Metuljčkica -> RE: Junijke 2016 (4.12.2015 20:21:08)
|
Hoj, Anonimna, pozdravljena! Imaš prav, sploh glede barve in praktičnosti. Jaz nekako računam s tem, da bo košara uporabna največ pol leta in da jo bomo potem pospravili za kakšni dve leti. Si mi pa dala misliti - res je tako lep, da ga je po eni strani škoda; ampak voziček je zato, da mi služi in ne zato, da jaz njemu [sm=smiley1.gif] Če bo pa veliko prask, pack, se bom pa kreativno izživljala nad njim! [sm=smiley1.gif] hehe, s tem mislim nalepila/narisala pike ali črte in če bo prehudo, magari presprejala s temno modro. Sicer pa moram pogledat še, kakšen je športni del, ker tisto mora bit pa ornk trpežno! Tako moonlight je pa tudi super za pogledat! Meni so taki tipi vozičkov res všeč, pa še moderni so trenutno. No, saj zato pa je toliko podbnih. ;) Oglasi se še kdaj, Anonimna! Bom pa pred nakupom vzela s sabo še sestrično, ki je fizioterapevtka. Me je opozorila, da je precej vozičkov kreiranih tako, da za otrokovo hrbtenico ni optimalno. Takrat je izpostavila predvsem nek model od Joolza, ki ima športni del narejen tako, da sedalo ni vodoravno, ampak malo nagnjeno naprej, proti nogicam in zato otrok ves čas leze dol. Saj ni hude panike, samo če je pa otroček npr. že apriori malo bolj hipoton, pa ni fajn. Pa sploh, te stvari so kar drage in je škoda dat veliko denarja za slab izdelek.
|
|
|
|