RE: Junijke 2016 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Bubamara01 -> RE: Junijke 2016 (30.11.2015 10:46:26)

aaa.kristine, tudi midva sva mislila, da bo samo en otrok...predvsem jaz ;) super za odločitev za NIPT test...eh, saj bo vse ok, ne bo treba na AC ...
tako, da nimava čisto ničesar za otroka...imam sicer prijateljice, ki imajo male otročičke, upam, da kaj dobim...

jaz pa želim biti na bolniški vso nosečnost, sicer mi iz finančnih razlogov to res ne diši, ampak ker sem v službi v odpovednem roku, bi me kap, če mi ne bodo podaljšali... ker preden sem šla na bolniško, se je že začelo metanje kolen pod noge in ful pritiski ...sicer bi morala danes dobiti odločitev komisije o podaljšanju bolniške...imam jo le do danes...pa jo menda dobim do srede (tako mi je rekla v glavni pisarni zavoda) - a katera kaj ve a ti smejo povedati preko letefona ali je bilo podaljšanje odobreno ali ne?

Drugače so pa strašno lepi dnevi...če ne bi bila taaaakooo utrujena, bi se jih še 100000x bolj veselila ;)

lep teden

Minnnie -> RE: Junijke 2016 (30.11.2015 20:17:20)

Hvala, da ste me napisale na seznam.

Dnevi grejo tako hitro mimo, da bo kmalu ze drugi pregled in nuhalna. Upam, da bo vse okej.

Tudi pocutje je v redu, edino apetita imam za izvoz. Malo mi nagaja scitnica, malo hormoni. Nevem kako bo pri G na pregledu, ko stopim na tehtnico. Kako je vas apetit?

pika_polonca -> RE: Junijke 2016 (2.12.2015 10:24:05)

Ojla,

kako ste?

Oh, NoBady, zdaj sem pa še jaz začela vozičke gledat, čeprav sem rekla, da bova še počakala. [sm=jezicek.gif] In tooliko leeepih je. Praktični pa vprašanje, kako so. Tiste, ki že imate otroke - a lahko prosimo za kak nasvet, kaj se je vam zdelo pomembno itd.? HVALA [sm=smiley1.gif]
PDP kar na rojstni dan. Ful dobro, mogoče bosta pa res praznovala skupaj. Jaz imam pa 25. 5. roj. dan, tako da če dete pohiti za 5 dni, bova feštala skupaj [sm=smiley36.gif]

Minnie, moj apetit je tak kot običajno. Nič večji, nič manjši. Opažam pa, da mi določena hrana res bolj paše, je imel zadnjič moj prav [sm=smiley36.gif]

Zdaj pa šibam kuhat. Lep dan!

mini_mini -> RE: Junijke 2016 (2.12.2015 12:15:04)

Punce lep pozdrav vsem.

Evo tudi mene iz prvega uradnega pregleda. Sicer je bilo vse tako na hitro ampak vseeno na uz smo poslusali srceka in tudi izvidi laboratorija so ok.
Dobila materinsko, dopolnili smo 10. Teden in narocila sem se na nuhalno, ki jo imam cez dva tedna pri Strahovi. Uglavnem presrecna [sm=smiley1.gif]

Glede mojega apetita je se vedno enako. Nic mi ne pase in se po vecini silim, da jem. Trenutke ko mi ni slabo izkoristim za hrano.

Lepo bodite in javite se kaj.

Marčevka2010 -> RE: Junijke 2016 (2.12.2015 12:31:21)

Pozdravljene vse nove!

Super za seznam! Moji podatki: 3. nosečnost, 2. otrok, za spol bova vprašala oz. se dobi pri amniocentezi tudi ta podatek. PDP mi g še ni določil, sredi decembra imam spet pregled. Takrat bo glede na velikost otročka določil PDP.

