|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2015
27.11.2015 14:08:48   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: sarona

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

sarona men se je pa včerj zvečer tok vrtel, da sm mela občutek k da sm pjana, k sm se ulegla me je pa obšla slabost in znojenje user posted image sam, jst sm pač povezala z luno - again and again user posted image

men pa v sredo....povezava...alkouser posted image  jah nama je moj pri večerji prinesel in nama je kr sedlo, s tem da se mene 5x hitrej prime aneuser posted image  pa nism spila cele flaše da nebo pomoteuser posted image
O ja pol pa vrjamem, da se zlo dobr spomne...

oh babe user posted image user posted image name luna ponavad ne vpliva, alkohola pa od leta 2008 ne pijem niti kapljice (lažem!-za poroko sm spila en mini požirek šempanjca) drgač pa nč.. no, men je sam važn, tud če ne bo pluska decembra, da zdj ne dobim user posted image , da mam vsaj urejen ciklus user posted image user posted image

Pol je pa skrajn čas, da si vsaj enx na mesec prvoščiš en kozarček .. sej boš tko k jst, k spijem 2dcl vina pa sem že ohoho user posted image

(odgovor članu sarona)
Neposredna povezava do sporočila: 176
27.11.2015 14:10:14   
mojamiška

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

sarona men se je pa včerj zvečer tok vrtel, da sm mela občutek k da sm pjana, k sm se ulegla me je pa obšla slabost in znojenje user posted image sam, jst sm pač povezala z luno - again and again user posted image

men pa v sredo....povezava...alkouser posted image  jah nama je moj pri večerji prinesel in nama je kr sedlo, s tem da se mene 5x hitrej prime aneuser posted image  pa nism spila cele flaše da nebo pomoteuser posted image
O ja pol pa vrjamem, da se zlo dobr spomne...

oh babe user posted image user posted image name luna ponavad ne vpliva, alkohola pa od leta 2008 ne pijem niti kapljice (lažem!-za poroko sm spila en mini požirek šempanjca) drgač pa nč.. no, men je sam važn, tud če ne bo pluska decembra, da zdj ne dobim user posted image , da mam vsaj urejen ciklus user posted image user posted image

Uh pri nas pa vpliva na vse 3user posted image user posted image tko, da mamo kr pestro tiste dni. dons me pa še kolegica kliče pa prav pa kaj je kašna luna, sm se sam smejala, njen je obupen baje takrat, zgleda je povsod istouser posted image
A si kej zanimivega našpičla, da se držiš stran od alkotauser posted image  sej js tud zlo mal spijem vsake kvatre kašen kozarc ampak v sredo mi je pa pasal se mal sprostit, pa prav moj da bova jutr ponovila, bomo vidl kašno bo stanjeuser posted image

(odgovor članu sarona)
Neposredna povezava do sporočila: 177
27.11.2015 14:11:14   
mojamiška

Pol je pa skrajn čas, da si vsaj enx na mesec prvoščiš en kozarček .. sej boš tko k jst, k spijem 2dcl vina pa sem že ohoho user posted image

No evo zato sm prej napisala, da nism spila cele flaše, ker če bi pol drug dan nebi ustala, je blo le treba v službo jtuser posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 178
27.11.2015 14:11:54   
Janchek81
Men tud na vsake kvatre paše .. ponavad za rojstne dneve, pa veseli december se bliža, tko, da sigurno da bomo kj zvrnili user posted image Čeprou sm drug dan taka, k da bi ga cel večer prežurala ... res sm skrokana user posted image
Nisem več navajena ... tisti časi pijančevanja in žuriranja so že davnooo mimo user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 179
27.11.2015 14:13:44   
sarona
žal ne... user posted image sm pa hudo zbolela-tromboza in pljučna embolija in je blo 1 leto kr hudo bit na zdravilih itd...življenje viselo na nitki,,oz so v bolnci itak odpikal, pa dam poslal...nism bla tam niti 1 noč-so sam rekl-če bo pa kej pa rešilca poklicat. Ja, supr. kontracepcija kriva za tako sranje,...se mi je pa takrat življenje mal zasukalo, tko da je bil tud alko en tak, k me niti mal ne mika user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 180
27.11.2015 14:15:51   
Janchek81

žal ne... user posted image sm pa hudo zbolela-tromboza in pljučna embolija in je blo 1 leto kr hudo bit na zdravilih itd...življenje viselo na nitki,,oz so v bolnci itak odpikal, pa dam poslal...nism bla tam niti 1 noč-so sam rekl-če bo pa kej pa rešilca poklicat. Ja, supr. kontracepcija kriva za tako sranje,...se mi je pa takrat življenje mal zasukalo, tko da je bil tud alko en tak, k me niti mal ne mika user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
O bog pomagej user posted image Že spet smo pri našem zdravstvu user posted image

(odgovor članu sarona)
Neposredna povezava do sporočila: 181
27.11.2015 14:18:47   
mojamiška

ojojuser posted image  ja naše zdravstvo.....

