RE: Junijke 2016 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

klavdijaaa -> RE: Junijke 2016 (5.2.2016 21:01:13)

Jaz sem še med vami. Čeprav pride kakšen trenutek v dnevu, ko bi najraje preskočla čas do junija. Kljub temu, da nimam nekih ekstra obveznosti mi zmanjka energije v sekundi in potem pride dan ko bi lahko goro premaknala...
Bigmamma Koliko si pa imela obseg trebuha pred nosečnostjo. Ker sem si ga ravno danes merla in kljub temu, da zgledam ko žogica nisem pridobila neki ful cm... sem imela že prej vse maščobo nabasano okrog trebuha... in sedaj dodatnih 10 cm izgleda kot da sem v 8 mesecu :D

Glede spanja... pa vem kako je vsem, ki jih muči nespečnost in prebujanje x krat na noč... Groza... od kar ne morem več spati na trebuhu se tudi jaz vedno zbujam na hrbtu... sem pa brala, da to odsvetujejo od 7 meseca naprej... vem pa da mi je bilo v prvo vedno slabo ko se bila visoko noseča, če sem želela ležati na hrbtu :D ewo to je to z moje strani :D

Bigmamma -> RE: Junijke 2016 (5.2.2016 21:24:09)

Ja meni je tudi ostalo okol trebuha kr fajn zaloge [sm=smiley36.gif] sem pa pridobila skor 20cm, kar je kr sokantno..
Ja jaz sem tudi mislila da se od 7. meseca dalje ne sme vec spati na hrbtu, zadnjic pa berem na babybooku, da ze od 4. meseca..ce se cez dan vlezem na hrbet, se mi kr vrtet zacne in mi sploh ne pase ta polozaj, ponoci se pa ocitno prevrnem [sm=zmeden.gif]

Metuljčkica -> RE: Junijke 2016 (5.2.2016 23:30:17)

Hooooojla! [sm=smiley1.gif]

Ne, da nisem imela časa, imela sem samo reees veliko zalogo lenobe ;) Zdaj bom pa spet cel roman napisala [sm=smiley36.gif]

Izpit: narejen! :) Jupi! Hvala vsem za pestke, je pomagalo :)

V sredo sva bila na morfologiji. Sem imela visoka pričakovanja, ker mi je vsaka do sedaj rekla, da je to najboljši pregled. No ja, počekirali smo vse organe in okončine in to je bilo to. Možu je na koncu še spol na listek napisala, tako da sva zdaj oba srečna [sm=smiley1.gif] Naslednjič pa sladkorni test, yeehaw. Baje je zanič.

Midva trenutno malo prenavljava dve drugi sobi, potem pride pa na vrsto oprema za dojenčka. Otroško sobo pa šparava do takrat, ko bo prespal celo noč. Ne bova nič spreminjala in opremljala, kvečjem odstranila in prestavila vso najino kramo in naredila prostor za dojenčkove stvari. Voziček, posteljica (najraje bi kakšen co-sleeper za k najini postelji) in oblekice (čakam, da jih dobim od ene, ki je verjeno ravnokar rodila, torej najkasneje aprila) in previjalna mizica. Ostalo pa naknadno, če se bo res pokazala potreba.

Hmm, trebušček kar raste, ta teden se mi zdi, da je ekstra ven skočil. :) nimam pa pojma, koliko je obseg, bom jutri za hec izmerila in sporočim naslednjič. Dojenček pa večkrat na dan brca; mož ga čuti že nekaj časa; kadar je pa ekstra aktiven, se mi pa od zunaj vidi, kako se trebuh premika in poskakuje. [sm=smiley36.gif]

Kupila sem si tudi dvoje nosečniške hlače in eno nenosečniško tuniko, ki mi bo gotovo služila še vsaj 2 meseca, I guess. Moram še kakšno majico nabavit.

Spim relativno dobro :) Najprej sem ves čas spala na levem boku, zdaj sem se pa najbrž malo naveličala in se večkrat zbudim tudi na desnem. Mislim, da nekaj časa še ni take panike, potem bom pa seveda spet malo bolj striktna. Tudi spala bom verjetno manj trdno, tako da se najbrž ni za bat, da bi celo noč spala "narobe".

