RE: Junijke 2016 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

pika_polonca -> RE: Junijke 2016 (25.11.2015 13:39:44)

Ojla!

Malicudez, dobrodošla! [sm=bravo.gif]

Oo, Metuljčkica, super za prvi pregled! [sm=bravo.gif]

A se samo meni zdi, ali se res pri vseh neki izcedki in krči pojavljajo? [sm=zmeden.gif] No, moja nosečnost je po tistem začetnem hematomu super, ampak vseeno se mi zdi, da pa nekaj mora biti, drugače je čisto prelepo.

Mini_mini, hvala. Joj, tako lep občutek je, ko gledaš tisti ekran in vidiš svoje detece, ki se živahno obrača

A bomo naredile kak seznam? Se mi zdi, da se nas je res dosti nabralo.

Lep dan, bodite na toplem!

Malicudez* -> RE: Junijke 2016 (25.11.2015 14:46:10)

Ojla,

Mini_mini jaz tudi nisem dobila obvestila za tvoji objavo...bomo ze pokapirale do junija 😊

Meni je ze malo dolgcas od polezavanja...a za nase pikice vse...a ne?
Metuljckica cestitke ta pregled :)

Jaz imam jutri nuhalno, komaj cakam, da vidim pikico. Pregled imam pa v ZC Dravlje. Aja...moj PDP je 12.6.

A je se katera prvic [sm=nosecka.gif]? Kdaj boste zacele kaj nabavljati? Pri nas smo zaenkrat novicko povedali le v krogu druzine, ostale pa nekako caka bozickovo presenecenje....ce nam uspe novicko prikriti :)

Lepo popoldne se naprej vsem trebusckom :)

pticica83 -> RE: Junijke 2016 (25.11.2015 15:26:39)

Tudi jaz ne dobivam obvestil o novem sporočilu.

MAličudež- jaz sem sicer 4. noseča, a smo vse oddali naprej. Tako vbistvu zdaj razen posteljice in vrtiljaka ter kupa tetra plenic[sm=smiley36.gif] nimamo nič. Ampak, ko so sorodniki izvedeli, so nam že vsi ponudili stvari za dojenčka, tako da bomo vse dobili. ZA lušte bom pa kupila kaj, ko bo buši mal večji. [sm=smiley36.gif]

Nuhalno imam v ponedeljek in tudi punce komaj čakajo, da bodo lahko šle zraven in videle dojenčka. [sm=smiley1.gif].

Midva sva dokaj hitro povedala za nosečnost, saj sem že 2 tedna na bolniški.

Lepo se imejte

mini_mini -> RE: Junijke 2016 (25.11.2015 15:32:03)

pika_polonca tudi jaz imam občutek, da imamo skoraj vse neke težave s krvavitvami in krči. Jaz sem začela krvavet dva tedna nazaj zaradi polipa in tako je bilo še cel teden, le da je bil izdedek vedno bolj rjav. Čez vikend sem komaj kaj še opazila, zdaj tri dni pa je le še rumenkast. Upam da tako ostane, zelo navijam zato, da bi polip izginil oziroma odpadel za kar baje obstaja majhna verjetnost [sm=smiley1.gif]

Maličudež* midve sva očitno v podobni situaciji. Tudi jaz večinoma poležavam že polna dva tedna saj sem na bolniški. Malo naveličana, predvsem mi večji del dneva manjka družba. Pa tudi kaj veliko koristna nisem. Nekaj polikam, skuham in pospravim ampak vse le kar je najnujnejše.
Tudi midva sva želela novičko taožjim sporočiti za praznike, zdaj pa že vedo, ker ne morem lagat zakaj bolniška....
Sem pa tudi sama prvič noseča tako kot ti. Mislim, da je večina tu trenutno aktivnih že mamic. Imava se tudi za dokaj mlada starša. Če bo vse po sreči, bova stara 26 oziroma 27 ko bova prvič starša [sm=smiley1.gif] Koliko ste ve stare?

