|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2015
4.12.2015 14:03:13   
mana12
Torej mora biti december res poln +. user posted image

Jaz se na izcedek že teško kaj zanašam, se mi zdi da je vsak mesec drugače user posted image .

woma jaz letos nisem še nič razmišljala o darilih, vedno pa kupim nekaj malega.

(odgovor članu woma)
Neposredna povezava do sporočila: 376
4.12.2015 14:06:15   
mana12
Janchek81 saj prav, da si optimist. In to bi bilo res super darilo, sigurno ga ne bi nikoli pozabil. Še zavit bi ga mogla tako, da ne bi že takoj sklepal kaj je, npr. v ful veliko škatlo user posted image . Držim pesti user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 377
4.12.2015 14:07:35   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

Janchek81 saj prav, da si optimist. In to bi bilo res super darilo, sigurno ga ne bi nikoli pozabil. Še zavit bi ga mogla tako, da ne bi že takoj sklepal kaj je, npr. v ful veliko škatlo user posted image . Držim pesti user posted image

Ja, ja, prvo v ful velko, pol pa bi odpiral in bi bile notri vedno manjše škatle in na koncu škatlica user posted image

Aja, hotla sm prašat ... zdj sm se spomnla user posted image a se kj držite tistih položajev pri sexu ' za delanje otroka' user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 378
4.12.2015 14:10:44   
mana12
Midva menjava položaje, je pa takrat najbolj pogosto zgoraj. user posted image

Mislite, da je kaj na tem?

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 379
4.12.2015 14:11:47   
woma

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: woma

Danes sem bila že božiček in sem nabavila darila. Trgovine so tok polne. Kaj kupite svojim otrokom, partnerju?

Jst sm bla v tork za Miklavža in sm ravno pisala o tem kakšne guzve so ble .. OBUP ...
Za Miklavza so pr nam drobnarije, za Božička pa še nč ne vem kaj bom ... tamala hoče met od Frozen uno Elzo ... moj bo dobil mene ovito z mašnico user posted image bilo bi lepo, če bi za darilo dobil v škatlici pozitiven test nosečnosti user posted image Sem optimist ane user posted image user posted image

Ha ha. Sej darilo bo pod smrekco in res bi čudno izgledalo, da me tamala najde ležat pod smreko user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 380
4.12.2015 14:12:51   
woma

Ja, ja, prvo v ful velko, pol pa bi odpiral in bi bile notri vedno manjše škatle in na koncu škatlica user posted image

Aja, hotla sm prašat ... zdj sm se spomnla user posted image a se kj držite tistih položajev pri sexu ' za delanje otroka' user posted image

Kakšni pa so ti položaji?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 381
4.12.2015 14:13:57   
Janchek81

Midva menjava položaje, je pa takrat najbolj pogosto zgoraj. user posted image

Mislite, da je kaj na tem?

Ma, ne vem, če je, ... če bi blo jaz NE bi 2x zanosila .... samo vseen sm mogla prašat ...

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 382
4.12.2015 14:15:00   
Janchek81

Kakšni pa so ti položaji?user posted image

On zgorja, dogy style, oba na boku ... brala sm dons - sm mela mal preveč časa user posted image

(odgovor članu woma)
Neposredna povezava do sporočila: 383
4.12.2015 14:15:38   
Janchek81

Danes sem bila že božiček in sem nabavila darila. Trgovine so tok polne. Kaj kupite svojim otrokom, partnerju?

Jst sm bla v tork za Miklavža in sm ravno pisala o tem kakšne guzve so ble .. OBUP ...
Za Miklavza so pr nam drobnarije, za Božička pa še nč ne vem kaj bom ... tamala hoče met od Frozen uno Elzo ... moj bo dobil mene ovito z mašnico user posted image bilo bi lepo, če bi za darilo dobil v škatlici pozitiven test nosečnosti user posted image Sem optimist ane user posted image user posted image

Ha ha. Sej darilo bo pod smrekco in res bi čudno izgledalo, da me tamala najde ležat pod smreko user posted image user posted image user posted image

Ah ... ti pa nimaš domišljije no ... user posted image sej, ko gre tamala spat nardiš ti to ... mu rečeš UPS POZNO DARILO OD BOŽIČKA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu woma)
Neposredna povezava do sporočila: 384
4.12.2015 14:18:57   
Janchek81
Za izobraževanje: user posted image