Bigmamma, upam, da se že kaj bolj udobno počutiš.[sm=smiley1.gif]
Pikapolonca, tebi pa želim dooolge in trdne noči, pa čim več zanimivih dogodivščin v službi. Poročaj prosim o izbiri vozička [sm=smiley1.gif]

Čestitam, če ste se prebile do konca[sm=jezicek.gif]

pika_polonca -> RE: Junijke 2016 (6.2.2016 20:29:22)

Ojla!

Se javim, preden grem spat. Danes sem ekstra zmatrana. Spravila sem se namreč v omare med cote in dala vse, kar mi ni več prav, za tiste cote, ki so mi pa še prav oz. so nosečniške. Ker sem pol vsako jutro, ko sem šla v službo, povlekla cel kup ven, pol pa prebirala, kaj si še lahko oblečem in kaj ne.

Drugače sem se pa to noč končno spet naspala. Če se bodo prespane noči nadaljevale, potem je definitivno pomagala blazina. Spim na boku, blazino si dam med noge, malo podložim trebušček in potem se stiskam ob njo celo noč. Me je moj danes zjturaj slikal, fotko sprintal in mi zraven napisal, da bi z veseljem bil on moja blazina, haha. [sm=jezicek.gif]
Sem pa mnenja, da spanje na trebuhu ni problematično, dokler mamici to ustreza.

Obseg trebuščka... nimam pojma. Bom jutri izmerila, če ne pozabim.
Imam pa v ponedeljek pregled. Čas tako nenormalno hitro beži, da imam občutek, da sem bila ravno včeraj na morfologiji, v bistvu pa bom v ponedeljek že noseča točno 24 tednov! Vau, res gre hitro. Še dobrih 13, pol pa že lahko rodim. [sm=smiley36.gif]

Metuljčkica, čeeestitke za izpit! [sm=bravo.gif] Pa za morfologijo! Tega testa vam pa nič ne zavidam. Mi je ravno prejšnji teden, ko sva bila v SLO, razlagala sestrična, kako je kar pobruhala cel laboratorij zaradi te sladke vode. Jaz tega na srečo ne bom imela.
Bom poročala glede vozička. Morava se uskladiti z mojim in si vzet en dan čas za obisk trgovin. Včasih mi gre pošteno na živce, ker v določenih zadevah nenormalno hiti in paničari, kako morava to in ono, pri drugih pa vedno govori, da je še čas. In za voziček je po njegovem mnenju še ful časa. [sm=smiley7.gif]

Nič, lep preostanek sobotnega večera!

Bigmamma -> RE: Junijke 2016 (7.2.2016 18:17:55)

Pozdravljene,
mene pa tole vreme matra, sem cisto adijo. Prejsni teden sva s tamalo res uzivali, hodili na sprehode, tamali je seveda veselo brcal zraven [sm=smiley1.gif] zvecer, ko se ulezem je res noro, kaj dela v trebuhu! Ga pa cutim ze kr visoko, pri popku in mi kr celo roko premakne ko brcne, zgleda se je visje premaknil al pa obrnil spet na glavico. Tk da se mal bols pocutim, ko ni vec tistih ekstra nizkih udarcev..mam pa naslednji pregled sele konec meseca, komaj ga bom docakala :/
Glede trebuha..eno noc me je bolel, ne kot krci ampak kot da se razteguje, sem izmerila obseg zjutri in pridobila se 3 cm - noro!! [sm=zmeden.gif]
Cotk mam pa tut se od tamale veliko, nekaj sem se dokupila, nekaj se bom naslednji mesec, mislim da potem ne bom vec sposobna hodit po trgovinah. Se ze majem kot racka haha[sm=smiley36.gif]
Upam, da tudi ostale tako kot jaz uzivate v vedno mocnejsih brcikah, ze komaj cakam da pride pomlad in potem koncno tisti dan, ko bomo prvic zagledale nase soncke!![sm=smiley1.gif]

pika_polonca -> RE: Junijke 2016 (8.2.2016 10:15:50)

Ojla, ojla!

Evo jaz s pregleda. Danes noseča točno 24 tednov. [sm=bravo.gif] Obsega trebuha mi ni merila (a vam ga ali si to same?), izmerila mi je le tisto razdaljo od sramnice pa gor do vrha maternice in je 24cm, kar je super. Pritisk in urin bp, zredila sem se 1 kg (torej do zdaj skupaj +4). Srček sva z minifetonom poslušali, je pa bil škratek tako živahen, da sva ga komaj ujeli. Je čist znorel, ko mi je dala slušalko na trebuh. [sm=smiley36.gif] Naslednji pregled imam pa 8. marca.