V nabavo pa ko bomo na polovički [sm=smiley36.gif]

pika_polonca -> RE: Junijke 2016 (25.11.2015 16:33:08)

Jaz sem se pa kar odjavila od tega pošiljanja obvestil. Imam pol čist preveč zabasan mail. [sm=smiley36.gif]

Malicudez, vse dobro jutri!

Jaz sem sicer noseča tretjič, vendar sta se obe nosečnosti prehitro končali. Šopingirat bova pa začela verjetno enkrat okrog februarja/marca tako počasi. Čeprav dva kompletka sem pa že kupila [sm=smiley36.gif]

Mini_mini, moja soseda, ki bo rodila zdaj decembra, mi je ravno ta vikend razlagala, da je imela polip, ki pa se je zdaj v nosečnosti zmanjšal. Nisva potem dalje razpravljali, ampak njej v glavnem ne povzroča več nobenih težav. Sem pa tudi jaz med mlajšimi, 5 dni pred PDP-jem bom stara 26 let. Upam, da dobim drugo leto najlepše darilo za rojstni dan [sm=smiley1.gif] [sm=smiley27.gif]

Jasii -> RE: Junijke 2016 (25.11.2015 19:11:41)

Pozdravljene bodoče mamice :)

Tudi jas bom prvič mamica... mlada mamica januarja bom stara 21 let :)

Imela sem že prvi pregled in videla sem že mojo malo bebico :$
V petek imam ultrazvok v ponedeljek pa nuhalno :) Zelo se veselim nuhalne upam da se bo videl spol otroka :)

Morem pa povedat da v prvih treh mesecih nisem imela dobene slabosti vse je kot treba nič me ne matra (hvala bogu), hodim pa tudi še v šolo :)

Za otroka bom skoraj vse stvari dobila od sestre in znancev, v bistvu bom kupila samo flaške, dude, kreme... :)[sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

Metuljčkica -> RE: Junijke 2016 (25.11.2015 20:17:49)

Hvala vsem za čestitke!

Mini-mini, ja, oba sva bila :) Mož se je sicer najprej pustil precej prepričevati in tudi vmes sem videla, da mu je bilo malo stresno. Ko je pa dojenčka zagledal, je bil pa ful vesel. :)) Jaz nisem nič spraševala, ker vem, da je moja ginekologinja zelo podpirajoča glede tega. Sva kar oba prišla. Potem me je pa najprej pregledala in mi vzela bris (on je med tem sedel na stolu pri njeni mizi), potem, ko je pa ultrazvok vzela, ga je pa povabila zraven in smo vsi trije gledali. Res je bilo lepo :) Tako da, tudi če bo kaj komplicirala, jo lepo prosita, če je lahko vsaj pri ultrazvoku zraven, ker je res čudovita izkušnja.
Da še to odgovorim - midva sva stara 24 in 25.

Pika-polonca, jaz sem za seznamček! Edino časa nimam, da bi ga sestavila. Z veseljem prepustim kakšni drugi. Izcedki in krči pa upam, da čim prej minejo! Jaz sicer tokrat nimam, ampak vem, koliko sem zapaničarila že, ker so mi prsi malo uplahnele.

Jaz sem noseča drugič, ampak prvič tako dolgo in upam, da bom še nadalnjih 30 tednov.
Midva bova kupila samo voziček in kakšno malenkost, vse ostalo bova dobila. Naju prijatelji, ki so "zaključili" že kakšne pol leta pridno zalagajo z vsem, kar je premajhno. Povedala bova pa za Miklavža, sva že vse povabila na družinsko kosilo.

mini_mini -> RE: Junijke 2016 (26.11.2015 10:06:06)

Pozdravljene,
zelo me veseli, da smo se v tem tednu tako razgovorile [sm=bravo.gif]
Se jaz danes dopoldan lotim seznama, če me ne bo kaj preveč hecalo. Za začetek vključim tiste, ki smo tukaj aktivne v zadnjih tednih, potem pa dodajamo.

