pika_polonca. -> RE: Junijke 2016 (21.2.2016 20:11:01)
|
O, kako je lepa. Beela, nežna, prava za malo bitjece. Je pa tako, da posteljico za SLO ne bo treba kupit, ker dobiva rabljeno. [sm=smiley1.gif] Hvala vseeno, si me zdaj spomnila, da moram začet tudi jaz malo spremljat zdaj te reklame. Posteljico lahko komot že kupiva, sestaviva jo pa pol enkrat v začetku maja. Drugače je pa na Jesenicah zeeelo malo porodov na hrbtu. Sem ravno včeraj cel večer spet čvekala s prijateljico, ki je tam rodila. Ona je sicer planirala pručko, ampak je na koncu kar pod tušem rodila, ker ji je topla voda tako pasala. [sm=smiley36.gif] Uff, brazilska. Jaz umrem od bolečin po mojem. Prisegam, tako kot Bigmamma, kar na britvico. Poleti sem si do zdaj sicer samo biki del vmes podepilirala z voskom (sama), to mi je bilo kar znosno, ampak da bi si pa kar brazilsko umislila pa po mojem ni šans. [sm=smiley36.gif] Moji plani: prijateljevanje z britvico še naprej, bo pa pol proti koncu to verjetno kar že umetnost, ampak ne vem, jaz se ful ne obremenjujem glede tega oz. me dlake ne motijo, mojega tudi ne, druge (itak me gleda še samo tašča) pa nima to kaj brigat. [sm=jezicek.gif] Si pa noge redno sama depiliram in me prav zanima, kako dolgo mi bo še šlo. Če bo panika, bom pa mojega aktivirala, čeprav mi bo po mojem dal raje 20€ za salon kot pomagal [sm=jezicek.gif] Drugače pa tudi v brazilski ne vidim nobenega problema. Jaaa, Bigmamma, zdaj imajo že taaake lepe pleničke. Medvedki, muce, levčki, lunice...ni da ni. [sm=smiley1.gif] Ja, kot sem rekla - ležeči položaj je najmanj ugoden ženski, ki rodi, je pa to top položaj za babice/porodničarje, ker oni ne rabijo na kolena, se pripognit oz. karkoli, pa še nad vsem imajo tako lep pregled. Pol se izgovarjajo na to, da se lažje presredek varuje, ampak dobi moja tašča ob tem komentarju kar ošpice, ker pravi, da če ne siliš s potiskanjem prehitro, se presredek itak počasi raztegne in je ful manj možnosti, da bi se raztrgal, pa še pritisk na presredek je veliko manjši, če rodiš recimo v katerem drugem položaju. Upam, da ti uspe roditi tako, kot ti bo v tistem trenutku najbolj ustrezalo.
|
|
|
|