Spala sem danes spet slabše, tako da .. [sm=zmeden.gif] Bom šla zdaj še na hitro malo počivat, pol pa v službo.

mini_mini -> RE: Junijke 2016 (8.2.2016 11:49:47)

Pozdravljene sonosečke!
Čeprav oblačen dan, Prešeren je zakon. Odlično je praznovati iz domačega fotelja in prilegel se bo krajši delovni teden. Pet dni zaporedoma v službi me še vedno zelo izčrpa. Pa da še malo pojamram imam strašna nihanja razpoloženja, kar naenkrat me nekaj brezveznega zelo razjezi.

Metuljčkica čestitke za izpit.
pika_polonca tudi jaz sem že enkrat obrnial omaro in veliko stvari odstranila. Prav lažje je sedaj izbrat obleko :) In tudi jaz uživam med spanjem z nosečniško blazino in je ne dam stran. Zagotovo najboljši nakup do sedaj, čeprav moj je celo ljubosumen na njo [sm=smiley36.gif]
In dobrodošle nove. Zdaj pa obljubim, da mogoče že danes osvežim seznanm ampak enostavno za računalnikom mi splho ne paše več sedet.

In ja, res smo že daleč, opazila sem, da se zbirajo že oktoberke 2016 :). Jaz bom sicer zares sproščena šele po morfologiji, ki jo imam šele čez dva tedna. Sem razmišljala, da bi šla prej samoplačniško pa bom verjetno počakala in če ne bom zadovoljna takrat zagotovo grem še na 3D, da se nagledava bejbija pa dobiva kakšne lepe posnetke.

In ja dete že lepo brca, prve brcike so bile take že kar taprave malo pod popkom, ko je bil očitno obrnjen na glavo. Sedaj pa kak teden sedi na riti in me brca tja dol nekam [sm=smiley36.gif]

Uživajte.

marjana88 -> RE: Junijke 2016 (9.2.2016 11:11:47)

Hejla, tole je bil pa kar pester mesec in sploh nisem več utegnila spremljati vsega skupaj, kaj šele da bi kaj napisala.

Trebušček raste, brce so močnejše in morfologija je za menoj. Sva pa z partenerjem tokrat vseeno vprašala za spol,
ker tavelika močno navija izključno za bratca- kar naj bi tudi bil :) srečna mami :)

Vidim da vas daje nespečnost... pri nas ne spimo prej zaradi zbujanja ˝tavelikih˝ dveh, kot zaradi nosečnosti. Prejšnji teden je imela tadruga še vnetje ušesa, tako da je zelo pestro.

Bigmamma- moji punci sta rojeni obe v juliju (2012 in 2014). Pa tvoja? In ja, magnezij pomaga, čeprav sem v lekarni dobila nasvet naj jem magnezij in kalcij, vendar ločeno, ker se izključujeta, tako da sedaj popijem po eno šumečo tableto magnezija en dan, naslednji dan eno kalcija- bolečin ni, vsaj ne tako močnih. Drugih tablet se jaz raje izogibam, sploh protibolečinskih- ne vem, moj jih je kot bonbone in mu nič ne primejo, jst pa kadar je res že fulll hudo in prime v 10 min...

Čestitke metuljčici za izpit, jst pa se tudi učim za enega in sicer ga imam v ponedeljek... upam da bo šlo :S

Opažam, da si merite obseg trebuha, oziroma vam ga ginekolog... jst tega še nisem doživela v nobeni nosečnosti, pa sem imela v vsaki drugega ginekologa- splet okoliščin :) očitno sem rojena pod srečno zvezdo in mi gin. ob vsakem pregledu pogleda po ultrazvoku (na hitro) kako in kaj (pogleda maternični vrat, izmeri približno težo, pogleda plodovnico)...tako da otročka vsakič tudi vidim in sem pomirjena, da je vse kot mora bit :)

Naslednjič imam tudi jaz test za sladkor, vendar mi bojo najprej samo pogledali raven sladkorja v krvi, če je kritična pa potem doza sladke vode. Menda so nehali z tem nesmislom da moramo vse delati ta test z glukozo, vsaj tako so me podučile sestre na zadnjem pregledu. Mi pa pred dvemi leti ni bilo tako slabo po tisti sladici, čeprav moram priznat je močno presladko... samo da vam povem, moj mož vsak dan pije vsaj tako sladek malinovec...[sm=smiley36.gif]