Kot rečeno, medicina za zdaj ne pripisuje posebnega pomena položajem med seksom, obstaja pa nekaj bolj ali manj verjetnih dejstev, ki jih lahko preizkusite:
- Misijonarski in pasji položaj zagotavljata globoko penetracijo penisa, kar pomeni, da so semenčice ob izlivu bližje materničnemu vratu, zato je možnost zanositve hitrejša. Penis naj bo po izlivu še nekaj minut v vagini.
- Ženski orgazem ne vpliva na zanositev, legenda pa pravi, da orgazem poveča možnosti za dečka. Druga legenda pravi, da moški zgoraj prav tako prinese dečka, ženska zgoraj pa deklico. Kakorkoli, orgazem je zaželen!
- Nikjer ne piše, da ženska lažje zanosi, če po seksu še nekaj časa obleži, zato da semenska tekočina prodre in ostane globoko v njej, nikjer pa tudi ne piše, da ji to škodi. Lahko si pomaga tudi tako, da dvigne boke, jih podloži z blazino in v tem položaju ostane četrt ure, da semenska tekočine steče proti materničnemu vratu, maternici in jajčnikom. Če ima ženska težave z vnetji mehurja, se to odsvetuje. Nekatere ženske si pomagajo tako, da nekaj časa po izlitju semenske tekočine v nožnico "kolesarijo", medtem ko še vedno ležijo na hrbtu. Če nič drugega, se s partnerjem lahko vsaj malo nasmejeta.
- Odsvetujejo se položaji, pri katerih semenska tekočina takoj steče ven, torej ženska zgoraj, seks v stoje ali v sedečih položajih.
- Ne pozabite, da naj bi bil seks v veselje in sprostitev, tudi ko se trudite zanositi. Naj vam "delanje otroka" ne pokvari vsega užitka, predvsem pa pravočasno poiščite strokovno pomoč, ko vam to ne uspe.

(odgovor članu woma)
Neposredna povezava do sporočila: 385
4.12.2015 14:20:54   
woma

Ah ... ti pa nimaš domišljije no ... user posted image sej, ko gre tamala spat nardiš ti to ... mu rečeš UPS POZNO DARILO OD BOŽIČKA user posted image user posted image user posted image

Ja to že...to darilo imam lahko vsak dan. Rabim darilo za pod smreko. Drugače je tamala razočarana, ker oči in mami nič ne dobita, saj sta bila celo leto zeloooo pridna.

Neposredna povezava do sporočila: 386
4.12.2015 14:22:56   
Janchek81
woma kok je stara tamala? Če ni še tko stara, lahko tud že neki rabljenega zavijeta v darilo .. pa sj ni potrebe po novih zadevah .. edin, če ga maš pač namen presenetiti in on tebe, to je pol drugo ..
Mi smo se vsak let vsi obdaroval ( cela žlahta ), letos pa sem jaz rekla, da bi s tem ukinili, ker je to finančno ornk zalogaj ... tko, da to leto bosta samo tamale dobile ( moja in od sestre ), drugi si bomo pa zavili 'kr neki' user posted image

(odgovor članu woma)
Neposredna povezava do sporočila: 387
4.12.2015 14:37:27   
foxy_cat

Haha..jaz upam na to drugo tvojo idejo, ker finance ta mesec tako ne bodo najbolj prida..Pa bi bilo super če bi vsaj pri njem "prišparala" user posted image user posted image

Mah drugače pa letos nebom nič kaj dosti trošila za darila, saj pravim finance ne dopuščajo kaj dosti user posted image

Kar se tiče položajev... nekako tako kot mana12 tiste dneve se držim, da je bolj zgoraj vsaj na koncu user posted image user posted image včas mam pa še rit mal dvignjeno, včas pa od "zadi", da bi ja kam kaj steklo heheuser posted image ma mislimuser posted image da to itaq nima nbene vloge,..če prime prime tkt k si še mislmo ne.

hahahah.... - Ženski orgazem ne vpliva na zanositev, legenda pa pravi, da orgazem poveča možnosti za dečka. Druga legenda pravi, da moški zgoraj prav tako prinese dečka, ženska zgoraj pa deklico. Kakorkoli, orgazem je zaželen!

JA PA KUGA ŠE user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 388
4.12.2015 14:39:43   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Haha..jaz upam na to drugo tvojo idejo, ker finance ta mesec tako ne bodo najbolj prida..Pa bi bilo super če bi vsaj pri njem "prišparala" user posted image user posted image

Mah drugače pa letos nebom nič kaj dosti trošila za darila, saj pravim finance ne dopuščajo kaj dosti user posted image

Kar se tiče položajev... nekako tako kot mana12 tiste dneve se držim, da je bolj zgoraj vsaj na koncu user posted image user posted image včas mam pa še rit mal dvignjeno, včas pa od "zadi", da bi ja kam kaj steklo heheuser posted image ma mislimuser posted image da to itaq nima nbene vloge,..če prime prime tkt k si še mislmo ne.

hahahah.... - Ženski orgazem ne vpliva na zanositev, legenda pa pravi, da orgazem poveča možnosti za dečka. Druga legenda pravi, da moški zgoraj prav tako prinese dečka, ženska zgoraj pa deklico. Kakorkoli, orgazem je zaželen!