Sem pa tudi jaz doma, krvavitve, mi je odkril hematom. Ampak je vse vredu, otroček veselo migal na pregledu. Sem bila tako vesela. Velikost tudi taka kot mora biti za 11 teden in 3 dni. Tako, da raste kot mora.
Mi šele sedaj ta nosečnost postaja realna, ko sem videla na UZ obliko in miganje. Prej mi je bilo kot, da ni čisto realno vse skupaj.
Sem šla pa malo za dušo kupit dva mala bodija po pregledu. Čeprav imamo goro cunjic še po hčerki. Če bo fant bo še treba v nabavo, ker razen nekaj nevtralnih oblačil za začetek je potem kasneje večina vse bolj punčkasto.
Bomo videli.
Za spol mi je vseeno. Hčerko, ki sem jo želela imet že imam. Za drugega mi je pa vseeno. Samo, da bo zdrav. Mož ziher navija za fanta, čeprav ni nič še rekel do sedaj.

Kako je pri ostalih, imate kakšne želje glede spola, ali vam je vseeno?

Bo še katera šla na amniocentezo?

BelaMarela -> RE: Junijke 2016 (2.12.2015 18:39:01)

Pozdravljene, punce! Spremljam vas že nekaj tednov. Zdaj sem se pa odločila, da se vam pridružim. Moj PDP je 30.6, prvi pregled je že za menoj. Bitjece je veselo migalo. Je pa to moja 2. nosečnost. Pred letom in pol sem imela sprožen splav, ker ni bilo ploda (prazna gestacijska vrečka). Srčno upam, da bo zdaj ok. Ker sem čisto na koncu junija, se da zgodit, da bom tudi julijka, ampak bom kar pri vas ostala :). Aja, stara sem 28 let, otrok še nimam. Nuhalno imam 16.12 pri Strahovi. Moj obrambni mehanizem pred žalostjo in ponovno izgubo dela na polno, tako da bom verjetno zaenkrat bolj v ozadju. Več brala, manj tipkala. Će bo vse ok pa se vam čez čas pridružim tut na fb. Lepo bodite!

Metuljčkica -> RE: Junijke 2016 (2.12.2015 21:14:17)

Hello! :)

Jaz sem še vedno laaačna kar naprej, ampak po novem mi je pa pogosto po obroku kar slabo, pa veliko sline se mi nabira in je malo smotano. Ampak hkrati sem pa ful vesela, ker me takšni znaki vedno znova pomirijo. Kljub temu, da sem dojenčka videla in je z njim vse v redu, se še vedno zavedam, da naša življenja vedno visijo na nitki, še posebej zaradi lanske izkušnje pa ne jemljem kot samoumevno, da nosečnost traja 40 tednov. Nočem psihirat, tud sama se ne sekiram ves čas in večinoma sem zelo optimistična glede poteka nosečnosti; ampak dokler še ni brcik, sem zelo vesela vsakega opominčka, da je vse kul. Punce, ki ste pisale o izgubah in strahu, jaz vas res razumem...[sm=smiley13.gif]

Midva sva že gotovo kakšne pol leta odločena glede vozička in sicer točno za tega: http://www.trgovina-junior.si/cs/Vozi%C4%8Dki-Wiejar-/?cat=117&subcat2=525 [sm=bravo.gif] Enkrat sva zavila v trgovino, ga zagledala in se oba strinjala, da je to to. Potem sva pa ravno v nedeljo videla enega v centru in sva bila čist fertik [sm=smiley36.gif] Najprej sva rekla, da bova kupila takoj, ko bova ugotovila, če je eden ali sta dva dojenčka, zdaj pa nekako prestavljava na kasnejši čas. Saj nama zdaj res še nič ne koristi. :D hehe

Meni se že kar pozna, se vedno težje igram skrivalnice. Komaj čakam nedeljo, ko bova povedala domačim, v torek pa nujno povem še v službi, predno kdo sam ugotovi. Koliko se pa vam pozna?

Pozdravček vsem [sm=smiley31.gif]

pika_polonca -> RE: Junijke 2016 (3.12.2015 12:46:13)

Ojla!

Mini_mini, super za pregled! [sm=bravo.gif]

Marčevka2010, uf, hematom. Naj se tako hitro absorbira, kot se je moj! Jaz se tudi nisem mogla upreti in sem takoj po pregledu šla po en pajacek [sm=smiley36.gif]
Nama je vseeno, če bo punčka ali fantek. Si pa želiva tako hčerke kot tudi sina, tako da če bo zdaj fantek, pol bi želela v drugo punčko in obratno. [sm=smiley1.gif] Bomo pa maja oz. junija videli, kaj bo. Samo zdravo naj bo!