Jasii dobrodošla!

pika_polonca hvala za deljeno izkušnjo tvoje sosede. Da bo le pri meni tudi tako.

pika_polonca -> RE: Junijke 2016 (26.11.2015 11:02:39)

Jutro!

Jaz sem sicer iz nočne, ampak je bilo mirno in sem lahko spala najprej 3, potem pa še dve uri. [sm=smiley1.gif]

Jasii, dobrodošla! [sm=bravo.gif]

Metuljčkica, ful dobro, da imaš takšno ginekologinjo. Sem že večkrat slišala, da pri teh prvih pregledih ne želijo, da so zraven partnerji. No, saj moja ginekologinja (tašča) je tudi super [sm=smiley36.gif]

Mini_mini, super, da se boš lotila seznamčka. Bomo imele vsaj malo občutka, koliko nas je [sm=smiley1.gif] Ti pa vsekakor želim, da tudi tebi ta polip ne bi povzročal nikakršnih težav!!

Včeraj mi je moj rekel, da opaža, da ful več kislega pojem. Prej nisem nikoli preveč marala kislih zadev (vložena zelenjava, bolj kisle solate tud jest nisem mogla), zdaj pa že za zajtrk jem kisle kumare [sm=smiley36.gif] Jaz se sploh nisem zavzela, on me pa zgleda zelo dobro opazuje [sm=jezicek.gif] No, danes sem zajtrkovala kosmiče s sadjem in jogurtom, tako da ni bilo nič kislega. [sm=smiley36.gif] A se tudi vam dogaja, da vam kaj bolj paše?

mini_mini -> RE: Junijke 2016 (26.11.2015 11:29:01)

J U N I J K E 2 0 1 6

30.5
pika_polonca 3[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

3.6
NoBady ?[sm=nosecka.gif] 1[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

4.6
lizika86 4[sm=nosecka.gif] 1[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
Bubamara01 ?[sm=nosecka.gif] 1[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

5.6
rožica83 ?[sm=nosecka.gif] 1[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
NatTim 2[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

6.6
meti 90 1[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
pridkana 2[sm=nosecka.gif] 1[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

12.6
Zarocenka ?[sm=nosecka.gif] ?[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
Mali_cudez* 1[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
dizza 3[sm=nosecka.gif] 1[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

13.6
KatarinCaa ?[sm=nosecka.gif] ?[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

14.6
pticica83 4[sm=nosecka.gif] 3[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

19.6
Metuljčkica 2[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
Marčevka2010 ?[sm=nosecka.gif] 1[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
Minnie 3[sm=nosecka.gif] 1[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

20.6
pollonca ?[sm=nosecka.gif] ?[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

25.6
lilian 1[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

30.6
mini_mini 1[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

?.6
Jink ?[sm=nosecka.gif] ?[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
spela86 ?[sm=nosecka.gif] ?[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
Jasii 1[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

mini_mini -> RE: Junijke 2016 (26.11.2015 11:36:46)

Začetni seznamček je narejen. Vpisala sem kar vse, ki ste se javljale tam zadnjih 20 dni.
Zaenkrat seznam vsebuje PDP, število nosečnosti[sm=nosecka.gif] ter število otrok[sm=duda.gif]. Namesto [sm=darilo.gif] bomo kasneje dopisale [sm=rozacrtici.gif] ali [sm=modricrtici.gif].

Zagotovo je kje prišlo do napake, prosim opozorite me. Tam kjer so vprašaji pa le javite prave podatke, da jih dopišem. Pravtako se javite tiste, ki vas na seznamu ni in nas spremljate.