(odgovor članu sarona)
Neposredna povezava do sporočila: 182
27.11.2015 14:21:28   
sarona

user posted image user posted image
O bog pomagej user posted image Že spet smo pri našem zdravstvu user posted image

Hvala za objem, sej kadarkoli se spomnim na tisti čas me zalijejo solze, mal zarad tega, ker pomislm, da je moj (takrat še fant) bil izjemen človek in mi stal ob strani (sva živela še vsak zase).... in je blo hudo za vse... po drug stran pa zdj zbiram pogum, da odločno rečem, da tokrat med nosečnostjo nobenih preventivnih injekcij...bodo borbe ampak ni šans. Obe nosečnosti sm preživela na injekcijah vsak dan in tokrat ne bom user posted image Se mogoče raj odpovem bit user posted image kot pa spet se špikat, hodt na preglede na 14 dni celih 9m.... noup.

Neposredna povezava do sporočila: 183
27.11.2015 14:43:48   
Janchek81
sarona ma grozno res user posted image Čeprav v tem se je izkazal dobro to, da si videla, spoznala, svojega partnerja kako ti je v oporo in ti bo pomagal kadarkoli ... to je en velik plus .. marsikater fant bi se odmaknil ... moja kolegica je zvedla, da ima revmatični artritis in v roku enega meseca, ko se je stanje zelo poslabšalo, se je umaknil in se ji ni nikoli več uglasil user posted image Take bi pa sam .... grrrrr

(odgovor članu sarona)
Neposredna povezava do sporočila: 184
27.11.2015 15:04:48   
sarona

sarona ma grozno res user posted image Čeprav v tem se je izkazal dobro to, da si videla, spoznala, svojega partnerja kako ti je v oporo in ti bo pomagal kadarkoli ... to je en velik plus .. marsikater fant bi se odmaknil ... moja kolegica je zvedla, da ima revmatični artritis in v roku enega meseca, ko se je stanje zelo poslabšalo, se je umaknil in se ji ni nikoli več uglasil user posted image Take bi pa sam .... grrrrr

Hihi ja res, 1 mesec po diagnozi sva se zaročila....poročila pa šele ko sem bila čist ok, 3 leta kasnej user posted image user posted image user posted image In sm tok srečna, da ga imam čeprav bi ga ene 2x na teden čez okn vrgla ampak pustmo malenkosti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 185
27.11.2015 15:07:33   
mojamiška

Hihi ja res, 1 mesec po diagnozi sva se zaročila....poročila pa šele ko sem bila čist ok, 3 leta kasnej user posted image user posted image user posted image In sm tok srečna, da ga imam čeprav bi ga ene 2x na teden čez okn vrgla ampak pustmo malenkosti user posted image

O kako te razumem, evo janchek tko nekak, kar debatirave na drugi temiuser posted image

