Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Aaaaaaaaaaa ... men se bo pa kr strgal dons sm res že tok zmedena, da groza .. ponovno lulam zjutraj in ... še vedno utripajoč smeško čeprav piše, da se ne sme gledat unih črtic, sem jih pač pogledala in vidla, da sta ble dons res FUL močni ... zdj pa sklepam, da lahko da mam pač high fertility, ampak da do peak fertility NE pride .. sploh, če dela napačni jajčnik ( desni ), tko, da maybe ta mesec sploh ne bom mela vrhunca ovulacije, ampak mi bo sam pokazal prazn krogec...no ja, bom vsaj vedla, da jo morm dobit in da bomo šli v nove boje ... Ni mi jasno, da je lahko LH povišan, ampak ne tok,d a pride do oploditve ... a mislte, da je vrhunc ovulacije, ko se jajčece sprosti in se začne oploditev al kako bi si lahko še to razlagala???? Mogoče pa nimaš tako visokega hormona ko pride do O. Tudi to je opcija. LH je baje najvišji vsaj 12 ur, velikokrat pa 24 ur pred tem ko se jajčece sprosti. Ja in kaj to pomen, da nimam tok visozga hormona...a lahko sploh pride do oploditve? Katera je že pisala, da je mela na 20. dan O .. pa kako je to ugotovila .. res me zanima .. jaz sem bla prepričana, da jo mam nekje 14-16. dan ... zdej pa opažam,d a temu ni tko K dons je pr men 19. dan ... Vseeno imaš lahko O. Samo tvoj hormon ni tako visok, da bi ti test zaznal kot vrhunec. Drugače sem jaz imela 20 dan O velikokrat. Vmes kak mesec prej. In sem bla prvič ko sem delala teste čisto na glavo ker sem skos mela srednje vidno drugo črtico in ni in ni prišlo do vrhunca. No potem pa na 20 dan. Važno da sta pridna na 2 dni. Ali ti bo hormon še narastel ali pa bo padel in si mela vmes O. Tudi možno da imaš vrhunec samo par ur in s testom tega ne vidiš ker ga ne delaš (pri meni je vedno bil vrhunec 1-2 dni skupaj...) O zlata si ... si me kr mal potolažla ... jaz sem pa vseen mislla, da tud če je LH visok, da če ne pride do peaka, da ne morm zanositi oz. da pač ne pride do oploditve ... SEj zdj mal trapast vprašanje .. kako pa pride do oploditve, od kje pride jajčece v jajčnik, da se začenja oploditev? Razmišljam tko, da če mam desn jajcevod neprehoden in če pride 'od nekje' jajčece preko jajcevoda do jajčnika je pol ta zadeva pri meni nemogoča, ker je jajcevod neprehoden, .. kar pomen, da lahko pride do vrhunca samo takrat ko deluje levi jajčnik .... NO men ni NIKOL pokazal ORNK ( ista kot kontrolna ) testne črtice, sem mela vedno slabše vidne .... drgač pa ja, sva pridna, lepo na dva dni, on je zgoraj, pa še kej nardiva za to, da bi se pa ja prjelo .... Ja, ta test se dela samo zjutraj ( po navodilih ) tko, da sem tudi sama že razmišljala, da je lahko npr vhunec zvečer, pa ga zato ne more zaznat ...
|