Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 3.12.2015 14:36:01
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: woma Ne ne, nisem iz bs-a. Samo hecno mi je bilo, ker ste se skoz prepucavale nobenemu nisem pisala na zs, tako čudno mi citira stvari ;) eh škoda sm že mislila, da smo že skor bivše sosede Run run ruuuun Forest
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 3.12.2015 14:36:48
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 woma a ti si iz BS-a al ne? A si tm že od vsega začetka al kaj? na katero OŠ si pa hodila - Šuštaršiča? Čak kje je že ta šuštaršič?neki mi je znano pa sm zdle pomešala te šole emšo emšo ja, v BSu je OŠ Milan Šušteršič .... bliz une cerkve za Bežigradom ( ob dunajski ) Una 'tamoderna' cerkev kje si pa cerkev najdla nimam pojma. čak a ni to tam v Župančičevi al sm js mal pobrkljala?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 3.12.2015 14:42:31
|
|
|
|
woma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: woma Ne ne, nisem iz bs-a. Samo hecno mi je bilo, ker ste se skoz prepucavale nobenemu nisem pisala na zs, tako čudno mi citira stvari ;) Opažam, da ti neki čudn citira zadeve ... ja iz kerga konca si ti .. a si iz LJ? Medvode
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 3.12.2015 14:45:11
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 woma a ti si iz BS-a al ne? A si tm že od vsega začetka al kaj? na katero OŠ si pa hodila - Šuštaršiča? Čak kje je že ta šuštaršič?neki mi je znano pa sm zdle pomešala te šole emšo emšo ja, v BSu je OŠ Milan Šušteršič .... bliz une cerkve za Bežigradom ( ob dunajski ) Una 'tamoderna' cerkev kje si pa cerkev najdla nimam pojma. čak a ni to tam v Župančičevi al sm js mal pobrkljala? Ornk si pobrklala To je pr AMZSju, če ti je to zdj kj lažje .. pa zdj je tm Spearbank
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 3.12.2015 14:45:36
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: woma IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: woma Ne ne, nisem iz bs-a. Samo hecno mi je bilo, ker ste se skoz prepucavale nobenemu nisem pisala na zs, tako čudno mi citira stvari ;) Opažam, da ti neki čudn citira zadeve ... ja iz kerga konca si ti .. a si iz LJ? Medvode In ime ti je Nina ... *hec* nooooo ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 3.12.2015 14:47:12
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: woma Ne ne, nisem iz bs-a. Samo hecno mi je bilo, ker ste se skoz prepucavale nobenemu nisem pisala na zs, tako čudno mi citira stvari ;) eh škoda sm že mislila, da smo že skor bivše sosede Run run ruuuun Forest ne ne sm hotla rečt da mormo na kavo če smo tok blizu...ble sam zgleda da ne
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 3.12.2015 14:48:09
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 woma a ti si iz BS-a al ne? A si tm že od vsega začetka al kaj? na katero OŠ si pa hodila - Šuštaršiča? Čak kje je že ta šuštaršič?neki mi je znano pa sm zdle pomešala te šole emšo emšo ja, v BSu je OŠ Milan Šušteršič .... bliz une cerkve za Bežigradom ( ob dunajski ) Una 'tamoderna' cerkev kje si pa cerkev najdla nimam pojma. čak a ni to tam v Župančičevi al sm js mal pobrkljala? Ornk si pobrklala To je pr AMZSju, če ti je to zdj kj lažje .. pa zdj je tm Spearbank u ja ja že vem že vem, tja je hodila moja sestrična pa bratranc, sam sta mlajša
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 3.12.2015 14:55:25
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 woma a ti si iz BS-a al ne? A si tm že od vsega začetka al kaj? na katero OŠ si pa hodila - Šuštaršiča? Čak kje je že ta šuštaršič?neki mi je znano pa sm zdle pomešala te šole emšo emšo ja, v BSu je OŠ Milan Šušteršič .... bliz une cerkve za Bežigradom ( ob dunajski ) Una 'tamoderna' cerkev kje si pa cerkev najdla nimam pojma. čak a ni to tam v Župančičevi al sm js mal pobrkljala? Ornk si pobrklala To je pr AMZSju, če ti je to zdj kj lažje .. pa zdj je tm Spearbank u ja ja že vem že vem, tja je hodila moja sestrična pa bratranc, sam sta mlajša Kok mlajša ... tud če sta 2, 3 leta mlajša od tebe jih sigurno poznam ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 3.12.2015 15:10:45
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 woma a ti si iz BS-a al ne? A si tm že od vsega začetka al kaj? na katero OŠ si pa hodila - Šuštaršiča? Čak kje je že ta šuštaršič?neki mi je znano pa sm zdle pomešala te šole emšo emšo ja, v BSu je OŠ Milan Šušteršič .... bliz une cerkve za Bežigradom ( ob dunajski ) Una ''tamoderna'' cerkev kje si pa cerkev najdla nimam pojma. čak a ni to tam v Župančičevi al sm js mal pobrkljala? Ornk si pobrklala To je pr AMZSju, če ti je to zdj kj lažje .. pa zdj je tm Spearbank u ja ja že vem že vem, tja je hodila moja sestrična pa bratranc, sam sta mlajša Kok mlajša ... tud če sta 2, 3 leta mlajša od tebe jih sigurno poznam ... Ona 2 on 7, ma jih poznaš zihr, sploh če si kje blizu šole živela. sm se zmotila, pa mogla popravt
