|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2015
7.12.2015 14:34:07   
mojamiška
IZVIRNO SPOROČILO: mana12

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

mana12...kako te razumem, prav tako imela isto situacijo, sem že mislila, d aje o mimo(špikanje + sluz) pol se mi pa čez en teden isto naredi (špikanje + sluz)user posted image  tko, da se mi vse zamakne, ker test bom delala šele 2 tedna po zadnjih teh čutnih znakih, če se prej ne ulije. Me pa skos špika spodi, sem že pomislila, da kakšno vnetje, sam nimam ne izcedka, ne vonja ne nič, tko, da tut nism pametna. Me pa bradavice noro bolijo. Je pa tudi pri meni 28 dan sam sem tudi imela cikle različno dolge

Midve sva pa skoraj na istem user posted image Kdaj nameravaš delat test? Ima katera izkušnje s testi first sign?

Japuser posted image  pomoje, da ga pred neslednjim torkom nebom, sem imela zdaj zadnja dva cikla na 36,37 dni, tko, da nisem pametna.  In ker me je tko čudno špikalo upa, da mi rata, da ne zapravljam denarja prezgodiuser posted image Upam vsaj, da se mi ulije,če že nismo nič pridelali, čeprav imam malo upanja, ker sva bla premal pridna.

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 476
7.12.2015 14:34:19   
mana12

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Jaz sem ga delala samo 1x ... pa še to v tistem mesecu ko sm mela IMN, tko, da ... sicer mi je pokazu rahlo črtico ...

Pa si ga delala po izostanku? Koliko dni?

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 477
7.12.2015 14:38:38   
mana12

Japuser posted image  pomoje, da ga pred neslednjim torkom nebom, sem imela zdaj zadnja dva cikla na 36,37 dni, tko, da nisem pametna.  In ker me je tko čudno špikalo upa, da mi rata, da ne zapravljam denarja prezgodiuser posted image Upam vsaj, da se mi ulije,če že nismo nič pridelali, čeprav imam malo upanja, ker sva bla premal pridna.

Jaz sem računala na petek (moj 32. dan), samo nevem, če bom zdržala, sploh ker imam test že od prejšnjega meseca doma. user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 478
7.12.2015 14:40:57   
mojamiška

Jaz sem računala na petek (moj 32. dan), samo nevem, če bom zdržala, sploh ker imam test že od prejšnjega meseca doma. user posted image

o ja to pa ni dobrouser posted image  zato se jaz trudim, da ga ne kupim. Ravno prejšnji mesec je rekel moj, ko sem šla po test, da če sem kupila vsaj 2 pa sem rekla, da ne, ker pol me prehitro zamikauser posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 479
7.12.2015 14:41:36   
Janchek81

Jaz sem ga delala samo 1x ... pa še to v tistem mesecu ko sm mela IMN, tko, da ... sicer mi je pokazu rahlo črtico ...

Pa si ga delala po izostanku? Koliko dni?

Jst sm mela IMN, nizek hormon, delala sem ga na 32. dan ... ubistvu mi je zamujala 2 dni ...

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 480
7.12.2015 14:45:08   
mana12

o ja to pa ni dobrouser posted image  zato se jaz trudim, da ga ne kupim. Ravno prejšnji mesec je rekel moj, ko sem šla po test, da če sem kupila vsaj 2 pa sem rekla, da ne, ker pol me prehitro zamikauser posted image

Saj vem ja, jaz sem ga prejšnji mesec prehitro kupila in se mi je potem vlila, tako da ga nisem rabila. Zdaj me pa mika user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 481
7.12.2015 14:46:34   
mana12

Jst sm mela IMN, nizek hormon, delala sem ga na 32. dan ... ubistvu mi je zamujala 2 dni ...

Tega, ki ga še imam bom porabila, upam da mi pokaže user posted image . Če ne pa grem verjetno po tistega v Muller user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 482
7.12.2015 14:46:46   
Janchek81

Saj vem ja, jaz sem ga prejšnji mesec prehitro kupila in se mi je potem vlila, tako da ga nisem rabila. Zdaj me pa mika user posted image .

Počakej do srede ... a boš lahko?

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 483
7.12.2015 14:47:14   
Janchek81

Tega, ki ga še imam bom porabila, upam da mi pokaže user posted image . Če ne pa grem verjetno po tistega v Muller user posted image

A maš first sign?

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 484
7.12.2015 15:01:23   
mana12

A maš first sign?

Ja first sign imam in se bom potrudila počakat do srede user posted image . Upam, da se ne vlije prej.

