|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2015
30.11.2015 7:47:30   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: woma

Da se še jaz malo javim. En naporen vikend se končuje. Te dni pričakujem o. Bom naredila test že danes, pol pa user posted image , da bo december res čaroben ;).
Me zanima koliko prej o test pokaže ovulacijo?

Katere O teste pa imaš?

(odgovor članu woma)
Neposredna povezava do sporočila: 201
30.11.2015 7:48:21   
Janchek81
No, ma da se december že kaj kmalu začne z pluski, k v novembru ni blo nič pridelanega user posted image user posted image
Pa lep ponedeljek vseeeem ... pa nove dobrodošle user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 202
30.11.2015 13:11:10   
Beat
user posted image D E C E M B E R user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image user posted image

1.12.2015
Gnezdno

5.12.2015
Taroma

10.12.2015
mojamiška
sarona
Sandyy

12.12.2015
Minikimi

14.12.2015
lizz
woma

16.12.2015
Katriss

18.12.2015
Janchek81

20.12.2015
Beat
katjesss

21.12.2015
Ashaya

x. december 2015
madjanca

user posted image NAVIJAČICE user posted image
mava1975, Katte, Marčevka2010, Amour, Beat, niinii, važin

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 203
30.11.2015 16:22:30   
woma
punce, včeraj sem imela pozitiven test o, danes pa ne user posted image

Ne razumem, a ti test ne pokaže 48 ur prej pozitivnost pred dejansko ovulacijo? Čudna rečuser posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 204
30.11.2015 16:25:39   
katjesss

Ne razumem, a ti test ne pokaže 48 ur prej pozitivnost pred dejansko ovulacijo? Čudna rečuser posted image

Kaj pa ti pise v navodilih...pri mojih pise, da ko je pozitiven to pomeni da v naslednjih 12-36 urah (mislim da) nastopi O...

(odgovor članu woma)
Neposredna povezava do sporočila: 205
30.11.2015 16:29:57   
woma

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Kaj pa ti pise v navodilih...pri mojih pise, da ko je pozitiven to pomeni da v naslednjih 12-36 urah (mislim da) nastopi O...

Mah teste sem dobila in so brez navodil. Zato tok sprašujem.

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 206
30.11.2015 16:57:17   
Anonimen

(odgovor članu woma)
  Neposredna povezava do sporočila: 207
30.11.2015 16:57:55   
Anonimen

O test je pozitiven samo en ali maxi dva dni. Po tem nastopi med 12-48 ur ovulacija.

(odgovor članu woma)
  Neposredna povezava do sporočila: 208
30.11.2015 17:23:00   
Janchek81

a so testi ki ti pokaze slabo in bolj vidno drugo crtico...men npr se zacne z slabo drugo vidno crtico..cez dan ali dva je bolj vidna..drug dan pa ze spet slaba kar pomeni da je O mimo oz ne zazna vec hormona toliko...

(odgovor članu woma)
Neposredna povezava do sporočila: 209
30.11.2015 17:34:29   
woma

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

a so testi ki ti pokaze slabo in bolj vidno drugo crtico...men npr se zacne z slabo drugo vidno crtico..cez dan ali dva je bolj vidna..drug dan pa ze spet slaba kar pomeni da je O mimo oz ne zazna vec hormona toliko...

v petek sem delala test, pa je bila samo kontrolna črtica. V soboto ga nisem delala, ker me ni bilo doma. Pa sem čutila neko čudno "bolečino" spodaj. KO sem v nedeljo prišla domov sem ga naredila in je bila druga črtica full močna. Pol ga naredim še danes, pa je samo kontrolna črtica.

Se bojim, da sva o glih zamudila, čeprav naj bi jo imela jutriuser posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 210
30.11.2015 18:10:00   
katjesss
No sem zdaj doma pogledala, na mojih O testih piše, da ko se pojavi bolj izrazita črtica, to potem pomeni, da v naslednjih 24 - 36 h nastopi O - po tej razlagi naj še ne bi zamudila ničesar, tako da pridna bit user posted image

(odgovor članu woma)
Neposredna povezava do sporočila: 211
30.11.2015 19:53:04   
Amour
Punce, ker ste tako dobro navijale v oktobru in ker res spodbujate vsako, ki se vam priključi, moram deliti še z vami: danes bila na prvem pregledu, vse OK, pikica je že pravi fižolček, ki raste na pravem mestu in ji pridno bije srček user posted image

Držim pesti, da bo december res veseli december in boste pridno pridelovale pluske user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 212
30.11.2015 20:13:10   
Neli3
Živjo! Sem videla, da november očitno res ni bil dober mesec. Upam, da bo decemberski seznam lepši user posted image
Jaz user posted image ne pričakujem nekje 16.12. točno pa ne znam povedati ker imam tokrat prvič tablete Dabroston pa nimam pojma kako bo to vplivalo na user posted image Je katera jemala omenjene tablete zaradi težav s hormoni v drugem delu cikla?