BelaMarela, dobrodošla med nami! Imaš pa PDP točno en mesec za mano [sm=smiley1.gif]

Pri meni je pa zdaj tisti strah pred ponovno izgubo minil. Nič več prestrašeno ne gledam hlačk in papirja. Še sreča, ker je bilo to prav grozno prej. Dobrih 14 tednov je mimo, čeprav se nikoli ne ve ... [sm=smiley6.gif]

Metuljčkica, lep voziček! Jaz trenutno izbiram take, ki so mi všeč vizualno [sm=smiley36.gif], marca bova pa še njihovo praktičnost "ocenjevala".
Moj trebušček je že lepo viden. Prej je bil samo ob večerih, zdaj je pa že zjutraj. Tako fajn napet in okrogel [sm=smiley36.gif] Še vedno nisva vsem povedala. Tisti, ki jih dnevno videvam, vedo, ostali pa še ne. Bo treba, drugače bodo sami pogruntali. [sm=smiley36.gif] Hlače mi sicer še vse pašejo in se dajo zapet, mi pa, priznam, vseeno najbolj pašejo trenirke in pajkice. Se ne počutim dobro v tesnih oblačilih.

Anonimen -> RE: Junijke 2016 (4.12.2015 11:34:34)

Živijo....
Naj se čisto na kratko predstavim... Rok imam 28.6.. To bo moj drugi otročiček in vas redno prebiram :D Mogla sem se oglasit takoj ko sem videla voziček Metuljčkice :D Meni je voziček zelo všeč... ampak jaz si ne predstavljam tisti beli spodnji del čez kakšen mesec ali dva. Prostora doma nimam toliko,da bi voziček parkirala cel tako da bom košaro redno jemala iz ogrodja in jo nekje odložila. sem se pa navdušila nad tem modelom:
https://www.google.si/search?q=tako+moonlight&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiE0uSSgMLJAhXF7nIKHQmCAYwQsAQIHw&biw=1600&bih=765
Po obliki bi si lahko bila podobna, ampak moje mnenje da je siva podlaga dosti bolj praktična od bele :D
Lep pozdrav vsem JUNIJKAM :D

Metuljčkica -> RE: Junijke 2016 (4.12.2015 20:21:08)

Hoj, Anonimna, pozdravljena!

Imaš prav, sploh glede barve in praktičnosti. Jaz nekako računam s tem, da bo košara uporabna največ pol leta in da jo bomo potem pospravili za kakšni dve leti.
Si mi pa dala misliti - res je tako lep, da ga je po eni strani škoda; ampak voziček je zato, da mi služi in ne zato, da jaz njemu [sm=smiley1.gif] Če bo pa veliko prask, pack, se bom pa kreativno izživljala nad njim! [sm=smiley1.gif] hehe, s tem mislim nalepila/narisala pike ali črte in če bo prehudo, magari presprejala s temno modro. Sicer pa moram pogledat še, kakšen je športni del, ker tisto mora bit pa ornk trpežno!
Tako moonlight je pa tudi super za pogledat! Meni so taki tipi vozičkov res všeč, pa še moderni so trenutno. No, saj zato pa je toliko podbnih. ;) Oglasi se še kdaj, Anonimna!

Bom pa pred nakupom vzela s sabo še sestrično, ki je fizioterapevtka. Me je opozorila, da je precej vozičkov kreiranih tako, da za otrokovo hrbtenico ni optimalno. Takrat je izpostavila predvsem nek model od Joolza, ki ima športni del narejen tako, da sedalo ni vodoravno, ampak malo nagnjeno naprej, proti nogicam in zato otrok ves čas leze dol. Saj ni hude panike, samo če je pa otroček npr. že apriori malo bolj hipoton, pa ni fajn. Pa sploh, te stvari so kar drage in je škoda dat veliko denarja za slab izdelek.

