|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2015
2.12.2015 13:45:10   
katjesss

IZVIRNO SPOROČILO: Gnezdo

Joj mene je premagala radovednost in sem šla kar danes iskat test in sem ga naredila kar čez dan in nisem mogla verjet svojim očem.... user posted image in tako močni! Očitno se je mesec res lepo začel! Držim pesti še za ostale, da bo december vsem prinesel user posted image user posted image . Vas bom spremljala.

Jeeeeeeeee super, kako sem vesela, kar z nasmeskom hodim po firmi, heh upam da me nihce ne vprasa kaj je z mano... To ja VESELI DECEMBER user posted image user posted image

(odgovor članu Gnezdo)
Neposredna povezava do sporočila: 251
2.12.2015 13:49:21   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Joj mene je premagala radovednost in sem šla kar danes iskat test in sem ga naredila kar čez dan in nisem mogla verjet svojim očem.... user posted image in tako močni! Očitno se je mesec res lepo začel! Držim pesti še za ostale, da bo december vsem prinesel user posted image user posted image . Vas bom spremljala.

user posted image user posted image user posted image user posted image  wiiiiiiiiiiiiii  čestitke in srečno do konca. Upam, da si dobro zalila z roza barvo, da nebo prostora za modro ta mesecuser posted image

Mene so pa danes začele full bolet bradavice, pa spodi me full špika in tišči, nevem od česa, tko kot bi se pripravljalo na m, itak je prezgodi. A mislite, da je možno, da od včerajšnjega user posted image  pomoje da ne, nč mi ni jasno večuser posted image

Hm .... a si zdj mela O al kaj? Lahko, da se je začel proces oplojevanja .... in te tišči spodej in jajčniki ....

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 252
2.12.2015 13:53:11   
sarona
Gnezdo cestitke in lepo nosecnost zelim!iiiiiiiii

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 253
2.12.2015 14:04:36   
mojamiška
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

user posted image user posted image user posted image user posted image  wiiiiiiiiiiiiii  čestitke in srečno do konca. Upam, da si dobro zalila z roza barvo, da nebo prostora za modro ta mesecuser posted image

Mene so pa danes začele full bolet bradavice, pa spodi me full špika in tišči, nevem od česa, tko kot bi se pripravljalo na m, itak je prezgodi. A mislite, da je možno, da od včerajšnjega user posted image  pomoje da ne, nč mi ni jasno večuser posted image

Hm .... a si zdj mela O al kaj? Lahko, da se je začel proces oplojevanja .... in te tišči spodej in jajčniki ....

Sm tut na to pomislila, sam pomoje da ne, ma sej nevem, js mislm, da je bla 10 dni nazaj, sam včeri me ni nč bolelo. Res pa je, da me je za vikend neki špikal sam pomoje ni bla o, ali pačuser posted image  nimam pojma. Ne morm poštekat tega svojga telesauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 254
2.12.2015 14:06:08   
Janchek81

Sm tut na to pomislila, sam pomoje da ne, ma sej nevem, js mislm, da je bla 10 dni nazaj, sam včeri me ni nč bolelo. Res pa je, da me je za vikend neki špikal sam pomoje ni bla o, ali pačuser posted image  nimam pojma. Ne morm poštekat tega svojga telesauser posted image

No, no no ... lahko, da se je zgodila vgnezditev user posted image in te bojo zdj začele joškice bolet, pa lahko boš še kej utrujena, pa tečna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 255
2.12.2015 14:09:28   
mojamiška

No, no no ... lahko, da se je zgodila vgnezditev user posted image in te bojo zdj začele joškice bolet, pa lahko boš še kej utrujena, pa tečna user posted image

kje podpišem?user posted image  ja lepo bi blo, sam sva bla v času moje domnevne o sam 1x pridna tko, da nimam nekega upanja. Drgač pa...a je možno, da so take bolečine pri vgnezditvi? jaz se jih od prej ne spomnem, imela sem samo vgnezditveno 2x, za 2x pa nevem ker nisem bila pozorna.

Neposredna povezava do sporočila: 256
2.12.2015 14:11:10   
Marčevka2010
Gnezdo čestitke!user posted image

Druge pa upam, da ji sledite. oz. je to kar ukaz! Sami plusi morajo bit!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 257
2.12.2015 14:12:08   
Janchek81
mojamiška ja pri vgnezditvi gre lahko za take 'bolečine' ki jih ti opisuješ .. sj lahko sta pa 2 dni pred O sexala in vama je uspelo user posted image velikokrat zato pride tudi do vgnezditvene krvavitve ..

