|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2015
7.12.2015 20:14:39   
mana12
Super user posted image , da je vse ok. Kdaj pa imaš pregled? Joj verjamem, da se vleče.
Si poskusila s 100% sadnimi sokovi, brez dodanega sladkorja? Mogoče bi ti odgovarjali.

Se mi kar zdi, da se bom jaz počutila nekako tako kot ti, ko enkrat zagledam user posted image , težko bom dojela, kot da je neresnično.

Trgovine pa bodo mene sigurno prej zamikale, kot mojega user posted image user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 501
7.12.2015 20:28:35   
katjesss
Tudi mene zanima, kako hitro bom vse skupaj dojela ja user posted image vem pa da se bo tezko nazaj drzat, glede nakupovanjauser posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 502
8.12.2015 7:41:15   
Janchek81
Aaaaaaaaaaa ... men se bo pa kr strgal user posted image dons sm res že tok zmedena, da groza .. ponovno lulam zjutraj in ... še vedno utripajoč smeško user posted image čeprav piše, da se ne sme gledat unih črtic, sem jih pač pogledala in vidla, da sta ble dons res FUL močni ... zdj pa sklepam, da lahko da mam pač high fertility, ampak da do peak fertility NE pride .. sploh, če dela napačni jajčnik ( desni ), tko, da maybe ta mesec sploh ne bom mela vrhunca ovulacije, ampak mi bo sam pokazal prazn krogec...no ja, bom vsaj vedla, da jo morm dobit in da bomo šli v nove boje ...
Ni mi jasno, da je lahko LH povišan, ampak ne tok,d a pride do oploditve ... a mislte, da je vrhunc ovulacije, ko se jajčece sprosti in se začne oploditev al kako bi si lahko še to razlagala???? user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 503
8.12.2015 7:53:50   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Aaaaaaaaaaa ... men se bo pa kr strgal user posted image dons sm res že tok zmedena, da groza .. ponovno lulam zjutraj in ... še vedno utripajoč smeško user posted image čeprav piše, da se ne sme gledat unih črtic, sem jih pač pogledala in vidla, da sta ble dons res FUL močni ... zdj pa sklepam, da lahko da mam pač high fertility, ampak da do peak fertility NE pride .. sploh, če dela napačni jajčnik ( desni ), tko, da maybe ta mesec sploh ne bom mela vrhunca ovulacije, ampak mi bo sam pokazal prazn krogec...no ja, bom vsaj vedla, da jo morm dobit in da bomo šli v nove boje ...
Ni mi jasno, da je lahko LH povišan, ampak ne tok,d a pride do oploditve ... a mislte, da je vrhunc ovulacije, ko se jajčece sprosti in se začne oploditev al kako bi si lahko še to razlagala???? user posted image

Mogoče pa nimaš tako visokega hormona ko pride do O. Tudi to je opcija. LH je baje najvišji vsaj 12 ur, velikokrat pa 24 ur pred tem ko se jajčece sprosti.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 504
8.12.2015 7:58:36   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Mogoče pa nimaš tako visokega hormona ko pride do O. Tudi to je opcija. LH je baje najvišji vsaj 12 ur, velikokrat pa 24 ur pred tem ko se jajčece sprosti.

Ja in kaj to pomen, da nimam tok visozga hormona...a lahko sploh pride do oploditve?
Katera je že pisala, da je mela na 20. dan O .. pa kako je to ugotovila .. res me zanima .. jaz sem bla prepričana, da jo mam nekje 14-16. dan ... zdej pa opažam,d a temu ni tko user posted image K dons je pr men 19. dan ...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 505
8.12.2015 8:03:26   
MauMow

Ja in kaj to pomen, da nimam tok visozga hormona...a lahko sploh pride do oploditve?
Katera je že pisala, da je mela na 20. dan O .. pa kako je to ugotovila .. res me zanima .. jaz sem bla prepričana, da jo mam nekje 14-16. dan ... zdej pa opažam,d a temu ni tko user posted image K dons je pr men 19. dan ...

Vseeno imaš lahko O. Samo tvoj hormon ni tako visok, da bi ti test zaznal kot vrhunec. Drugače sem jaz imela 20 dan O velikokrat. Vmes kak mesec prej. In sem bla prvič ko sem delala teste čisto na glavo ker sem skos mela srednje vidno drugo črtico in ni in ni prišlo do vrhunca. No potem pa na 20 dan. Važno da sta pridna na 2 dni. Ali ti bo hormon še narastel ali pa bo padel in si mela vmes O. Tudi možno da imaš vrhunec samo par ur in s testom tega ne vidiš ker ga ne delaš (pri meni je vedno bil vrhunec 1-2 dni skupaj...)

