Joanfaca -> RE: Junijke 2016 (28.10.2015 8:35:21)
|
Midva sva pa nekako morala vsem že povedat ... Sva namreč mladoporočenca brez otrok, tako da sva vajena veliko hodit ven s prijatelji, kjer sem si vedno privoščila pivo. Zdaj pa kar naenkrat nisem več pila in (zaradi slabosti) hodila precej pgoosto na WC, da sploh ne omenjam, kako sem se izogibala kadilcem, čeprav sem prej tudi sama rada kakšnega skadila. In so naju zgruntali takoj, ker so vedeli, da bova po poroki začela načrtovat podmladek [sm=smiley36.gif] Potem pa se nama je zdelo že trapasto, da bi vsi prijatelji vedeli, družina pa ne, tako da sva povedala še ožji družini (najinim staršem in mojemu bratu). Ker sva malega naredila na poročnem potovanju v Dominikanski republiki, sva jim rekla, da sva ugotovila, da imava še eno darilo za njih in sva vsakemu od njih dala vrečko, noter pa je bila pravljica o babici/dedku [sm=smiley36.gif] Nekaj časa je trajalo, potem pa jim je le kapnilo, sledilo je vpitje in skakanje in smeh in jok in kaj vem, kaj še vse, ker bo po obeh straneh to prvi vnuk [sm=bravo.gif] so bli pa, vključno z nama, vsi presenečeni, da nama je uspelo v prvem šusu [sm=smiley36.gif] malo me je sicer skrbelo, ker sva povedala dva tedna pred prvim pregledom, ampak tako me je že vse zvijalo in matralo, da res ni šlo več. Je pa potem v času prvega pregleda izvedela tudi širša družina, ker smo imeli večje družinsko kosilo in sem med pripravo hrane morala vsake pol ure ven, ker mi ej bilo tqako svinjsko slabo. So me ženske takoj zgruntale, še posebej, ker pri kosilu nisem hotela niti poskusit piva :D Še vedno sicer cvikava, ker gre lahko še vse narobe, a bom po drugi strani vesela podpore prijateljev, če gre nosečost naprej.
|
|
|
|