Uživajte nosečnost in upam da bom sedaj kaj bolj vestna pri spremljanju foruma, vsaj od ponedeljka naprej ;)

[sm=sloncek.gif]

Bigmamma -> RE: Junijke 2016 (9.2.2016 20:44:19)

Marjana88, moja puncka je rojena v zacetku junija. Bom pa poizkusila se s kalcijem, morda pa pomaga. Sem se ze tako zredila, da me se kolena bolijo..prehitro narascanje teze zgleda..
Drugace pa tudi meni gin. se ni nikoli izmerila obseg trebuha al pa tisto razdaljo med popkom in sramno kostjo, jaz si kar sama izmerim obseg[sm=smiley1.gif]
Glede tega testa za sladkorno..tiste, ki vas se caka, srecno in seveda upam da je nimate, jaz sem tista "srecnica", ki jo imam spet..ampak tokrat jemljem vse skupaj bolj mirno, prvic so me prestrasili tako da groza!!
Opazam, da bo veliko fantkov rojenih to leto..tudi jaz in vse nosecke ki jih poznam, pricakujejo fantka [sm=smiley1.gif]
Lep vecer in javljajte se se![sm=smiley1.gif]

Četrtinka -> RE: Junijke 2016 (10.2.2016 12:42:31)

Pozdravljene....
Vidim da vas že vse kr pošteno težijo te nosečniške težave.. :-S
Tudi pri meni ni nič kaj drugače...bolecine v križu, v ledvenem predelu, zategovanje trebuščka, nespečnost, itd...
Mene pa vsi sprašujejo, kje imam trebuh...do morfologije sem bila kar malo zaskrbljena, če je plodek dovolj velik, ker se mi do 21 tedna ni nič kaj poznalo....no potem sem si pa na morfologiji oddahnila, mere so takšne kot morajo bit, da o aktivnosti male pikice sploh ne govorim (očitno bo nogometasica) :-P... Sklepam, da se moja mala pikica nekje v križu skriva...
Lep pozdravček vsem... ;-)

Metuljčkica -> RE: Junijke 2016 (11.2.2016 22:33:45)

Hoj!

Pri meni večina omare dela zadnji krog pred dooolgimi počitnicami[sm=bravo.gif] Kakšne tunike mi bodo še nekaj časa prav, ampak majice, srajce in nekatere oblekice, sploh pa hlače, grejo pa zdaj brez dvoma v ozadje. Imam pa super kolegice, kakšne mi kakšno reč tudi posodijo...

Haha, Pikapolonca, tvoj pa ima ideje! [sm=smiley36.gif] Upam, da zdaj z blazino ali brez kaj boljše spiš. Enkrat sem prebrala misel od ene mamice, ki je rekla, da se ji zdi stavek: "Naspi se, dokler se še lahko!" zgrešen in je prav spodbujala k temu, da nespečnost in prebujanja vzamemo kot nekaj dobrega, kot mini trening za prihajajoče obdobje. Da telo ne doživi ravno šoka. Mi je prav dalo misliti.

Obseg trebuščka se mi je kar povečal :) Prej sem imela obseg pasu cca. 70cm, zdaj ga imam pa 90cm! Naj le raste [sm=smiley1.gif]

Hvala vsem za čestitke glede izpita, marjana tebi pa srečno v ponedeljek! Bomo vse in vsi naši srčki stiskali pesti :)

Dojenček lepo brca in opozarja nase and I like it [sm=smiley27.gif] Lep petek, vikend in počitnice (tistim, ki jih imate!) vam želim!

Bigmamma -> RE: Junijke 2016 (12.2.2016 22:03:32)

No pa je tu se ena, ki se ji je kar veliko povecal obseg trebuscka..ampak Metuljckica, si bla pa ja prava suhica prej!! [sm=bravo.gif] meni je sicer po porodu ostalo veliko speheca, tako da sem iz 88cm obsega prisla ze na 108! Se ze kar tezko premikam, mam pa tudi velik problem..od dveh bund in dveh plascev, mi je prav le se en plasc, pa se tega zdaj nosim kot bundo in mi ze posteno stiska trebuh. Joj, po eni strani ze komaj cakam, da bo konec te zime [sm=smiley1.gif]
Da o majicah, hlacah in pajkicah ne govorim..hvalabogu, mi je ostalo od prejsnje nosecnosti, ampak mi je ze tisto premalo, nekaj pa mi je kolegica posodila..s kilami sem pa tudi "pridna" (+12kg do 23. tedna) [sm=zmeden.gif]

pika_polonca. -> RE: Junijke 2016 (15.2.2016 16:13:01)

Ojla,

pika_polonca je nazaj! Imela sem en kup problemov, ker si je en heker izbral ravno mene za žrtev. V glavnem - po enem tednu se žal vsega ni dalo rešit, zato se tukaj pojavljam z novim nickom, ki pa je skoraj enak kot stari, tako da ne bo zmede.

