Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 1.12.2015 14:17:37
|
|
|
|
woma
|
Mi bomo letos tudi doma, ampak sami. Nam paše. Nekaj dobrega bomo pojedli, se igrali kakšno igrico, ob 12ih nazdravili in šli spat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 1.12.2015 18:01:12
|
|
|
|
Neli3
|
Glede tega Dabrostona so res deljena mnenja...nekateri hvalijo, drugi zelo proti. Ne vem jaz bom probala pa bom videla. No tudi mi2 bova po vsej verjetnosti doma za novo leto. Včasih sva vedno kam šla, zadnja leta pa nama kar paše biti doma. Ponavadi pride še kakšen par pa skupaj kaj pojemo in popijemo in je čisto ok
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 1.12.2015 18:41:31
|
|
|
|
sarona
|
Punce zivjo, js sm se pa dons narocila h G zarad teh krvavitev k me skos neki spremljajo od avgusta pa sm upala da jih zdej ne bo ker je bla zadnja res taka k more bit...no, pa me je ze za ta petek narocila.... neki hitr...zdj sm fuul olajsana,ker mam tk hitr pregled a hkrati me muci, zakaj me je tok hitr narocila... juhuhu december je tu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 1.12.2015 19:27:10
|
|
|
|
Amour
|
Mene je bilo dabrostona ful strah, ker npr. kontracepcijskih (razlicnih) nisem nikoli dobro prenasala, pa sploh ni tako hudo, kot me je skrbelo. Prva dva meseca sem rabila nekaj prilagoditve (bolj so me bolele prsi v casu pms, bolj sem bila tecna), potem sem se pa ocitno navadila in je bilo cisto ok.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 1.12.2015 19:57:00
|
|
|
|
Gnezdo
|
No da se malo javim. Vidim, da ste sicer zelo aktivne. Pri meni M še ni. danes je 30ti dan, joške so polne in napete, mislim, da je tokrat uspelo. Test bom pa delala šele naslednji teden v ponedeljek. Poročam...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 1.12.2015 20:25:55
|
|
|
|
katjesss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gnezdo No da se malo javim. Vidim, da ste sicer zelo aktivne. Pri meni M še ni. danes je 30ti dan, joške so polne in napete, mislim, da je tokrat uspelo. Test bom pa delala šele naslednji teden v ponedeljek. Poročam... Držim pesti da tako tudi ostane...torej brez M
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 1.12.2015 21:15:47
|
|
|
|
foxy_cat
|
Janchek81 slabo skrbiš zame nisi javila, da me dajo na seznam Nič punce jaz je tokrat NE pričakujem 23.12. in se pridružujem seznamčkuu hja, ste bile pa pridne sem rabila kar nekaj časa, da sem vas prebrala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 1.12.2015 21:41:30
|
|
|
|
Beat
|
D E C E M B E R NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA 1.12.2015 Gnezdno 5.12.2015 Taroma 10.12.2015 mojamiška sarona Sandyy 12.12.2015 Minikimi 14.12.2015 lizz woma 16.12.2015 Katriss Neli3 18.12.2015 Janchek81 20.12.2015 Beat katjesss 21.12.2015 Ashaya 23.12.2015 foxy_cat x. december 2015 madjanca NAVIJAČICE mava1975, Katte, Marčevka2010, Amour, Beat, niinii, važin
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 1.12.2015 22:02:59
|
|
|
|
foxy_cat
|
uf...čisto pri zadnjih sem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 2.12.2015 4:07:42
|
|
|
|
woma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gnezdo No da se malo javim. Vidim, da ste sicer zelo aktivne. Pri meni M še ni. danes je 30ti dan, joške so polne in napete, mislim, da je tokrat uspelo. Test bom pa delala šele naslednji teden v ponedeljek. Poročam... O super. To bi bil res lep začetek meseca Držim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 2.12.2015 7:57:45
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gnezdo No da se malo javim. Vidim, da ste sicer zelo aktivne. Pri meni M še ni. danes je 30ti dan, joške so polne in napete, mislim, da je tokrat uspelo. Test bom pa delala šele naslednji teden v ponedeljek. Poročam... Wiiii ... javi, javi .. se bo seznamček lepo začeeeel
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 2.12.2015 7:59:13
|
|
|
|
Janchek81
|
NO, jaz sem pa danes ponovno delala test ... utripajoč smajli ... včeraj sva bla pridna ... zdej pa ne vem, a nej bova dons tud pridna, glede na to, da vrhunec bo ko ne bo smajli utripal In glede na to, da je dobr na dva dni sexat enostavno ne vem, a nej se dons podava v al počakava do jutri? Kaj menite ... nasvet?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 2.12.2015 10:17:31
|
|
|
|
foxy_cat
|
Joj punce a vam tud šteka danes tale forum? Meni tako nagaja da nemorem nič prebrat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 2.12.2015 10:42:16
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Joj punce a vam tud šteka danes tale forum? Meni tako nagaja da nemorem nič prebrat Ja, men je zutri štekal,d a se nism sploh mogla dol postavt, da bi kj prebrala, kaj šele napisala .. ne vem kaj mu dogaja .. maybe ga je včerj mal prevče zvrnu - pač veseli december pa to
