Metuljčkica -> RE: Junijke 2016 (18.11.2015 13:35:52)
|
Joj punce, kakšno neumnost sem danes naredila! Za malico sem jedla suho salamo [sm=hudicek1.gif] [sm=zmeden.gif] Še par tednov sem se tako zelo ukvarjala s tem, kaj se sme in kaj ne sme jesti. Potem smo imeli pa za malico toliko enih namazov in ne vem česa vsega,... Pa sem vedno bolj začela razmišljati v tej smeri, da imajo gotovo tu na šoli precej visoke standarde in da mi od njihove hrane pa že nič ne bo škodilo. In evo... Pa še sodelavka mi je rekla, če jaz to lahko jem in sem ji seveda postregla z mojo razlago. No, upam, da ne bo mojemu dojenčku škodilo. Sem šla malo brat in so nekatere jedle čisto vse, tako da pomojem ni spet čisto strupeno, je pa lahko bolj ali manj nevarno. Upam, da bo v tem mojem primeru ne-nevarno. Imam pa lekcijo za naprej, tako da moram bolj PAZIT, kaj jem! Bubamara, še malo in boš lahko spet aktivna brez skrbi! :) Koliko pa je star tvoj sinček? Jaz mislim, da je najbolj pomembno to, da sta ob novici vidva z možem vidno zelo srečna in vesela in brez strahu, pa mislim, da bosta še njega za sabo potegnila. Seveda mu povejta, da ga imata res rada in zato nič manj, kvečjemu vsak dan bolj, sploh pa potem, ko bo tak super velik bratec! Če pa se slučajno zgodi negativen odziv, pa ne bo trajal dolgo - bojo brcike itd. in na koncu bo že komaj čakal, da ga vidi in bo ponosen. Zdaj upam, da ne tolčem čisto v prazno, glede na to, da nimam še otrok, ampak govorim iz primerov mojih prijateljic. Nekatere so dobile bratce/sestrice pozno in so jih prej ali slej vse imele zelo rade. Večina že prej, eni je bilo pa po rojstvu tako žal za vse, kar je rekla in seveda ne bi dala sestrice za nič na svetu! Aja, pa to je bila polsestrica; pri tebi verjetno ta problem odpade... Srečno! :)
|
|
|
|