|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2015
1.12.2015 14:17:37   
woma
Mi bomo letos tudi doma, ampak sami. Nam paše. Nekaj dobrega bomo pojedli, se igrali kakšno igrico, ob 12ih nazdravili in šli spat.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 226
1.12.2015 18:01:12   
Neli3
Glede tega Dabrostona so res deljena mnenja...nekateri hvalijo, drugi zelo proti. Ne vem jaz bom probala pa bom videla.

No tudi mi2 bova po vsej verjetnosti doma za novo leto. Včasih sva vedno kam šla, zadnja leta pa nama kar paše biti doma. Ponavadi pride še kakšen par pa skupaj kaj pojemo in popijemo in je čisto ok user posted image

(odgovor članu woma)
Neposredna povezava do sporočila: 227
1.12.2015 18:41:31   
sarona
Punce zivjo, js sm se pa dons narocila h G zarad teh krvavitev k me skos neki spremljajo od avgusta pa sm upala da jih zdej ne bo ker je bla zadnja user posted image res taka k more bit...no, pa me je ze za ta petek narocila.... neki hitr...zdj sm fuul olajsana,ker mam tk hitr pregled a hkrati me muci, zakaj me je tok hitr narocila... user posted image juhuhu december je tu user posted image

(odgovor članu Neli3)
Neposredna povezava do sporočila: 228
1.12.2015 19:27:10   
Amour
Mene je bilo dabrostona ful strah, ker npr. kontracepcijskih (razlicnih) nisem nikoli dobro prenasala, pa sploh ni tako hudo, kot me je skrbelo. Prva dva meseca sem rabila nekaj prilagoditve (bolj so me bolele prsi v casu pms, bolj sem bila tecna), potem sem se pa ocitno navadila in je bilo cisto ok.

(odgovor članu sarona)
Neposredna povezava do sporočila: 229
1.12.2015 19:57:00   
Gnezdo
No da se malo javim. Vidim, da ste sicer zelo aktivne. Pri meni M še ni. danes je 30ti dan, joške so polne in napete, mislim, da je tokrat uspelo. Test bom pa delala šele naslednji teden v ponedeljek. Poročam...

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 230
1.12.2015 20:25:55   
katjesss

IZVIRNO SPOROČILO: Gnezdo

No da se malo javim. Vidim, da ste sicer zelo aktivne. Pri meni M še ni. danes je 30ti dan, joške so polne in napete, mislim, da je tokrat uspelo. Test bom pa delala šele naslednji teden v ponedeljek. Poročam...

Držim pesti da tako tudi ostane...torej brez M user posted image

(odgovor članu Gnezdo)
Neposredna povezava do sporočila: 231
1.12.2015 21:15:47   
foxy_cat
Janchek81
slabo skrbiš zame user posted image user posted image user posted image nisi javila, da me dajo na seznam user posted image user posted image Nič punce jaz je tokrat NE pričakujem 23.12. in se pridružujem seznamčkuu user posted image hja, ste bile pa pridne sem rabila kar nekaj časa, da sem vas prebrala user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 232
1.12.2015 21:41:30   
Beat
user posted image D E C E M B E R user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image user posted image

1.12.2015
Gnezdno

5.12.2015
Taroma

10.12.2015
mojamiška
sarona
Sandyy

12.12.2015
Minikimi

14.12.2015
lizz
woma

16.12.2015
Katriss
Neli3

18.12.2015
Janchek81

20.12.2015
Beat
katjesss

21.12.2015
Ashaya

23.12.2015
foxy_cat

x. december 2015
madjanca

user posted image NAVIJAČICE user posted image
mava1975, Katte, Marčevka2010, Amour, Beat, niinii, važin

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 233
1.12.2015 22:02:59   
foxy_cat
user posted image user posted image uf...čisto pri zadnjih sem user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 234
2.12.2015 4:07:42   
woma

O super. To bi bil res lep začetek meseca user posted image
Držim pestiuser posted image

(odgovor članu Gnezdo)
Neposredna povezava do sporočila: 235
2.12.2015 7:57:45   
Janchek81

Wiiii ... javi, javi .. se bo seznamček lepo začeeeel user posted image user posted image

(odgovor članu Gnezdo)
Neposredna povezava do sporočila: 236
2.12.2015 7:59:13   
Janchek81
NO, jaz sem pa danes ponovno delala test ... utripajoč smajli ... včeraj sva bla pridna ... zdej pa ne vem, a nej bova dons tud pridna, glede na to, da vrhunec bo ko ne bo smajli utripal user posted image In glede na to, da je dobr na dva dni sexat enostavno ne vem, a nej se dons podava v user posted image al počakava do jutri? Kaj menite ... nasvet?