Neposredna povezava do sporočila: 485
7.12.2015 15:11:01   
katjesss
Taroma...tudi jaz držim pesti za naslednji mesec..da čimprej rata..

mana12 in mojamiška...čakamo na user posted image user posted image

Moj First sign tudi čaka da se ga sproba, jaz sem si takrat na začetku kupila tisto ko sta 2 testka not...zato eden še vedno čaka na uporabo - upam da bo tokrat to user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 486
7.12.2015 15:18:19   
mojamiška
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Taroma...tudi jaz držim pesti za naslednji mesec..da čimprej rata..

mana12 in mojamiška...čakamo na user posted image user posted image

Moj First sign tudi čaka da se ga sproba, jaz sem si takrat na začetku kupila tisto ko sta 2 testka not...zato eden še vedno čaka na uporabo - upam da bo tokrat to user posted image

midve tutuser posted image user posted image  držim fige na rokah in nogah

mana12 ...daj ga svojemu, da ga spravi oz odnese nekam do sredeuser posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 487
7.12.2015 15:24:24   
katjesss
no dajmo user posted image user posted image prikažite se že user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 488
7.12.2015 15:52:55   
Minikimi
punce upam da bomo vse docakale user posted image user posted image js se pa tudi danes pocutim tako cudno, glavobol, joskice so malo boleceuser posted image ne pricakujem jo pa cez 5 dni, sm ze cisto neucakana, zdej bo ze tocno eno leto odkar se trudiva za strucko user posted image , aja pa se nekaj me zanima sicer cisto izven teme ce je mogoce kera mela podobno situacijo, namrec ze par dni ko zjutraj vstanem si obrisem nos (nisem ravno prehlajena) in opazim na robcku kri...kaj naj bi to pomenilo? kot pravim si nosa ne brisem sploh cez dan saj niti nisem prehlajena, da bi lahko to bil vzrok za krvavitev, ce je mela mogoce katera podobno izkusnjo?

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 489
7.12.2015 15:53:42   
mana12
mojamiška, sploh ni slaba ideja...samo moj mi ga potem v sredo še ne bi prinesel nazaj, on bi do petka sigurno čakal user posted image , mogoče še dlje.

Prejšnji mesec mi je par dni pred M rekel, no ta mesec ne rabiš delat testov, si tako tečna, da jo boš sigurno dobila user posted image user posted image pms pač user posted image . Ta mesec pa še ni nič komentiral.

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 490
7.12.2015 15:56:24   
mana12

IZVIRNO SPOROČILO: Minikimi

punce upam da bomo vse docakale user posted image user posted image js se pa tudi danes pocutim tako cudno, glavobol, joskice so malo boleceuser posted image ne pricakujem jo pa cez 5 dni, sm ze cisto neucakana, zdej bo ze tocno eno leto odkar se trudiva za strucko user posted image , aja pa se nekaj me zanima sicer cisto izven teme ce je mogoce kera mela podobno situacijo, namrec ze par dni ko zjutraj vstanem si obrisem nos (nisem ravno prehlajena) in opazim na robcku kri...kaj naj bi to pomenilo? kot pravim si nosa ne brisem sploh cez dan saj niti nisem prehlajena, da bi lahko to bil vzrok za krvavitev, ce je mela mogoce katera podobno izkusnjo?

Težko rečem kaj bi to lahko bilo, je pa imel moj nekaj podobnega nekaj časa nazaj. Mu je minilo samo od sebe. Samo on je po moje premočno pihnil user posted image

(odgovor članu Minikimi)
Neposredna povezava do sporočila: 491
7.12.2015 16:06:40   
Minikimi
aha okej hvala, haha ja mozno, pr men pa ciha in kaslja tko da vse v luft vrze user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 492
7.12.2015 17:13:47   
foxy_cat
Janchek81
neboš zadnja lulala user posted image jaz sem tudi šele tam..okoli 23.ega..user posted image user posted image

mana12 jaz ponavadi če imam test doma ne zdržim dolgo user posted image user posted image če ga nimam se pa vsak dan prepričujem da ga "ne grem kupit, ker ga ne rabim" no ta mesec ga imam zaradi mojih težav na zalogi user posted image user posted image in si ne upam, da ga nebi več imela na zalogi user posted image user posted image me je "ta mesec" preveč zaskrbelo kaj je šlo narobe s temi mojimi jajčniki ipd.

Nič punce jaz pa imam v ponedeljek kontrolo zaradi mojih jajčnikov šment sem vedela, da bi se mogla malo kasneje naročit, vsaj 1 teden kasneje user posted image user posted image če mi bodo slučajno baby check delal spet user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 493
7.12.2015 17:19:09   
mana12

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

mana12 jaz ponavadi če imam test doma ne zdržim dolgo user posted image user posted image če ga nimam se pa vsak dan prepričujem da ga "ne grem kupit, ker ga ne rabim" no ta mesec ga imam zaradi mojih težav na zalogi user posted image user posted image in si ne upam, da ga nebi več imela na zalogi user posted image user posted image me je "ta mesec" preveč zaskrbelo kaj je šlo narobe s temi mojimi jajčniki ipd.