< Sporočilo je popravil mojamiška -- 3.12.2015 15:11:46 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 3.12.2015 15:20:36
|
|
|
|
Janchek81
|
mojamiška niti nism tok bliz šole živela ... na Reboljevi smo bli, tm bliz WTCja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 3.12.2015 15:23:45
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 mojamiška niti nism tok bliz šole živela ... na Reboljevi smo bli, tm bliz WTCja oni pa na palmejevi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 3.12.2015 15:25:33
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 mojamiška niti nism tok bliz šole živela ... na Reboljevi smo bli, tm bliz WTCja oni pa na palmejevi No, sej to je pa pol bliz nas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 3.12.2015 15:31:02
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 mojamiška niti nism tok bliz šole živela ... na Reboljevi smo bli, tm bliz WTCja oni pa na palmejevi No, sej to je pa pol bliz nas kok je svet nejhn ane
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 3.12.2015 17:41:33
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 mojamiška niti nism tok bliz šole živela ... na Reboljevi smo bli, tm bliz WTCja oni pa na palmejevi No, sej to je pa pol bliz nas kok je svet nejhn ane Ja, res je svet mejhn oz. tkole ... Slovenija je dročkena
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 3.12.2015 18:35:33
|
|
|
|
foxy_cat
|
Še dobro da se veliko selim, da se me težko najde drugače bi se počutila že ogroženo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 3.12.2015 19:20:11
|
|
|
|
Taroma
|
Evo, da se vam še jaz malo javim... V soboto ne pričakujem M, ampak mislim, da bo prišla, glede na to, da imam iste znake kot vsak mesec pred M. Nikoli se ne ve, morda me pa vseeno kaj drugega preseneti. Vam poročam :) Lp, Taroma
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 3.12.2015 20:18:00
|
|
|
|
katjesss
|
Tako morala sem prit sem...torej danes še vedno bil pozitiven O testek, v levem jajčniku čutim napetost, čez dan tudi bil prisoten vlečljiv, prozoren izcedek, zdaj grem na wc, in je ta vlečljiv izcedek bil krvav, torej v izcedku je bila vmešana kri..saj sploh ne vem kako naj se izrazim - ja kaj za vraga pa to zdaj pomeni???
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 3.12.2015 20:27:07
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Tako morala sem prit sem...torej danes še vedno bil pozitiven O testek, v levem jajčniku čutim napetost, čez dan tudi bil prisoten vlečljiv, prozoren izcedek, zdaj grem na wc, in je ta vlečljiv izcedek bil krvav, torej v izcedku je bila vmešana kri..saj sploh ne vem kako naj se izrazim - ja kaj za vraga pa to zdaj pomeni??? Kakor sem jaz brala zna bit to znak O
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 3.12.2015 20:30:06
|
|
|
|
katjesss
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Tako morala sem prit sem...torej danes še vedno bil pozitiven O testek, v levem jajčniku čutim napetost, čez dan tudi bil prisoten vlečljiv, prozoren izcedek, zdaj grem na wc, in je ta vlečljiv izcedek bil krvav, torej v izcedku je bila vmešana kri..saj sploh ne vem kako naj se izrazim - ja kaj za vraga pa to zdaj pomeni??? Kakor sem jaz brala zna bit to znak O Ma ja...saj moj me tudi miri...jaz pa ne vem če mi je najbolj všeč...pa ne morš verjet, nikol se mi to še ni zgodilo, a ravno zdaj, da človeku ja ni nič jasno..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 3.12.2015 20:42:49
|
|
|
|
foxy_cat
|
Brez skrbi to je to ne akcije zamudit
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 3.12.2015 20:50:11
|
|
|
|
katjesss
|
Akcija po planu...včeraj bila in jutri bo...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 3.12.2015 21:08:47
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Akcija po planu...včeraj bila in jutri bo... Juhu kok bo super ta december
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 3.12.2015 21:10:02
|
|
|
|
katjesss
|
Zdaj se že ves čas sprašujem, ali je to zdaj pitje krvomočnice povzročilo...ja jajčnike tudi kar občutim..bomo videli ja..bomo videli
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 3.12.2015 21:10:43
|
|
|
|
katjesss
|
Danes mi bo menda vsega boga šlo po glavi, tako da ne vem kako se bo spalo ..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 3.12.2015 22:02:43
|
|
|
|
madjanca
|
Ahh pr nas ne bo nic akcije. Njega se ni, jaz pa moram spat, ker moram ob stirih vstat :'( Pa ravno danes, ko mislim da sem na vrhuncu.. ste mogoce ve s testi pogruntale, katera sluz je zdaj taprava...
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......