|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2015
3.12.2015 22:17:57   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Danes mi bo menda vsega boga šlo po glavi, tako da ne vem kako se bo spalo ..user posted image

No no..baje se nesme kaj dosti razmišljat,samo nevem recepta "kako"user posted image prejšnji mesec sem bila manj obremenjena..

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 351
4.12.2015 7:40:52   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Taroma

Evo, da se vam še jaz malo javim... V soboto ne pričakujem M, ampak mislim, da bo prišla, glede na to, da imam iste znake kot vsak mesec pred M.
Nikoli se ne ve, morda me pa vseeno kaj drugega preseneti. Vam poročam :)

Lp, Taroma

ooo pa si se uglasila ... eh te znaki nč ne pomenjo, lahko pa da te preseneti, ti kr lepo javi lepo novičko ... držim pestke user posted image

(odgovor članu Taroma)
Neposredna povezava do sporočila: 352
4.12.2015 7:42:06   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Ahh pr nas ne bo nic akcije. Njega se ni, jaz pa moram spat, ker moram ob stirih vstat :'(

Pa ravno danes, ko mislim da sem na vrhuncu.. ste mogoce ve s testi pogruntale, katera sluz je zdaj taprava...

Ja tista prozorna, zelo vlečljiva, tista je 'taprava' oz. da se bliža O oz. bo vrhunec O user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 353
4.12.2015 7:43:05   
Janchek81
katjesss kater dan pa si dons po M? Jaz sem danes še vedno imela utripajočega smajlija ... včeraj sva bila pridna, jutri zjutraj pa UPAM, da mi že pokaže neutripajočega ...
Kako se že sama seb zdim smešna, a obenem zmedena glede teh smeškotov user posted image user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 354
4.12.2015 8:09:26   
katjesss
Ja morm rect da nisem kaj prevec dobro spala oz zaspat nikakor ni slo...no ja...

Janchek81 danes je 13. dan ...jajcnike pa se kar cutim, vceraj zvecer sem jih kar konkretno ja. En testek sem nardila ko sem domov prisla in je bil najbolj izrazit od vseh..pol cez par ur je prislo do krvavega izcedka, zvecer sem pa za hec se en testek nardila in je bila crtica te kar manj izrazita...danes pac cimprej domov, naredim testek, da vidim kaj pravi, pol pa akcija..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 355
4.12.2015 8:13:36   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Ja morm rect da nisem kaj prevec dobro spala oz zaspat nikakor ni slo...no ja...

Janchek81 danes je 13. dan ...jajcnike pa se kar cutim, vceraj zvecer sem jih kar konkretno ja. En testek sem nardila ko sem domov prisla in je bil najbolj izrazit od vseh..pol cez par ur je prislo do krvavega izcedka, zvecer sem pa za hec se en testek nardila in je bila crtica te kar manj izrazita...danes pac cimprej domov, naredim testek, da vidim kaj pravi, pol pa akcija..user posted image

No ... super .... krvavitev oz. roza izcedek lahko nakazuje na vrhunec O ... user posted image
Jaz sem pa dons 15. dan, pa še vedno samo utripajoč smajli user posted image Črtice pa isto vidne k včerj, druga bolj slaba ... ah ja, sm dons kr mal slabe volje k se bojim, če bo sploh pršlo do unga neutripajočka smajlija ..
Ampak OK, peteeeek je, morm se motivirat in bit optimistična .. včerj sva bla pridna, dons ne bova, jutr pa spet akcija ...

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 356
4.12.2015 11:35:02   
Janchek81
1lubenica1 a si nardila dons še kakšen testek .. poročaj user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 357
4.12.2015 11:37:13   
1lubenica1
Evo me da vam javim. Dejansko je bil minus na testu user posted image Sem včeraj dobila zelooo bolečo user posted image . Zgleda se je mojim hormonom orng zmešalo ta mesec. Pa dobro upajmo naprej da bo čimprej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 358
4.12.2015 11:38:55   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: 1lubenica1

Evo me da vam javim. Dejansko je bil minus na testu user posted image Sem včeraj dobila zelooo bolečo user posted image . Zgleda se je mojim hormonom orng zmešalo ta mesec. Pa dobro upajmo naprej da bo čimprej user posted image

Oooo user posted image user posted image user posted image
Sam res zanimivo kako je test pokazal .. jaz bi pej pomislila na +, kot na - user posted image
Pozitivno naprej ... glavo pokonci ... novim bojem/zmagam naproti user posted image

(odgovor članu 1lubenica1)
Neposredna povezava do sporočila: 359
4.12.2015 13:20:25   
mana12
še ena za seznam user posted image Ne pričakujem je 8. 12.
Držim pesti za vse nas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 360
4.12.2015 13:27:01   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

še ena za seznam user posted image Ne pričakujem je 8. 12.
Držim pesti za vse nas user posted image