Nič punce jaz pa imam v ponedeljek kontrolo zaradi mojih jajčnikov šment sem vedela, da bi se mogla malo kasneje naročit, vsaj 1 teden kasneje user posted image user posted image če mi bodo slučajno baby check delal spet user posted image

Pri meni je isto, zato pa dvomim, da mi bo uspelo. Non stop mislim na to user posted image . No moj mi je rekel, naj testiram samo sebe in mojo vzdržnost user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 494
7.12.2015 17:20:23   
mana12
foxy_cat upam, da bo na kontroli vse ok in potem user posted image user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 495
7.12.2015 18:46:45   
foxy_cat

foxy_cat upam, da bo na kontroli vse ok in potem user posted image user posted image

Ah ne sem se zafrknila mogla bi se tam okrog 20.ga naročit user posted image user posted image da bi mi tam povedal veselo/žalostno novico user posted image user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 496
7.12.2015 18:53:49   
Amour

mana12...kako te razumem, prav tako imela isto situacijo, sem že mislila, d aje o mimo(špikanje + sluz) pol se mi pa čez en teden isto naredi (špikanje + sluz)user posted image  tko, da se mi vse zamakne, ker test bom delala šele 2 tedna po zadnjih teh čutnih znakih, če se prej ne ulije. Me pa skos špika spodi, sem že pomislila, da kakšno vnetje, sam nimam ne izcedka, ne vonja ne nič, tko, da tut nism pametna. Me pa bradavice noro bolijo. Je pa tudi pri meni 28 dan sam sem tudi imela cikle različno dolge

Midve sva pa skoraj na istem user posted image Kdaj nameravaš delat test? Ima katera izkušnje s testi first sign?

Jaz sem delala first sign. Mi je pokazal dan po tistem, ko bi morala dobiti M, ful sibko crtico, kontrolna ok, testna sibka, enako naslednji dan, ko mi je isti dan z vecernim urinom mullerjev duchesse vijolicni pokazal zelo izrazito "schwanger" :)
First sign mi je tudi po enem tednu pokazal svoh testno crtico.

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 497
7.12.2015 19:27:17   
Amour
Dodajam še (pišuka, zakaj ne morem popraviti posta?), da je bila testna črtica reeees šibka, zato me je cel test tako zelo zmedel, česar se morda psomnite tiste, ki ste me oktobra že spremljale user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 498
7.12.2015 19:50:24   
mana12
Hvala Amour, zdaj vem, da moram pazit tudi na zelo rahlo črtico user posted image .
Upam da bo user posted image .

Kako kaj pri tebi poteka?

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 499
7.12.2015 20:06:02   
Amour
Ja, vsekakor pazi na šibko črtico. Me je takrat ena od bivših nenosečk potolažila, daje tudi njej First sign pokazal zeeelo šibko črtico in je bila vseeno srečka nosečka :)

Pri meni vse OK, počasi odštevam do nuhalne, se pa borim s slabostmi in bolečim želodcem user posted image
Ni mi za bruhat, razen pri umivanju zob moram biti res pazljiva, ampak vedno imam en tak beden feeling v želodcu. Ves čas se mi dviguje, spahuje (je moj dragi pogruntal, da ni nič čudnega, da dojenčki veliko rigajo in prdkajo, če se pa tega že zelo zgodaj naučijo od mamic user posted image ), ampak preživim. Sem pogruntala, da mi pri krotenju slabosti odlično pomaga sadni sok, samo se bojim, da se bom od tega cukra nepotrebno zredila ali staknila kakšen povišan sladkor, tako da so trenutno moje najboljše prijatlejice mandarine user posted image ...

Sem pa ravno včeraj z dragim razglabljala, da se mi zdi še vse tako surrealistično in neverjetno, pa me je vprašal, če slabost, povečane in boleče prsi, šest pozitivnih testov in ena UZ slikica niso dovolj nazorni dokazi. Kaj pa vem user posted image

HB sem ena tistih žensk, ki me trgovine kaj dosti ne privlačijo in posledično me tudi nič dojenčkastega še ne mika. Dragi je že šel na prvi ogled vozičkov user posted image , kolikor se poznam, znam to izbiro celo prepustiti njemu user posted image . Tudi stanovanje morava delno prilagoditi in nekaj stvari na novo kupiti, pa sploh še ne razmišljam, po mojem bom o tem razmišljala spomladi.

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?