pika_polonca. -> RE: Junijke 2016 (27.2.2016 16:18:12)
|
Ojla, midva sva doma. [sm=smiley1.gif] Šoping je bil več kot uspešen, čeprav je na začetku kazalo zeeeelo slabo in sem že mojemu rekla, da greva raje kar domov. Pri nama je torej veljal rek: slab začetek, dober konec. Ogledala sva si večino vozičkov, ki sva jih želela videt in probat v živo. Na koncu sem bla že čist iz sebe, ker so vozički, ki so se mi, ko sem jih iskala na netu, zdeli res top, bili potem v živo ali nenormalno veliki, tudi ko se zložijo, ali težki, čudni za zlagat, s kakimi čudnimi adapterji in njihovo menjavo ob natikanju košare, športnega dela, lupinice … Pa kak čuden material, ki ga ne moreš oprat. Pri nekaterih moraš obvezno snet vsaj zadnja kolesa, da ga lahko normalno zložiš itd. Pač…za to, da ga najprej sestaviš in nato zložiš, porabiš po mojem vsaj pol ure, v tem času pa je dete, ki čaka v avtu, že čist brez glasu od joka. No, na koncu sva prišla do Peg Perega. Pa poveva, kaj želiva in eno in drugo, pa pravi prodajalka, da mi predlaga tega, ki je sicer med najdražjimi, ampak se pa da vse fajn zložit, tudi košara, in da je ni treba snemat z vozička. Ok, v živo je podoben ostalim Bookom, nič posebnega, razen pač to, da se da tista košara zložit skupaj in pol z eno roko zložiš cel voziček, ga dvigneš ali neseš. V primerjavi z ostalimi se mi je zdel enostaven za zlagat, teža pa tudi ni tako kritična, kot je bila pri nekaterih. Sem potem vprašala prodajalko glede koles (to je edina stvar, ki me pa že od samega začetka odbija od tega vozička, ker se mi res zdijo tako nestabilna, čudna v glavnem) in mi je rekla, da še ni imela niti ene reklamacije zaradi njih. Da se sicer malo obrabijo, ampak nič posebnega. Pa se pogovarjamo in pravi, da pa obstajajo tudi taka, ki imajo not zrak. Meni nič jasno, ker tega sploh nisem vedela. Je šla v skladišče samo za naju in nama prinesla kolo, da sva ga videla. Tako da je potem kar padla odločitev, da bova vzela PP Book Plus S pop-up. Upam, da sem vse prav napisala: črno-belo ogrodje, napihljivi kolesi, košara za zlagat, športni del in lupinica. Zdaj morava še samo barvo izbrati in poiskati, kje ga lahko dobiva najbolj ugodno in naročit. Ful sem vesela, ena velika skrb manj. Pol sva kupila posteljico – čisto običajna, nastavljiva po višini, ene stranice ne bova gor zmontirala, ampak jo postavila ob najino posteljo pa bo. Pa še lepa je. Ful! [sm=smiley1.gif] Gledala sva previjalne, ampak sva se pol dokončno odločila, da jo bova dala delat. Zdaj bova doma narisala, kakšno želiva, pa mere in to, pol bova pa najin načrt nesla k mizarju. Kupila sem nekaj tetra plenic, par bodijev, pajackov, dva lepa kompletka (hlače in majčka, rumeno-zelena in rjavo-oranžna kombinacija). Belo brisačko, posteljnino, odejico, 2 kapici, sebi sem kupila kavbojke in par majčk … Pa trak (Boba Wrap) mi je prodajalka zavezala in dala not dojenčka. [sm=sloncek.gif] Definitivno ga bom kupila! Tako da ja, domov sva se vrnila s čist nabasanim avtom in veeeliko lažjo denarnico, ampak oba več kot zadovoljna. Po cotike, kozmetiko, plenice in podobno bova še itak morala it, ampak tako počasi, vsak mesec nekaj do konca maja. [sm=smiley1.gif] Ko sva se peljala iz trgovine, sem kar jokala od sreče. Danes sem spet dojela, da bova čist zares končno dobila škratka. [sm=smiley27.gif] Sem pa, priznam, zeeelo utrujena. Bom šla kar počivat malo.
|
|
|
|