Uf to je pa že kmaluser posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 361
4.12.2015 13:31:47   
mana12
Ja, pa vedno težje čakam user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 362
4.12.2015 13:32:36   
Janchek81

Ja, pa vedno težje čakam user posted image

uuuuu .... to bo pa res kmal ... ja, verjamem, da težko čakaš ja .. sj te zadnji dnevi so OBUP user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 363
4.12.2015 13:34:43   
mana12
Ja res je proti koncu že prav obup user posted image . Še dobro, da je še vikend vmes, ker mi takrat čas teče hitreje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 364
4.12.2015 13:35:48   
Janchek81

Ja res je proti koncu že prav obup user posted image . Še dobro, da je še vikend vmes, ker mi takrat čas teče hitreje user posted image

No, bomo navijali, da poveš potem v naslednjem tednu lepo novičko user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 365
4.12.2015 13:39:00   
katjesss
mana12 drzim pesti user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 366
4.12.2015 13:41:55   
mana12
Janchek81 in katjesss hvala user posted image . Tudi jaz navijam za vse.

Sem zdaj malo preletela to temo in vidim, da se je december dobro začel. Gnezdo čestitke še od mene user posted image user posted image user posted image . Uživaj user posted image .

Upajmo, da se tako tudi nadaljuje.

Neposredna povezava do sporočila: 367
4.12.2015 13:50:00   
Janchek81

Janchek81 in katjesss hvala user posted image . Tudi jaz navijam za vse.

Sem zdaj malo preletela to temo in vidim, da se je december dobro začel. Gnezdo čestitke še od mene user posted image user posted image user posted image . Uživaj user posted image .

Upajmo, da se tako tudi nadaljuje.

MORA se nadaljevati .. če je bil november ves rdeč in v solzah, bo december s pluski in solzami od sreče user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 368
4.12.2015 13:52:06   
woma
Hej punčke.

Jaz pa mislim, da sem si prehladila spodnji "štuk". Danes ponoči me je tok bolelo, sploh ne vem kaj, maternica, jajčniki ali mehuruser posted image
Sem vstala in šla na wc(kar mi ponavadi ni potrebno) in nisem mogla lulat. Očitno me ni tiščalouser posted image

Pol mi je pa čudno tudi to, ker nimam nič izcedka. Še katera podobne probleme?

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 369
4.12.2015 13:52:19   
mana12
Samo ta november res ni bil dober user posted image . Je sploh kateri uspelo v novembru?

Neposredna povezava do sporočila: 370
4.12.2015 13:53:19   
Janchek81

Samo ta november res ni bil dober user posted image . Je sploh kateri uspelo v novembru?

NE, vsaj ne tem k smo ble zapisane user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 371
4.12.2015 13:53:48   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: woma

Hej punčke.

Jaz pa mislim, da sem si prehladila spodnji "štuk". Danes ponoči me je tok bolelo, sploh ne vem kaj, maternica, jajčniki ali mehuruser posted image
Sem vstala in šla na wc(kar mi ponavadi ni potrebno) in nisem mogla lulat. Očitno me ni tiščalouser posted image

Jst sm včerj mela kr ornk izcedek, une sluzi, pol zvečer pri sexu pa kr nč user posted image sm tud zmedena, če bom ta mesec sploh ovulirala user posted image

(odgovor članu woma)
Neposredna povezava do sporočila: 372
4.12.2015 13:58:30   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Hej punčke.

Jst sm včerj mela kr ornk izcedek, une sluzi, pol zvečer pri sexu pa kr nč user posted image sm tud zmedena, če bom ta mesec sploh ovulirala user posted image

Men se tud zdi "ko da mam cel dan mokru vse tm spodi" k greva pa sexat se mi zdi da pa kar vse "shlapi"..user posted image user posted image ta mesc je res čudn.. Ponavad med M in tisti tedn-dva po M bi kr skus..zdj pa nevem kuga je v mojih možganih.. Tm spodi pa itq nč ne štima.

Neposredna povezava do sporočila: 373
4.12.2015 13:59:55   
woma
Danes sem bila že božiček in sem nabavila darila. Trgovine so tok polne. Kaj kupite svojim otrokom, partnerju?

Neposredna povezava do sporočila: 374
4.12.2015 14:01:51   
Janchek81

Danes sem bila že božiček in sem nabavila darila. Trgovine so tok polne. Kaj kupite svojim otrokom, partnerju?

Jst sm bla v tork za Miklavža in sm ravno pisala o tem kakšne guzve so ble .. OBUP ...
Za Miklavza so pr nam drobnarije, za Božička pa še nč ne vem kaj bom ... tamala hoče met od Frozen uno Elzo ... moj bo dobil mene ovito z mašnico user posted image bilo bi lepo, če bi za darilo dobil v škatlici pozitiven test nosečnosti user posted image Sem optimist ane user posted image user posted image

(odgovor članu woma)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......