Metuljčkica -> RE: Junijke 2016 (22.3.2016 8:50:19)
|
Oj, punce! [sm=smiley1.gif] Planica, Planica, snežena kraljica! [sm=smiley2.gif] V nedeljo sem bila tam in je bilo prav super :) sem si vzela stolček s sabo, našle smo super lokacijo in na sončku uživale. :) Nasploh mi je toplejše vreme bolj všeč, tako da sem res vesela pomladi! Tudi jaz se hitreje utrudim, ob petih popoldne sem čisto fuč! Ko pridem domov, se samo uležem, potem se mi pa sploh ne da še po računalnik - torej sem bila spet bolj tiho nekaj dni. Bigmamma, otroci imajo včasih res preveč energije za naše pojme! Jaz sem veliko otrok čuvala in sem se v takih primerih (pa niti noseča nisem bila!) kar usedla ali ulegla, oni so pa nabirali kilometre okoli mene. ;) Sem bolj tiste sorte človek, ki si prilagodi stvari, pa tudi otroci se kar znajdejo in naučijo prilagoditi. Za Pampers pa sploh še nisem slišala niti enega priporočila, tako da odpade! Bigmamma, jaz sem ti ful hvaležna za vse, kar si že in še boš povedala. Te jemljem kot izkušeno in sploh ne bom šla ne vem kakšne raziskave delat. Malo si bom pogledala na licu mesta, ampak verjamem, da bom 99% odšla z Violeta. To bo za te čisto ta prve. Za potem, ko se bomo ustalili, pa bom kupila en majhen paket pralnih, da ugotovim, če nam odgovarjajo. Če ja, dokupim še več in če ne, poiščem kakšne čim bolj naravne in razgradljive za enkratno uporabo. Prosim, povej še kaj več o kakšni pametni kozmetiki (pa samo tisto, kar je potrebno, ne bi rada imela kup neuporabnih reči - kar bom imela mimo grede, če se grem držat katerega koli spiska potrebščin v knjigah ali na internetu). [sm=jezicek.gif] K sreči sem najstarejša od 4 otrok, tako da nekaj pojma imam in kakšen trik poznam, ampak tudi čas dela svoje, nove prakse so uveljavljene, itd... Mene je potem nehalo pečt, tako da nisem nikamor šla. Dete je tudi aktivno in me prav razveseljuje. Res je, kar si rekla glede vozička. [sm=smiley1.gif] Komaj čakam, da ga greva naročit! Dobila sva pa tudi lupinico od prijateljev, tako da bomo tudi, če se kaj zavleče dostava, varno prišli domov. Bova imela pač 2, za v vsak avto eno. Pikapolonca, full lepo, da imata ime! Midva ga tudi imava, za punčko že iz gimnazijskih časov ;) sem važna, jao. Bigmamma, srečno jutri na pregledu! Naj se ti kaj nasmehne in ti kakšnega lupčka pošlje [sm=love.gif] Lep torek in cel praznični teden vama želim [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|