Metuljčkica -> RE: Junijke 2016 (25.11.2015 20:17:49)
|
Hvala vsem za čestitke! Mini-mini, ja, oba sva bila :) Mož se je sicer najprej pustil precej prepričevati in tudi vmes sem videla, da mu je bilo malo stresno. Ko je pa dojenčka zagledal, je bil pa ful vesel. :)) Jaz nisem nič spraševala, ker vem, da je moja ginekologinja zelo podpirajoča glede tega. Sva kar oba prišla. Potem me je pa najprej pregledala in mi vzela bris (on je med tem sedel na stolu pri njeni mizi), potem, ko je pa ultrazvok vzela, ga je pa povabila zraven in smo vsi trije gledali. Res je bilo lepo :) Tako da, tudi če bo kaj komplicirala, jo lepo prosita, če je lahko vsaj pri ultrazvoku zraven, ker je res čudovita izkušnja. Da še to odgovorim - midva sva stara 24 in 25. Pika-polonca, jaz sem za seznamček! Edino časa nimam, da bi ga sestavila. Z veseljem prepustim kakšni drugi. Izcedki in krči pa upam, da čim prej minejo! Jaz sicer tokrat nimam, ampak vem, koliko sem zapaničarila že, ker so mi prsi malo uplahnele. Jaz sem noseča drugič, ampak prvič tako dolgo in upam, da bom še nadalnjih 30 tednov. Midva bova kupila samo voziček in kakšno malenkost, vse ostalo bova dobila. Naju prijatelji, ki so "zaključili" že kakšne pol leta pridno zalagajo z vsem, kar je premajhno. Povedala bova pa za Miklavža, sva že vse povabila na družinsko kosilo.
|
|
|
|