(odgovor članu sarona)
Neposredna povezava do sporočila: 186
28.11.2015 0:25:03   
Taroma
Tako drage punce, pa sem se tudi jaz odločila, da se registriram in se vam pridružim v debati. Prebiram vas nekje že 7 mesecev, odkar načrtujem nosečnost in žal še vedno nič :( Moram reči, da sem bila do prejšnjega meseca zelo optimistična in mislila, da se bo kar hitro prijelo. Zdaj pa se že kar precej vleče to načrtovanje. Sorodniki, znanci in kolegi ne vejo, da načrtujem, in nekako moram to dati iz sebe. V začetku novembra sem imela očitne znake nosečnosti in bila 100% da se je prijelo. Nikoli v življenju mi ni bilo tako slabo. Nikoli se še nisem tako "drugače" počutila kot takrat. Tudi zobozdravnik mi ni mogel narediti plombe zaradi nenormalne količine sline. In vse to sem nekako povezala, da sem noseča ter posledično bila zelo pozitivno naravnana. A žal je M kaj kmalu prišla in s tem še ena žalost. Od takrat dalje sva bila spet pridna, seveda najbolj v tistih dnevih za katere menim da imam ovulacijo. Nikoli še nisem delala O testov, zato ne morem biti prepričana če so to res ti dnevi, predvidevam samo glede vseh znakov, ki jih imam takrat. Žal nama služba in različni delovni čas ne dopušča, da bi bila ves čas aktivna, saj pride kakšno obdobje, ko se niti teden dni ne vidiva. Ampak vseeno si mislim, da bi se po toliko mesecih že moralo nekaj prijet. A žal nič. In to me malo skrbi. Vseeno pa ohranjam nek optimističen duh in upam na veseli december. Tako za sebe, kot tudi za vas. M ne pričakujem 5.12.
Lp, Taroma

Neposredna povezava do sporočila: 187
28.11.2015 3:28:44   
sarona
taroma dobrodosla!
Povsem vem kako je to, ko se ne mores najbolje casovno uskladiti zaradi razlicnega tempa ampak verjamem, da bo uspelo... kmalu bo 5.12. in ti zelim da bi bil tisti teden zate eden lepsih. Tukaj smo, da upamo skupaj in seveda, da das vse iz sebe, tezko se je ne pogovarjat o tem zato kar na plan z vsemi besedami, ki bi jih rada delila. Ves,sej ne vem ampak mogoce se je pa prijelo ce si imela taksne znake pa je slo potem naprej.... kakorkoli ze, lepo, da si z nami in me ti bomo stale ob strani do pluska in se dlje ampak za veliki met bo mogu pa tvoj poskrbet user posted image

(odgovor članu Taroma)
Neposredna povezava do sporočila: 188
28.11.2015 8:20:31   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Taroma

Tako drage punce, pa sem se tudi jaz odločila, da se registriram in se vam pridružim v debati. Prebiram vas nekje že 7 mesecev, odkar načrtujem nosečnost in žal še vedno nič :( Moram reči, da sem bila do prejšnjega meseca zelo optimistična in mislila, da se bo kar hitro prijelo. Zdaj pa se že kar precej vleče to načrtovanje. Sorodniki, znanci in kolegi ne vejo, da načrtujem, in nekako moram to dati iz sebe. V začetku novembra sem imela očitne znake nosečnosti in bila 100% da se je prijelo. Nikoli v življenju mi ni bilo tako slabo. Nikoli se še nisem tako "drugače" počutila kot takrat. Tudi zobozdravnik mi ni mogel narediti plombe zaradi nenormalne količine sline. In vse to sem nekako povezala, da sem noseča ter posledično bila zelo pozitivno naravnana. A žal je M kaj kmalu prišla in s tem še ena žalost. Od takrat dalje sva bila spet pridna, seveda najbolj v tistih dnevih za katere menim da imam ovulacijo. Nikoli še nisem delala O testov, zato ne morem biti prepričana če so to res ti dnevi, predvidevam samo glede vseh znakov, ki jih imam takrat. Žal nama služba in različni delovni čas ne dopušča, da bi bila ves čas aktivna, saj pride kakšno obdobje, ko se niti teden dni ne vidiva. Ampak vseeno si mislim, da bi se po toliko mesecih že moralo nekaj prijet. A žal nič. In to me malo skrbi. Vseeno pa ohranjam nek optimističen duh in upam na veseli december. Tako za sebe, kot tudi za vas. M ne pričakujem 5.12.
Lp, Taroma

Dobrodošla, bomo skupaj navijale in čakale na user posted image

(odgovor članu Taroma)
Neposredna povezava do sporočila: 189
28.11.2015 10:55:44   
sarona
Oj punce, ocitno ni pri meni bil ta mesec nic kaj ok, se vedno malo krvavitve in vrjetn je to spet kaksno moj 40dnevni krizev pot :( ce ne druzga bom pa odprla temo user posted image pricakujemo januarja :) pocakajmo se malo :/

Neposredna povezava do sporočila: 190
28.11.2015 12:02:09   
Janchek81

Oj punce, ocitno ni pri meni bil ta mesec nic kaj ok, se vedno malo krvavitve in vrjetn je to spet kaksno moj 40dnevni krizev pot :( ce ne druzga bom pa odprla temo user posted image pricakujemo januarja :) pocakajmo se malo :/

