|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2015
2.12.2015 15:01:23   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Jah lahko,d a se ti tud notri kaj dogaja in se počutje pač spreminja zarad hormosnke spremembe .... vse je možno .... user posted image
Danes je res en tak dan, da samo vidim kakšne mate simptome ... matr, mislm, da bo ta mesec res LEP user posted image user posted image

al nam pa psiha preveč delauser posted image upam, da ne

Ma, jemetiš' no, da ne more bit že vse na psihi ... pa tok punc ... pa vsem ista psiha .. no zanimivo, da men se dons nč ne dogaja user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 276
2.12.2015 15:08:17   
Janchek81
mojamiška na e-bayu pa dobiš 20 ovulacijskih testov CB za 22 dolarjev user posted image pr nam pa samo 7 za 21€ ... user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 277
2.12.2015 15:09:23   
mojamiška

Jah lahko,d a se ti tud notri kaj dogaja in se počutje pač spreminja zarad hormosnke spremembe .... vse je možno .... user posted image
Danes je res en tak dan, da samo vidim kakšne mate simptome ... matr, mislm, da bo ta mesec res LEP user posted image user posted image

al nam pa psiha preveč delauser posted image upam, da ne

Ma, jemetiš' no, da ne more bit že vse na psihi ... pa tok punc ... pa vsem ista psiha .. no zanimivo, da men se dons nč ne dogaja user posted image

pa tut skor mi je nemogoče, da mamo recimo vse probleme, ker se prekladamo iz meseca v mesec. Ker pri sebi recimo opažam, da ko me začne špikat itak takoj pomislim, da morem mojega zahaklat, kako bova uskladila, kok bo mel dela, kdaj sploh prideuser posted image  ej in verjemi, da me mine želja po telovadbiuser posted image  In je čist možno, da zato ne uspe, ma nism pametna res...

Neposredna povezava do sporočila: 278
2.12.2015 15:10:07   
mojamiška

mojamiška na e-bayu pa dobiš 20 ovulacijskih testov CB za 22 dolarjev user posted image pr nam pa samo 7 za 21€ ... user posted image

hm..sam kaj mi nuca, če nimam koga, d ami naroči

Neposredna povezava do sporočila: 279
2.12.2015 15:11:51   
Janchek81

Bom jaz Everest prašala na katerem linku je ona naročila .... pa da vidm, če je še aktiven, pa ti pol posredujem podatek user posted image
Pa ti lahko naročim .. k odvisno je tud kolk časa traja, da pride do sem ... morm jo prašat user posted image Pa se boš pol magar odločila ...

Neposredna povezava do sporočila: 280
2.12.2015 15:18:01   
mojamiška

Bom jaz Everest prašala na katerem linku je ona naročila .... pa da vidm, če je še aktiven, pa ti pol posredujem podatek user posted image
Pa ti lahko naročim .. k odvisno je tud kolk časa traja, da pride do sem ... morm jo prašat user posted image Pa se boš pol magar odločila ...

no velja, sej verjetno za naročilo rabimš kakšno drugo kartico, jaz imam samnavadno bančno, ostalih se izogibam. Hm sam če bi se tko zmenile bi se blo treba izpostavit z imenom in priimkom in glede na to, da se mi zdi, da si pisala iz katerega konca si, sem skor mal v dvomih...svet je majhenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 281
2.12.2015 15:20:02   
Janchek81

no velja, sej verjetno za naročilo rabimš kakšno drugo kartico, jaz imam samnavadno bančno, ostalih se izogibam. Hm sam če bi se tko zmenile bi se blo treba izpostavit z imenom in priimkom in glede na to, da se mi zdi, da si pisala iz katerega konca si, sem skor mal v dvomih...svet je majhenuser posted image

Ah dej no .. kva si me pa zdj nasmejala ... in tud če se poznava na primer? Pa kaj pol ... v čem je fora? user posted image Sam .. verjem, da se ne poznava ...
Sm hotla zdj eno nizko spustit, sam k me ne poznaš, da se rada hecam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 282
2.12.2015 15:24:16   
mojamiška

Ah dej no .. kva si me pa zdj nasmejala ... in tud če se poznava na primer? Pa kaj pol ... v čem je fora? user posted image Sam .. verjem, da se ne poznava ...
Sm hotla zdj eno nizko spustit, sam k me ne poznaš, da se rada hecam user posted image

ti kr spust, sm tut js za hece, tko, da.... Drgač pa ne ne poznava se zihr, sam sm pa skor zihr, da poznaš masikoga k ja js poznam in k pozna mene, tm se itak vsi poznate, nism jst iz tistega konca, ampak vseen se hitr kej zve, nebi pa rada, da se ve, da načrtujeva...