Dobro jutro pika polonca [sm=smiley1.gif] oziroma lahko noč, malo še lahko greš zadremat, če ti čas dopušča. Glede hrane ne opažam nič posebnega, razen to, da mi večino dneva nič ne paše. In malo večkrat kot ponavadi si zaželim kaj nezdravega čemur se pa poskušam upreti.

pika_polonca -> RE: Junijke 2016 (26.11.2015 11:59:58)

oO, mini_mini, super! [sm=bravo.gif] Prav lep seznamček! [sm=smiley27.gif]

Še eno vprašanje... A boste vse vprašale za spol? Midva razmišljava, da bi bilo presenečenje. Tašča bo pač vedela, temu se ne da izognit, vem pa, da bo tiho, če se bomo tako zmenili. [sm=smiley1.gif]

Metuljčkica -> RE: Junijke 2016 (26.11.2015 12:53:00)

Super seznamček! [sm=bravo.gif]
Jaz ne želim vedeti spola, imam zelooo rada presenečenja! Mož si pa na vsak način želi, haha. Jaz nimam s tem težav, kar naj izve, samo da se mu ne bo kaj zareklo [sm=jezicek.gif]. Moram na naslednjih pregledih prav pazit, da bom G opozorila na to.[sm=smiley36.gif]

Joanfaca -> RE: Junijke 2016 (26.11.2015 13:45:25)

Živjo,

po dolgem času se oglašam spet jaz, ker sem bolj na FB :)
Sem pa stara 25 let in prvič noseča, rok imam uradno 7. 6. (en dan po svojem 26. rojstnem dnevu), ampak je po vseh UZ sodeč za ak teden večji, tako da bo morda celo konec maja :) Izcedkov in krvavitev na srečo nobenih [sm=bravo.gif]

kristine -> RE: Junijke 2016 (26.11.2015 19:30:08)

Tudi jaz se vam pridruzujem, ceprav vec berem kot pisem. Imam 8 letno hcerko. Pdp 4.6.2016, Ns ze opravljena -1,1 kar je ok, zaradi let - 41, pa se mi verjetnost itak poveca. Sedaj razmisljam ali grem na amiocentezo, ki mi pripada je pa invazivna metoda ali pa opravim nifty test. Je katera morda o tem razmisljala?

rožica83 -> RE: Junijke 2016 (26.11.2015 20:04:53)

Pozdravljene!

Super za seznam [sm=bravo.gif]

Drugače je to moja druga nosečnost, doma že imamo eno bejbo, ki bo drugo leto stara 8 let.

Nuhalna je že za mano, rezultat pa ne ravno najboljši, tako da me jutri čaka biopsija horionskih celic. Lahko bi šla na amnio sam ne mislim še vsaj tri tedne čakat na to preiskavo, zato sem se raje odločila za biopsijo. Priznam malo me skrbi, sam se poskušam kulirati, da s tem še dodatno ne škodujem plodu. Po posegu me pa čaka še ene tri tedne negotovosti v čakanju na rezultate. [sm=zmeden.gif]

Mi je pa na nuhalni določila pdp na 1.6., sam nismo z ginekologinjo še nič spreminjale, ker smo se danes pogovarjale samo o biopsiji.

Srečno vsem ostalim na pregledu in božajte svoje bušije.[sm=smiley20.gif]

pticica83 -> RE: Junijke 2016 (26.11.2015 22:51:43)

Midva se se nisva odlocila ali bova vprasala za spol,saj nama je vseeno. Doma imamo tri puncke in bi se eno. Tudi punce bi sestrico. Ce bo fantek,pa seveda ne bo nic narobe.

Aja...pa tud naju dva imam za mlada starsa,saj bova ob rojstvu cetrtega otroka stara 32 in 33. Prva pupa je pa zdaj 10 let in pol.[sm=smiley36.gif]

pika_polonca -> RE: Junijke 2016 (27.11.2015 19:19:18)

Ojla.

Uuuuš, je mraz. Sva šla na en kratek sprehod z mojim in je bilo super, je pa zdaj še bolj luštno, ko se pri kaminu segrevava [sm=smiley36.gif]

Kristine, dobrodošla!

Rožica83, kako je bilo na biopisiji?

rožica83 -> RE: Junijke 2016 (28.11.2015 11:32:20)

Ojla.