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 237
2.12.2015 10:17:31   
foxy_cat
Joj punce a vam tud šteka danes tale forum? Meni tako nagaja da nemorem nič prebrat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 238
2.12.2015 10:42:16   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Joj punce a vam tud šteka danes tale forum? Meni tako nagaja da nemorem nič prebrat user posted image

Ja, men je zutri štekal,d a se nism sploh mogla dol postavt, da bi kj prebrala, kaj šele napisala .. ne vem kaj mu dogaja .. maybe ga je včerj mal prevče zvrnu - pač veseli december pa to user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 239
2.12.2015 10:44:22   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Ja, men je zutri štekal,d a se nism sploh mogla dol postavt, da bi kj prebrala, kaj šele napisala .. ne vem kaj mu dogaja .. maybe ga je včerj mal prevče zvrnu - pač veseli december pa to user posted image

Preveč čvekamo pa se mu ne dopade user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 240
2.12.2015 13:11:07   
1lubenica1
pozdravljene. danes sem delala digitalni test cler blue in rezultat je bil malo čudne. Poševna črtica (minus) je bil močno obarvan navpična črtica pa le obrobljena. ker še nikjer nisem zasledila takšnega rezultata me zanima če se je kateri že to zgodilo, moram pa povedati da sem predčasno že delala isti test pa mi je pokazal lepo razviden minus brez kakišnih obrob. sedaj pa sem zelo zmedena danes je 32 dan mojega cikla zadnjo mestruacijo sem pa dobila 35 dan. hmmm res sem ćisto zmedena zaradi tistega smešnega plusa. je imela že katera takšno izkušnjo z digitalnim clear blue ??

za lažjo predstavo še link do slikice kako je to izgledalo. :

https://www.google.si/search?q=digitalni+test+clearblue&biw=1366&bih=677&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiZoqeJib3JAhWDtBoKHb15CCkQ_AUIBigB#imgdii=dguXisrblAC-WM%3A%3BdguXisrblAC-WM%3A%3BqLKCcwcGuHSUsM%3A&imgrc=dguXisrblAC-WM%3A

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 241
2.12.2015 13:12:55   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: 1lubenica1

pozdravljene. danes sem delala digitalni test cler blue in rezultat je bil malo čudne. Poševna črtica (minus) je bil močno obarvan navpična črtica pa le obrobljena. ker še nikjer nisem zasledila takšnega rezultata me zanima če se je kateri že to zgodilo, moram pa povedati da sem predčasno že delala isti test pa mi je pokazal lepo razviden minus brez kakišnih obrob. sedaj pa sem zelo zmedena danes je 32 dan mojega cikla zadnjo mestruacijo sem pa dobila 35 dan. hmmm res sem ćisto zmedena zaradi tistega smešnega plusa. je imela že katera takšno izkušnjo z digitalnim clear blue ??

za lažjo predstavo še link do slikice kako je to izgledalo. :

https://www.google.si/search?q=digitalni+test+clearblue&biw=1366&bih=677&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiZoqeJib3JAhWDtBoKHb15CCkQ_AUIBigB#imgdii=dguXisrblAC-WM%3A%3BdguXisrblAC-WM%3A%3BqLKCcwcGuHSUsM%3A&imgrc=dguXisrblAC-WM%3A

Huh .. ma jst bi to rekla, da je pokvarjen test in da je pozitiven user posted image a si kej strica gugla povprašala o tem?

(odgovor članu 1lubenica1)
Neposredna povezava do sporočila: 242
2.12.2015 13:16:02   
Amour
Hja, ponovi kak bolj navaden test. Jaz sem naredila kar navaden CB, ti digitalni mi niso disali.