LP

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 213
30.11.2015 20:32:30   
Amour
Jaz sem pred zanositvijo jemala Dabroston, zaradi vmesnih krvavitev. V peti rundi nama je uspelo, sem pa v tej rundi dodala še krvomočnico (čaj).
Dabroston sem jemala od 14. do 24. dne ciklusa, nato prekinila do M oz. do pozitivnega testa. Imela sem navodila, da nadaljujem z jemanjem takoj, ko ugotovim, da je test pozitiven, sicer nadaljujem 14. dan naslednjega ciklusa. Upam, da sem napisala razumljivo.

Na M ni nič ekstra vplivalo, bila je enako močna, se je pa normalno začela, s svežo rdečo krvjo, ni bilo od O do M vmes nič rjavih izcedkov. Edino ciklus se mi je z 28 dni podaljšal na 29-30 dni.

(odgovor članu Neli3)
Neposredna povezava do sporočila: 214
30.11.2015 21:03:47   
Neli3
Hvala za pojasnilo user posted image Jaz ga moram tudi jemati v drugi polovici in sicer od 16 do 25 dneva, prav tako zaradi rjavih izcedkov pred M. Koliko dni po koncu jemanja je pa prisla tecka? Upam, da bo kaj pomagalo ker meseci kar tecejo in tecejo...

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 215
30.11.2015 21:41:24   
Amour
V cca 5 do 6 dneh ... v resnici se čisto točno ne spomnim, vem pa, da se mi je ciklus podaljšal za 1 do 2 dneva in me je to totalno nerviralo user posted image , ker sem imela prej lepo O ravno čez vikend, ko je bilo največ možnosti, da sva s user posted image skupaj, ker je on veliko odsoten. No, z Dabrostonom se mi je to zamaknilo in me totalno zmedlo user posted image

(odgovor članu Neli3)
Neposredna povezava do sporočila: 216
30.11.2015 22:48:44   
Beat
Amour user posted image user posted image Kako lepo je brati takšne novice user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 217
30.11.2015 22:49:20   
Beat
user posted image D E C E M B E R user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image user posted image

1.12.2015
Gnezdno

5.12.2015
Taroma

10.12.2015
mojamiška
sarona
Sandyy

12.12.2015
Minikimi

14.12.2015
lizz
woma

16.12.2015
Katriss
Neli3

18.12.2015
Janchek81

20.12.2015
Beat
katjesss

21.12.2015
Ashaya

x. december 2015
madjanca

user posted image NAVIJAČICE user posted image
mava1975, Katte, Marčevka2010, Amour, Beat, niinii, važin

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 218
1.12.2015 2:04:49   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Jaz sem pred zanositvijo jemala Dabroston, zaradi vmesnih krvavitev. V peti rundi nama je uspelo, sem pa v tej rundi dodala še krvomočnico (čaj).
Dabroston sem jemala od 14. do 24. dne ciklusa, nato prekinila do M oz. do pozitivnega testa. Imela sem navodila, da nadaljujem z jemanjem takoj, ko ugotovim, da je test pozitiven, sicer nadaljujem 14. dan naslednjega ciklusa. Upam, da sem napisala razumljivo.

Na M ni nič ekstra vplivalo, bila je enako močna, se je pa normalno začela, s svežo rdečo krvjo, ni bilo od O do M vmes nič rjavih izcedkov. Edino ciklus se mi je z 28 dni podaljšal na 29-30 dni.

celo nosečnos? jaz sem še kar skeptična glede tega dabrostona. moje počutje je blo totalno na dnu in sem ga nehala jemati predčasno (doma imam ogromno zalogo, ker mi ga je moja g kar predpisovala.)

grem pa januarja na drugo mnenje...

pa so ugotovili vzrok, zakaj je prišlo do vmesnih krvavitev? jaz jih prej nisem imela (nisem imela niti rednih) po dabrostonu mi je pa kar teklo in sem na koncu za par dni obležala doma in pojedla kar nekaj železa.

trenutno sem na maci in se že kaže izboljšanje... upam, da ni to samo kratkotrajen učinek... naj še povem, da mi dabroston ni pomagal, da bi prišla do uspešne zanositve...

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 219
1.12.2015 6:57:54   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

v petek sem delala test, pa je bila samo kontrolna črtica. V soboto ga nisem delala, ker me ni bilo doma. Pa sem čutila neko čudno "bolečino" spodaj. KO sem v nedeljo prišla domov sem ga naredila in je bila druga črtica full močna. Pol ga naredim še danes, pa je samo kontrolna črtica.

