Marčevka2010 -> RE: Julijke 2016 (20.1.2016 16:59:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Amour Hvala, Marčevka, sem nekje zasledila, da jo imaš v četrtek in sem mislila nate [sm=smiley1.gif] Jaz sem prijavljena, jo imam naslednji petek, 22. 1. Sem pa trenutno ful prehlajena, že dva dni doma počivam (sem si vzela bolniško, bedno), ker ne želim iti na AC vsak kilava. Sicer ne vem, če te s prehladom zavrnejo, a nočem tvegati. Ti si torej OK? Hvala, da si mislila name.[sm=smiley1.gif] Sem bila živčna razvalina, tako me je matralo. Ampak sem preživela. Igle nisem videla, ker sem tako ležala. Morajo pa kar fajn zapičit, da pride skozi, ker je kar nekaj plasti. Plodovnico hitro posrkajo in potem je šla igla ven. Šele takrat sem jo videla, jao kot za konje. Vbod je zabolel, ampak ni prehudo. Potem se gre počivat 2 uri v sobo, nas je bilo cel kup in smo se načvekale, da je čas hitro minil. Drugi dan me je kar bolelo, trebuh, in kjer je bil vbod. Je treba ene 3 dni kar čim več ležat, nič se naprezat. Jaz sem bila 4. dan kot, da ni bilo nič. Držim pesti, da boš vredu opravila in, da bodo vredu rezultati. Jaz izvem jutri. Komaj čakam, da izvem, da bo konec živčne vojne. Drži se!
|
|
|
|