NoBady -> RE: Junijke 2016 (5.12.2015 18:31:58)

ooo Metuljčkica tudi jaz imam nagledane take vozičke, res da kar se barve tiče bi imela temnejšega, ker vem kak se hitro vse umaže, ampak obliko mislim, to je to kar mi je fuuul ušeč... zdej sam čakam da bo čas da grema pogledat voziček v živo :) da vidim kar se praktičnosti tiče... kolesa se morajo lahko vrteti, nujno je da se sprednja kolesa ali eno kolo vrti, pri prvem sem imela voziček s fiksnimi kolesi ... katastrofa, v trgovini nisi mogel zavijat vsakič dvignit voziček.... pa še na 3 kolesa sem imela, in kasneje ko je sedel in bil živahen je pretila nevarnost ko se je nagnil na stran da se mi voziček kipne na stran, zato tokrat obvezno 4 kolesa in sprednja vrtljiva... in po možnosti napihljiva... to je kar se mene tiče najbolj važno, kar sem imela pri prvem greško... drugo pa je da se fajn zloži, sploh zame ki imam majhen avto, da gre v prtljažnik... pa da se enostavno zloži da ne rabiš moške roke zraven... pa tak... fajn je it v trgovino te stvari sprobat mal če se le da...

kar se kupovanja vozička tiče, a ni ponavadi garancija 1 leto od nakupa? torej je fajn kupit čim kasnej, če se slučajno kaj zalomi da uveljavljaš garancijo brez problema...

Da bote dans Miklavžu nastavle :)

pozdravček ***

pika_polonca -> RE: Junijke 2016 (6.12.2015 10:51:09)

Ojla!

Anonimna, dobrodošla!

Men je pa trenutno tale top: http://www.bumbo.si/Bebetto-Silvia-3v1-353 [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Metuljčkica, tega vozička (Joolz) sicer ne poznam, je pa imela sodelavka Peg Perego Skate in je bil ful lepo vodljiv, na vseh terenih super, košara in lupinica ok, ampak športni del je pa tako narejen, da ima otrok, ko ga daš v leže, noge v zraku. Ne vem, men se to ne zdi lih ok.

Metuljčkica -> RE: Junijke 2016 (6.12.2015 20:32:55)

NoBady, se strinjam, nujno štiri kolesa! Pa napihljiva, da po kakšnem makedamu ne trese ali se zatika preveč. No, ali pa vsaj meni dajejo boljši občutek. ;) Pa zdi se mi, da se vsa nenapihljiva kolesa hitreje obrabijo oz. jim teren da zareze, med tem ko je guma bolj trpežna. Glede zložljivosti pa mislim, da se pozna nek napredek; je pa velikokrat treba zaradi teh velikih koles kakšno kolo snemati...no, in to bom res črtala s seznama, ker se mi s tem pa res ne bo dal ubadat. Voziček mora služiti meni in ne obratno [sm=jezicek.gif] Mora pa tudi najin jit na majhno, ker imava cliota. Sicer še enega malce večjega, ampak ima tri vrata in se mi zdi, da bomo pogosteje s cliom okrog hodili.

Pika polonca, tudi tvoj je UAU! In še dobro, da si omenila garancijo! Vzeto na znanje. Bova kupila pozno spomladi (ker so ga ravno par dni nazaj prodali, haha); pa še moj mož je super detektor napak in bo gotovo hitro opazil [sm=smiley36.gif]
Za Peg Perego pa no comment! Bi si mislila, da bo vsaj firma z dolgoletno tradicijo vlagala v kvaliteto in razvoj, ne predvsem v šminko.

tiiinika -> RE: Junijke 2016 (7.12.2015 10:42:32)

živjoo. tudi moj prihaja 8. ali 9. junija [sm=bravo.gif] spola pa še ne vemo.

se pa je končno končalo to bruhanje, ki me je ubijalo.

lp. [sm=duda.gif]

Anonimen -> RE: Junijke 2016 (7.12.2015 11:30:42)