Se bojim, da sva o glih zamudila, čeprav naj bi jo imela jutriuser posted image

Sem drgač že pisala na temi Bodoče nosečke, pa bom še tle...
Jaz sem danes nardila tiste CB O teste in ... kazalo je, da je prazen krogec, kar pomeni, da nismo nniti blizu O ... ko pa sem refil dala ven sem pa vidla kontrolno močno in druga črtica tudi dokej močna, tko da .... zgleda sem se pri tistih 'tapocen' testih mal oštela, ker sem vedno mislila, da se že bliža O .... pa zgleda temu ni tako ... sem res vesela, da sem dobila te teste ... mi bojo po možnosti resnično pokazali kdaj je vrhunec O ...user posted image

(odgovor članu woma)
Neposredna povezava do sporočila: 220
1.12.2015 7:52:24   
Amour
Madjanca, zdaj naj bi ga jemala do 12. tedna, nato pa prekinila, ker posteljica dozori in nadomesti rumeno telesce.
G mi je rekla, da imam stanjsano sluznico (zato sem tudi dodala krvomocnico) in ocitno popuscajoce rumeno telesce.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 221
1.12.2015 7:54:53   
MauMow

Madjanca, zdaj naj bi ga jemala do 12. tedna, nato pa prekinila, ker posteljica dozori in nadomesti rumeno telesce.
G mi je rekla, da imam stanjsano sluznico (zato sem tudi dodala krvomocnico) in ocitno popuscajoce rumeno telesce.

Da se vam o tem vmešam. Tudi sama z Dabrostonom uspela zanositi, brez pa ne. In sem ga tudi jedla od 2 dni po O in pa nadaljnih 12 dni, potem pa N test in če je + nadaljevati, če - pa nehati da pride M. In potem sem ga jedla do skoraj 16 tedna. Ponavadi je dovolj do 12t ampak veliko G malo podaljšajo.

Aja ša tudi sama jedla zaradi zelo slabe sluznice (imela krvavitve) in zgleda da tudi popuščanje rumenega telesca. Problemov ko sem bila na Dabrostonu nisem imela nič.

< Sporočilo je popravil MauMow -- 1.12.2015 7:55:49 >

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 222
1.12.2015 13:48:08   
Neli3
Punce hvala za vase izkusnje! No jaz upam, da bo pri meni pomagal, da koncno ugledam
user posted image user posted image

Najtezjih je pa vedno tistih 14dni pred M, no vsaj zame ker takrat vedno razmisljam ali je uspelo...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 223
1.12.2015 13:52:37   
woma
V nedeljo sva slončkala, ta teden cel pa ni možnosti, ker je moj v službi in se glih šihtava...
Upam da je sem imela v nedeljo o.

Kako ste drugače? Se je začel veseli december. Boste silvestrovale doma ali z družbo?

(odgovor članu Neli3)
Neposredna povezava do sporočila: 224
1.12.2015 14:08:27   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Da se vam o tem vmešam. Tudi sama z Dabrostonom uspela zanositi, brez pa ne. In sem ga tudi jedla od 2 dni po O in pa nadaljnih 12 dni, potem pa N test in če je + nadaljevati, če - pa nehati da pride M. In potem sem ga jedla do skoraj 16 tedna. Ponavadi je dovolj do 12t ampak veliko G malo podaljšajo.

Aja ša tudi sama jedla zaradi zelo slabe sluznice (imela krvavitve) in zgleda da tudi popuščanje rumenega telesca. Problemov ko sem bila na Dabrostonu nisem imela nič.

jaz imam baje preveč testosterona in zarad tega naj bi jih jedla, samo se me je vedno lotila nenormalna utrujenost, veliko mesečno nihanje kg (5 + in -) vsak mesec posebej... razpoloženjska nihanja, seveda bolj negativna kot karkoli drugega... slabosti, glavoboli... gostenje in redčenje las prav tako na mesečni ravni, akne... še bi lahko naštevala

nene, to jaz ne bom jedla...

V nedeljo sva slončkala, ta teden cel pa ni možnosti, ker je moj v službi in se glih šihtava...
Upam da je sem imela v nedeljo o.

Kako ste drugače? Se je začel veseli december. Boste silvestrovale doma ali z družbo?

ja midva bova takoj, ko pridem domov... sem tri dni odsotna in se mi meša... komaj čakam, da se jutri vrnem k možeku... pol pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

midva bova najverjetneje praznovala doma Z družbo user posted image vidva?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

joj
dojenček223

ali gledate nadaljevanko rebelde

da, vedno (6%)

občasno (7%)

če ni boljšega (6%)

ne nikoli (81%)

Število vseh glasov: 1398

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!