Neposredna povezava do sporočila: 243
2.12.2015 13:17:54   
Janchek81
1lubenica1 sem šla prou brat kaj nej bi to pomenilo ... ene pišejo, da je to negativen test, na enem forumu pa je eni tko pokazal in je bla v 2 tednu - šla je namreč po drug test in ga naredila in je bil pozitiven ...
Tko, da .... pejd po drug test in ga naredi ponovno .... al pa krvni test ... sam, jaz bi rekla, da je to to user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 244
2.12.2015 13:25:20   
1lubenica1
Upam da je to to :) pa bom res najsrečnejša oseba na tem planetu user posted image sej glede na moje znake nosečnosti kej druga ne more bit ( grozno sem mozoljasta tud po hrbtu, prsa so me včeraj tako bolela da sem mislila da mi jih bo razneslo, Močno so iztopile žile po psih, skos sem utrujena, na wc pa tut skos lavfam user posted image aja pa še čudežno sem cela prehlajena. upam da ni to vse samo psiha in da jutr vidim vredu + :) ker teh znakov niti pred najbol bolećo user posted image nisem nikoli imela

Neposredna povezava do sporočila: 245
2.12.2015 13:27:17   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: 1lubenica1

Upam da je to to :) pa bom res najsrečnejša oseba na tem planetu user posted image sej glede na moje znake nosečnosti kej druga ne more bit ( grozno sem mozoljasta tud po hrbtu, prsa so me včeraj tako bolela da sem mislila da mi jih bo razneslo, Močno so iztopile žile po psih, skos sem utrujena, na wc pa tut skos lavfam user posted image aja pa še čudežno sem cela prehlajena. upam da ni to vse samo psiha in da jutr vidim vredu + :) ker teh znakov niti pred najbol bolećo user posted image nisem nikoli imela

Lepo pejd po še en test ... ni nujno, da kupiš digitalnega, kup enga cenejšega, če imaš Mullerja v bližini vzami tistega .... ti toplo priporočam...
Potem pa seveda poročej ... iiii jeeeeeej, pa se bo lepo začel mesec decembeeeer user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 246
2.12.2015 13:29:59   
Gnezdo
Joj mene je premagala radovednost in sem šla kar danes iskat test in sem ga naredila kar čez dan in nisem mogla verjet svojim očem.... user posted image in tako močni! Očitno se je mesec res lepo začel! Držim pesti še za ostale, da bo december vsem prinesel user posted image user posted image . Vas bom spremljala.

Neposredna povezava do sporočila: 247
2.12.2015 13:32:35   
Janchek81

Joj mene je premagala radovednost in sem šla kar danes iskat test in sem ga naredila kar čez dan in nisem mogla verjet svojim očem.... user posted image in tako močni! Očitno se je mesec res lepo začel! Držim pesti še za ostale, da bo december vsem prinesel user posted image user posted image . Vas bom spremljala.

wiiiii .... no evo, prva na seznamu in user posted image
Čestitkeeeeee .... ta mesec se je začel lepo .... in seznamček je že lepši user posted image user posted image
Sigurno je veselje nepopisno .... zdaj pa uživaj v nosečnosti ... user posted image user posted image

(odgovor članu Gnezdo)
Neposredna povezava do sporočila: 248
2.12.2015 13:33:23   
Katriss

Uuuu, čestitke! Kako lepo se je začel december, mislim da bo še veliko pluskov user posted image

(odgovor članu Gnezdo)
Neposredna povezava do sporočila: 249
2.12.2015 13:38:17   
mojamiška

user posted image user posted image user posted image user posted image  wiiiiiiiiiiiiii  čestitke in srečno do konca. Upam, da si dobro zalila z roza barvo, da nebo prostora za modro ta mesecuser posted image

Mene so pa danes začele full bolet bradavice, pa spodi me full špika in tišči, nevem od česa, tko kot bi se pripravljalo na m, itak je prezgodi. A mislite, da je možno, da od včerajšnjega user posted image  pomoje da ne, nč mi ni jasno večuser posted image

(odgovor članu Gnezdo)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Izobrazba
nina42

Katero izobrazbo imate?

Srednjo poklicno (31%)

Gimnazijo (8%)

VIšjo (15%)

Visoko (23%)

Univerzitetno (19%)

Podiplomsko (4%)

Število vseh glasov: 165

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!