Škratek je super, upam, da zanj ta teden ni bil tako zelo stresen kot zame. Brca ful in nonstop, trebušček pa nenormalno raste!

marjana88, kako je bilo na izpitu?

Ja, mini_mini, blazina je super! Jaz je tudi več ne dam stran. [sm=smiley36.gif]

Aja, drugače je pa moje spanje še vedno bolj NEspanje. Tolažim se s tem, da je bil mogoče za vse kriv ta stres in bo zdaj boljše. Upanje umre zadnje. [sm=smiley1.gif]

Sva se pa ta vikend z mojim koončno zmenila, da pa greva nasl. vikend (torej 27.) gledat vozičke. Kooončno! Čakam že celo večnost na to. :)
Sem pa danes noseča točno 25 tednov. A vam tudi tako hitro šibajo ti tedni?

Metuljčkica -> RE: Junijke 2016 (15.2.2016 17:38:22)

Hooooooooj! :)

Naajprej en lep pozdravček iz Avstriije, sem na dopustu :)

Bigmamma, temu se reče dobri geni[sm=smiley36.gif] Drugače pa mislim, da sva tam-tam, da sva jih sorazmerno obe približno enako dobili okrog trebuščka. Je pa prav zanimivo tole pomeriti, se moramo spomnit še kdaj. [sm=smiley1.gif]

Pika_polonca, so se te pa grdo privoščili. Upam, da sta uredila in da bo tudi manj stresa pomagalo k mirnejšim nočem. Če pa ne moreš spat, pa o vozičku sanjari, dokler še lahko, hehe [sm=smiley1.gif]

Midva sva se kar odločila: voziček bo (rabljen) Peg Perego Book, rodit pa na Jesenice![sm=smiley1.gif] Zdaj moram pa samo še kakšno dobro pripravo na porod obiskat in knjige prebrat - v petek so bile kot nalašč vse izposojene... Očitno nisem edina počitniška bralka.[sm=smiley36.gif]

Mi smo zdaj 22 tednov stari. Gre še kar hitro, me pa vsake toliko časa skrbi - ker je zadnje dni malo bolj umirjen, pa ker mi trebuh še vedno pogosto otrdeva,... in takrat se kar vleeeče. Pa prav strah mam zadnje dni, da se bo zafecljal/ovil v popkovino. No, res upam, da ne.

pika_polonca. -> RE: Junijke 2016 (15.2.2016 18:02:16)

Metuljčkica, sem ti želela napisat, da ti lahko pošljem knjigo Rojstvo brez nasilja, ker jo imam v pdf., pol sem pa dojela, da nimam na mailu več ničesar. [sm=zz_mad1.png] Moram pa preverit, mogoče sem si jo celo shranila kam na računalnik.
Vau, vau, super za Jesenice, komaj čakam še eno lepo porodno zgodbo. Od kod pa ta strah, da bi se ovil v popkovino? Ne se s tem ukvarjat.
Uživajta na dopustu!

Metuljčkica -> RE: Junijke 2016 (15.2.2016 18:34:11)

Hmm, kaj pa vem, kar iz lufta. Sej bo minil, sem drugače precej flegmatik, tako da se me ne bo dolgo držalo, kot se poznam... [sm=smiley1.gif]

Hvala za ponudbo. Če jo morda vseeno imaš, se priporočam. Sicer sem pa vzela Skozi nosečnost z Jezusom (sem se bala, da bo fanatična, pa moram rečt, da mi je zaenkrat kar všeč) in 10 P za uspešno dojenje. Bom malo prebrala, da se pripravim še na nekaj, kar bo trajalo precej več časa kot porod.

pika_polonca. -> RE: Junijke 2016 (15.2.2016 20:41:58)