Ahh jeeej... te slabosti in bruhanje mi že počasi najedajo... Zdaj je vsaj malo boljše, ker so najbližji že seznanjeni z veselim pričakovanjem in ne gledajo več postrani moje nenadne odhode na wc [sm=smiley1.gif]. Ko že pride dan, ko se vse skupaj malo umiri (bruhala sem samo 1x na dan), dobim naslednji dan novo porcijo celodnevne slabosti in vse kar temu sledi :S Glede na to, da začnem z 12.tednom upam da se HITRO konča,saj bi bil že čas, da lahko grem normalno v trgovino ali na čvek s prijateljicami ob toplem čaju :D
In kako ste kaj ostale?

ma123 -> RE: Junijke 2016 (7.12.2015 15:42:25)

Zdravo, še ena nova tukaj[sm=bravo.gif] da ne berem vse za nazaj..morda katera ve, če obstaja skupina na FB-ju? Komu pišem da me doda?

pticica83 -> RE: Junijke 2016 (7.12.2015 18:43:28)

ma123....jaz sem predkratkim pisala eni članici (lizika86), ki je rekla,da me lahk doda na FB, pa nič od tega. Mogoče lahko katera druga?[sm=zmeden.gif]

pika_polonca -> RE: Junijke 2016 (7.12.2015 19:36:47)

Ojla!

Dobrodošli novi junijki!! [sm=bravo.gif]

Drugače sem super. Trebušček raste, detece pa verjetno z njim. V četrtek grem na pregled [sm=bravo.gif] Sem pa danes noseča točno 15 tednov [sm=bravo.gif]

mini_mini -> RE: Junijke 2016 (7.12.2015 19:37:14)

Napisala sem cel spis in nekako na telefonu uspela vse zapret. Zato na hitro.
Sem nazaj v sluzbo po dolgi bolniski, pocutje pa za bruhat. Niti pit mi vec ne pase in se zelo silim da spravim kaj vase.

Se dober teden do nuhalne. Ze osdtevam [sm=smiley1.gif]
upam da se potem zacnejo slabosti pocasi umikat.

Seznamcek posodobim, ko pridem do racunalnika. Glede FB pa nevem jaz bom kar tukaj [sm=smiley1.gif]

Pozdravcek vsem [sm=nosecka.gif]

tiiinika -> RE: Junijke 2016 (8.12.2015 13:24:28)

Hvala za dobrodošlico.

imam eno butasto vprašanje... v četrtek imam ponovni pregled in me zanima do kdaj lahko ginekolog naredi notranji ultrazvok.. sem v 14. tednu in mi je tak pregled zelo neprijeten, bil skoz do zdaj [sm=zmeden2.gif] upam da me razumete [sm=smiley1.gif] ker sem slišala že da je ginekolog s tem ultrazvokom že povzročil splav.

in pa če se bo sedaj že videl spol [sm=duda.gif] hehe
hvala za odgovore :)

ma123 -> RE: Junijke 2016 (8.12.2015 13:43:43)

Hvala za dobrodošlico..bom verjetno tudi jaz ostala tukaj, morda se javim bolj poredko[sm=smiley1.gif] kako se kaj počutite?jaz sem trenutno v 12t in 4 dni[sm=bravo.gif] bila tudi že na nuhalni.. pa še to, kakšen imate kaj apetit ve?vsako minuto bi nekaj grizkala[sm=smiley13.gif]naj povem da sem se zredila že za 3kg[sm=zmeden.gif] je to uredu?sem drugače pa prvič[sm=nosecka.gif]

mini_mini -> RE: Junijke 2016 (8.12.2015 17:51:23)

J U N I J K E 2 0 1 6

30.5
pika_polonca 3[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

1.6
NoBady 2[sm=nosecka.gif] 1[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

4.6
lizika86 4[sm=nosecka.gif] 1[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
Bubamara01 2[sm=nosecka.gif] 1[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
kristine 2[sm=nosecka.gif] 1[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

5.6
rožica83 2[sm=nosecka.gif] 1[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
NatTim 2[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

6.6
meti 90 1[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
pridkana 2[sm=nosecka.gif] 1[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