Jaz počivam po biposiji, zaenkrat je vse ok. Nimam hujših bolečin, sem pa še en teden na bolniški. Zdaj pa samo še čakanje na rezultate. Sem pa spet nekaj prehlajena, mi teče iz nosa pa ful kiham. Me je vsakič ko kihnem kar malo strah.

Biopsijo mi je naredil dr. Pušenjak, je bil ful ok. Malce je bilo sicer neprijetno, sam nič boleče, sem že kaj dosti hujšega dala čez [sm=smiley2.gif] Sem pa zdaj tudi morala povedati v službi, ker sem pač šla na bolniško, pa so bili vsi zelo razumevajoči.

PDP pa kar ostane 5.6. Je rekel tudi dr. včeraj da se za 4 dni ne prestavlja. Mi je pa res vseeno, ker imam še iz prve nosečnosti slabe izkušnje. Sem najprej imela rok 28.2. v prestopnem letu, potem mi je po UZ prestavila na 5.3. rodila sem pa 16.3. ko so me 15. sprejeli v porodnišnico, da mi sprožijo porod. Pa je potem bila tamala čist ok, ni imela nobenega znaka, da bi bila prenošena, tako da zdaj ful z rezervo jemljem tele datume. Vsakemu k me vpraša kdaj bo sam rečem, da enkrat v juniju pa že [sm=jezicek.gif]

Bubamara01 -> RE: Junijke 2016 (28.11.2015 14:45:12)

Mini mini hvala za seznam... Jaz sem drugič noseča, imam doma ravno v tem tednu starega 9.let fantiča...
Sedaj še ne vemo kaj bo... V ponedeljek na nuhalni je rekla, da kaze na fanta, ampak ni 100%...

V četrtek sva šla kri dat za nipt oz nifty test... Torej čez 14 dni zvem tudi za spol :)
Kristine... Jaz sem ful kolebala kaj bi šla... Ac ali neinvazivni test, pa me je mož prepričal... Pač, da bova že zbrala denar, ker konec koncev po ivf postopku pa še krvavitev... Kljub mali verjetnosti za splav na Ac, ta vseeno je...
Danes praznujemo RD od sina in po pravici povedano se mi takoo ne da... Jaz ne vem ali so leta ali kaj... Ampak takooo sem utrujena, da komaj kaj naredim... Upam, da mine... Še letos :)

pika_polonca -> RE: Junijke 2016 (29.11.2015 10:22:39)

Jutro!

Rožica, le počivaj zdaj. Pa držim pesti za dobre rezultate!!

Bubamara01, vse najboljše sinu! Tudi zate pestke, da bodo rezultati dobri!

Jaz sem dobro. Trebušček pa tudi raste [sm=smiley1.gif]

NoBady -> RE: Junijke 2016 (29.11.2015 11:08:55)

waaaaaw tok ste pridno napisale, da sem si mogla prou čas uzet pa prebrat... ampak moj kratek spomin ne seže tak dolgo da bi vsaki posebej kaj odpisala.. je preveč vsega [sm=jezicek.gif]
Na kratko pa takole:

*NOVE JUNIJKE dobrodošle [sm=bravo.gif]
*SUPER LEP SEZNAM - moja 2.nosečnost
*jaz sem tudi na bolniški zarad izcedka, zdej se je umirilo, ampak bolečine so še, vidim da nas je kr nekaj na bolniški [sm=smiley1.gif]
*tudi jaz se imam za mlado mamico, PDP se mi je prestavil sedaj na moj 27.rojstni dan ki je 1.6... [sm=smiley36.gif]