Neposredna povezava do sporočila: 506
8.12.2015 8:06:30   
MauMow
Aja pa če recimo boš imela vrhunec šele 20 dan in potem M že 26-27 dan pomeni da bi blo dobro iti do G da ti da kak progesteron, ker pol pomeni da nimaš dovolj časa da bi se oplojeno jajčece sploh zagnezdilo in rabiš nekaj kar bo pomagalo vzpostaviti ravnovesje. Za to sem ravno jaz imela krvavitve od nekje 6 dni od O dalje večina mesecev. In seveda se ni moglo zagnezdit ker je bilo premalo hormona. Ko pa sem mela Dabroston je držal stanje v telesu primerno za jajčece in ta se je zagnezdilo.

Aja pa večina teh problemov sem jaz fasala po splavu..... Naj rečejo kar hočejo samo meni je vse sfižlo ko sem mela splav...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 507
8.12.2015 8:06:52   
Janchek81

Vseeno imaš lahko O. Samo tvoj hormon ni tako visok, da bi ti test zaznal kot vrhunec. Drugače sem jaz imela 20 dan O velikokrat. Vmes kak mesec prej. In sem bla prvič ko sem delala teste čisto na glavo ker sem skos mela srednje vidno drugo črtico in ni in ni prišlo do vrhunca. No potem pa na 20 dan. Važno da sta pridna na 2 dni. Ali ti bo hormon še narastel ali pa bo padel in si mela vmes O. Tudi možno da imaš vrhunec samo par ur in s testom tega ne vidiš ker ga ne delaš (pri meni je vedno bil vrhunec 1-2 dni skupaj...)

O zlata si ... si me kr mal potolažla ... jaz sem pa vseen mislla, da tud če je LH visok, da če ne pride do peaka, da ne morm zanositi oz. da pač ne pride do oploditve ...
SEj zdj mal trapast vprašanje .. kako pa pride do oploditve, od kje pride jajčece v jajčnik, da se začenja oploditev? Razmišljam tko, da če mam desn jajcevod neprehoden in če pride 'od nekje' jajčece preko jajcevoda do jajčnika je pol ta zadeva pri meni nemogoča, ker je jajcevod neprehoden, .. kar pomen, da lahko pride do vrhunca samo takrat ko deluje levi jajčnik .... NO men ni NIKOL pokazal ORNK ( ista kot kontrolna ) testne črtice, sem mela vedno slabše vidne .... drgač pa ja, sva pridna, lepo na dva dni, on je zgoraj, pa še kej nardiva za to, da bi se pa ja prjelo ....
Ja, ta test se dela samo zjutraj ( po navodilih ) tko, da sem tudi sama že razmišljala, da je lahko npr vhunec zvečer, pa ga zato ne more zaznat ...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 508
8.12.2015 8:08:13   
Janchek81

Aja pa če recimo boš imela vrhunec šele 20 dan in potem M že 26-27 dan pomeni da bi blo dobro iti do G da ti da kak progesteron, ker pol pomeni da nimaš dovolj časa da bi se oplojeno jajčece sploh zagnezdilo in rabiš nekaj kar bo pomagalo vzpostaviti ravnovesje. Za to sem ravno jaz imela krvavitve od nekje 6 dni od O dalje večina mesecev. In seveda se ni moglo zagnezdit ker je bilo premalo hormona. Ko pa sem mela Dabroston je držal stanje v telesu primerno za jajčece in ta se je zagnezdilo.

Aja pa večina teh problemov sem jaz fasala po splavu..... Naj rečejo kar hočejo samo meni je vse sfižlo ko sem mela splav...

Sej men se je pa lahko začelo po izvenmaternični in k so me s tistim metatreksatom filal .. k se še dons spomnem kakšna sem bila cel teden .. pač vsi vemo, da to ubija tudi zdrave celice in ne samo nezdrave....

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 509
8.12.2015 8:09:54   
foxy_cat
Torej punce če prav razumem, ko folikel poči je nekje 12-24 ur časa da pride do oploditve?

Neposredna povezava do sporočila: 510
8.12.2015 8:13:33   
MauMow
Ja vsi tile posegi samo zbrko delajo. Tut te tablete ko so meni šopali na splavu niso tk blage.... In so naredle eno samo zbrko. K sreči je Dabroston pomagal že prvi mesec (tako smo takoj dobil potrditev, da je res bilo vse zj... blo prej).

