Lanika007 -> RE: Julijke 2016 (8.2.2016 21:46:40)
|
Evo me, lepotičkeee [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sem še med vami, samo sem bila bolj aktivna na fb, pa tudi nekaj dela sem imela s svojimi čestitkami + malo več sem šla iz hiše,kar mi je super pasalo! Trenutno sem v 16t (15+3) in res že zeloooooo nestrpno čakam naslednji pregled pri gin 24.2., najbolj zato, da spet vidiva najinega sončka/sončico [sm=smiley1.gif] Pa seveda, da se pomirim, da je vse ok. Me vsake toliko kar malo zgrabi panika pa sama sebi rečem, da je vse ok, saj nimam težav....razen tega lulanja na 5 min občasno. Sem pa ugotovila, da je posledica tega, da premalo pijem in očitno tudi kako je otroček obrnjen [sm=smiley36.gif] Najprej se mi je zdelo prezgodaj, da bi otroček vplival na mehur, a očitno je tako. Ko me začne tiščat grem na wc, popijem kozarec vode ali čaja in se uležem in božam trebušček. Po npr. pol ure ležanja čutim rahle brce in premikanje. Čim se premakne sem spet ok in me v sekundi ne tišči več [sm=smiley36.gif] kdo bi si mislil, joj joj. Trebušček mi je "čudežno" zrasel točno na dopolnjen 15t, zdaj pa se je očitno malo umiril in ostaja pri tej velikosti, ki mi trenutno tudi zelo odgovarja. Se pa že težje obuvam - če se sklonim, me trebuh pritiska, tako da sede obuvam nogavice [sm=smiley36.gif] Učeraj je pa moj mož bil tako zelo prijazen, da mi je celo noge depiliral in vam povem - obvlada bolj kot jaz!!!! [sm=smiley36.gif] Sem mu kar našla novo službo! Glede dopustov...ah, jaz imam prepoved dopustov do poroda [sm=smiley13.gif] mi je zadnjič gin izrecno prepovedal. Sem kar malo razočarana, ker bi spomladi z veseljem kam šla malo od doma, da odklopim vsakdanje skrbi in uživava se zadnjič "sama". Pa ne bo šlo! Zato pa vseeno načrtujeva dopustek čim bova videla, da bo tamali/tamala pripravljen in dovolj velik za potovanje [sm=smiley1.gif] Midva sva navdušena nad Rogaško Slatino - zato, ker imava morje vsak dan pred nosom [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|