*povedala sma tudi 6letnemu sinu, takoj po nuhalni, kjer je bilo vse ok, in je bil takoooo vesel [sm=bravo.gif] in itak naslednji dan takoj povedal doma in v šoli [sm=smiley1.gif]
*gledam in iščem voziček... mislim da boma šla pogledat v mb http://www.bumbo.si/ taki lepi vozički so mi, zanima me še kako so kaj funkcionalni, pa kako se zložijo, moram gledat da gre v mojo corso :)
*kupovala še nisem nič, to bom začela po 5,6 mesecu, nič kaj prej ... pa upam da dosti stvari dobim, čakam da zvem za ziher spol da potem vzamem stvari od kolegic, ker ena ima punčko in ena fantka [sm=smiley1.gif]

tako malo sem se javila, lepo sončno nedeljo, božajte trebuščke, papa[sm=nosecka.gif]

mini_mini -> RE: Junijke 2016 (29.11.2015 11:54:51)

J U N I J K E 2 0 1 6

30.5
pika_polonca 3[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

1.6
NoBady 2[sm=nosecka.gif] 1[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

4.6
lizika86 4[sm=nosecka.gif] 1[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
Bubamara01 2[sm=nosecka.gif] 1[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
kristine 1[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

5.6
rožica83 2[sm=nosecka.gif] 1[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
NatTim 2[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

6.6
meti 90 1[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
pridkana 2[sm=nosecka.gif] 1[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

7.6
Joanfaca 1[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

12.6
Zarocenka ?[sm=nosecka.gif] ?[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
Mali_cudez* 1[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
dizza 3[sm=nosecka.gif] 1[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

13.6
KatarinCaa ?[sm=nosecka.gif] ?[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

14.6
pticica83 4[sm=nosecka.gif] 3[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

19.6
Metuljckica 2[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
Marcevka2010 ?[sm=nosecka.gif] 1[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
Minnie 3[sm=nosecka.gif] 1[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

20.6
pollonca ?[sm=nosecka.gif] ?[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

25.6
lilian 1[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

30.6
mini_mini 1[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

?.6
Jink ?[sm=nosecka.gif] ?[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
spela86 ?[sm=nosecka.gif] ?[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
Jasii 1[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

mini_mini -> RE: Junijke 2016 (29.11.2015 12:03:13)

Evo malo posodobljen seznamček. Le javite se še tiste, pri katerih je kaj za popravit. Pa tudi tiste, ki nas mogoče berete pa še zbirate pogum, da kaj napišete. Več kot nas klepeta lepše nam je, fajn je ker lahko delimo izkušnje med sabo.

Vsem, ki čakate rezultate naj vam čimprej mine in seveda prinese le dobre rezultate.

Nobady res nas je kar nekaj v bolniški. Jaz že nestrpno čakam na pregled, upam da bo vse ok in da se rešim bolniške, ker si že res želim it delat. Upam tudi, da bom kaj bolje, ker me že dva dni muči prehlad, nos, grlo, uho pa nasplošno se nekaj slabše počutim.

Punce izkoristite sončno nedeljo!

kristine -> RE: Junijke 2016 (29.11.2015 19:18:33)

Za seznam- 2.nosečnost, imam pa 1. hčer. Čez vikend sva se tudi midva odlocila za Nifty test. Pocakala bom rezultate in bomo potem videli - ce bo slucajno obstajal kaksen dvom, bom sla na amnio, ceprav se bojim- imam slab obcutek. Tudi jaz sem utrujena, najraje bi po sluzbi pocivala na kavcu in sploh ne vem, kdaj bomo vse uredili doma. Pred leti smo se odlocili, da nam bo en otrok uredu, zato sva tudi vse stvari razen vozicka in previjalne dali naprej. Lahko se potolazim, da ce bo fantek smo itak imeli vse roza 😊. Tudi sobo smo ta mali uredili tako, da je vse na mestu , pa ce se pomislim, da bosta vec kot 8 let razlike, bosta kot dva edinca ali pa lahko recem, da bom imela malo varusko😶. No, vse ob svojem cajtu, zdaj pocivam in razmisljam kje si bom kupila kaj za obleči in kdaj bom povedala v sluzbi, verjetno po rezultatih. A katera ve, ce je doloceno kdaj je potrebno povedeti v sluzbi?

Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>