaj me zanima sicer cisto izven teme ce je mogoce kera mela podobno situacijo, namrec ze par dni ko zjutraj vstanem si obrisem nos (nisem ravno prehlajena) in opazim na robcku kri...kaj naj bi to pomenilo? kot pravim si nosa ne brisem sploh cez dan saj niti nisem prehlajena, da bi lahko to bil vzrok za krvavitev, ce je mela mogoce katera podobno izkusnjo? Težko rečem kaj bi to lahko bilo, je pa imel moj nekaj podobnega nekaj časa nazaj. Mu je minilo samo od sebe. Samo on je po moje premočno pihnil
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 16:06:40
|
|
|
|
Minikimi
|
aha okej hvala, haha ja mozno, pr men pa ciha in kaslja tko da vse v luft vrze
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 17:13:47
|
|
|
|
foxy_cat
|
Janchek81 neboš zadnja lulala jaz sem tudi šele tam..okoli 23.ega.. mana12 jaz ponavadi če imam test doma ne zdržim dolgo če ga nimam se pa vsak dan prepričujem da ga "ne grem kupit, ker ga ne rabim" no ta mesec ga imam zaradi mojih težav na zalogi in si ne upam, da ga nebi več imela na zalogi me je "ta mesec" preveč zaskrbelo kaj je šlo narobe s temi mojimi jajčniki ipd. Nič punce jaz pa imam v ponedeljek kontrolo zaradi mojih jajčnikov šment sem vedela, da bi se mogla malo kasneje naročit, vsaj 1 teden kasneje če mi bodo slučajno baby check delal spet
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 17:19:09
|
|
|
|
mana12
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat mana12 jaz ponavadi če imam test doma ne zdržim dolgo če ga nimam se pa vsak dan prepričujem da ga "ne grem kupit, ker ga ne rabim" no ta mesec ga imam zaradi mojih težav na zalogi in si ne upam, da ga nebi več imela na zalogi me je "ta mesec" preveč zaskrbelo kaj je šlo narobe s temi mojimi jajčniki ipd. Nič punce jaz pa imam v ponedeljek kontrolo zaradi mojih jajčnikov šment sem vedela, da bi se mogla malo kasneje naročit, vsaj 1 teden kasneje če mi bodo slučajno baby check delal spet Pri meni je isto, zato pa dvomim, da mi bo uspelo. Non stop mislim na to . No moj mi je rekel, naj testiram samo sebe in mojo vzdržnost .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 17:20:23
|
|
|
|
mana12
|
foxy_cat upam, da bo na kontroli vse ok in potem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 18:46:45
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana12 foxy_cat upam, da bo na kontroli vse ok in potem Ah ne sem se zafrknila mogla bi se tam okrog 20.ga naročit da bi mi tam povedal veselo/žalostno novico
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 18:53:49
|
|
|
|
Amour
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana12 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška mana12...kako te razumem, prav tako imela isto situacijo, sem že mislila, d aje o mimo(špikanje + sluz) pol se mi pa čez en teden isto naredi (špikanje + sluz) tko, da se mi vse zamakne, ker test bom delala šele 2 tedna po zadnjih teh čutnih znakih, če se prej ne ulije. Me pa skos špika spodi, sem že pomislila, da kakšno vnetje, sam nimam ne izcedka, ne vonja ne nič, tko, da tut nism pametna. Me pa bradavice noro bolijo. Je pa tudi pri meni 28 dan sam sem tudi imela cikle različno dolge Midve sva pa skoraj na istem Kdaj nameravaš delat test? Ima katera izkušnje s testi first sign? Jaz sem delala first sign. Mi je pokazal dan po tistem, ko bi morala dobiti M, ful sibko crtico, kontrolna ok, testna sibka, enako naslednji dan, ko mi je isti dan z vecernim urinom mullerjev duchesse vijolicni pokazal zelo izrazito "schwanger" :) First sign mi je tudi po enem tednu pokazal svoh testno crtico.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 19:27:17
|
|
|
|
Amour
|
Dodajam še (pišuka, zakaj ne morem popraviti posta?), da je bila testna črtica reeees šibka, zato me je cel test tako zelo zmedel, česar se morda psomnite tiste, ki ste me oktobra že spremljale
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 19:50:24
|
|
|
|
mana12
|
Hvala Amour, zdaj vem, da moram pazit tudi na zelo rahlo črtico . Upam da bo . Kako kaj pri tebi poteka?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 7.12.2015 20:06:02
|
|
|
|
Amour
|
Ja, vsekakor pazi na šibko črtico. Me je takrat ena od bivših nenosečk potolažila, daje tudi njej First sign pokazal zeeelo šibko črtico in je bila vseeno srečka nosečka :) Pri meni vse OK, počasi odštevam do nuhalne, se pa borim s slabostmi in bolečim želodcem Ni mi za bruhat, razen pri umivanju zob moram biti res pazljiva, ampak vedno imam en tak beden feeling v želodcu. Ves čas se mi dviguje, spahuje (je moj dragi pogruntal, da ni nič čudnega, da dojenčki veliko rigajo in prdkajo, če se pa tega že zelo zgodaj naučijo od mamic ), ampak preživim. Sem pogruntala, da mi pri krotenju slabosti odlično pomaga sadni sok, samo se bojim, da se bom od tega cukra nepotrebno zredila ali staknila kakšen povišan sladkor, tako da so trenutno moje najboljše prijatlejice mandarine ... Sem pa ravno včeraj z dragim razglabljala, da se mi zdi še vse tako surrealistično in neverjetno, pa me je vprašal, če slabost, povečane in boleče prsi, šest pozitivnih testov in ena UZ slikica niso dovolj nazorni dokazi. Kaj pa vem HB sem ena tistih žensk, ki me trgovine kaj dosti ne privlačijo in posledično me tudi nič dojenčkastega še ne mika. Dragi je že šel na prvi ogled vozičkov , kolikor se poznam, znam to izbiro celo prepustiti njemu . Tudi stanovanje morava delno prilagoditi in nekaj stvari na novo kupiti, pa sploh še ne razmišljam, po mojem bom o tem razmišljala spomladi.
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?