JA PA KUGA ŠE user posted image user posted image user posted image

Vidš, to sm se jaz tud nasmejala ... user posted image čeprou ... kloinc, s prvim mi je zlo malkrat pršlo, pa mamo res deklico user posted image user posted image
zdj pa če mi med sexom ne pride, pa pač on dokonča, da sva oba lepo zadovoljena user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 389
4.12.2015 14:41:37   
foxy_cat
Janchek81
ma moj je tak da hoče vse nardit da mi ZMER pride user posted image user posted image user posted image kdaj ga pa kr "nakregam" user posted image user posted image user posted image ma ene 2* na mesec se mi pa samo sexa heeh.. se mi neda s tem "prihajanjem" ukvarjat user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil foxy_cat -- 4.12.2015 14:42:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 390
4.12.2015 14:44:18   
Janchek81

Janchek81
ma moj je tak da hoče vse nardit da mi ZMER pride user posted image user posted image user posted image kdaj ga pa kr "nakregam" user posted image user posted image user posted image ma ene 2* na mesec se mi pa samo sexa heeh.. se mi neda s tem "prihajanjem" ukvarjat user posted image user posted image user posted image user posted image

ja no, sej če ti med sexom pride je super, samo če njemu prej pride, ne more pol sexat naprej z mehkim tičem no user posted image pol pa oprav svoje in sva oba zadovoljena user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 391
4.12.2015 14:47:03   
foxy_cat

Janchek81

ja no, sej če ti med sexom pride je super, samo če njemu prej pride, ne more pol sexat naprej z mehkim tičem no user posted image pol pa oprav svoje in sva oba zadovoljena user posted image

Aja on neče "končat" dokler me ne zadovolji hehe..user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 392
4.12.2015 14:48:31   
Janchek81

Janchek81

Aja on neče "končat" dokler me ne zadovolji hehe..user posted image user posted image user posted image

Kako mu pa to rata? Dej recept ... user posted image midva ko sexava velikokrat njemu prej pride ... tko, da ... si ne znam predstavljat kako bi lahko 'hotu' da men prej če pač ne zdrži user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 393
4.12.2015 14:49:24   
foxy_cat
Janchek81
moške se sprogramira, samo znat moraš user posted image user posted image user posted image meni to gre user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 394
4.12.2015 14:50:12   
Janchek81

Janchek81
moške se sprogramira, samo znat moraš user posted image user posted image user posted image meni to gre user posted image user posted image

Ja, lahko se jih, sam glede sexa pa ne .. edin če ga da ven predn mu pride pa pol že spet notr ... to mi pa sploh ni filing k me mine lahko že vmes user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 395
4.12.2015 14:52:08   
foxy_cat

Janchek81

Ja, lahko se jih, sam glede sexa pa ne .. edin če ga da ven predn mu pride pa pol že spet notr ... to mi pa sploh ni filing k me mine lahko že vmes user posted image

Ah ne ne.. narobe misliš, vse se da samo po korakih ga moraš naučit user posted image user posted image sej veš ena datoteka user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 396
4.12.2015 14:53:26   
Janchek81

Janchek81

Ah ne ne.. narobe misliš, vse se da samo po korakih ga moraš naučit user posted image user posted image sej veš ena datoteka user posted image user posted image

Dobra si, da se ti da s tem ukvarjat ...
Sj jaz se nimam kj prtožvat glede sexa ... samo ... je pa najboljši po M, k tistih 5 dni ne morš in pol se spravš ... ihaaaaa user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 397
4.12.2015 14:54:56   
foxy_cat

Janchek81

Sj jaz se nimam kj prtožvat glede sexa ... samo ... je pa najboljši po M, k tistih 5 dni ne morš in pol se spravš ... ihaaaaa user posted image

Zakaj pa nemorš? Midva nimava s tem težav user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 398
4.12.2015 14:56:44   
Janchek81

Janchek81

Zakaj pa nemorš? Midva nimava s tem težav user posted image user posted image user posted image

No, jaz jih pa mam, ker sva parkrat med M sexala in sm mela pol take nalive in bolečine v predelu medenice, da ti na znam povedat, ... tko, da se v to ne spuščam več in zato NE BOM/BOVA takrt sexala ... tko, da ... ne ne ne ne ... user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 399
4.12.2015 14:57:58   
mana12
Samo pe tej "teoriji", bi moralo potem biti ful manj punc na svetu. Ker za zanositev kao odsvetujejo položaj, da je ženska zgoraj, če pa hočeš imeti punčko, pa naj bi bila ravno ženska zgoraj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......