Metuljčkica -> RE: Junijke 2016 (5.2.2016 23:30:17)
|
Hooooojla! [sm=smiley1.gif] Ne, da nisem imela časa, imela sem samo reees veliko zalogo lenobe ;) Zdaj bom pa spet cel roman napisala [sm=smiley36.gif] Izpit: narejen! :) Jupi! Hvala vsem za pestke, je pomagalo :) V sredo sva bila na morfologiji. Sem imela visoka pričakovanja, ker mi je vsaka do sedaj rekla, da je to najboljši pregled. No ja, počekirali smo vse organe in okončine in to je bilo to. Možu je na koncu še spol na listek napisala, tako da sva zdaj oba srečna [sm=smiley1.gif] Naslednjič pa sladkorni test, yeehaw. Baje je zanič. Midva trenutno malo prenavljava dve drugi sobi, potem pride pa na vrsto oprema za dojenčka. Otroško sobo pa šparava do takrat, ko bo prespal celo noč. Ne bova nič spreminjala in opremljala, kvečjem odstranila in prestavila vso najino kramo in naredila prostor za dojenčkove stvari. Voziček, posteljica (najraje bi kakšen co-sleeper za k najini postelji) in oblekice (čakam, da jih dobim od ene, ki je verjeno ravnokar rodila, torej najkasneje aprila) in previjalna mizica. Ostalo pa naknadno, če se bo res pokazala potreba. Hmm, trebušček kar raste, ta teden se mi zdi, da je ekstra ven skočil. :) nimam pa pojma, koliko je obseg, bom jutri za hec izmerila in sporočim naslednjič. Dojenček pa večkrat na dan brca; mož ga čuti že nekaj časa; kadar je pa ekstra aktiven, se mi pa od zunaj vidi, kako se trebuh premika in poskakuje. [sm=smiley36.gif] Kupila sem si tudi dvoje nosečniške hlače in eno nenosečniško tuniko, ki mi bo gotovo služila še vsaj 2 meseca, I guess. Moram še kakšno majico nabavit. Spim relativno dobro :) Najprej sem ves čas spala na levem boku, zdaj sem se pa najbrž malo naveličala in se večkrat zbudim tudi na desnem. Mislim, da nekaj časa še ni take panike, potem bom pa seveda spet malo bolj striktna. Tudi spala bom verjetno manj trdno, tako da se najbrž ni za bat, da bi celo noč spala "narobe". Bigmamma, upam, da se že kaj bolj udobno počutiš.[sm=smiley1.gif] Pikapolonca, tebi pa želim dooolge in trdne noči, pa čim več zanimivih dogodivščin v službi. Poročaj prosim o izbiri vozička [sm=smiley1.gif] Čestitam, če ste se prebile do konca[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|