Marčevka2010 -> RE: Junijke 2016 (10.11.2015 10:48:17)
|
Jaz sem imela prejšnji teden pregled, nosečnost v maternici, fižolček manjši za ene 2 dni glede na zadnjo m. Ampak ni panike. Srček bije. Počutje obupno, ampak sedaj malo boljše, ko sem nabavila Antimetil (proti slabosti, vsebuje ingver). priporočam, če je kateri slabo, je kar boljše po tem. Sicer imam naročen še navaden ingver v kapsulah, ampak bo trajalo ene 10 dni, da dobim iz tujine. Napihnjena, sploh zvečer, kot, da sem v 5. mesecu. Apetit, da bi pojedla vse kar vidim in kar si zamislim, da bi jedla. Potem pa slabo in tišči v želodcu. Obup vglavnem. Še par tednov za potrpet, upam, da po ene 14. tednu bo boljše, ampak je še dolga do takrat. Zvečer sem obupno utrujena, da po ene 19. še komaj živim. Naslednji pregled komaj sredi decembra, spet se mi bo vleklo. Bom že 14. teden takrat. Takrat dam kri, vodo. Upam, da ne bodo kg do takrat preveč narasli, da ne bom kot kit na koncu. Hlače že tiščijo, ampak zato ker sem kakšno kg ali dva že gor dobila zaradi apetita. In zaradi upočasnjene prebave. Bom šla pa kmalu v nabavo kakšnih hlač. Iz prejšnje nosečnosti mi bodo ziher prevelike. Kako ste ostale? Upam, da ne boste na FB vse pobegnile.
|
|
|
|