Neposredna povezava do sporočila: 283
2.12.2015 15:30:13   
Janchek81

ti kr spust, sm tut js za hece, tko, da.... Drgač pa ne ne poznava se zihr, sam sm pa skor zihr, da poznaš masikoga k ja js poznam in k pozna mene, tm se itak vsi poznate, nism jst iz tistega konca, ampak vseen se hitr kej zve, nebi pa rada, da se ve, da načrtujeva...

Sj sm ti napisala zs, in sm prepričana v to, da nbenga tm ne poznam, ker nism NIČ tm, tud tm se nism družla z nbenmu in nič, tko, da se nimaš za bat, da bi mele koga skupnega .... jaz se v večini družim z Ljubljančani ( bežigrad, šiška ), ker sm tm žvela 23 let ... tko, da ... drugo mi je pa pač 'kr neki' in vsi so iz LJ konca user posted image drugi me niti ne zanimajo, niti nism prijateljstev sklepala z ljudmi, čeprav so me ugovarjal pa debatiral pa to .. ampak je to to pa konc user posted image
DRgač sm ti hotla prej napisat,d a s tok starimi si ti se jst ne družm user posted image user posted image user posted image

OK, dost za dons .. grem domov oz. po tamalo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 284
2.12.2015 15:33:09   
mojamiška

Sj sm ti napisala zs, in sm prepričana v to, da nbenga tm ne poznam, ker nism NIČ tm, tud tm se nism družla z nbenmu in nič, tko, da se nimaš za bat, da bi mele koga skupnega .... jaz se v večini družim z Ljubljančani ( bežigrad, šiška ), ker sm tm žvela 23 let ... tko, da ... drugo mi je pa pač 'kr neki' in vsi so iz LJ konca user posted image drugi me niti ne zanimajo, niti nism prijateljstev sklepala z ljudmi, čeprav so me ugovarjal pa debatiral pa to .. ampak je to to pa konc user posted image
DRgač sm ti hotla prej napisat,d a s tok starimi si ti se jst ne družm user posted image user posted image user posted image

hahaha smrkla, dej, da te nam po čike poslala user posted image  ej js sm tut iz bežigrada, živela cca 23-24 letuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 285
2.12.2015 16:02:17   
woma

IZVIRNO SPOROČILO: Gnezdo

Joj mene je premagala radovednost in sem šla kar danes iskat test in sem ga naredila kar čez dan in nisem mogla verjet svojim očem.... user posted image in tako močni! Očitno se je mesec res lepo začel! Držim pesti še za ostale, da bo december vsem prinesel user posted image user posted image . Vas bom spremljala.

user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITKE!!!

(odgovor članu Gnezdo)
Neposredna povezava do sporočila: 286
2.12.2015 16:13:19   
woma
Janchek pove, če je una nosečka naredila test nosečnosti z zobno pasto? Kaj je pokazalo?

Jaz iščem tiste poste, pa jih ne najdem. Ste take čveke ;)

(odgovor članu woma)
Neposredna povezava do sporočila: 287
2.12.2015 16:20:00   
katjesss
Hehehehhe danes pa dogaja..jaz pa prejle nalulala izrazito pozitiven ovulacijski test...prvic mi je zdaj tako pokazalo, ker prejsnji mesec bla druga crtica vedno zelo rahla...

(odgovor članu woma)
Neposredna povezava do sporočila: 288
2.12.2015 18:55:19   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: woma

Janchek pove, če je una nosečka naredila test nosečnosti z zobno pasto? Kaj je pokazalo?

Nič ni pokazalo user posted image user posted image

(odgovor članu woma)
Neposredna povezava do sporočila: 289
2.12.2015 19:16:20   
Sandyy
Cestitke za user posted image Gnezdo :) user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 290
2.12.2015 20:42:49   
sarona
Psiha ma velik vpliv na telo ampak lah se še tok psihiraš pa to ne "prepreči" zanositve... js sm v drugo zanosila v takem "stanju" da potemtakem ne bi sploh "smela"... Tko da js srčno upam, da bodo teli vaši simptomi zarad user posted image in ne zarad psihe user posted image .