Neposredna povezava do sporočila: 258
2.12.2015 14:13:31   
foxy_cat
Uf še iz moje strani čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 259
2.12.2015 14:17:52   
mojamiška

mojamiška ja pri vgnezditvi gre lahko za take 'bolečine' ki jih ti opisuješ .. sj lahko sta pa 2 dni pred O sexala in vama je uspelo user posted image velikokrat zato pride tudi do vgnezditvene krvavitve ..

ja sej nekak tko je pomoje blo, en 1-2 dni prej. Sam se mi neki cikel vsak mesec mal zamakne tko, da nisem ziher, ker prej so me bradavice bolele od o naprej, sem točno vedela, da je o bila, zdej odkar jem maco pa me začnejo en teden kasnej, tko, da nevem al se je zamaknila tudi o al pač ne. Ker tudi m ni prišla 2 tedn po moji domnevni o ampak kasneje. Zato sem pa zadnjič spraševala, če katera ve, ali drži teorija, da je m točno 2 tedna po o al je lahko kasneje, pa zgleda nobena ni vedla, jah bo že, počakam do 15, da nebom preveč zapravljala pol pa delam test, če je še nebo.

Neposredna povezava do sporočila: 260
2.12.2015 14:18:04   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Druge pa upam, da ji sledite. oz. je to kar ukaz! Sami plusi morajo bit!user posted image

Ta UKAZ mi je pa ZELOOOO všeč in VSE ga bomo upoštevale user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 261
2.12.2015 14:19:28   
Janchek81

ja sej nekak tko je pomoje blo, en 1-2 dni prej. Sam se mi neki cikel vsak mesec mal zamakne tko, da nisem ziher, ker prej so me bradavice bolele od o naprej, sem točno vedela, da je o bila, zdej odkar jem maco pa me začnejo en teden kasnej, tko, da nevem al se je zamaknila tudi o al pač ne. Ker tudi m ni prišla 2 tedn po moji domnevni o ampak kasneje. Zato sem pa zadnjič spraševala, če katera ve, ali drži teorija, da je m točno 2 tedna po o al je lahko kasneje, pa zgleda nobena ni vedla, jah bo že, počakam do 15, da nebom preveč zapravljala pol pa delam test, če je še nebo.

DRgač je to samo teorija, da nej bi M prišla 2 tedna po O ... jaz jo že 2 ciklusa zdj dobivam prej .... prej pa vedno kasnej user posted image Tko, da to je samo teorija, v praksi pa ni tako ...

Neposredna povezava do sporočila: 262
2.12.2015 14:19:58   
mojamiška

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Ta UKAZ mi je pa ZELOOOO všeč in VSE ga bomo upoštevale user posted image

Ja ja bi blo fer, ker je bil prejšnji mesec cel moder more bit ta cel rozauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 263
2.12.2015 14:23:20   
mojamiška

DRgač je to samo teorija, da nej bi M prišla 2 tedna po O ... jaz jo že 2 ciklusa zdj dobivam prej .... prej pa vedno kasnej user posted image Tko, da to je samo teorija, v praksi pa ni tako ...

e to sm hotla slišatuser posted image mam spet mal upanjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 264
2.12.2015 14:26:27   
Janchek81
mojamiška to je tko k ti prbijejo, da ti jajčniki delujejo en mesec edn, en mesec drug, pa vemo, da v praksi NI tako .. tko je pa isto z M .. marsikatera jo dobi 2 tedna po O ... sam kaj, k večina žensk nima točno na sredini cikla O in se vse skupej zamakne oz. prestavi ... ma pismo, jst mislm, da je to to lahko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 265
2.12.2015 14:28:33   
mojamiška
No sem se pa odločila, da če ta mesec ne rata, si nabavim krvomočnico, ovulacijske teste in merila si bom bazalno, d avidim, če se sploh kej dogaja tam dol.

Neposredna povezava do sporočila: 266
2.12.2015 14:31:03   
mojamiška

mojamiška to je tko k ti prbijejo, da ti jajčniki delujejo en mesec edn, en mesec drug, pa vemo, da v praksi NI tako .. tko je pa isto z M .. marsikatera jo dobi 2 tedna po O ... sam kaj, k večina žensk nima točno na sredini cikla O in se vse skupej zamakne oz. prestavi ... ma pismo, jst mislm, da je to to lahko user posted image

ja sej zato upam, da se ni vse skup zamaknl, ker vmes nisva bla pridna, ker je moj delu spet k zmešan pa full je mel treme k sva mela njegove povabljene in mu ni blo za nič, js pa tut nism hotla neki rint v njega ker sem bla še bolj žživčnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 267
2.12.2015 14:35:04   
Janchek81

No sem se pa odločila, da če ta mesec ne rata, si nabavim krvomočnico, ovulacijske teste in merila si bom bazalno, d avidim, če se sploh kej dogaja tam dol.

