marjana88 -> RE: Junijke 2016 (26.1.2016 11:48:15)
|
Živjo, Malo pozneje pa vendar se pridružujem vaši skupinici, saj imamo rok 10.6. [sm=bravo.gif]. Tole je za nas 3[sm=nosecka.gif], saj našo druž inico sestavljata že dve 3,5 in 1,5 let stari punci. Za prihajajočega dojenčka še ne vemo spola, ker nikoli nisva želela prej vedeti...je lepo da ti šele babica ko zajoka pove kaj imaš, pa čeprav mi nihče ne verjame, da ne želim vedeti, tudi babice so presenečene... Kakorkoli, nosečnost je prišla čisto nepričakovano, a nič manj dobrodošla :) [sm=zz_wink.png] Naj delim še nekaj nosečniških težav z vami. Prvi dve nosečnosti sta bili prav lepi, brez kakeršnihkoli težav, niti bruhanja ne, sedaj pa me tako bolijo kolki, da je nekaj neverjetnega...res včasih komaj grem po stopnicah...ima še katera te težave? [sm=smiley6.gif] ...in utrujenost je neskončna, mogoče tudi zaradi dveh živahnih deklet, ki me čez dan ne spustita iz rok, sploh odkar se trebušček vidno raste, in še večji je kot prejšnje nosečnosti, ne vem kakšna bom na koncu??? omara ? [sm=zmeden.gif] To sta dve stvari, ki me pestita, saj ni prehudo... vedno si rečem lahko bi bilo še huje [sm=smiley2.gif] Želim vam lepe nosečnosti [sm=bravo.gif]
|
|
|
|