7.6
Joanfaca 1[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

8.6
tiiinika 1[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

12.6
Zarocenka ?[sm=nosecka.gif] ?[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
Mali_cudez* 1[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
dizza 3[sm=nosecka.gif] 1[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

13.6
KatarinCaa ?[sm=nosecka.gif] ?[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

14.6
pticica83 4[sm=nosecka.gif] 3[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

19.6
Metuljckica 2[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
Marcevka2010 3[sm=nosecka.gif] 1[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
Minnie 3[sm=nosecka.gif] 1[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

20.6
pollonca ?[sm=nosecka.gif] ?[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

25.6
lilian 1[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

28.6
Anonimen 2[sm=nosecka.gif] 1[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

30.6
mini_mini 1[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
BelaMarela 2[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

?.6
Jink ?[sm=nosecka.gif] ?[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
spela86 ?[sm=nosecka.gif] ?[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
Jasii 1[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]
ma123 1[sm=nosecka.gif] 0[sm=duda.gif] [sm=darilo.gif]

ma123 -> RE: Junijke 2016 (8.12.2015 18:12:46)

Oo hvala mini_mini[sm=bravo.gif]ko se po dopolnjeval seznamček je moj Pdp 17.6[sm=smiley1.gif]

pika_polonca -> RE: Junijke 2016 (8.12.2015 20:10:59)

Ojla,

uff, mini_mini, a ti niso podaljšali bolniške? Si ne predstavljam, da bi bila v službi in se tako počutila (vem pa na srečo itak ne, kako je, ko ti je slabo).

tiiinika, meni je vaginalni UZ naredila na prvem pregledu, pa potem, ko sem krvavela in na kontrolnem pregledu po hematomu. Zdaj mi pa verjetno več ne bo. Predvidevam. Edino za merjenje dolžine mat. vratu še zna delat vaginalni UZ, sicer bodo pa zdaj verjetno samo še "zunanji". Sem pa nekaj časa nazaj zasledila nekaj o škodljivosti UZ in o tem, kako ni najbolj dobro imeti preveč UZ v času nosečnosti. So bile v članku navedene tudi raziskave, ampak priznam, da se nisem nekaj spuščala v podrobnosti. Kaj pa vem, jaz moji tašči zaupam in če mi bo v četrtek naredila UZ, prav, če pa ne, pa se tudi ne bom pritoževala. Na koncu koncev sem imela itak nuhalno 3 tedne nazaj. [sm=smiley1.gif]

ma123, moj apetit je povsem normalen. Nimam občutka, da bi jedla več. Me pa zanima, kaj bo tehtnica rekla v četrtek na pregledu [sm=smiley36.gif]

Oo, kako leeep seznamček imamo! Mini_mini, hvala, da ga tako lepo urejaš!

Metuljčkica -> RE: Junijke 2016 (8.12.2015 20:31:51)

Dobrodošli, novi junijki! :)

Ma123, midve sva pa zelo skupaj po datumih! :)
Moje počutje je res odlično, se moram prav pohvalit. In sočustvujem z vsemi, ki se slabo počutite. Vem, kako je, ker imam zelo bruhaško zgodovino. Pa ne od pitja ali česa podobnega. Na vsake toliko me je zagrabilo že ob kakšne 5.00 zjutraj, potem sem pa do 12.00 bruhala 7-12x, pravi obup. Je bilo psihičnega izvora. No, glede na vse to sem pričakovala, da bom bruhala še in še, ampak na koncu sem bruhala (do sedaj) 6.-11. teden, približno vsako drugo jutro po enkrat samkrat. Whew, zakon![sm=smiley1.gif] Potem mi je bilo pa še čez dan slabo, če sem bila lačna, ampak ne zelo. Zdaj sem pa že dober teden čisto v redu, še jem manj. Trebušček je pa vedno večji, tako da verjamem, da je vse v najlepšem redu. Pa sanjam ful, to je noro! Pa pri popku me večkrat špikne, si mali dela prostor. :)
V nedeljo sva povedala najožji družini, danes sem povedala ravnateljici, ostali bodo pa izvedeli, ko se srečamo in bo prilika.[sm=smiley1.gif]

Božajte trebuščke :)

Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>