mini_mini -> RE: Junijke 2016 (11.11.2015 16:57:36)
|
Pozdravljene, odkar sem zagledala [sm=rozacrtici.gif] vas berem. Izračunan PDP 30.6. Upam, da vse ostanemo skupaj do začetka poletja, ko bomo stisnile male štručke. Od domačega testa dalje me spremljajo slabost, boleče prsi, napihnjenost, rahle bolečine v trebuhu ter obupna utrjenost. Po prihodu iz službe sem sposobna samo še za spanje, vendar sva z možem srečna, da je končno uspelo. Včeraj pa šok, po prihodu domov opazim svežo kri. V roku dveh ur je še bilo nekaj kapljic. Predvsem me je bilo strah, ker še nisem bila na pregledu (preveč zgodb o IMN sem prebrala). Zvečer sem klicala v dežurno ambulanto in svetovali so mi, da se lahko takoj oglasim, v primeru bolečin pa nujno. Po slabo prespani noči nisem šla v službo in se strahoma odpravila do ambulante, ker sem še vedno rahlo krvavela in imela rahle bolečine. Na vaginalnem pregledu so našli polip. Načeloma ni nevarno. Problem so le krvavitve, ki se bodo še ponavljale in se zato lahko spregleda krvavitev zaradi kakšnega drugega vzroka. Če ne bodo močnejše od menstruacije ni potreben preplah pravijo. V nosečnosti jih ne odstranjujejo zaradi možnih zapletov in SS. Pomiril me je šele UZ. Pikica je na pravem mestu in utrip prisoten, velikost malo nad 4mm in ocenjujejo da je to 6 teden in par dni, kar je teden manj glede na moje izračune iz datuma zadnje mestruacije. Tako bi naj bil PDP v začetku julija, vendar se vseeno pridružujem v vašo skupino, ker vas že od začetka spremljam. Po pomiritvi sem bila prepričana, da grem jutri delat, vendar se ginekolog ni strinjal in predpisal počivanje. Kar 3 tedne vse do naslednjega pregleda. Tole se mi bo ubupno vleklo in pojma nimam kaj naj počnem, ker tega nisem pričakovala niti nisem vajena mirovat. Mož se iz službenega potovanja vrne šele v soboto in nimam nikogar za pogovor, ker novice še nočem deliti z ostalimi bližnjimi. Zato hvala vsem, ker ste prebrale to dolgo utrujajočo objavo, vendar se zdaj bolje počutim [sm=smiley1.gif] Pozdravček vsem in prijetno nosečnost.
|
|
|
|