Metuljčkica, nisem našla, ampak bom še na disku preverila, mogoče se pa tam najde.
Poročaj, kako se ti bosta zdeli knjigi. Da potem še jaz mojim v SLO zatežim, da mi spet kakšno pošljejo. [sm=smiley1.gif]

Škrat ima spet svoje akrobacije. Na vseh straneh ga je polno. [sm=smiley27.gif]

BabyPrihaja -> RE: Junijke 2016 (16.2.2016 16:10:54)

Pozdravljene po zares dooolgem času...[sm=smiley36.gif]
Tudi naša pikica raste (morfologijo smo dali mimo pred 14 dnevi) in pravijo, da je vse ok. Spim odlično (včasih se zbudim celo na trebuhu)[sm=zmeden.gif] kar me zbudi so le brce, ki so res konkretne (očitno me otrok že navaja na vstajanje) [sm=duda.gif] Vidim, da ste že pridne in že kupujete vozičke, oblekice, otroške sobe... pa tudi porodnišnico že zbirate. Ima katera namen rodit v lj? Izkušnje?

Bigmamma -> RE: Junijke 2016 (17.2.2016 13:00:11)

Pozdravljene,
koncno prihaja vikend, ko se bomo spravli kupit stvari za dojencka [sm=smiley1.gif] tolk me je ze skupi, pa problemi s sramno kostjo in krizem, da smo se odlocli malo pohitet. Ze itak hodim kot racka, kaj sledi sploh nocem vedet[sm=zmeden.gif] me ze kr mal skrbi ta moja teza.

Glede ovijanja popkovnice, je pa mene tudi zaskrbelo..tamali si jo je nazadnje stiskal k obrazu, kot kaksno igracko hehe. Ampak me je gin. pomirila, da se to ne zaplete okoli vratu kar tako, da je vecja moznost pri porodu, tam pa ni panike ker je vse pod nadzorom[sm=smiley1.gif]
Jaz bom sla pa rodit kar v Slovenj Gradec, imajo res zlate babice in zdravnike, nekatere sestre na oddelku malo manj..

Glede brcanja je pa noro, dva dni na polno, tretji dan mi pa dela skrbi, ga nikjer ni, tist kar je so pa take nezne brcike..zvecer pa vedno naredi zurko v trebuhu in takrat uzivam[sm=smiley36.gif]

pika_polonca. -> RE: Junijke 2016 (17.2.2016 17:58:11)

Ojla,

BabyPrihaja, super za morfologijo! [sm=bravo.gif]

Bigmamma, vi boste ta vikend šopingirali, midva greva pa potem naslednji. :) Si pa zdaj ogledujem na netu vozičke, ki jih želim videt tudi v živo. [sm=smiley1.gif]

Najin škratek je pa ful živahen in to vsak dan. Razen takrat, ko sem fejst zaposlena, ga ne čutim. Pol, ko pa se spet spomnim, da sem noseča, dobim pa spet hitro kako brciko kam. [sm=zz_inlove.gif] Res že koomaj čakam, da se nam pridruži.

To noč sem presenetljivo dobro spala. Upam, da se bo tako nadaljevalo.

A imena mate že izbrana? Midva še nisva čist usklajena.

Bigmamma -> RE: Junijke 2016 (17.2.2016 19:19:28)

Pika_polonca, kire vozicke pa mas nagledane? Mi mamo camovega in je zakon, povsod prides z njim[sm=smiley1.gif]
Jaz pa upam da so ze bodiji s kratkimi rokavcki vzuni..sicer samo dokupujema, mam se od tamale res ogromno bodijev, tudi kake hlacke in majcke se najdejo, pa zokncki. Sma vse bolj uni kupovala, nemaram opredeljavat otroka samo z roza ali modro [sm=smiley1.gif]
Vozicek mam pa bez barve, tk da bo tudi za ponucat, posteljnince so tut bolj kot ne v belkastih tonih. Razen brisacke s kapuco mam vse bele z dodatkom roza ali lila, to pa morem kupit[sm=smiley36.gif]
Ime mava ze izbrano, sem bla mal sitna s tem..mi je blo kr hudo, brca ze na polno, postaja taka mala osebica, pa brez imena - to pa ne gre! In sem zaropotala [sm=smiley36.gif]

pika_polonca. -> RE: Junijke 2016 (18.2.2016 17:52:21)

Ojla!

