Metuljčkica -> RE: Junijke 2016 (14.3.2016 11:41:15)
|
Hellou! [sm=smiley1.gif] Žurka z vsemi presenečenji je za nami & vse je dobro uspelo! [sm=smiley1.gif] Edino prehlad sem staknila. Zdaj, ko sem se umirila, pa še škratek z zamikom praznuje, izvaja vseh sort akrobacije. Včeraj zvečer je po mojem v eni uri kakšnih 5 prevalov naredil, tako da je bila bolj kratka noč, ampak oh, kako zelo čudovita [sm=smiley27.gif] Živalski vrt je super ideja! Midva sva lani imela celoletno karto in sva hodila tja na sprehode, pa še živalice gledat [sm=smiley36.gif] Letos nameravava enako, samo ne vem še, kdaj. Zaenkrat je bilo toliko vsega, da nisva uspela. Pa dokler je zima, že ob 16.00 zaprejo in skoraj nikoli ne bi ujela... Tako da, jaz sem za! Pikapolonca, sporoči, ko boš vedela, kdaj prideš v SLO. Pa komot sem vodička, vajine želje so moj ukaz [sm=jezicek.gif] Tudi meni je kar lažje pri srcu, ker vem, da ima sedaj že (ob pomoči medicine) dobre možnosti za preživetje. Sicer ga ni inkubatorja čez maternico, ampak vsaj možnost za smrt je pa manjša. Ne bi šla še enkrat čez to, res ne. Če samo pomislim, da bi zdaj lahko kmalu že prvo svečko pihali... [sm=smiley13.gif] Ampak ne smem preveč tako razmišljati, je že tako prav, pa tudi, če mi kdaj ni najbolj všeč. Aja, pa ne vem, kaj pričakujem, se pustim presenetiti :) Moj mož ve, jaz pa ne [sm=smiley36.gif] Po vražah sodeč in po občutku sicer slutim fantka (malo slabosti, razmeroma čista koža, živahnost otročka...), ampak nimam pojma, pa tudi preference nimam nobene, tako da bom vesela v vsakem primeru. [sm=smiley1.gif] Pikapolonca, od kdaj naprej pa se smatra za "na koncu"? Tretji trimester, po 30. tednu, po 35. tednu,...? Ali ti potem itak ne paše več na desnem boku spat? Drugače pa, a nima načeloma hrbta pri našem popku? No ja, najbrž ni čisto vertikalen. To glede orientiranosti imaš pa prav. Če nas gleda v hrbet, pride ven najprej teme (ki se lahko prilagodi ozkemu porodnemu kanalu). Če je obrnjen pa naprej, pa menda pride z obrazkom naprej, te kosti so pa vseeno manj fleksibilne. No, tako sem jaz prebrala. Poleg tega je menda porod bolj boleč v križu, pa kosti (naše in njegove) se bolj trejo. No, ti več veš, jaz samo stresam ven, kar sem prebrala. Aja, zadnjič sem prebrala Rojstvo brez nasilja - čudovita knjiga. Uh, sem se razpisala. Res se moram vsak dan javljati, ni druge [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|