No počakej še malo user posted image

(odgovor članu sarona)
Neposredna povezava do sporočila: 191
29.11.2015 9:15:44   
Katriss
Nekam tiho je postalo tukaj, a štimate decmberske pluske? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 192
29.11.2015 9:21:48   
sarona
Ja ko bi vsaj user posted image itak sm sred ene cudne krvavitve in mi gre na zivce.... nc, pa drugo leto plusek.... bejbe, kmal pride vas cas:december in nova presenecenja user posted image

(odgovor članu Katriss)
Neposredna povezava do sporočila: 193
29.11.2015 9:26:31   
Katriss

Ja ko bi vsaj user posted image itak sm sred ene cudne krvavitve in mi gre na zivce.... nc, pa drugo leto plusek.... bejbe, kmal pride vas cas:december in nova presenecenja user posted image

Bo pa januarja plusek user posted image Jaz že razmišljam, kako bom mojemu pod smrekico dala v škatlico pozitiven test user posted image Zdaj morava samo še naštimat, da bo pozitiven user posted image user posted image

(odgovor članu sarona)
Neposredna povezava do sporočila: 194
29.11.2015 9:28:27   
sarona

IZVIRNO SPOROČILO: Katriss

Bo pa januarja plusek user posted image Jaz že razmišljam, kako bom mojemu pod smrekico dala v škatlico pozitiven test user posted image Zdaj morava samo še naštimat, da bo pozitiven user posted image user posted image

Juhuuuuser posted image to bo imenitno presenecenje user posted image pol pa veselo na delo user posted image

(odgovor članu Katriss)
Neposredna povezava do sporočila: 195
29.11.2015 15:18:10   
Minikimi
no punce po prb. 3 mescih se vam spet pridruzujem, po enem letu se nismo docakali pluska user posted image , zdej sm se pa odlocila da pridem spet pokukat na forum ker v decembru nam bo pa ziher ratalo, drzim pesti tudi za vse ostaleuser posted image ne pricakujem je pa 12.12 (se cifra je taka posebna tko da ziher bo kejuser posted image )

(odgovor članu sarona)
Neposredna povezava do sporočila: 196
29.11.2015 15:23:26   
woma
Da se še jaz malo javim. En naporen vikend se končuje. Te dni pričakujem o. Bom naredila test že danes, pol pa user posted image , da bo december res čaroben ;).
Me zanima koliko prej o test pokaže ovulacijo?

< Sporočilo je popravil woma -- 29.11.2015 15:29:23 >

(odgovor članu Minikimi)
Neposredna povezava do sporočila: 197
29.11.2015 15:24:08   
woma
taroma in minikimi dobrodošle.

(odgovor članu woma)
Neposredna povezava do sporočila: 198
29.11.2015 21:02:45   
sarona
živjo punce,

danes imam pa res slab dan user posted image ... Cel vikend bila sama s puncama, mož spet dela....js poleg vsega napora in krvavitev še omotičnost-sploh nimam stika s seboj, leva stran hrbtenice me boli-živc dol po nogi, v trebuhu k da mam kepo, pa še spahuje se mi a jedla skor nič,iz leve doje mi je kr tekočina pritekla...user posted image .komaj čakam jutri..nov teden, nov začetek, nove dogodivščine user posted image čez noč niti vložka nisem rabila, danes čez dan čist po malo....očitno čist zmešan sistem in hormonske motnje..

sicer pa nisem več v boju za user posted image decembra tako da bom se preselila v novo skupino za user posted image pričakujemo januarja (ko bo) user posted image .... ostajam pa sicer vaša navijačica in vsem želim vseee leeeepo in sreeečnooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu woma)
Neposredna povezava do sporočila: 199
29.11.2015 22:04:57   
Beat
user posted image D E C E M B E R user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image user posted image

1.12.2015
Gnezdno

5.12.2015
Taroma

10.12.2015
mojamiška
sarona
Sandyy

12.12.2015
Minikimi

14.12.2015
lizz
woma

16.12.2015
Katriss

18.12.2015
Janchek81

20.12.2015
Beat
katjesss

21.12.2015
Ashaya

x. december 2015
madjanca

user posted image NAVIJAČICE user posted image
mava1975, Katte, Marčevka2010, Amour, Beat, niinii

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?