Mene pa že 3 dni neki zvija pa spahuje se mi... Dons pa evo, lih včer napisala da po porodu nism mela migrene, evola jo danes!! user posted image . Komi čakam petek da mi pove kaj se z mano dogaja.

user posted image

(odgovor članu Sandyy)
Neposredna povezava do sporočila: 291
2.12.2015 21:25:43   
lizz
Hejla punce. Po dolgem casu se vam malo javljam :)
Cestitke gnezdo! user posted image
Zdaj pa moramo vse tak nadaljevat ta mesec :)
Jaz sem danes nardila ovulacijski test ampak je bla rahla crtica, aja pa drgac mogoce katera ve kako ima vpliv tampon namocen v jogurt zdaj ko je ovulacija in sma seveda pridna? Bi to npr unicilo semencice? Sem si ga danes vstavla ker se mi zdi da bo prislo do vnetja user posted image

(odgovor članu sarona)
Neposredna povezava do sporočila: 292
2.12.2015 21:55:21   
Amour
Gnezdo, cestitke user posted image

mojamiska, glej, tufi ce sta minuli mesec samo enkrat pribl. takrat, ko si imela cca O, je lahko dovolj. Jaz sem oz. je moj fizolcek ziv dokaz user posted image . Se vedno ne vem, kako nama je uspelo ravno oktobra, ker je bilo fizicno v vseh 5 rundah najmanj moznosti. Morda je bilo pa ravno to, da (v prepricanju, da sva O zamudila) sem odklopila in se ne obremenjevala.

Torej, punce, Gnezdo je zacela, zdaj pa kot domine naj padajo same crtice in pluski user posted image user posted image

(odgovor članu lizz)
Neposredna povezava do sporočila: 293
3.12.2015 7:39:29   
Janchek81

hahaha smrkla, dej, da te nam po čike poslala user posted image  ej js sm tut iz bežigrada, živela cca 23-24 letuser posted image

pa najbrz ne v BS-3ju ... k drgje jst nism nč kj preveč se potikala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 294
3.12.2015 7:39:59   
Janchek81

Sej je nardila MauMaw z zobno pasto, pa ji ni nič pokazalo user posted image

(odgovor članu woma)
Neposredna povezava do sporočila: 295
3.12.2015 7:43:09   
MauMow

Jaz sem pol kr z domačo naredila pa pozabla napisat da nič ne pokaže. Včasih so ble bolj navadne paste kot so danes, zato so lahko pokazale kaj...

Neposredna povezava do sporočila: 296
3.12.2015 7:46:40   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Jaz sem pol kr z domačo naredila pa pozabla napisat da nič ne pokaže. Včasih so ble bolj navadne paste kot so danes, zato so lahko pokazale kaj...

Se strinjam ja .... včasih so ble sigurno bolj naravne paste za zobe .. dons je polno ene kemije ..

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 297
3.12.2015 7:47:25   
katjesss
Jaz sem potem vceraj zvecer se enkrat imela izrazito pozitiven O test, tako da sva bila pridna, zdaj pa naj pride visek O, da bo to to...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 298
3.12.2015 8:09:58   
bubika86
Pozdravljena dekleta.
Mogoče moje vprašanje ne paše v to temo ampak vseeno mogoče se najde katera, ki bi mi lahko odgovorila. In sicer zanima me ali je katera imela podobno izkusnjo in ji je ratalo zanositi.
Dr. Reš mi je predpisal klomifen tbl. od 3.dne do 7.dne ciklusa + progesteron estima od 15.dne do 30.dne ciklusa , jemati jih moram 3 mesece. Spomladi sem jih ze jemala 3 mesece ampak brez ucinka
Enega otroka že imam 6 let je star in nama je hitro uspelo zdaj pa se že skoraj 2 leti matrava na drugem user posted image in sm v teh dveh letih bila vsak mesec znova razočarana user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bubika86 -- 3.12.2015 8:11:32 >

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 299
3.12.2015 8:27:18   
mojamiška

pa najbrz ne v BS-3ju ... k drgje jst nism nč kj preveč se potikala user posted image

maš zsuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Nakupovanje
Ela123

Ali radi nakupujete?

Da (73%)

Ne (27%)

Število vseh glasov: 293

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!