pika_polonca. -> RE: Junijke 2016 (3.3.2016 10:25:38)
|
Dan! Jaz se spet javljam iz sluzbe, ampak tokrat ne iz dolgocasne ambulante, ampak iz dezurne sobe. [sm=smiley1.gif] Sem dezurna sestra, ki gre delat samo v primeru, da jo poklicejo. Prejle smo ravno eno epiduralno nastavljali in... ravno, ko sem vstopila, je ena rodila in sem slisala tisti weeeeee. [sm=smiley27.gif][sm=love.gif] Sem kar par solzic spustila, kaj cem. Pol me je pa se ta, h kateri sem prisla, tako cudno pogledala in sem ji kar rekla, da bom na njenem mestu sele konec maja/v zacetku junija. S trebuscki sva si bili pa skoraj tam-tam [sm=jezicek.gif] Bigmamma, a pa v prejsnji N si imela tudi tezave s sramnico? A obstaja moznost, da je prislo ob porodu do poskodbe? Ne vem, samo razmisljam. Ker bolecine v medenicnem obrocu niso normalne. Metuljckica, sem vceraj potem pisala kolegici mail glede vrednosti v SLO. Saj naceloma velja meja 120, ampak to za nenosece zenske. No, ko odpise, javim. [sm=smiley36.gif] Mam to eno tako foro, da hocem vedno primerjat. Pa recimo kaksna stvar, ki sem se jo v SLO naucila, tu sploh ne velja ali obratno. Ja, se pozna, da sta vmes dve meji in 400km [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] No, pa ne bit danes prevec stroga [sm=smiley2.gif] Drugace pa mam obcutek, da se je skratek obrnil. Na morfologiji je sedel na riti in je bil obcutek cisto drugacen kot je zdaj. To sem ravno vceraj ugotavljala in mi je moj rekel, da gre mami rect, da naj preveri, pa sem mu kar hitro rekla, da bova pocakala do pregleda drugi teden. Pa zadnje dni hodim nonstop lulat. Spet. [sm=smiley29.gif]
|
|
|
|