Bigmamma, uuf, kar nekaj jih je. Všeč mi je Riko Nano, Prampol Twister, Camarelo, pogledala bova pa tudi PP Book (čeprav mi ta kolesa tako ne pašejo zraven). Sem pa zdaj še te Camoveprečekirala in so mi tudi všeč. Pa še ful šteje to, da ste vi zadovoljni z njim.
Cotike bova pa midva nakupila te začetne čist nevtralne, ker pač ne veva, kdo pride [sm=smiley36.gif], pol bomo pa sproti. Pa dobila bom tudi verjetno kaj.

Hehe, jaz obm tudi morala zaropotat glede imena verjetno. [sm=smiley36.gif] Bi rada eno tako primerno za tukaj v Nemčiji in hkrati tudi v Sloveniji. Kakšni šumniki torej ne odpadejo.

Metuljčkica -> RE: Junijke 2016 (18.2.2016 18:09:01)

Hej!

Midva imava imena izbrana že kar nekaj časa. Sicer je meni zdaj eno drugo za fantka bolj všeč, tako da za fantka recimo, da ni ravno 100%, ampak za punčko pa ostaja nespremenjeno.[sm=smiley1.gif]

Voziček je samo vprašanje časa in ponudbe na bolhi, posteljico mi bo ena prijateljica dala za zelo nizko ceno in jo bomo preuredili v co-sleeperja, ta prve oblekice bom najbrž vsak čas dobila nazaj, tako da jih potem samo operem in zložim v nek predalniček. No, to moram še pogruntat. Previjalno mizico bom dobila od naših in jo bom dala kar na pralni+sušilni stroj (zraven pa nekaj za oblekice...no, saj pravim, da moram še ugtoviti). Razmišljam še nakupu kakšnega majhnega kompleta pralnih plenic (z upanjem, da nam bodo odgovarjale). Nameravam začet z navadnimi za 1x uporabo, potem pa, ko se navadimo, uvesti še pralne.

Uspešen vikend vam želim, še posebno šopingerjem [sm=smiley1.gif]

Bigmamma -> RE: Junijke 2016 (18.2.2016 19:24:09)

Dober vecer! [sm=smiley1.gif]
Vceraj sem preprala cotke, kar mi je ostalo od tamale..noro, ene 30, 40 bodijev sam bele barve do st.68, pol pa se majcke, miljon zoknckov..sem ocitno bolje zalozena, kot sem mislila [sm=smiley36.gif]Tk da zgleda, da bomo kar hitro konec z zacetnim nakupovanjem, dlje od st.68 ne upam kupovat..
Sem pa mela prej sreco, da sem od prijatelce tudi veliko cotk dobivala, zdaj bom pa vse mogla dokupovat, cisto nobena nima fantka! Al pa ze deva keri drugi..no, saj neki pa more met svojega[sm=smiley1.gif]
Me je pa zacelo v zelodcu tako tiscat ko se najem, da noro..a je mozno, da mi ze maternica tk pritiska al kaj? [sm=zmeden.gif] se katera s tem "problemom"?

pika_polonca. -> RE: Junijke 2016 (19.2.2016 16:23:17)

Dan! [sm=smiley1.gif]

Mi imamo danes končno spet en lep dan, ko nas razvaja sonček. Paaašee, res že komaj čakam pomlad! A ve tudi?

Metuljčkica, midva bova tudi co-sleeperja nabavila. Sva bila soglasna glede tega, dabo dete spalo pri/z nama. Bova pa nasl. vikend pogledala, kaj ponujajo po trgovinah, pol pa se odločila, če ga bova kupila ali dala naredit. Pa previjalno mi bo tudi en mizar naredil, ker bi rada, da je velika. Mi bo naredil komodo, gor pa eno ploščo, pol bom pa ali poiskala kakšno blazino, ali pa dala kakšnemu tapetniku.
O, pralne plenice... Jaz sem nekaj časa razmišljala o njih, ampak ne vem. Po mojem sem prelena (ja, vem, zelo žalostno in sram me je), da bi tole vsakič prala pa sušila.

Oo, Bigmamma, ful dobro, da imaš toliko nevtralnih zadev. Bolj kot hodim po trgovinah, bolj se mi zdi, da je nevtralnih cotik tako zelo malo. Če je že nekaj zelenega/rumenega/rjavega/belega..., je pa pol en avto gor ali pa Kitty.
Tišči me pa še ne v želodcu. Zaenkrat. A da bi že zdaj maternica pritiskala tako visoko gor? Kaj bo pol šele maja, junija? [sm=zmeden.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>