Dej reskiri pa si kup tele CB O teste ... k mer še estrogen, pa boš točn vedla kako in kaj ... jaz sem zaenkrat nad njimi navdušena .. zdj čakamo samo še unga smeškota k ne utripa, ker to pomen,d a pol nasledn dan je vsega konc ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 268
2.12.2015 14:41:14   
mojamiška

Dej reskiri pa si kup tele CB O teste ... k mer še estrogen, pa boš točn vedla kako in kaj ... jaz sem zaenkrat nad njimi navdušena .. zdj čakamo samo še unga smeškota k ne utripa, ker to pomen,d a pol nasledn dan je vsega konc ... user posted image

a se dobijo v dmu pa še veš ceno mogoče?sicer pa sem se zdele spomnila ani tko, da če maš pco, da ti testi ne kašejo pravilno? Js mam doma ovulacijski mikroskop pa sm dubla občutek, d aje krneki

Neposredna povezava do sporočila: 269
2.12.2015 14:47:04   
Janchek81

a se dobijo v dmu pa še veš ceno mogoče?sicer pa sem se zdele spomnila ani tko, da če maš pco, da ti testi ne kašejo pravilno? Js mam doma ovulacijski mikroskop pa sm dubla občutek, d aje krneki

pco? a so to policistični jajčniki? Ovulacija je ovulacija .. če maš policistične mislm, da sam ne ovuliraš vsak mesec ...
DRgač jih ne prodajajo v DMu, jih pa v lekarni, sam jih morš naročit, mislm, da pride 7 testov okol 22€, če se kj prou spomnem ... drgač pa prek e-baya jih dobiš ful ceneje ... če kj tm nakupuješ....

Neposredna povezava do sporočila: 270
2.12.2015 14:51:02   
Sandyy
Punce...
Danes se pocutim prav cudno... do mens mam se 8 dni. A mi danes dela taaakoo slabo se bruhala sem...
Mislim saj ne morem meti tako zgodaj znakov nosecnosti...
Upam da je ratalo celrav sem malo zmedena..
Je sploh mozno tako zgodaj dobit znake?

Neposredna povezava do sporočila: 271
2.12.2015 14:53:58   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy

Punce...
Danes se pocutim prav cudno... do mens mam se 8 dni. A mi danes dela taaakoo slabo se bruhala sem...
Mislim saj ne morem meti tako zgodaj znakov nosecnosti...
Upam da je ratalo celrav sem malo zmedena..
Je sploh mozno tako zgodaj dobit znake?

Jah lahko,d a se ti tud notri kaj dogaja in se počutje pač spreminja zarad hormosnke spremembe .... vse je možno .... user posted image
Danes je res en tak dan, da samo vidim kakšne mate simptome ... matr, mislm, da bo ta mesec res LEP user posted image user posted image

(odgovor članu Sandyy)
Neposredna povezava do sporočila: 272
2.12.2015 14:57:49   
mojamiška

pco? a so to policistični jajčniki? Ovulacija je ovulacija .. če maš policistične mislm, da sam ne ovuliraš vsak mesec ...
DRgač jih ne prodajajo v DMu, jih pa v lekarni, sam jih morš naročit, mislm, da pride 7 testov okol 22€, če se kj prou spomnem ... drgač pa prek e-baya jih dobiš ful ceneje ... če kj tm nakupuješ....

jap, to je to. ja nekje sem brala, da naj bi te testi zaznali ovulacijo tudi če je ni, zaradi nevem katerega povečanega hormona, ki je pri pco.ne ne naročam nič po spletu, matr so dragiuser posted image
Sandyy....milsim, da je za znake še veliko prezgodaj, držim pa pesti, da je ratalo. Jaz do izostanka nisem mela znakov, pol smo me pa začele joške bolet, tko, da zdej mi vse dol pade, ko bi mogla prit m pa me bolijo sam bradavice. mi je kar jasno, d ani ratalo, čeprav še vedno upam, dokler ne zagledam m.

Neposredna povezava do sporočila: 273
2.12.2015 14:58:59   
mojamiška

Jah lahko,d a se ti tud notri kaj dogaja in se počutje pač spreminja zarad hormosnke spremembe .... vse je možno .... user posted image
Danes je res en tak dan, da samo vidim kakšne mate simptome ... matr, mislm, da bo ta mesec res LEP user posted image user posted image

al nam pa psiha preveč delauser posted image upam, da ne

Neposredna povezava do sporočila: 274
2.12.2015 15:00:29   
Janchek81
mojamiška ja, se popolnoma strinjam ja, da so dragi, ampak res pokaže nadzorno...jaz npr pr unih 'tapocen' nisem prej sploh pravilno razbirala podatka, ker tuki ti pokaže prvo une smajlije, pa tud vidiš črtice in jaz bi že za včeraj rekla, da bo O zdj zdj .. dons so ble pa črtice manj vidne, pa je kazalo na to, da se zadeva šele začenja, vrhunca ( peak fertility ) pa še ni ... zdj to čakam, da gremo pol še un dan v akcijo ... ma, ma da uspe ta mesec .... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj pa seks v zrelejših letih?
Ko govorimo o varni, odgovorni in prijetni spolnosti, večinoma mislimo na mlajšo populacijo žensk in moških, ki naj bi b...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

o brihti
Naša črtica koraka

Se zgodi, da kdaj prav pride, če je imaš malce pre-več. Kako bi glede tega označili sebe?

da, sem dovolj brihtna. (35%)

to je domena mojega partnerja. (3%)

ravno prav, ne preveč, ne premalo, se pa opazi. (30%)

ha, zagotovo vem, da ni dedno! (6%)

ne razumem te ankete. (22%)

sem lepa. (5%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!