Če slučajno nebi mela vrhunca na testu ta mesec, delaj drugi mesec še ene poceni zraven teh, če maš možnost, pa če spet cel mesec nebi bilo nikjer vrhunca mogoče greš malo do G, ker potem lahko da bi rabla še kej da ti malo bolj vzpodbudi O. Čeprav recimo naša Čokoladka ji noben test ni O pokazal pa je bla ziher da ma zaradi sluzi in je zanosila.

Do O lahko pride tudi na jajčniku kjer ni prehoden jajcevod. Zdej če plavalci do tja ne pridejo potem pač jajčece propade in pride do M. In O imaš lahko na obeh jajčnikih. Lahko je pa tudi to da imašp mogoče 2 do 3 mesece zapored O na enem jajčniku. Šele potem na drugem. Meni je noro delal levi in sem mela 3 mesece za pored na njem, potem en mesec na desnem in spet 3 mesece na levem.

Neposredna povezava do sporočila: 511
8.12.2015 8:13:59   
MauMow
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Torej punce če prav razumem, ko folikel poči je nekje 12-24 ur časa da pride do oploditve?

Ja user posted image Zato pa so plavalci bolj vzdržljivi in živijo lahko kao tudi do 5 dni. Ker naša jajčeca imajo samo kratko obdobje ko so živa in primerna. Plavalci pa lahko čakajo user posted image

< Sporočilo je popravil MauMow -- 8.12.2015 8:14:52 >

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 512
8.12.2015 8:16:15   
foxy_cat

Ja user posted image Zato pa so plavalci bolj vzdržljivi in živijo lahko kao tudi do 5 dni. Ker naša jajčeca imajo samo kratko obdobje ko so živa in primerna. Plavalci pa lahko čakajo user posted image

No upam, da mi bo delala UZ v ponedeljek, ko imam kontrolo, da vidim, če je "počil" user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 513
8.12.2015 8:16:52   
Janchek81

Ja vsi tile posegi samo zbrko delajo. Tut te tablete ko so meni šopali na splavu niso tk blage.... In so naredle eno samo zbrko. K sreči je Dabroston pomagal že prvi mesec (tako smo takoj dobil potrditev, da je res bilo vse zj... blo prej).

Če slučajno nebi mela vrhunca na testu ta mesec, delaj drugi mesec še ene poceni zraven teh, če maš možnost, pa če spet cel mesec nebi bilo nikjer vrhunca mogoče greš malo do G, ker potem lahko da bi rabla še kej da ti malo bolj vzpodbudi O. Čeprav recimo naša Čokoladka ji noben test ni O pokazal pa je bla ziher da ma zaradi sluzi in je zanosila.

Do O lahko pride tudi na jajčniku kjer ni prehoden jajcevod. Zdej če plavalci do tja ne pridejo potem pač jajčece propade in pride do M. In O imaš lahko na obeh jajčnikih. Lahko je pa tudi to da imašp mogoče 2 do 3 mesece zapored O na enem jajčniku. Šele potem na drugem. Meni je noro delal levi in sem mela 3 mesece za pored na njem, potem en mesec na desnem in spet 3 mesece na levem.

Ma une tapocen ne bom delala, ker ne znam ničesar razbrat po tistem, res ne ... jih rajš ne delam .... rekla sva, da bova za naslednji mesec kupila še ene te in da vidva kaj bo pa naslednji mesec ...
Pa po vsem tem je tud sux k se preveč sprašujem kaj pa to, kaj pa tist pa bla bla .... bom počakala zdj ta mesec kaj bo ... oz. kaj bo pokazal do konca ... matr, sej če ne druzga more pokazat praznga smajlija, kar pomen, da je konc O ane ...
Ja, drgač pa vem ja, da lahko 3 mesce zaporedoma ovuliraš iz istega jajčnika pa pol enkrat iz drugega pa tko dalje .... user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 514
8.12.2015 8:17:03   
MauMow

No upam, da mi bo delala UZ v ponedeljek, ko imam kontrolo, da vidim, če je "počil" user posted image user posted image

To bi bilo super ker samo tako boš vedela ali je že mimo ali še ni user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 515
8.12.2015 8:19:08   
Janchek81

Ti ji kr reč,d a nej ti nardi, da te zanima ... ma da nardi madonca user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 516
8.12.2015 8:19:14   
MauMow