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 2.12.2015 10:44:22
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Joj punce a vam tud šteka danes tale forum? Meni tako nagaja da nemorem nič prebrat Ja, men je zutri štekal,d a se nism sploh mogla dol postavt, da bi kj prebrala, kaj šele napisala .. ne vem kaj mu dogaja .. maybe ga je včerj mal prevče zvrnu - pač veseli december pa to Preveč čvekamo pa se mu ne dopade
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 2.12.2015 13:16:02
|
|
|
|
Amour
|
Hja, ponovi kak bolj navaden test. Jaz sem naredila kar navaden CB, ti digitalni mi niso disali.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 2.12.2015 13:17:54
|
|
|
|
Janchek81
|
1lubenica1 sem šla prou brat kaj nej bi to pomenilo ... ene pišejo, da je to negativen test, na enem forumu pa je eni tko pokazal in je bla v 2 tednu - šla je namreč po drug test in ga naredila in je bil pozitiven ... Tko, da .... pejd po drug test in ga naredi ponovno .... al pa krvni test ... sam, jaz bi rekla, da je to to
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 2.12.2015 13:25:20
|
|
|
|
1lubenica1
|
Upam da je to to :) pa bom res najsrečnejša oseba na tem planetu sej glede na moje znake nosečnosti kej druga ne more bit ( grozno sem mozoljasta tud po hrbtu, prsa so me včeraj tako bolela da sem mislila da mi jih bo razneslo, Močno so iztopile žile po psih, skos sem utrujena, na wc pa tut skos lavfam aja pa še čudežno sem cela prehlajena. upam da ni to vse samo psiha in da jutr vidim vredu + :) ker teh znakov niti pred najbol bolećo nisem nikoli imela
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 2.12.2015 13:27:17
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: 1lubenica1 Upam da je to to :) pa bom res najsrečnejša oseba na tem planetu sej glede na moje znake nosečnosti kej druga ne more bit ( grozno sem mozoljasta tud po hrbtu, prsa so me včeraj tako bolela da sem mislila da mi jih bo razneslo, Močno so iztopile žile po psih, skos sem utrujena, na wc pa tut skos lavfam aja pa še čudežno sem cela prehlajena. upam da ni to vse samo psiha in da jutr vidim vredu + :) ker teh znakov niti pred najbol bolećo nisem nikoli imela Lepo pejd po še en test ... ni nujno, da kupiš digitalnega, kup enga cenejšega, če imaš Mullerja v bližini vzami tistega .... ti toplo priporočam... Potem pa seveda poročej ... iiii jeeeeeej, pa se bo lepo začel mesec decembeeeer
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 2.12.2015 13:29:59
|
|
|
|
Gnezdo
|
Joj mene je premagala radovednost in sem šla kar danes iskat test in sem ga naredila kar čez dan in nisem mogla verjet svojim očem.... in tako močni! Očitno se je mesec res lepo začel! Držim pesti še za ostale, da bo december vsem prinesel . Vas bom spremljala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 2.12.2015 13:32:35
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gnezdo Joj mene je premagala radovednost in sem šla kar danes iskat test in sem ga naredila kar čez dan in nisem mogla verjet svojim očem.... in tako močni! Očitno se je mesec res lepo začel! Držim pesti še za ostale, da bo december vsem prinesel . Vas bom spremljala. wiiiii .... no evo, prva na seznamu in Čestitkeeeeee .... ta mesec se je začel lepo .... in seznamček je že lepši Sigurno je veselje nepopisno .... zdaj pa uživaj v nosečnosti ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 2.12.2015 13:33:23
|
|
|
|
Katriss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gnezdo Joj mene je premagala radovednost in sem šla kar danes iskat test in sem ga naredila kar čez dan in nisem mogla verjet svojim očem.... in tako močni! Očitno se je mesec res lepo začel! Držim pesti še za ostale, da bo december vsem prinesel . Vas bom spremljala. Uuuu, čestitke! Kako lepo se je začel december, mislim da bo še veliko pluskov
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 2.12.2015 13:38:17
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gnezdo Joj mene je premagala radovednost in sem šla kar danes iskat test in sem ga naredila kar čez dan in nisem mogla verjet svojim očem.... in tako močni! Očitno se je mesec res lepo začel! Držim pesti še za ostale, da bo december vsem prinesel . Vas bom spremljala. wiiiiiiiiiiiiii čestitke in srečno do konca. Upam, da si dobro zalila z roza barvo, da nebo prostora za modro ta mesec Mene so pa danes začele full bolet bradavice, pa spodi me full špika in tišči, nevem od česa, tko kot bi se pripravljalo na m, itak je prezgodi. A mislite, da je možno, da od včerajšnjega pomoje da ne, nč mi ni jasno več
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Izobrazbanina42Katero izobrazbo imate?Srednjo poklicno (
31%)
Gimnazijo (
8%)
VIšjo (
15%)
Visoko (
23%)
Univerzitetno (
19%)
Podiplomsko (
4%)
Število vseh glasov: 165Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!