Ma une tapocen ne bom delala, ker ne znam ničesar razbrat po tistem, res ne ... jih rajš ne delam .... rekla sva, da bova za naslednji mesec kupila še ene te in da vidva kaj bo pa naslednji mesec ...
Pa po vsem tem je tud sux k se preveč sprašujem kaj pa to, kaj pa tist pa bla bla .... bom počakala zdj ta mesec kaj bo ... oz. kaj bo pokazal do konca ... matr, sej če ne druzga more pokazat praznga smajlija, kar pomen, da je konc O ane ...
Ja, drgač pa vem ja, da lahko 3 mesce zaporedoma ovuliraš iz istega jajčnika pa pol enkrat iz drugega pa tko dalje .... user posted image

No pri meni ko je bil LH vrhunec so mi ti testi to tudi res pokazali z močnejšo črtico od kontrolne. Držim pesti da ti jutri neha utripat smajli in da bo fiksen (kar pomeni vrhunec LH)

Neposredna povezava do sporočila: 517
8.12.2015 8:20:55   
Janchek81
MauMaw Ja, tud sama na to upam in da končno vem, da je to to ... oz. da me nima kj več skrbet ...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 518
8.12.2015 8:23:33   
katjesss
Tu imate en link, kjer kar lepo pisejo zadeve, ovulacija, oploditev, vgnezditev...

http://farmacevti.si/resnica-o-zdravilih/kontracepcija/nosecnost

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 519
8.12.2015 8:27:01   
foxy_cat

Ti ji kr reč,d a nej ti nardi, da te zanima ... ma da nardi madonca user posted image

Jaz moram rečt da me "zanima če je še kaj narobe" ne da me zanima če jo folikel počil haha..user posted image user posted image me zanima kako bo to ona mene "pregledala" spet neki na suhu user posted image user posted image

user posted image Malo gledam te izvide pa mi nekako ni jasno.. Če prav razumem desni jajnčik je manjši od levega, in folikel je na desnem, ..prej bi razumela da bi bilo kontra.. Al sem pa jaz neki zašuštrala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 520
8.12.2015 8:28:14   
katjesss
Glede O testov, pa bi jaz tudi tako rekla, ne vemo kaksno vsebnost LH hormona ima vsaka posameznica, zato pa, ce vam eni testi ne pokazejo, nabavite druge, ker lahko da vam tisti niti ne morejo zaznat LH...za mene je bila enota 25 prevec, mi tudi ni zaznalo oz mi je pokazalo samo rahlo crtico, zdaj imam ono enoto 20, pa mi je ta mesec vec kot jasno zaznalo..

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 521
8.12.2015 8:29:26   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Tu imate en link, kjer kar lepo pisejo zadeve, ovulacija, oploditev, vgnezditev...

http://farmacevti.si/resnica-o-zdravilih/kontracepcija/nosecnost

Nič se grem izobraževat user posted image meni se tako zdi da je včeraj počil folikel ker me je jajčnik bolel zvečer - ja desen user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 522
8.12.2015 8:32:32   
MauMow

Jaz moram rečt da me "zanima če je še kaj narobe" ne da me zanima če jo folikel počil haha..user posted image user posted image me zanima kako bo to ona mene "pregledala" spet neki na suhu user posted image user posted image

user posted image Malo gledam te izvide pa mi nekako ni jasno.. Če prav razumem desni jajnčik je manjši od levega, in folikel je na desnem, ..prej bi razumela da bi bilo kontra.. Al sem pa jaz neki zašuštrala user posted image

Jajčnik se ne poveča vedno ko je O važno da folikel na njem raste. Jaz imam recimo levega dosti manjšega od desnega (čeprav mam to zaradi operacije ko mi je mogla tumor dol odrezat) pa dela levi veliko bolj od desnega. user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 523
8.12.2015 8:32:57   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Glede O testov, pa bi jaz tudi tako rekla, ne vemo kaksno vsebnost LH hormona ima vsaka posameznica, zato pa, ce vam eni testi ne pokazejo, nabavite druge, ker lahko da vam tisti niti ne morejo zaznat LH...za mene je bila enota 25 prevec, mi tudi ni zaznalo oz mi je pokazalo samo rahlo crtico, zdaj imam ono enoto 20, pa mi je ta mesec vec kot jasno zaznalo..

Jaz bom res že doktorirala iz te smeri user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 524
8.12.2015 8:37:59   
foxy_cat

Jajčnik se ne poveča vedno ko je O važno da folikel na njem raste. Jaz imam recimo levega dosti manjšega od desnega (čeprav mam to zaradi operacije ko mi je mogla tumor dol odrezat) pa dela levi veliko bolj od desnega. user posted image

Meni je bilo pa čisto čudno user posted image Oba sta ok velika, samo desni je manjši. No bomo videli če bodo plavalci našli pot do cilja user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......